ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

26 Απριλίου 2023

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: «Όποιος δικαστικός εμποδίσει την κάθοδό μας στις εκλογές διαπράττει εσχάτη προδοσία». ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».

 

 

Προεκλογικό σποτ Ερντογαν εμφανίζει υπό τουρκική κατοχή όλα τα νησιά του Αν.Αιγαίου. Λέσβος, Χίος, Σάμος, Κως αλλά και η δυτική Θράκη, εμφανίζονται κάτω από την τουρκική ημισέληνο.



Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

«Έχω χάσει ήδη 3.5 χρόνια από τη ζωή μου μέσα στις καθεστωτικές φυλακές».

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α' Αθηνών με το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο Δημήτρη Χατζηλιάδη. Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν τη στιγμή αυτή αποδεδειγμένα το Κόμμα μας. Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος. Όποιος επίορκος κυβερνητικός ή δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια. Στις 2 Μαΐου στον Άρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Άδικο, ο Νόμος με την παρανομία, η Δημοκρατία, που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, με την τυραννία του πολιτικού συστήματος. Έχω χάσει ήδη 3.5 χρόνια από τη ζωή μου μέσα στις καθεστωτικές φυλακές, γιατί δε σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης πολιτικής και δικαστικής μάχης που έρχεται, να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: πως ο ανένδοτος αγώνας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Ελλάδα, θα συνεχιστεί και θα είναι νικηφόρος!».

  

 

 Την κάθοδό του στις προσεχείς εκλογές με το κόμμα «Έλληνες» ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κρατούμενου πρώην βουλευτή, πρόεδρος του κόμματος θα είναι ο ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε στους δικαστές του Αρείου Πάγου ότι όποιος από αυτούς δεν επιτρέψει την κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, «θα διαπράξει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας.

Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος.

Όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια.»




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετάσχει στις εκλογές της 21ης Μαΐου – Νέος Πρόεδρος ο Ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης





Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετάσχει στις Εκλογές της 21ης Μαΐου με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχο ε.α. κ. Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Έπειτα από τα αλλεπάλληλα κυβερνητικά πραξικοπήματα εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε εκ νέου και αποφάσισε τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Καθηγητής της ΣΣΕ, Ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης.

Δήλωση του νέου Προέδρου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων. Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτριος Χατζηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι απόγονος του Μακεδονομάχου Καπετάν Γέρμα και είναι Ταξίαρχος εν αποστρατεία. Εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Υπηρέτησε την Πατρίδα από πολλές θέσεις και δεκάδες μονάδες σε ολόκληρη την χώρα. Γνωρίζει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έβγαλε δεκάδες σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχει έντονο συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα με σημαντικότερα: 1. Διατριβή επί πτυχίω στη ΑΣΠ : «Σύγχρονα Συστήματα Επιτηρήσεως Πεδίου Μάχης», 2. Διατριβή επί πτυχίω στην ΣΕΘΑ: «Αναβάθμιση Συστήματος Επιτήρησης Συνόρων», 3. Μελέτη επί πτυχίω στη ΣΕΘΑ: «Ορυκτός Πλούτος Ελλάδος», 4. Άρθρα στο Περιοδικό ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ : 2000 – 2001 α. « Τηλεχειριζόμενοι αισθητήρες (REMS)”. β «ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ». γ « Επιτήρηση από τον αέρα με αερόστατα», 5. Εγχειρίδιο εκστρατείας « ΕΕ 7 – 213. Αντιαεροπορικό Πυροβόλο ZU 23», 6. «Θεωρία Ανυσματικών Διοπτρών» Μετάφραση από τα Γερμανικά. Αφορά σκοπευτικά Α/Α πυρ/λου ZU – 23. Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε πολλές ενώσεις και συλλόγους και έχει λάβει Έπαινο το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για 123 Αιμοδοσίες, δείγμα της έντονης προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο. Είναι Πρόεδρος στην Ένωση Συμμάχων Πολεμιστών Μακεδονικού Μετώπου.

 


ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ». 


 ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

Πολλοί δικαστικοί είναι εκβιάσιμοι. Τρανό παράδειγμα ο  ανώμαλος αντιπρόεδρος του ΣτΕ που πουλούσε κοκαΐνη στους πακιστανούς για να τον πηδάνε. Τον είχαν διορίσει και διευθυντή της Σχολής Δικαστών στην Θεσσαλονίκη. Αυτός ο εκβιάσιμος ανώμαλος δικαστής μόρφωσε ατελείωτα νέα δικαστικά φυντάνια, που κυκλοφορούν στα δικαστήρια.  Γι αυτό η ελληνική δικαιοσύνη είναι κάτω από το Μπουρούντι στην κατάταξη ανεξαρτησίας και αξιοπιστίας. 

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ο Ντογιάκος Παναθηναϊκάκιας έφθασε σε αυτό το αξίωμα, γιατί έκανε όλες τις βρώμικες δουλειές των πολιτικών. Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΊΕΣ ΤΟΥΣ. Η Κλάπα μαζί με την Δημητροπούλου και τον Ντογιάκο είχαν συμπήξει ένα διεφθαρμένο παραδικαστικό κύκλωμα. Το κύκλωμα αυτό, αποδεδειγμένα, σε στενή επικοινωνία με έκφυλους πολιτικούς και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, παραποιούσε έγγραφα, άλλαζε ημερομηνίες, δασκάλευε ψευδομάρτυρες, κυριολεκτικά οργίασε στην Δικαιοσύνη για να καταδικάσει αθώους Έλληνες Πατριώτες.  

Άρανε πώς κοιμούνται τα βράδια αυτοί οι «δικαστές» γνωρίζοντας ότι έκλεισαν στις φυλακές  50 αθώους και τίμιους Έλληνες Πατριώτες; Δεν τους ταράζουν τον ύπνο οι Ερινύες; Δεν σκέφτονται αν κάποτε τους κλείσουν (και δίκαια) αυτούς μέσα; Σε μια τίμια δίκη με έντιμους δικαστές;

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου  Μαριάνθη Παγουτέλη, ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερικος, η  αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου η Αδαμαντία Οικονόμου που έκανε  εμπεριστατωμένη δεκάωρη απαλλακτική πρόταση, ο Πρόεδρος εφετών Νικόλαος Σαλάτας με εξαιρετική εισήγηση- αθώωση.

Ο  πρώην πρόεδρος του ΣτΕ Σωτήρης Ρίζος για προσπάθεια από διεφθαρμένους δικαστικούς για αποκλεισμό «κόμματος Κασιδιάρη» με άρθρο του κατά της οικογένειας Μητσοτάκη: «Η κυβέρνηση καταλύει την συνταγματική τάξη».


Η ΚΛΑΠΑ

Η αρεοπαγίτης Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα ως εφέτης είχε διενεργήσει με τη συνάδελφό της Μαρία Δημητροπούλου την «ανάκριση» για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η δήθεν «ανάκριση»  αποτέλεσε  τη βάση για την έκδοση του περιβόητου  "παραπεμπτικού βουλεύματος" από την απολυθείσα για ανικανότητα  πρόεδρο εφετών Πόγκα. Στο παράνομο και βλακώδες "παραπεμπτικό  βούλευμα" της Πόγκα  αντέδρασε, με ολόκληρο νομικό οπλοστάσιο, ο έντιμος  εισηγητής εφέτης Σαλάτας, αλλά η απόφαση είχε παρθεί από το ιουδαϊκό Σανχεντρίν. Όλη η τότε κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μεταξύ της οποίας και ο Ηλίας Κασιδιάρης, θα καθίσουν στο εδώλιο. Μόλις η ανίκανη και εκβιάσιμη Πόγκα έκανε  αυτό πού της είπανε, απολύθηκε για  ανικανότητα.

Η Κλάπα προέρχεται από κομμουνιστική οικογένεια, ήταν φανατική κομμουνίστρια, αλλά τελευταία ο Μητσοτάκης μάλλον της υποσχέθηκε ότι αν τα καταφέρει στο ζήτημα Κασιδιάρη, θα την προωθήσει για  Πρόεδρο του Αρείου Πάγου την 30ή Ιουνίου 2023, όπως έκανε και με τον εισαγγελέα Ντογιάκο, που τον διόρισε  εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Το έχει το σύστημα. Όποιος δικαστής διακρίνεται στο "αντιφασιστικό" κυνήγι ο Σαλτιέλ τους προωθεί στις κορυφαίες θέσεις. Έτσι η Κλάπα έγινε μητσοτακική και στράφηκε εναντίον των κομμουνιστών Σεβαστίδη, που υμνούσαν τον δολοφόνο Κουφοντίνα. Υπέγραψε μάλιστα διακήρυξη εναντίον του Σεβαστίδη που δημοσιεύτηκε στον τύπο. Ο Κομμουνισμός της Κλάπα μπροστά στο κυνήγι της προεδρίας του Αρείου Πάγου υποχώρησε. Για εξισορρόπηση έπρεπε να εντείνει την "αντιφασιστική" της δράση…

 

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΑΙΑ ΨΕΥΔΗ. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ».

