ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Δεκεμβρίου 2023

Ο Σουλτάνος και τα γιουσουφάκια. Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΜΠΑΚΑΤΟΓΛΟΥ. Υπόκλιση Γεραπετρίτη στον Γενίτσαρο Μπακάτογλου: Προφανώς τον θεωρούν επικυρίαρχο της Ελλάδας. «Ακατανόητη;» κίνηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών.

 

 

 

 

 

«Πάτησε» Ελλάδα ο Γενίτσαρος Εξωμότης Μπακάτογλου – Έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος». Πρόσφατες δηλώσεις: «Θα χτυπήσουμε στόχους βαθιά στην Ελλάδα με τον νέο βαλλιστικό πύραυλο βεληνεκούς 1.000 χλμ»

 

 Η πιο ντροπιαστική στιγμή της ελληνικής διπλωματικής ιστορίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ

Έτσι εδώ ο Γεραπετρίτης το διαχειρίστηκε σωστά. Εάν μάλιστα κατέβαζε μπροστά στον Ερντογάν και τα πανταλόνια του θα έπαιρνε άριστα.

 

 Ο Σουλτάνος και τα γιουσουφάκια. 

Μία επανάληψη κ. Γεραπετρίτη,  με τα πανταλόνια σου κατεβασμένα.

Σκύψτε καθίκια.

 Χάρρυ Κλυνν:

Οι ρωμιοί πολιτικοί  με το ένα σκέλος βρίσκονται  στην Ανατολή, με το άλλο σκέλος στην Δύση και με τα δύο σκέλη ανοιχτά.... βγάζουν το ψωμί τους.

 


Μια άνευ προηγουμένου κίνηση έκανε ο υπουργός Γιώργος Γεραπετρίτης, όταν ο Τούρκος πρόεδρος πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο για να συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς ο Έλληνας ΥΠΕΞ, υποκλίθηκε!

Όπως είναι εμφανές στο παρακάτω βίντεο ο ΥΠΕΞ, όταν πέρασε από μπροστά του ο Τούρκος πρόεδρος, πραγματοποίησε μία… βαθιά υπόκλιση.

Προφανώς, στην κυβέρνηση θεωρούν τον Τούρκο πρόεδρο ως επικυρίαρχο της Ελλάδας.

Δυστυχώς, η εικόνα μιλάει από μόνη της και είναι δυνατότερη και από χίλιες λέξεις. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο.

 


Η θέση του κεφαλιού του Γεραπετρίτη δείχνει αταλάντευτη  διαπραγματευτική ισχύ, η αποφασιστική στάση του σώματος δείχνει πυγμή, η στιβαρή θέση  των χεριών του δείχνει ότι ζυγίζει καλά τον αντίπαλο.  Η σωστή οπισθοχώρηση του οπισθίου διαφορικού πιθανόν να ερμηνευθεί σαν πρόκληση για νέο γύρο.  Τελικά το συνολικό παράστημα δείχνει Ολύμπια σταθερότητα και μεγαλοπρέπεια, φαινόμενο σύνηθες στους υπουργούς του Μητσοτάκη.

Αμ εκείνος ο βοηθός με σταυρωμένα χέρια….Η κυβέρνηση απαγόρεψε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Ερντογάν.

«Η αντίδραση στην νέα τουρκοκρατία είναι καθήκον κάθε Έλληνα».

Στην προσαγωγή 20 Κυπρίων φοιτητών προχώρησαν οι αρχές – Ετοιμάζονταν να αποδοκιμάσουν τον Ρ.Τ.Ερντογάν.

Απομακρύνθηκε πολίτης με την κυπριακή σημαία έξω από το ΥΠΕΞ.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν έρχεται εδώ για να ζητήσει αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και διαμοιρασμό του Αιγαίου».

«Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πλην του Κυριάκου Βελόπουλου δεν έχουν εργαστεί ποτέ».

