ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Δεκεμβρίου 2023

ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. Η Κολωνία έχει μετατραπεί σε έδρα της κιβωτού του Πολιτικού Ισλάμ. Προάγγελος πικρών ημερών για την Ευρώπη.ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;

 

 

 

Το πιο σπάνιο και πιο απειλούμενο αναπαραγόμενο είδος χήνας στην Ευρώπη, οι νανόχηνες, έφτασαν φέτος στην λίμνη Κερκίνη τις 143, αριθμός ρεκόρ δεκαετιών.

 

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ Daniel Cohn-Bendit: "Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν. Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία".

 


ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΣΛΑΜΙΚΗ  ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ):   ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ  ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΣΦΑΞΕ 9 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΙΝΟ.  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ".


ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΥΡΙΩΝ, Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΛΛΕΡ...

 

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΠΕΛΙΤ ΟΝΑΪ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

 


 

 

Έχοντας γίνει στόχος συνεχών επιθέσεων, από φανατισμένους Τούρκους, πιστούς Γκρίζους Λύκους ή οπαδούς του Milli Görüş, επί σειρά ετών, το μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων στην Κολωνία της Γερμανίας, τελικά αφαιρέθηκε. Ενώ ένας μικρός αριθμός Αρμενίων ζει στην Κολωνία, όμως η πόλη έχει μετατραπεί σε έδρα της κιβωτού του Πολιτικού Ισλάμ, της παρακρατικής οργάνωσης Milli Görüş (εθνικό όραμα) που συνδέεται με το τουρκικό κράτος.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Guillaume Perrier έγραψε στον λογαριασμό του στο X: “Η πόλη της Κολωνίας διαλύει επιτέλους ένα μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων. Η Κολωνία έχει μια μικρή αρμενική κοινότητα, αλλά πάνω από όλα μια μεγάλη τουρκική κοινότητα”.

  


Ο δημοσιογράφος Perrier πρόσθεσε: “Αυτό είναι πάνω από όλα αποτέλεσμα της πίεσης της τουρκικής κυβέρνησης και των παραχωρήσεων από τη γερμανική δεξιά (το CDU χρησιμοποίησε, ενθάρρυνε και υποστήριξε τους Γκρίζους Λύκους και τους οπαδούς και πράκτορες του Milli Görüş ενάντια στην επιρροή της αριστεράς στους Τούρκους μετανάστες).

Η Γαλλίδα γερουσιαστής Valerie Boyer έγραψε στον λογαριασμό της στο X ότι “η Κολωνία έχει υποκλιθεί στους Τούρκους του Milli Görüş που επιβάλλουν την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων το 1915”. Η Boyer είπε, “Αυτό είναι άμεση συνέπεια της τουρκικής μετανάστευσης στη Γερμανία… Είναι προάγγελος πικρών ημερών στην Ευρώπη”.

Το μνημείο στην Κολωνία που συμβολίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων, την οποία η Τουρκία δεν αναγνωρίζει, έχει στηθεί και αποσυναρμολογηθεί πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια μετά από διαμαρτυρίες Τούρκων εθνικιστών.

Η πόλη είχε αφαιρέσει το μνημείο, άλλοτε με το σκεπτικό της κατασκευής ποδηλατόδρομου και άλλοτε από φόβο “κοινωνικής αναταραχής”.

Μετά από μια πορεία στα τέλη Οκτωβρίου από Τούρκους εθνικιστές, συμπεριλαμβανομένων υποστηρικτών των ενώσεων “Γκρίζοι Λύκοι” και DITIB, η τελική απόφαση της πόλης ήταν “το μνημείο πρέπει να αφαιρεθεί”.