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ: «Συναντήθηκαν (συνωμοτικά – μυστικά) τέσσερις γυναίκες (Ευδοξία Κιουπτσίδου – Στρατουδάκη, Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα και Ασημίνα Υφαντή και μία άλλη) μέλη του Αρείου Πάγου σε οικία στην περιοχή του Παπάγου για να συζητήσουν την διαδικασία αντιμετώπισης της επίμαχης υπόθεσης από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, στο οποίο οι τρεις εξ’ αυτών θα συμμετέχουν στην ολομέλεια του μετά την ψήφιση της τροπολογίας Βορίδη;»

 

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ:

Συναντήθηκαν (συνωμοτικά – μυστικά) τέσσερις γυναίκες (Ευδοξία Κιουπτσίδου – Στρατουδάκη, Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα και Ασημίνα Υφαντή και μία άλλη) μέλη του Αρείου Πάγου σε οικία στην περιοχή του Παπάγου, για να διαπράξουν προπαρασκευαστική πράξη εσχάτης προδοσίας «με κατάχρηση της ιδιότητάς τους ως οργάνων του κράτους», «για να αλλοιώσουν ή να καταστήσουν ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία», «για να αλλοιώσουν ή να καταστήσουν ανενεργό το δικαίωμα του λαού να εκλέγει τη Βουλή με γενικές, άμεσες, ελεύθερες, ίσες και μυστικές ψηφοφορίες μέσα στα συνταγματικά χρονικά πλαίσια», «για να αλλοιώσουν ή να καταστήσουν ανενεργή την αρχή του πολυκομματισμού». «Συνωμοσία υπάρχει όταν δύο ή περισσότεροι συναποφασίσουν να τελέσουν πράξη εσχάτης προδοσίας ή αναλάβουν αμοιβαία υποχρέωση να τελέσουν τέτοια πράξη».

 

 

ΠΡΟΕΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΣΑΛΑΤΑΣ: «Εγκληματική Οργάνωση σύμφωνα με το νόμο σημαίνει σύσταση οργάνωσης με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου κέρδους».

Και παράνομο κέρδος έχουν προσπορίσει πάμπολλοι εν ενεργεία βουλευτές, όλων των πρακτόρικων  μαφιόζικων κομμάτων με σκάνδαλα που ήδη έχουν αποκαλυφθεί.

 

ΟΙ ΝΑΡΚΟΒΑΡΩΝΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ - ΞΟΑΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. Κοκαΐνη αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ βρέθηκε σε πλοίο του εφοπλιστικού ομίλου Λασκαρίδη στην Βενετία. Συνολικά βρέθηκαν 570 δέματα βάρους 850 κιλών.

 

 


 

 

 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ:  «Στις ΗΠΑ μια επιχείρηση που χρωστάει τεράστια ποσά και βλάπτει κραυγαλέα το δημόσιο συμφέρον, δεν αλλάζει απλώς κτίριο.  Θα πρέπει να κηρυχθεί χρεοκοπημένη και οι ηγέτες της να οδηγηθούν σε δίκη και πιθανότατα στη φυλακή.  Ένα κόμμα σαν  την  Ν.Δ.  που χρωστάει πάνω από 100 εκατομμύρια Ευρώ θα έπρεπε να κηρύξει χρεοκοπία και οι ηγέτες του να οδηγηθούν στην  φυλακή.  Κ. Μητσοτάκη,  εσείς  είστε ο ηγέτης αυτού ακριβώς του κόμματος».

