ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Δεκεμβρίου 2023

Ο πρώην επικεφαλής της εσωτερικής υπηρεσίας ασφαλείας της Γερμανίας, Χάνς-Γκέοργκ Μάασεν: "Σταδιακή καταστροφή των ευρωπαϊκών πολιτισμών. Οι πολιτικοί μας θέλουν έναν διαφορετικό πληθυσμό. Το Ισλάμ θα κατακτήσει την Ευρώπη και στην Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Γαλλία, το Βέλγιο και την Βρετανία, περισσότερα από τα τρία τέταρτα του πληθυσμού θα είναι μουσουλμάνοι". Ποιά είναι η θέση των Κεντρικών Ισραηλιτικών Συμβουλίων πού κυβερνούν τις Ευρωπαϊκές χώρες;

  

 

 

Τα Σκόπια ξεκινάνε μαζική παραγωγή τεσσάρων τύπων οπλισμένων πολεμικών drone. Η Ελλάδα του Μητσοτάκη δεν παράγει drone. Μόνο γκαρσόνια.

 


 

Η "Ευρώπη" των Κ.Ι.Σ. δεν θέλει  να αντιμετωπίσει το Ισλάμ.

Ο πρώην επικεφαλής της εσωτερικής υπηρεσίας ασφαλείας της Γερμανίας, Χάνς-Γκέοργκ Μάασεν, δήλωσε σε νέα συνέντευξή του ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου κρίση λόγω της μαζικής μετανάστευσης, ότι το Ισλάμ είναι έτοιμο να κατακτήσει την Ευρώπη και ότι η Γερμανία και η Αυστρία θα μπορούσαν να κάνουν πολλά για να σταματήσουν την κρίση, αλλά επιλέγουν να μην το κάνουν.

 


“Μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα μας πλησιάζει. Δεν είμαστε καθόλου προετοιμασμένοι γι’ αυτό, καθώς είμαστε ανίκανοι να επιλύσουμε τις συγκρούσεις ακόμη και με τη βία, όπως κάνουν οι οικογενειακές φατρίες από τα αραβικά κράτη. Αυτοί οι άνθρωποι επιλύουν τις συγκρούσεις με τη βία, ενώ οι άνθρωποι στην Κεντρική Ευρώπη πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των δικαστηρίων”, δήλωσε ο Μάασεν, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Γραφείου Προστασίας του Συντάγματος (BfV) από το 2012 έως το 2018, στη συνέντευξή του στην FPÖ TV.

“Οι Ευρωπαίοι θα υποκύψουν στο Ισλάμ. Αφενός επειδή δεν είναι σε θέση να δουν καν να έρχεται αυτή η σύγκρουση και αφετέρου επειδή είναι ανίκανοι να επιλύσουν τις συγκρούσεις με παρόμοιο τρόπο”, είπε, δηλώνοντας ότι “το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η σταδιακή καταστροφή των ευρωπαϊκών πολιτισμών μας”.

Ο Μάασεν περιέγραψε ότι οι Ευρωπαίοι ζουν χωρίς όραμα ή αποστολή, ενώ οι άλλοι ανταγωνιστικοί πολιτισμοί έχουν σαφή ιδέα για το τι είναι και ποιοι είναι οι στόχοι τους.

“Δεν ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε. Πώς πρέπει να είναι η Γερμανία ή η Αυστρία το 2030; Ζούμε μόνο στη στιγμή και, ως εκ τούτου, χάνουμε από άλλους που έχουν μια θρησκεία ή μια ιδεολογία, οι οποίοι ξέρουν πού θέλουν να πάνε. Μας λείπει μια αποστολή”, συνέχισε. “Κυρίως οι μουσουλμάνοι έρχονται σε εμάς με μια εντελώς διαφορετική συνείδηση του πολιτισμού, της θρησκείας και της οικογένειας. Στην κοσμική Ευρώπη, η θρησκεία και η οικογένεια -αν εξακολουθούν να είναι καθόλου σημαντικές- είναι θέμα του ατόμου, αλλά σε αυτούς τους πολιτισμούς είναι θέμα της φυλής”.

Αντικατάσταση πληθυσμών με σχεδιασμό

Ο Μάασεν δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί επιτρέπουν ενεργά τη μαζική μετανάστευση επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, “οι πολιτικοί μας θέλουν έναν διαφορετικό πληθυσμό. Η πολιτική αριστερά ακολουθεί την πορεία της αντιγερμανικής ιδεολογίας. Όσο πιο ετερογενής είναι ένας πληθυσμός, τόσο λιγότερο μπορεί να αρθρωθεί και να έχει δημοκρατικό λόγο. Όσο περισσότερο η πολιτική δέχεται τους μετανάστες από άλλες χώρες κατά το δοκούν και τους χορηγεί την ιθαγένεια, τόσο περισσότερο η πολιτική επιλέγει τους ανθρώπους του κράτους και επηρεάζει τα εκλογικά αποτελέσματα. Αυτοί οι μετανάστες ψηφίζουν τότε διαφορετικά από τους ντόπιους”.