Στην απόφαση δικαστηρίου, προ δύο ετών τονιζόταν πως για το συγκεκριμένο μνημείο δεν είχε ληφθεί η απαραίτητη άδεια ανέγερσης, καθώς ο σύλλογος πολιτών που έβαλε το μνημείο στο συγκεκριμένο σημείο, το έκανε χωρίς να έχει πάρει πρωτίστως το πράσινο φως από τον δήμο. “Κατ’ αρχήν, απαιτείται άδεια βάσει της οδικής νομοθεσίας για την τοποθέτηση του γλυπτού σε δημόσιο χώρο του δρόμου. Οι αιτούντες δεν είχαν υποβάλει αίτηση για κάτι τέτοιο πριν από την ανέγερση του γλυπτού. Οι αιτούντες δεν είχαν επίσης προφανές δικαίωμα σε αυτή την άδεια. Το διοικητικό δικαστήριο δεν ακολούθησε τα επιχειρήματα που προέβαλαν οι προσφεύγοντες”, ανέφερε μεταξύ άλλων η απόφαση.

Το δικαστήριο που έλαβε την απόφαση απομάκρυνσης, ωστόσο, τόνισε πως δεν έλαβε υπ’ όψιν του κανένα από τα επιχειρήματα των προσφευγόντων Τούρκων εθνικιστών, παρά μόνο τα διαδικαστικά, ενώ τόνισε πως τίποτα δεν εμποδίζει το να μπει ξανά το μνημείο στη θέση του, εφόσον τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: άξιος νομικός ο Γερμανός δικαστής, περίπου στο ίδιο ύψος με τους δικούς μας. Στο μνημειώδες σκεπτικό ο Γερμανός "δικαστής" γράφει:  "Οι αιτούντες -δηλ. οι καψεροί Αρμένιοι που γλύτωσαν από τις σφαγές των λύκων - δεν είχαν υποβάλει αίτηση για κάτι τέτοιο πριν από την ανέγερση του γλυπτού". Εδώ  πρέπει να σημειώσουμε: γιατί ο "δικαστής" περίμενε τόσα χρόνια και δραστηριοποιήθηκε για το γκρέμισμα του Μνημείου, όταν οι τουρκικοί λύκοι άρχισαν τις φασαρίες;

Τέτοιους νομικούς ακροβατισμούς μας έχουν συνηθίσει οι Έλληνες "δικαστές" μόνο όταν ασχολούνται με τον Κασιδιάρη...

Φαντάζομαι ότι με λίγο ακόμη ενθάρρυνση ο Γερμανός "δικαστής" είναι ικανός να παρομοιάσει σε νομικές αποφάσεις του τον Αδόλφο Χίτλερ με τον Ιησού Χριστό.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

