ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

08 Ιουλίου 2022

ΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ»;

 ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΓΡΟΥΣ».

Η ΛΕΞΗ  «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΕΒΡΑΙΟ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ,  ΣΙΩΝΙΣΤΗ  ΚΑΙ  ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗ  ΤΡΟΤΣΚΥ ΤΟ 1930. 

Η  λέξη ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ επινοήθηκε από τον  Λέον Τρότσκι, ένα εβραίο τύραννο  του Ρωσικού λαού, τον ιδρυτή και πρώτο ηγέτη του περίφημου Κόκκινου Στρατού.  Πριν το 1930 δεν υπήρχε ούτε η λέξη, ούτε η σημερινή έννοια του όρου. Για  πρώτη  φορά  η  λέξη  «ρατσιστής»  αναφέρεται  στο  βιβλίο  του 1930 του Λέον Τρότσκι, «Η Ιστορία της Ρωσικής Επανάστασης».
         Οι πιο δύσπιστοι μπορούν να το ελέγξουν στο Διαδίκτυο, στην βιβλιοθήκη, καθώς και σε πολυάριθμα βιβλία, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να βρουν να χρησιμοποιείται νωρίτερα η λέξη «ρατσιστής», πριν από τον Τρότσκι,  που την χρησιμοποιεί  στο παραπάνω βιβλίο.
 