 

 

ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί αποκαλύπτουν πως επιχειρηματίες και πολιτικοί επιχείρησαν να τους δωροδοκήσουν για να υλοποιήσουν το βρώμικο σχέδιο να μπλοκάρουν ένα κόμμα. Δικαστές συναντώνται σε σπίτια… για να πάρουν γραμμή πως θα κινηθούν και τι θα πράξουν.
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ο Ντογιάκος Παναθηναϊκάκιας έφθασε σε αυτό το αξίωμα, γιατί έκανε όλες τις βρώμικες δουλειές των πολιτικών.
Ο Άρειος Πάγος, ο θεματοφύλακας του Συντάγματος, χορεύει στα κελεύσματα των υπουργών της κυβέρνησης…
ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. 



Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΠΑΡΔΑΛΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. Η ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».



 ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

 


6 σχόλια:

  1. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ MEDIA MARKT ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
    Έρχονται οι τίτλοι τέλους για την παρουσία της MediaMarkt στην εγχώρια αγορά, μετά το 2005 από όταν και πάτησε για πρώτη φορά πόδι στην Ελλάδα η γερμανική αλυσίδα, καθώς προχωρά με γοργούς ρυθμούς η ενοποίηση με την Public που θέλει να αναπτύξει το δικό της brand στην κατηγορία των οικιακών συσκευών και να διευρύνει τα περιθώρια κέρδους μέσω των υπηρεσιών.
    Σύμφωνα με το bussinessdaily, δεν υπάρχει deadline για το πότε θα οριστικοποιηθεί αυτό, ωστόσο το γερμανικό όνομα θα αποτελέσει παρελθόν από την Ελλάδα
    Τα public ανήκουν στον Πάνο Γερμανό, παλαιό στέλεχος του ΚΚΕ.
    Η ομώνυμη αλυσίδα είχε πωληθεί στον ακόμη κρατικό ΟΤΕ επί Καραμανλή έναντι πολλών εκατομμυρίων. Με αυτά ίδρυσε τα Public με διευθύνοντα σύμβουλο τον Ρούμπη Μπουρλά, εξάδελφο του Αλβέρτου Μπουρλά.
    Σχετικά προσφάτως επώλησε το τελευταίο μερίδιο σε τηλεφωνική στην Πολωνία έναντι €450 εκατομμύρια στον Εβραίο της Γαλλίας Ξαβιέ Νηλ.
    Με αυτά τα χρήματα εξαγόρασε την γερμανική αλυσίδα.
    Η Κωτσόβολος επωλήθη από τον Φουρλή το 2000 στην Dixon των Εβραίων Καλμ.
    Ο Φουρλής έφερε στην Ελλάδα τα Σουηδικά ΙΚΕΑ με αποτέλεσμα να κλείσουν εκατοντάδες ελληνικές βιοτεχνίες και εμπορικά του χώρου.
    Ξεφαντώνουν οι ευφυείς ρωμιοί.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ozempic: φάρμακο για τους διαβητικούς χρησιμοποιείται για αδυνάτισμα.
    Όλα ξεκίνησαν όταν το αντιδιαβητικό σκεύασμα Ozempic, που κανονικά χρησιμοποιείται από διαβητικούς, άρχισε να εξαφανίζεται τα ράφια των φαρμακείων. Γρήγορα αποκαλύφθηκε ότι το σκεύασμα χρησιμοποιείται σαν… αδυνατιστικό από ανθρώπους που δεν πάσχουν από διαβήτη τύπου 2.
    Με τους αληθινούς διαβητικούς να μην το βρίσκουν πουθενά, άρχισαν τα προβλήματα αλλά και η… διαμάχη μεταξύ γιατρών και φαρμακοποιών για το ποιος φταίει…

    Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) ανέδειξε πρώτος το θέμα με ανακοίνωσή του πριν από λίγες ημέρες, «φωτογραφίζοντας» τους γιατρούς ως υπεύθυνους για την -εκτός ενδείξεων- συνταγογράφηση του φαρμάκου, όχι σε ασθενείς που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, αλλά σε πολίτες που απλώς θέλουν να χάσουν λίγα κιλά.
    Οι γιατροί πέρασαν στην αντεπίθεση, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Παχυσαρκίας (ΕΕΠ), Ευθύμιο Καπάνταη, να αντιτείνει στην εκπομπή Live News του Mega, πως το ρυθμιστικό της ινσουλίνης σκεύασμα Ozempic, χορηγείται ανεξέλεγκτα από φαρμακοποιούς χωρίς συνταγή.