5 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ; Καταγγελίες από την κ. Μαρία Καρυστιανού: “Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μου είπε να μην σκαλίζω την υπόθεση”… Απίστευτα πράγματα καταγγέλλονται από την πλευρά των συγγενών των θυμάτων, που φανερώνουν ότι δέχονται ακόμα και ψυχολογικό «πόλεμο» για να εγκαταλείψουν τον αγώνα για δικαίωση των νεκρών.
    Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023», έχασε την 20χρονη κόρη της, Μάρθη, στο έγκλημα των Τεμπών που πρωτοστατεί στον αγώνα των οικογενειών για να δικαιωθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν τις ζωές τους σε ένα εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό δίκτυο, που παρέμενε σε αυτήν την άθλια κατάσταση με σοβαρότατες ευθύνες της παρούσας κυβέρνησης.
    Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στο «Κόκκινο», η πρόεδρος έκανε μια καταγγελία που σοκάρει στο άκουσμά της, καθώς αποκάλυψε ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου προσπάθησε να αποθαρρύνει την ίδια και άλλους γονείς των θυμάτων, από τον αγώνα τους να αποδοθεί δικαιοσύνη!
    Συγκεκριμένα η κα. Καρυστιανού είπε ότι την περασμένη Τρίτη (12/12/2023), πριν τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα που έγινε για την τραγωδία στα Τέμπη, μια ομάδα γονέων πήγε στον Άρειο Πάγο και συναντήθηκε με την αρμόδια εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση.
    Και αντί οι γονείς να εισπράξουν την κατανόηση και την επαγγελματική αμεροληψία της λειτουργού, την άκουσαν εμβρόντητοι να τους λέει ότι πρέπει να προχωρήσουν τη ζωή τους, και να τους ρωτάει γιατί επιμένουν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση!
    Συγκεκριμένα η κα. Καρυστιανού κατήγγειλε ότι: «θα ήθελα να γνωρίζει το πανελλήνιο ότι βρεθήκαμε μπροστά σε μία γυναίκα που μας έλεγε γιατί επιμένετε, γιατί λέτε ότι μπαζώθηκε ο χώρος του δυστυχήματος, ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, ότι αυτό που μας συνέβη κακώς μας συμβαίνει αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Λες και πήγαμε να πιούμε καφέ με τη φίλη μας και δεν είχαμε απέναντί μας έναν ανώτατο εκπρόσωπο της Δικαιοσύνης και έχουμε έναν ψυχολόγο»!
    «Δεν ξέρω ποια λέξη πρέπει να χρησιμοποιήσω όταν κάποιος την τρίτη μέρα μετά το συμβάν πάει και αλλοιώνει το χώρο κι ενώ υπάρχει ακόμη ένας άνθρωπος από τον οποίο δεν έχει βρεθεί τίποτα και πετάει χώματα με κόκκαλα και συντρίμμια σε ένα χωράφι», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά της κας Καρυστιανού.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γάζα: Τους 20.258 έφτασαν οι νεκροί Παλαιστίνιοι – 53.688 οι τραυματίες.
    Τουλάχιστον 201 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 368 τραυματίστηκαν στη Γάζα κατά το τελευταίο 24ωρο.
    Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο (23/12), ότι από την 7η Οκτωβρίου, ο συνολικός αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων από τις επιθέσεις των Ισραηλινών έχει φτάσει στους 20.258 ενώ οι τραυματίες φτάνουν στους 53.688.
    Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 201 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 368 τραυματίστηκαν στη Γάζα κατά το τελευταίο 24ωρο.
    Η οργάνωση της Χαμάς υποστηρίζει ότι δεκάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν, κατά τις χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού στην περιοχή της Τζαμπαλίγια.
    «Ο κατακτητής διέπραξε πολλές φρικτές σφαγές με αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων μαρτύρων στον καταυλισμό της Τζαμπαλίγια, στη ζώνη του Ταλ Αλ Ζαάταρ και στην πόλη Τζαμπαλίγια. Εκτέλεσαν επίσης δεκάδες πολίτες στους δρόμους» είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Άσραφ αλ Κίντρεχ.
    «Η έκταση της καταστροφής στη ζώνη του Ταλ Αλ Ζαάταρ και στα σχολεία του καταυλισμοόυ της Τζαμπαλίγια, όπου φιλοξενούνταν δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένοι, είναι τεράστια και αποκαρδιωτική. Εντοπίστηκαν δεκάδες μάρτυρες (σ.σ. νεκροί). Ο κατακτητής εκτέλεσε πολλούς από αυτούς μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους», αναφέρει η ανακοίνωση της Χαμάς.

    Ο ισραηλινός στρατός, που ρωτήθηκε για το θέμα από το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν απάντησε συγκεκριμένα σε αυτές τις κατηγορίες.
    Διαβεβαίωσε όμως ότι «τα πλήγματα εναντίον στρατιωτικών στόχων είναι σύμφωνα με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου» και πραγματοποιούνται αφού αξιολογηθεί ότι «οι τυχαίες ζημιές σε πολίτες και σε πολιτικές υποδομές δεν θα είναι υπερβολικές, σε σύγκριση με το στρατιωτικό πλεονέκτημα που αναμένεται ως αποτέλεσμα της επίθεσης».