Ο Leon Trotsky ήταν Εβραίος που γεννήθηκε στο μικρό χωριό Γιάνοφκα της Ουκρανίας, στις 7 Νοεμβρίου 1879. Το πραγματικό του όνομα ήταν Lev Davidovich Bronstein. Μετά τη διαγραφή του από το Κομμουνιστικό Κόμμα, εξορίστηκε από την Σοβιετική Ένωση και τελικά δολοφονήθηκε στο Μεξικό από τον Σοβιετικό πράκτορα Ραμόν Μερσάντερ  κατ’ εντολή  του  Στάλιν.
Ποιος ήταν ο σκοπός του  σιωνιστή  Λέον Τρότσκι,  στο να επινοήσει αυτή τη λέξη; Για να το μάθουμε, ας ρίξουμε μια ματιά τι  γράφει  στο  παραπάνω  βιβλίο  ο  Τρότσκυ,  στο  συγκεκριμένο  απόσπασμα.
     «Η ‘Σλαβοφιλία’ (Slavophilism), ο μεσσιανισμός της καθυστέρησης, βασίζει τη φιλοσοφία της στην υπόθεση ότι ο ρωσικός λαός και η εκκλησία τους, είναι ολωσδιόλου δημοκρατικοί, ενώ η Ρωσία είναι η επίσημη γερμανική γραφειοκρατία που τους έχει επιβληθεί από το Μεγάλο Πέτρο. Ο Μαρξ σχολίασε πάνω σε αυτό το θέμα:» Με τον ίδιο τρόπο οι Τεύτονες «ηλίθιοι» κατηγόρησαν τον δεσποτισμό του Φρειδερίκου του Β’ στους Γάλλους, σαν οι καθυστερημένοι σκλάβοι να μην είχαν πάντα ανάγκη τους πολιτισμένους σκλάβους να τους εκπαιδεύσουν. «Αυτό το σύντομο σχόλιο αποτελειώνει εντελώς όχι μόνο την παλιά φιλοσοφία των Σλαβόφιλων, αλλά επίσης, και τις τελευταίες αποκαλύψεις των «ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ».
     Οι ‘Σλαβόφιλοι’ στους οποίους αναφέρεται ο Τρότσκι, υπήρξαν ιστορικά μια ομάδα Σλάβων παραδοσιοκρατικών που ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ  ιδιαιτέρως τον αυτόχθονα πολιτισμό και τον τρόπο ζωής τους  ΚΑΙ  ΗΘΕΛΑΝ  ΝΑ  ΤΟΝ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ.
       Ο Τρότσκι από την άλλη τους έβλεπε, όπως και άλλους σαν κι αυτούς, ως ένα εμπόδιο στα εβραιοταλμουδικά  διεθνιστικά κομμουνιστικά σχέδιά του για τον κόσμο. Αυτός ο άνθρωπος  ΔΕΝ  ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ ούτε στο ελάχιστο για τους Σλάβους Ρώσους του οποίους, υποτίθεται υπηρετούσε. Για αυτόν, οι ‘Σλαβόφιλοι’, δηλαδή οι Σλάβοι που διέπραξαν το «έγκλημα» ΝΑ  ΑΓΑΠΑΝΕ  ΤΟΝ  ΛΑΟ  ΤΟΥΣ  και να προσπαθούν να προστατεύσουν τη δική τους παράδοση, ήταν απλά «καθυστερημένοι», και άλλοι σαν και αυτούς ήταν απλά «ρατσιστές».
Η λέξη ¨ρατσιστές» χρησιμοποιήθηκε από τον εβραίο  Τρόσκυ, φίλο του Κεμάλ, Κομισάριο του Στρατού και του Ναυτικού, ως σύνθημα για τους καλούς κομμουνιστές του Κόκκινου Στρατού να ξεκινήσουν ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ  επιδρομές εναντίον των λαών που αντιστέκονταν, θέλοντας να προστατεύσουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής τους από το να αντικατασταθεί με έναν ξένο σύστημα.
Οι  μόνες αλλαγές στη λέξη «ρατσιστής» και τη βασική ιδέα της από το 1930, είναι ότι οι στόχοι της λέξης έχουν επεκταθεί από μόνο τους Σλάβους οι οποίοι δεν θα υποτάσσονταν στο εβραιομαρξιστικό διεθνιστικό σχέδιο να ξεριζώσουν και να καταστρέψουν τον πολιτισμό τους και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, σε όλους τους λευκούς ανθρώπους, Σλάβους ή όχι, οι οποίοι δεν υποτάσσονται στο ίδιο άθλιο μαρξιστικό σχέδιο. Επίσης, εκείνοι οι οποίοι εξοπλίζονται με τη λέξη αυτή έχουν επεκταθεί από μια χούφτα κομμουνιστές σε ολόκληρο το φιλελεύθερο και νεοσυντηρητικό κατεστημένο, σε όλα τα έθνη σε όλο τον κόσμο.
Στην  Δύση,  η λέξη «ρατσισμός» αντιγράφτηκε  από  το  βιβλίο  του  σιωνιστή  Τρότσκυ  και  χρησιμοποιήθηκε  για πρώτη φορά  στην  Γερμανία  το 1933,  από τον Magnus Hirschfeld, ένα Γερμανό, εβραϊκής καταγωγής, ομοφυλόφιλο,  μαρξιστή  και ιδρυτή του Institut für Sexualwissenschaft (Ινστιτούτο Ερευνών για την Σεξουαλικότητα) στο Βερολίνο. Το ίδρυμα ήταν μέρος της Σχολής της Φρανκφούρτης που είχε ως πρότυπο το Ινστιτούτο Μαρξ- Ένγκελς της Μόσχας.
           Το βιβλίο με το ίδιο όνομα (Ρατσισμός) δημοσιεύθηκε το 1933 στα γερμανικά και αργότερα μεταφράστηκε στα αγγλικά το 1938 από τους μαρξιστές / κομμουνιστές φίλους του Hirschfeld, Maurice Eden Paul και Cedar Paul  και  από  εκεί  διαδόθηκε  σε  όλο  τον  κόσμο.
Έτσι, πριν ξεθωριάσει μέσα στις σελίδες της ιστορίας, ο ταλμουδιστής Λέον Τρότσκι, θα έκανε ένα τελευταίο πράγμα, το 1930, που θα προκαλούσε αναμφισβήτητα μεγαλύτερη ζημιά στη Δύση από τον Στάλιν και ολόκληρο το σοβιετικό πυρηνικό οπλοστάσιο των διαδόχων του.
         ΕΦΗΥΡΕ  ΜΙΑ  ΛΕΞΗ  που κυριολεκτικά θα έδινε δύναμη σε κάθε λογής εαυτοφοβική και εθνοπροδοτική φωνή μέσα στη Δύση για να επανακαθορίσει τους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν  ΠΙΣΤΟΙ  ΣΤΟΝ  ΛΑΟ  ΤΟΥΣ, τις πολιτιστικές παραδόσεις τους και τον τρόπο ζωής ως τους «χειρότερους ανθρώπους», και μέσω της προπαγάνδας να επηρεάσουν την κυβέρνηση, το εκπαιδευτικό σύστημα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σχεδόν τον κάθε ένα γύρω τους.
         Θα πρέπει να απεικονίζεται ο λευκός άνδρας (ξεκινώντας από  τους αρχαίους Έλληνες), ως ο μοναδικός δράστης κάθε γενοκτονίας και δουλείας στον κόσμο, και αυτό θα πρέπει να συνεχίζεται μέχρι η Δύση να υποταχθεί στην ταλμουδική  σιωνιστική  τροτσκιστική διεθνιστική ατζέντα, χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.
Πωλείται το πλούσιο και ιστορικό σπίτι στην Κωνσταντινούπολη,  στο οποίο έζησε ο τύραννος  του  ρωσικού  λαού Τρότσκυ.
Το τίμημα, 4,4 εκατομμύρια δολάρια.