    Ο ΠΦΣ επανήλθε σήμερα, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΕΕΠ, ότι διαστρεβλώνει την πραγματικότητα:
    «Ενοχλημένος από το Δελτίο Τύπου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου στις 12.4.2023 που ανέδειξε το πρόβλημα και σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να καλύψει συνάδελφους του, επεδίωξε να ενοχοποιήσει τον κλάδο των φαρμακοποιών, την ίδια στιγμή που αγωνιούν για τις ανεκτέλεστες συνταγές των ασφαλισμένων και εκλιπαρούν τις φαρμακαποθήκες και την παραγωγό εταιρεία για τη διάθεση μεγαλύτερων ποσοτήτων του φαρμάκου ώστε να καλύψουν τις θεραπείες των ασθενών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 και που δυστυχώς έχουν διακοπεί», τονίζουν οι Φαρμακοποιοί.
    ΠΦΣ: «Γιατί έχουν… διπλασιαστεί οι διαβητικοί;;;;»
    Προσθέτουν δε πως οι γιατροί θέλοντας να αποκρύψουν το θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά τις καταγγελίες, ότι ορισμένοι ιατροί καταστρατηγούν τα θεραπευτικά πρωτόκολλα και συνταγογραφούν ανεξέλεγκτα το συγκεκριμένο σκεύασμα όχι για τις εγκεκριμένες ενδείξεις του αλλά για τον έλεγχο του βάρους, επιρρίπτουν την ευθύνη στους φαρμακοποιούς.
    «Ίσως ο κ. Καπάνταης δεν γνωρίζει ή σκοπίμως αγνοεί, ότι ενώ έχει διπλασιαστεί η συνταγογράφηση του φαρμάκου σε σχέση με το περσινό αντίστοιχο διάστημα, δεν έχουν διπλασιαστεί οι διαβητικοί με ενδείξεις χορήγησης του φαρμάκου! Για το λόγο αυτό ζητάμε από την πολιτεία να προβεί άμεσα στον έλεγχο της συνταγογράφησης για όλα τα σκευάσματα Ozempic που έχουν συνταγογραφηθεί μέχρι τώρα για να διαπιστώσει αν πράγματι τηρούνται τα θεραπευτικά πρωτόκολλα».
    «Επιτέλους θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι προτεραιότητα μας είναι η κάλυψη των ασθενών που πάσχουν από διαβήτη τύπου 2 και όχι οι «ανάγκες» που έχουν σχέση με το lifestyle , για το οποίο δυστυχώς συνταγογραφείται», καταλήγει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΟΦ: Προσοχή, στην παράνομη διαφήμιση και στα «πλαστά» Ozempic
      Εντωμεταξύ, τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ο οποίος σήμερα πήρε θέση στον θόρυβο που έχει προκληθεί τον τελευταίο καιρό, σχετικά με τις «δευτερεύουσες» χρήσεις του φαρμάκου Ozempic, δηλαδή για αδυνάτισμα και όχι για την καταπολέμηση του διαβήτη.
      Συστήνει, μάλιστα, ιδιαίτερη προσοχή στους καταναλωτές σχετικά με τα όσα διαβάζουν στον (ηλεκτρονικό και μη) Τύπο και ειδικά σε ιστοσελίδες που δεν αναφέρουν την πηγή από την οποία αναπαράγουν τις όποιες πληροφορίες αφορούν το Ozempic.
      «Οι καταναλωτές καλούνται να έχουν πολύ μεγάλη επιφύλαξη στο να μπουν στη διαδικασία χρήσης ενός φαρμάκου για έναν τέτοιο λόγο (αδυνάτισμα), όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αναπαράγονται στον τύπο. Ο ΕΟΦ επίσης ενημερώνει ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αναφορές από ορισμένες αρμόδιες αρχές στην Ε.Ε. για παράνομες online πωλήσεις παραποιημένων (ψευδεπίγραφων) OZEMPIC που έχουν εντοπιστεί στο εξωτερικό. Συνήθως πίσω από αυτές τις πωλήσεις υπάρχουν εγκληματικές οργανώσεις . Είναι επομένως σαφές ότι η όλη αυτή προβολή αναμένεται να στρέψει ένα μέρος των καταναλωτών στην προμήθεια φαρμάκου από παράνομες πηγές, με μεγάλο κίνδυνο για τη υγεία τους».
      Της Γιάννας Σουλάκη / iatropedia
      Ζ.Π.