    Πλάνα της τηλεόρασης του Γαλλικού Πρακτορείου δείχνουν ένα πτώμα κάτω από συντρίμμια σε δρόμους της Τζαμπαλίγια και τεράστιες καταστροφές σε διάφορα σημεία της πόλης.

    Βίντεο που μεταδόθηκαν από τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία το Γαλλικό Πρακτορείο δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει, δείχνουν πτώματα σε αποσύνθεση, στους δρόμους της Τζαμπαλίγια.

    Στην Μπέιτ Λαχία, στα βόρεια, η υπηρεσία πολιτικής προστασίας ανέφερε ότι εντόπισε σήμερα «δεκάδες πτώματα σε αποσύνθεση». Τα περισσότερα από τα θύματα «εκτελέστηκαν στον δρόμο και μετά τα κατασπάραξαν σκύλοι», πρόσθεσε.
    Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ζήτησε την Τετάρτη από το Ισραήλ να ξεκινήσει έρευνα για «πιθανή διάπραξη εγκλήματος πολέμου» από τον ισραηλινό στρατό, αφού έλαβε «ανησυχητικές πληροφορίες» για τον θάνατο έντεκα άοπλων Παλαιστίνιων στην Πόλη της Γάζας. Το Ισραήλ απάντησε ότι η κατηγορία αυτή είναι «αβάσιμη και αναληθής».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις


    1. Γάζα: Τους 20.258 έφτασαν οι νεκροί Παλαιστίνιοι – 53.688 οι τραυματίες.
      Στην Μπέιτ Λαχία, στα βόρεια, η υπηρεσία πολιτικής προστασίας ανέφερε ότι εντόπισε σήμερα «δεκάδες πτώματα σε αποσύνθεση». Τα περισσότερα από τα θύματα «εκτελέστηκαν στον δρόμο και μετά τα κατασπάραξαν σκύλοι», πρόσθεσε. Βίντεο που μεταδόθηκαν από τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία το Γαλλικό Πρακτορείο δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει, δείχνουν πτώματα σε αποσύνθεση, στους δρόμους της Τζαμπαλίγια.

      ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ευτυχώς πριν δύο χιλιάδες χρόνια ένας Ιουδαίος ονόματι Γιαχσούα (= ο Γιαχβέ είναι η σωτηρία μας) - στα Ελληνικά Ιησούς - γεννήθηκε σ' εκείνη την περιοχή για να μας σώσει. Φανταστείτε τι θα είχαμε σήμερα αν δεν γεννιόταν ο Γιαχσούα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. ΕΛΙΑΜΕΠ: «Ακατοίκητες βραχονησίδες μπορούν να είναι στα αντικείμενα συναλλαγής μας με την Τουρκία».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: άξιος νομικός ο Γερμανός δικαστής, περίπου στο ίδιο ύψος με τους δικούς μας. Στο μνημειώδες σκεπτικό ο Γερμανός "δικαστής" γράφει: "Οι αιτούντες - δηλ. οι καψεροί Αρμένιοι που γλύτωσαν από τις σφαγές των λύκων - δεν είχαν υποβάλει αίτηση για κάτι τέτοιο πριν από την ανέγερση του γλυπτού". Εδώ πρέπει να σημειώσουμε: γιατί ο "δικαστής" περίμενε τόσα χρόνια και δραστηριοποιήθηκε για το γκρέμισμα του Μνημείου, όταν οι τουρκικοί λύκοι άρχισαν τις φασαρίες;

    Τέτοιους νομικούς ακροβατισμούς μας έχουν συνηθίσει οι Έλληνες "δικαστές" μόνο όταν ασχολούνται με τον Κασιδιάρη...

    Φαντάζομαι ότι με λίγο ακόμη ενθάρρυνση ο Γερμανός "δικαστής" είναι ικανός να παρομοιάσει σε νομικές αποφάσεις του τον Αδόλφο Χίτλερ με τον Ιησού Χριστό.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...