Ο Μάασεν δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι χώρες όπως η Γερμανία και η Αυστρία έχουν τα απαραίτητα εργαλεία για να σταματήσουν τη μετανάστευση, αλλά κάνουν συνειδητή επιλογή να μην το κάνουν.

“Η Γερμανία και η Αυστρία θα μπορούσαν να αρχίσουν να απορρίπτουν ανθρώπους στα σύνορα από τη μια μέρα στην άλλη – λόγω του κανονισμού για τις τρίτες χώρες”, δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας κατασκοπείας. “Επιπλέον, το κράτος θα μπορούσε να απελάσει ή να εξασφαλίσει την οικειοθελή αναχώρηση για “εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς που δεν θέλουν να ενσωματωθούν και οι οποίοι θα μπορούσαν να διαπράξουν εγκλήματα και να συνεχίσουν να εξαρτώνται από τις κοινωνικές παροχές του κράτους”.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία εμπλοκής για τις δυτικές κυβερνήσεις είναι ότι τα τρίτα έθνη έχουν αρνηθεί να δεχτούν πίσω ξένους υπηκόους, αλλά ο Μάασεν δήλωσε ότι υπάρχει μια σειρά από εργαλεία για την αντιμετώπιση αυτών των απείθαρχων εθνών.

“Θα πρέπει επίσης να είναι δυνατόν να πειστούν τρίτες χώρες να πάρουν πίσω τους δικούς τους υπηκόους μετά από εντολές απέλασης. Εάν δεν το κάνουν, θα μπορούσατε να ‘παγώσετε τα περιουσιακά τους στοιχεία’, να αποτρέψετε (τους πολίτες τους) από το να ταξιδεύουν στην Ευρώπη και άλλα πράγματα. Πρέπει να πείσετε αυτά τα κράτη να συμπεριφέρονται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο”, δήλωσε.

Ο Μάασεν αμφιβάλλει ότι οι πολιτικοί της Γερμανίας σχεδιάζουν να λάβουν σοβαρά μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης, παρά τους αυξανόμενους κινδύνους, ιδίως από βίαιους πολιτισμούς.

“Γιατί δεν γυρίζουν πίσω τους μετανάστες στα σύνορα;” αναρωτιέται ο Μάασεν. Επισημαίνει την τελευταία “σύνοδο κορυφής για τη μετανάστευση” στη Γερμανία, όπου, όπως λέει, είδε “πολιτική βιτρίνας” ή “εικονική πολιτική”, όπου τα κύρια σημεία που τέθηκαν ήταν περισσότερα χρήματα για τους αιτούντες άσυλο και ταχύτερες διαδικασίες ασύλου. Ωστόσο, κανείς δεν έθεσε το πιο κρίσιμο ερώτημα: “Γιατί αφήνουμε αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν στη Γερμανία και την Ευρώπη;”.

“Γιατί δεν αναγκάζουμε χώρες όπως η Ιταλία και η Ελλάδα να κάνουν επιτέλους αυτό που πρέπει να κάνουν σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές συνθήκες, δηλαδή μια λογική προστασία των συνόρων; Γιατί αφήνουμε αυτούς τους ανθρώπους να έρχονται σε εμάς, τους ταΐζουμε και ξοδεύουμε δισεκατομμύρια γι’ αυτούς, ενώ πολλοί ντόπιοι, φτωχοί συνταξιούχοι με σύνταξη 920 ευρώ μετά από έναν πλήρη εργασιακό βίο, πρέπει να μαζεύουν μπουκάλια;”

Μουσουλμανική πλειοψηφία μέχρι το 2200;
Οι προειδοποιήσεις του Μάασεν μπορεί να είναι προφητικές, καθώς η Ευρώπη υφίσταται ταχέως δημογραφικές αλλαγές. Η Pew Research έχει ήδη σημειώσει σε μια ολοκληρωμένη έκθεση ότι ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης μπορεί να τριπλασιαστεί έως το 2050 και να φτάσει τα 76 εκατομμύρια. Ωστόσο, σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, η PSU Research Review προβλέπει μουσουλμανική πλειοψηφία μέχρι το 2200, ενώ σε ορισμένες χώρες της ΕΕ, όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Γαλλία, το Βέλγιο και η Βρετανία, περισσότερα από τα τρία τέταρτα του πληθυσμού θα είναι μουσουλμάνοι.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