Προς πώληση τέθηκε το άλλοτε σπίτι του μεγάλου μπολσεβίκου και πρώτου ηγέτη του Κόκκινου Στρατού Λέον Τρότσκι στην Κωνσταντινούπολη, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το τριώροφο αρχοντικό και η γη που το συνοδεύει πωλούνται έναντι 4,4 εκατομμυρίων δολαρίων, μέσω ιστότοπου πώλησης ακινήτων.

Η οικογένεια Χανίφι, στην οποία ανήκει το ημιερειπωμένο πλέον σπίτι, ζητά από τους επίδοξους αγοραστές να σεβαστούν το όνομα του Τρότσκι. Αρχική επιθυμία των ιδιοκτητών ήταν το οίκημα να αγοραστεί από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού προκειμένου να μετατραπεί σε μουσείο.

Ο Τρότσκι εξορίστηκε από τη Σοβιετική Ένωση το 1929, αφότου ηττήθηκε στην εσωτερική σύγκρουση για την αρχηγεία του Κομουνιστικού Κόμματος από την τριανδρία Στάλιν, Ζινόβιεφ και Κάμενεφ.

Πρώτο του καταφύγιο ήταν η Κωνσταντινούπολη, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια, προτού αναζητήσει καταφύγιο στη Γαλλία.

Ο Τρότσκι, εκ των πρωτεργατών της Οκτωβριανής Επανάστασης, άφησε την τελευταία του πνοή το 1940 στο Μεξικό, τραυματισμένος θανάσιμα από ισπανό κομμουνιστή.«Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που κυβέρνησαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Αυτό  δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαές και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι και  σήμερα  στα χέρια των δραστών».
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ 
(1918 - 2008)


ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΤΡΟΤΣΚΥ:


«ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.  ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ 
ΜΙΑ  ΚΟΚΚΙΝΗ  ΤΥΡΑΝΝΙΑ. 

Μέσω της  τρομοκρατίας και  των λουτρών αίματος, θα υποβιβάσουμε τη ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ σε μια κατάσταση  πλήρους αποβλάκωσης και ηλιθιότητας και σε μια ΖΩΩΔΗ ύπαρξη.

Θα φέρουμε  ΤΕΤΟΙΕΣ  ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ,  που θα κάνουν κάθε ανθρώπινη απώλεια που έγινε στους καπιταλιστικούς πολέμους, ΑΔΥΝΑΤΗ  ΣΕ  ΣΥΓΚΡΙΣΗ.

 Οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες πέρα από τον ωκεανό   θα εργαστούν όσο το δυνατόν πιο στενά μαζί μας».


«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μερικοί απ’ τους μεγαλύτερους δολοφόνους της σύγχρονης ιστορίας ήταν Εβραίοι».
Το άρθρο είναι του Sever Plocker στην ιστοσελίδα της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας στο Ισραήλ, της «Yedioth Ahronoth».
 
ΤΜΗΜΑ  ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:
«Περίπου 90 χρόνια πριν, μεταξύ της 19ης και 20ης Δεκεμβρίου 1917, στη μέση της Επανάστασης των Μπολσεβίκων και του εμφυλίου πολέμου, ο Λένιν υπέγραψε ένα διάταγμα που ζητούσε τη θέσπιση ενός οργάνου αντικατασκοπείας, τη άγνωστη Τσέκα.

