ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

08 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΒΑΥΑΡΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ Α' ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ) ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

Επειδἠ πάρα πολλοί σε αυτήν εδώ τη χώρα συνεχίζουν να αποκαλούν τη Μέρκελ «Ναζί» και άλλα παρεμφερή (φυσικά ανόητα για να μη πούμε βλακώδη), καλούμε τους πάντες να διαβάσουν με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή το παρακάτω άρθρο.

 

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. 

 

 

Σημείωση: σήμερα με την γνώση των ελληνικών οικονομικών και των δανείων που έχουμε πάρει και κατασπαταλήσει, μπορούμε να διερωτηθούμε: πού πήγαν και πώς ξοδεύτηκαν άραγε όλα αυτά τα λεφτά από τους αθηναίους κοπρίτες; Άραγε δούλευαν οι Βαυαροί εργάτες για να δίνουν τα χρήματά τους σε αθηναίους αδηφάγους καταχραστές και απατεώνες; Γιατί; Μας είχαν υποχρέωση;

ΠΩΣ  ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΒΑΥΑΡΙΑ.

 Ο Λουδοβίκος Α΄,  βασιλιάς της Βαυαρίας, ο  πατέρας του  Όθωνα.

 O  μοναδικός  Μονάρχης  της  Ευρώπης,  που  πήρε,  από την ανάρρησή  του στο  θρόνο,  θέση  υπέρ της  Ελληνικής  Επαναστάσεως,  ήταν  Γερμανός,  ο Λουδοβίκος  Α΄ της  Βαυαρίας  (1786 – 1868).
 

ΤΟ 1848 ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΥΑΡΙΚΟ ΘΡΟΝΟ. ΚΥΡΙΑ (ΚΡΥΦΗ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΒΑΥΑΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ.
 
Ο λόγος της παραίτησης ήταν οι καταγγελίες εις βάρος του για ένα υπέρογκο δάνειο (ουσιαστικά δωρεά) της Βαυαρίας υπέρ της Ελλάδας, που είχε γονατίσει τα οικονομικά του μικρού Γερμανικού κρατιδίου.

Τον Μάρτιο του 1848 αναγκάζεται σε παραίτηση υπέρ του γιου του Μαξιμιλιανού του Β’ εξαιτίας της παράνομης ερωτικής του σχέσης με την καλλονή χορεύτρια ισπανικών χορών Λόλα Μοντέζ αλλά και τις καταγγελίες εις βάρος του για τη χορήγηση από το βαυαρικό κρατικό ταμείο, χωρίς την έγκριση της βουλής, της τρίτης δόσης του δανείου ύψους 20.000.000 φράγκων προς ενίσχυση των οικονομικών της Ελλάδας που οι Μεγάλες Δυνάμεις ήταν υποχρεωμένες να δώσουν και είχαν αρνηθεί.





ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...