1 σχόλιο:
 1. Η αλήθεια για την ελληνική οικονομία – UBS: «Η Ελλάδα… αναβαθμίστηκε αλλά το χρέος της ξεπέρασε τα 657 δισ. ευρώ».
  Σε απόλυτο μέγεθος, όπως αναφέρει η ελβετική UBS, η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει ένα «βουνό» δημόσιου και ιδιωτικού χρέους ύψους 657 δισ. ευρώ, ποσό το οποίο ανέρχεται στο 305,8% του ΑΕΠ!
  Κι αυτό συμβαίνει παρά την… αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τους οικονομικούς οίκους.
  Ειδικότερα, όπως δείχνει η UBS, το συνολικό χρέος σε όλους τους τομείς (ιδιωτικός, δημόσιος και χρηματοοικονομικός τομέας) έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
  Από αυτό το 64% αφορά το κρατικό χρέος (422 δισ. ευρώ), ενώ το υπόλοιπο είναι ιδιωτικό χρέος.
  Το χρέος της γενικής κυβέρνησης ως ποσοστό του ΑΕΠ φτάνει στο 196,5%, ενώ το ιδιωτικό χρέος αντιστοιχεί στο 96,6% του ΑΕΠ, έχοντας βρει ταβάνι στο 129,7% του ΑΕΠ το δεύτερο τρίμηνο του 2021.
  Επίσης, το χρέος των νοικοκυριών ανέρχεται στο 43% του ΑΕΠ, του μη χρηματοοικονομικού τομέα στο 53,6% του ΑΕΠ και των χρηματοοικονομικών εταιρειών στο 12,7%.
  Πλέον, λοιπόν, το ελληνικό χρέος έχει εκτιναχθεί, με την προοπτική να είναι ανοδική.
  Ποτέ στην ιστορία δεν ήταν σε αυτά τα επίπεδα.
  Καταπώς φαίνεται, η κυβέρνηση παρουσιάζει λογιστικά τρικ με τα οποία παρουσιάζει μία διαφορετική κατάσταση για το χρέος:
  Λόγω της αύξησης του ΑΕΠ και του πληθωρισμού η σχέση χρέους προς ΑΕΠ μειώνεται, ενώ το δημόσιο χρέος συνεχίζει να αυξάνεται σε απόλυτα μεγέθη…
  Η αλήθεια είναι πως η σχέση χρέους προς ΑΕΠ θα συνεχίσει να μειώνεται όσο παραμένει υψηλός ο πληθωρισμός και το κοντέρ του ΑΕΠ γράφει αυξήσεις – πάνω από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης…
  Όπως λέει η UBS, η απότομη άνοδος του πληθωρισμού ενίσχυσε το ονομαστικό ΑΕΠ και, μέσω του μεγαλύτερου παρονομαστή, μειώθηκε το χρέος της Ευρωζώνης προς το ΑΕΠ ακόμη και σε τομείς όπου το ονομαστικό χρέος (σε ευρώ) έχει αυξηθεί.
  «Το β’ τρίμηνο του 2023, ο αποπληθωριστής του ΑΕΠ ενισχύθηκε κατά 6,3% σε ετήσια βάση, σημειώνοντας αύξηση 0,1 π.μ. από το α’τρίμηνο του 2023 και το υψηλότερο επίπεδο από την κυκλοφορία του ευρώ – αλλά με μεγάλη απόκλιση μεταξύ των χωρών, γεγονός που αντανακλά διαφορετικούς ρυθμούς πληθωρισμού.
  Το β’ τρίμηνο του 2023, η μεταβολή του αποπληθωριστή ήταν μικρότερη στην Ιρλανδία και το Βέλγιο (3,6/3,7%) και υψηλότερη στην Κροατία, τη Σλοβενία και τη Σλοβακία (9,3-9,7%).
  Στην Ιταλία και την Ελλάδα, όπου το δημόσιο χρέος προς το ΑΕΠ είναι υψηλότερο, οι αποπληθωριστές του ΑΕΠ ήταν σχετικά μέτριοι (4,0% και 5,4% ετησίως, αντίστοιχα).
  Από τη βελτίωση κατά 22,5 π.μ. του χρέους προς το ΑΕΠ της Ευρωζώνης το β’ τρίμηνο του 2022 σε σύγκριση με το β’ τρίμηνο του 2023 (από 375% σε 352,5%), περίπου 22 π.μ. οφειλόταν στον αποπληθωριστή του ΑΕΠ, 5 π.μ. στο πραγματικό ΑΕΠ, ενώ το υψηλότερο ονομαστικό χρέος αύξησε το χρέος προς το ΑΕΠ κατά σχεδόν 3 π.μ.».
  Η Ελλάδα υποτίθεται ότι αναβαθμίστηκε και έρχονται 400 νέα funds.
  Την ίδια στιγμή, το ελληνικό δημόσιο συνεχίζει να αυξάνει το χρέος.
  Το χρέος είναι πάντα σίγουρος θάνατος, όλοι το ξέρουν αυτό.
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...