Καιρίδης: «Συμφωνήσαμε στην χορήγηση βίζας στους Τούρκους για να έρχονται σε 10 νησιά του ανατολικού Αιγαίου».

Αδιανόητη συμφωνία που θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

1 σχόλιο:

 1. Η Ισπανία απέλασε δύο μέλη της αμερικανικής πρεσβείας που κατηγορούνται πως δωροδόκησαν τις μυστικές υπηρεσίες.
  Σύμφωνα με την El Pais, τα μέλη του προσωπικού της πρεσβείας αποχώρησαν διακριτικά έπειτα από αίτημα της Μαδρίτης.
  Η Ισπανία απέλασε διακριτικά τουλάχιστον δύο μέλη του προσωπικού της αμερικανικής πρεσβείας, τα οποία κατηγορούνται ότι δωροδόκησαν αξιωματούχους των ισπανικών υπηρεσιών πληροφοριών για να πάρουν απ’ αυτούς απόρρητες πληροφορίες, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας El Pais, που επικαλείται κυβερνητικές πηγές.
  Δεν υπήρξε άμεση επιβεβαίωση της πληροφορίας από κάποια από τις δύο χώρες, οι οποίες είναι σύμμαχοι και εν γένει ανταλλάσσουν μεταξύ τους πληροφορίες των υπηρεσιών τους.
  Τα μέλη του προσωπικού της πρεσβείας, για τα οποία η El Pais δεν ανέφερε ούτε ονόματα ούτε θέσεις, αποχώρησαν διακριτικά έπειτα από αίτημα της Μαδρίτης, αφού έρευνα έδειξε ότι δύο αξιωματούχοι των ισπανικών υπηρεσιών πληροφοριών παρείχαν πληροφορίες έναντι «ενός μεγάλου ποσού».
  Στην υπόθεση ενδέχεται να εμπλέκονται περισσότεροι από δύο Αμερικανούς «κατασκόπους», ανέφερε η εφημερίδα επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές.
  Οι αξιωματούχοι της ισπανικής υπηρεσίας πληροφοριών CNI, ένας επικεφαλής τομέα και ο βοηθός του, συνελήφθησαν πριν από δύο μήνες και δικαστήριο διέταξε η υπόθεσή τους να κρατηθεί μυστική, ανέφερε η El Pais.
  Η πρεσβευτής των ΗΠΑ Τζουλίσα Ρεϊνόσο κλήθηκε απο τις ισπανικές αρχές, δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση και ζήτησε συγγνώμη, προστίθεται στο δημοσίευμα. Στη συνέχεια η Ουάσινγκτον συμμορφώθηκε με αίτημα από τα ισπανικά υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών για την απομάκρυνση των δύο μελών του προσωπικού της αμερικανικής πρεσβείας.
  Αμερικανός αξιωματούχος στην Ισπανία δήλωσε πως η Ρεϊνόσο δεν επιθυμεί να σχολιάσει.
  Εκπρόσωποι του ισπανικού υπουργείου Εξωτερικών και του ανώτατου δικαστηρίου αρνήθηκαν να σχολιάσουν, ενώ η CNI και το υπουργείο Άμυνας δεν απάντησαν αμέσως σε αιτήματα για σχόλιο.
  «Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, καθώς η στρατολόγηση μυστικών πρακτόρων σε μια φιλοξενούσα χώρα για να προδώσουν την ίδια τους τη χώρα είναι μια ανοικτά εχθρική πράξη που γίνεται με εχθρικές κυβερνήσεις, αλλά ποτέ με φίλους ή συμμάχους», υπογραμμίζει η El Pais.

  Εδώ, στην περήφανη Ρωμιοσύνη των κατεβασμένων πανταλονιών, η καθαρίστρια της αμερικανικής πρεσβείας (και από σήμερα και της τουρκικής), δίνουν απευθείας εντολές στον πρωθυπουργό, στην Κυβέρνηση, στο Στρατό, την Αστυνομία, την ΕΥΠ και αυτό θεωρείται "κανονικότητα
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...