      Διαγραφή
  3. Άρειος Πάγος: Κατατέθηκε η πρόταση για το κόμμα «ΕΑΝ» από τον Α.Κανελλόπουλο.

    Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο η πρόταση για το κόμμα «EAN» από τον επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο.
    Η κίνηση ήταν απόρροια της Κυβερνητικές ευθείας παρέμβασης με την οποία επιχειρείται να αποκλειστεί η κάθοδος του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» στις επερχόμενες εκλογές.
    Το ενδεχόμενο αποκλεισμού του κόμματος «Έλληνες» κατόπιν κυβερνητικής παρέμβασης από τις επικείμενες εκλογές οδήγησε τον μέχρι πρότινος επικεφαλής του, κο Κανελλόπουλο, να λάβει διαφορετική απόφαση και να επαναλειτουργήσει το κόμμα που είχε πρωτοϊδρύσει, δηλαδή το «ΕΑΝ».
    Σημειώνεται ότι και το «Εθνικό Κόμμα έλληνες» πρόκειται να αιτηθεί της συμμετοχής του στις στις εκλογές.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κρατούμενου πρώην βουλευτή, πρόεδρος του κόμματος θα είναι ο ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης.
    Παράλληλα, ξεκαθάρισε στους δικαστές του Αρείου Πάγου ότι όποιος από αυτούς δεν επιτρέψει την κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, «θα διαπράξει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια».
    Αναλυτικά η ανακοίνωση:
    «Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη.
    Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας.
    Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος.
    Όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια.»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 26/04/2023: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
    Κατατέθηκε πριν λίγο ο φάκελος με το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στον Άρειο Πάγο.
    Ο ταξίαρχος και νέος πρόεδρος κ.Χατζηλιάδης μαζί με έναν εκ των συνηγόρων του Ηλία Κασιδιάρη, Φοίβο Μαργαρίτη και τον Χαράλαμπο Γιώτη παρέδωσαν την πρόταση στις 19.30 στον Άρειο Πάγο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΑΖΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ Ν.Δ.
    Άρειος Πάγος: Γραπτά υπομνήματα από κυβέρνηση και ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ για απαγόρευση στις εκλογές του κόμματος «Έλληνες»!
    Κοινή πρωτοβουλία ΝΔ και ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ.
    Η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν αρκείται στις δύο νομοθετικές παρεμβάσεις για τον αποκλεισμό του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» από τις εκλογές και προχωρά ακόμη πιο πέρα με ευθεία παρέμβαση στην Δικαιοσύνη μέσω γραπτών υπομνημάτων στον Άρειο Πάγο προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα γίνει δεκτή η αίτησή του για κάθοδο στις εκλογές!
    Σύμφωνα με πληροφορίες στον Άρειο Πάγο θα κατατεθούν δύο ξεχωριστά γραπτά υπομνήματα που θα έχουν την υπογραφή των συνταγματολόγων Γιώργου Γεραπετρίτη και Νίκου Αλιβιζάτου εκ μέρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να μπλοκάρουν το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη.
    Ειδικά όσον αφορά στη Νέα Δημοκρατία το υπόμνημα επεξεργάζεται μια «μεγάλη ομάδα νομικών» υπό τον κ. Γεραπετρίτη και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε αυτό θα επισυνάπτονται «ντοκουμέντα» που αποκαλύπτουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι οπαδός του… ναζισμού.
    Μάλιστα, με επιχειρήματα θα επιχειρήσουν να υποστηρίζουν ότι το κόμμα ανήκει στον Ηλία Κασιδιάρη, ότι αυτός είναι ο φυσικός του ηγέτης και όχι αυτός που ανακοινώθηκε σήμερα, δηλαδή ο Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης.
    Οι συνταγματολόγοι θα επιχειρήσουν να εξηγήσουν επίσης γιατί η τροπολογία που ψηφίστηκε είναι συνταγματική και αναγκαία, ενώ επισημαίνεται ότι η σχετική διάταξη καταλαμβάνει και αφορά και τη σκιώδη ηγεσία εγκληματικής οργάνωσης που επιχειρεί να κατέβει στις εκλογές ως πολιτικό κόμμα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...