ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

16 Ιουλίου 2022

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Η ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (nativism).

 

Ένας Ινδός, ο Ρίσι Σούνακ, πρώτευσε στον Α΄ γύρο των εκλογών για τη θέση του πρωθυπουργού της… Μεγάλης Βρετανίας. Μετά τον εβραιότουρκο πρωθυπουργό Τζόνσον και τον Πακιστανό δήμαρχο του Λονδίνου. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Alex Henshaw.


Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;


Εκτός ελέγχου ο αφελληνισμός της χώρας.
Μπλε κάρτες  μοιράζει το ελληνικό κράτος προκειμένου να… αντιμετωπίσει  την έλλειψη “ειδικευμένου” προσωπικού στην περίφημη αγορά εργασίας του.
Στο βίντεο φαίνονται αλλοδαποί μουσουλμάνοι κρατώντας περιχαρείς την μπλε κάρτα, οι οποίοι δεν μιλούν καν ελληνικά φωνάζοντας “Ι love you Yunan”, δηλαδή δεν γνωρίζουν καν πως λέγεται η χώρα μας στα ελληνικά.
 
Η «μπλε κάρτα» αποτελεί ένα σχέδιο της ΕΕ φυσικά, με στόχο να «προσελκύσουν περισσότερους ειδικευμένους ξένους εργάτες στην ευρωπαϊκή αγορά»(!).
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οι οποίες έχουν πλήρη άγνοια των πραγματικών κινδύνων που ελλοχεύουν, ελπίζουν ότι με το πρόγραμμα, που τέθηκε  σε εφαρμογή η Ε.Ε. θα καταφέρει να ανταγωνιστεί κυρίως τις ΗΠΑ στην προσπάθεια να προσελκύσει εργάτες με υψηλή κατάρτιση σε τεχνολογικούς τομείς, (όπως αυτοί που απεικονίζονται στο βίντεο) αλλά και στον τομέα της υγείας.
Θεωρητικά, η «Μπλε Κάρτα», η οποία θα έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια, θα καθιστά ακόμη πιο πολύ ελκυστικότερη την Ε.Ε. στα μάτια ενός ξένου εργάτη, κάνοντας ευκολότερη τη διαβίωσή του σε ένα κράτος-μέλος.
Με άλλα λόγια η Ελλάδα δεν είναι ακόμη ελκυστική στους αλλοδαπούς αλλά πρέπει να γίνει ακόμη πιο πολύ.
Έρχονται και οι οικογένειες
Έτσι, ο κάτοχός της θα λαμβάνει γρηγορότερα και ευκολότερα άδεια εργασίας, κατοικία και άδεια παραμονής και στη συνέχεια θα μπορεί να μεταφέρει φυσικά και την οικογένειά του για να γίνει η χώρα ακόμη πιο ελκυστική.
Το πρόβλημα, όπως λένε στις Βρυξέλλες  της έλλειψης υψηλά καταρτισμένου εργατικού δυναμικού εντείνεται στην Ευρώπη από τη γήρανση του πληθυσμού και συνεπώς στο μέλλον θα επιδεινωθεί.
Ωστόσο αναλυτές επισημαίνουν ότι το σχέδιο έχει σημαντικές ελλείψεις και μάλλον δεν θα προσελκύσει τους εργάτες που θέλει η Ε.Ε. Για παράδειγμα, ο κάτοχος «Μπλε Κάρτας» θα αποκτά πρόσβαση μόνο σε μια χώρα της Ενωσης και δεν θα μπορεί να κινηθεί ελεύθερα σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή αγορά, δηλαδή όσοι λαμβάνουν μπλε κάρτα στην Ελλάδα, δεν θα φεύγουν, αντίθετα θα εγκαθίσταται εδώ με τις οικογένειές τους!
Μόνο αφότου έχει εργαστεί 18 μήνες με «Μπλε Κάρτα» ένας «μετανάστης» θα έχει το δικαίωμα να μετακινηθεί με την οικογένεια του, ώστε να δουλέψει σε διαφορετική χώρα-μέλος, όπου πάλι θα πρέπει να υποβάλει νέα αίτηση για «Μπλε Κάρτα.Με λίγα λόγια το ελληνικό κράτος μοιράζει μπλε κάρτες σε «ειδικευμένους» εργάτες που δε μιλούν καν την ελληνική προκειμένου να  αντιμετωπίσει το πρόβλημα γήρανσης του πληθυσμού.
Την ίδια ώρα στον Έβρο τα κύματα  των λαθραίων ειδικευμένων μεταναστών έρχονται για την μπλε κάρτα.
Το πέρασμα των λαθρομεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα είναι καθημερινό φαινόμενο, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα άρχισαν και πάλι να έρχονται μέσω Βουλγαρίας με την βοήθεια διακινητών από την γειτονική χώρα.
Όπως αναφέρει το Evroσ News ΒΙΝΤΕΟ του Κώστα Θεοχαρίδη, τέσσερις λαθρομετανάστες ξυπόλητοι και ξεγυμνωμένοι, υποστήριξαν ότι οι Βούλγαροι τους έστειλαν έτσι, κάνουν βόλτα σήμερα το πρωί σε χωριό του Τριγώνου, όπου η παρουσία είναι δυστυχώς συχνή.
O πρωθυπουργός δεν είναι μια απλή περίπτωση πολιτικού. Συμπεριφέρεται λες και είναι βαλτός για να αλλοιώσει την φυσιογνωμία όχι μόνο του πολιτικού φορέα στον οποίο ηγείται, όχι μόνο της χώρας στην οποία ηγείται αλλά και ενός ολόκληρου λαού. Ο πρωθυπουργός δεν είναι ένας απλός πολιτικός, αλλά ένα κοινωνικό πείραμα παγκόσμιων διαστάσεων.
ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...