Σε μικρό χρονικό διάστημα η Τσέκα έγινε η μεγαλύτερη και πιο απάνθρωπη υπηρεσία κρατικής ασφαλείας . Η οργάνωσή της άλλαζε κάθε μερικά χρόνια όπως και τα ονόματά της: Από Τσέκα, σε GPU, αργότερα σε NKVD και τέλος σε KGB.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον αριθμό των νεκρών για τον οποίο η Τσέκα ήταν υπεύθυνη στις διάφορες εκφάνσεις της, αλλά ο αριθμός είναι σίγουρα τουλάχιστον 20 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένου των θυμάτων της αναγκαστικής κολλεκτιβοποίησης, της πείνας, των μεγάλων εκκαθαρίσεων, των εξοριών, των απελάσεων, των εκτελέσεων και των μαζικών θανάτων στα Γκούλαγκ.
Ολόκληρα κοινωνικά στρώματα εξαλείφθηκαν: Ανεξάρτητοι αγρότες, εθνικές μειονότητες, η αστική τάξη, ανώτεροι αξιωματικοί, διανοούμενοι, καλλιτέχνες, ακτιβιστές του εργατικού κινήματος, «μέλη της αντιπολίτευσης», που ορίστηκαν εντελώς τυχαία και αμέτρητα μέλη του ίδιου του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Ο ιστορικός Νίαλ Φέργκιουσον στο βιβλίο του «The War of the World» γράφει ότι καμιά επανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν καταβρόχθισε τα παιδιά της με την ίδια ασυγκράτητη όρεξη όσο η Σοβιετική Επανάσταση. Στο βιβλίο του για τις εκκαθαρίσεις του Στάλιν, ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ δρ. Igal Halfin γράφει ότι η Σταλινική βία ήταν μοναδική στο γεγονός ότι στρεφόταν στο εσωτερικό της χώρας.
Ο Λένιν, ο Στάλιν και οι διάδοχοί τους δεν θα μπορούσαν να κάνουν όσα έκαναν χωρίς την ευρείας κλίμακας συνεργασία με τους πειθαρχημένους «αξιωματούχους της τρομοκρατίας», τους σκληρούς ανακριτές, τους ρουφιάνους, φύλακες, δικαστές, τους διεστραμμένους και τις πολλές ματωμένες καρδιές μελών της προοδευτικής Δυτικής Αριστεράς που εξαπατήθηκαν απ’ το Σοβιετικό καθεστώς τρόμου και παρείχαν σ’ αυτό ακόμη και πιστοποιητικά kosher.
Όλα αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά, παρόλο που τα αρχεία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης δεν έχουν ανοιχθεί εντελώς στο κοινό. Αλλά ποιος ξέρει σχετικά;
Μέσα στην ίδια τη Ρωσία, ελάχιστα άτομα έχουν προσαχθεί στην δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που έκανε η NKVD και η KGB.
Στην Ρωσία λείπει εντελώς απ’ την δημόσια συζήτηση η ερώτηση «Πως συνέβη αυτό σε μας;» Αντίθετα με τα έθνη της Ανατολικής Ευρώπης, οι Ρώσοι δεν διευθέτησαν το Σταλινικό παρελθόν τους.
Και εμείς οι Εβραίοι;
Ένας Ισραηλινός μαθητής τελειώνει το γυμνάσιο και δεν έχει καν ακούσει το όνομα «Genrikh Yagoda» του μεγαλύτερου Εβραίοι δολοφόνου του 20ου αιώνα, τον αναπληρωτή διοικητή της GPU και ιδρυτή και διοικητή της NKVD.
Ο Yagoda εφάρμοσε επιμελώς τις διαταγές του Στάλιν για κολεκτιβοποίηση και είναι υπεύθυνος για τους θανάτους τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων ανθρώπων. Οι Εβραίοι πληρεξούσιοί του εγκατέστησαν και διαχειρίστηκαν στο σύστημα Γκούλαγκ (Η ονομασία Γκουλάγκ, ή και Γκούλαγκ, είναι το αρκτικόλεξο της σοβιετικής υπηρεσίας που επόπτευε τα «στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., όπου εξορίζονταν οι πάσης φύσεως αντιφρονούντες πολιτικοί κρατούμενοι, ύποπτοι κ.λπ»).
Όταν πια ο Στάλιν δεν τον έβλεπε ευνοϊκά, ο Yagoda υποβιβάστηκε και εκτελέσθηκε και αντικαταστάθηκε απ’ τον Yezhov, τον «αιμοσταγή νάνο».

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...