ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Ιουνίου 2022

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΙΣ ΗΠΑ; Μινεάπολη: Η πρώτη μεγάλη πόλη των ΗΠΑ που επέτρεψε στα τζαμιά να εκπέμπουν κάλεσμα για προσευχή. Νέος τρόπος ζωής στην Αμερική

 

ΗΠΑ: «Οι Εβραίοι αγαπούν τους Εβραίους, οι Χριστιανοί αγαπούν τους Εβραίους και οι Εβραίοι μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους», δείχνει έρευνα


Η Μινεάπολη έγινε η πρώτη μεγάλη πόλη των ΗΠΑ που επέτρεψε στα τζαμιά να εκπέμπουν κάλεσμα για προσευχή. Οι  χριστιανικές καμπάνες ηχούν  άραγε στην Μινεάπολη; Οι Μινεαπολίτες 5 φορές την ημέρα θα υποχρεώνονται να ακούν τον μουεζίνη στην διαπασών. Αν διαμαρτυρηθούν, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να σωφρονιστούν.


“Εξελίσσονται” στην  Αμερική.




ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ. Ο Μπιλ Γκέιτς είναι πλέον ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας της Αμερικής. Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ. ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ;

 

 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ BILL GATES. Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΟΣΒΑΛΝΤ ΣΠΕΝΓΚΛΕΡ: «ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ».

 


ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

 

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. "Αποχαιρέτα την, την Αμερική που χάνεις [Του Θ. Τζήμερου]". Κόρη του Ομπάμα: «Φανταστείτε έναν Κόσμο χωρίς Λευκούς»...


 

Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ. H λευκή ράτσα των ΗΠΑ δεν μπορεί πλέον να αναπαράγει τον εαυτόν της. Τα μισά από τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα στις ΗΠΑ δεν ανήκουν στη λευκή φυλή.




ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. Πύρινη «κόλαση» στη Βάρη: Καίγεται το πεδίο βολής της Σχολής Ευελπίδων!
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ.

    Οχήματα της πυροσβεστικής, μαζί με πυροσβέστες παλεύουν να την θέσουν υπό έλεγχο.
    Στο πεδίο βολής της Σχολής Ευελπίδων κατευθύνεται η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Άνω Γλυφάδα, επεκτάθηκε προς την Άνω Βούλα και στη συνέχεια στη Βάρη.

    Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ευελπίδων έχει σχηματιστεί πύρινο μέτωπο και οχήματα της πυροσβεστικής, μαζί με πυροσβέστες σπεύδουν να την θέσουν υπό έλεγχο.

    Η φωτιά επεκτάθηκε λόγω της ανικανότητας κατάσβεσής της στην Άνω Γλυφάδα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ διακηρύσσει: «Το μέλλον ανήκει στην ομοφυλοφιλία».
    Σε μια ανάρτηση που προκαλεί ανατριχίλα προχώρησε ο επίσημος φορέας της ΕΕ για την εκπαίδευση, τη νεολαία και τα αθλήματα Erasmus+. Η ΕΕ η οποία έχει υποβάλλει εξοντωτικές κυρώσεις στη Ρωσία απαγορεύοντας ακόμη και πολιτιστικά δρώμενα με τη συμμετοχή Ρώσων καλλιτεχνών διακηρύσσει μέσα από το twitter ότι το μέλλον ανήκει στην… ομοφυλοφιλία, χρησιμοποιώντας μάλιστα μια πιο ακραία λέξη αυτή του “queer” που σημαίνει αλλόκοτος ή περίεργος.
    Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η σύγκρουση Ρωσίας και Δύσης αφορά πολλά παραπάνω από την Ουκρανία.


    Erasmus+
    @EUErasmusPlus
    No two people are the same, we are all unique. Each one of us is the result of our own values, dreams, ambitions and talents.

    In this Pride, we want to assert our singularities because, when combined, they make us stronger.

    This month follow #TheFutureIsQueer.
    And be proud.
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...