ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΙΣΡΑΗΛ ΝΟΜΙΖΕΙ (όπως νόμιζε κι ο Ιωαννίδης), ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ - σαν Επικαιρίδης - ΑΥΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΠΩΣ Ο ΗΡΩΔΗΣ "ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ" ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ ΣΑΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΣΑΝ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ - ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙ.

 



Σαν σήμερα, στις 15 Δεκεμβρίου 1937, οι μπολσεβίκοι εβραίοι που κυβερνούσαν την Ρωσία αποφάσισαν: οι 2.000.000 Έλληνες της Ρωσίας πρέπει να εξοντωθούν όλοι. Άρχισε άγρια δίωξη των Ελλήνων που βρίσκονταν σε εδάφη της ΕΣΣΔ. Η ελληνική υπηκοότητα κρίθηκε ξαφνικά ύποπτη και οι Έλληνες είτε εκτελέστηκαν, είτε μεταφέρθηκαν στα γκούλαγκ.

 


ΟΡΜΕΝΙΟ ΕΒΡΟΥ, ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ: ΕΝΑ ΓΑΜΟ, 2 ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ 350 ΚΗΔΕΙΕΣ. Η συρρίκνωση του πληθυσμού στον Βόρειο Έβρο έχει ξεκάθαρα χαρακτηριστικά γενοκτονίας. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ




Καιρίδης: Δεν αποσύρεται η τροπολογία για τους μετανάστες

«Θα περάσει με τις ψήφους της ΝΔ - Θα ενισχυθεί και η αγορά εργασίας η οποία πάσχει».

Σε καμία περίπτωση η τροπολογία για τις άδειες παραμονής μεταναστών, που ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα προκειμένου να απασχοληθούν ως εργάτες γης, υπό προϋποθέσεις, δεν αποτελεί την νομιμοποίηση της παράτυπης μετανάστευσης, εξήγησε ο υπουργός Μετανάστευση και Ασύλου, Δ. Καιρίδης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το θέμα.

 

«Το ζητούμενο είναι να ενισχυθεί η δημόσια ασφάλεια, να καταγραφούν και να τατυποιηθούν όλοι όσοι είναι εδώ και προφανώς να ενισχυθεί και η αγορά εργασίας η οποία πάσχει. Δεν προσελκύουμε νέες ροές και αυστηροποιούμε το πλαίσιο καθώς αν πάψει η απασχόληση τότε η άδεια ανακαλείται», τόνισε μεταξύ άλλων, ο υπουργός  μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ εκτίμησε ότι η  τροπολογία θα περάσει απόλυτα με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας.

«Το γεγονός ότι θα την ψηφίσουν και τα κόμματα της μείζονος αντιπολίτευσης θεωρώ ότι είναι κάτι θετικό. Προφανώς το μεταναστευτικό είναι ένα ζήτημα το οποίο προσελκύει κραυγές και λαϊκισμούς. Θα δοθούν οι απαντήσεις και στη Βουλή σήμερα και αύριο» ανέφερε.

«H τροπολογία δεν πρόκειται να αποσυρθεί» ξεκαθάρισε ο κ. Καιρίδης στέλνοντας «μήνυμα» στον Αντώνη Σαμαρά, που ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει πίσω την τροπολογία και να επανεξετάσει το θέμα.

«Όποιος θεωρεί ότι αυτό είναι ένα εσωτερικό πρόβλημα, νομίζω ότι βαυκαλίζεται και δεν βλέπει την πραγματικότητα. Αφορά αυτούς που ήδη διαμένουν εδώ και όχι αυτούς που είναι να έρθουν. Μη γελιόμαστε. Ο φάρος προσέλκυσης είναι η Γερμανία και η Βόρεια Ευρώπη. Η Ελλάδα παραμένει χώρα διέλευσης και όχι τελικού προορισμού. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων έρχονται εδώ παράνομα, φεύγουν από την Ελλάδα. Απορρίπτονται οι αιτήσεις ασύλου του ασύλου τους και παράνομα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς την υπόλοιπη Ευρώπη» υπογράμμισε.

«Μιλάμε για 30.000»

«Πήραμε μια ρύθμιση του 2014, τη ρύθμιση της κυβέρνησης Σαμαρά, που δεν άλλαξε καν ο ΣΥΡΙΖΑ. Μία ρύθμιση λοιπόν, η οποία έφερε ο Κώστας Καραμανλής το 2005 και επαναλαμβάνει ο Αντώνης Σαμαράς το 2014. Παίρνουν χαρτιά περίπου 6 με 8 χιλιάδες κάθε χρόνο, κυρίως Αλβανοί και δευτερευόντως Γεωργιανοί και άλλες εθνικότητες. Πολλαπλασιάσετε το επί 4 διότι μιλάμε για επτά χρόνια επομένως μιλάμε για 30.000» ανέφερε ο υπουργός.

«Χρειάζεται να γυρίσουμε σελίδα και να ενισχύσουμε τόσο τη δημόσια ασφάλεια όσο και την αγορά εργασίας, είπε ενώ πρόσθεσε ότι ο φράχτης θα ολοκληρωθεί, το Λιμενικό ενισχύεται και σε καμία περίπτωση η τροπολογία δεν αποτελεί νομιμοποίηση, αλλά προσπάθεια οι άνθρωποι αυτοί να μην είναι ούτε στην παράνομη αδήλωτη εργασία και επίσης να καταγραφούν»  συμπλήρωσε ο Καιρίδης.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





7 σχόλια:

  1. Ακόμη και ο Σαμαράς διαψεύδει την κυβέρνηση: «Είχατε δεσμευθεί ότι δεν θα γίνουν ελληνοποιήσεις ή νομιμοποιήσεις».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ.Βελόπουλος: «Για έναν συγκεκριμένο ολιγάρχη, τον Λάτση, νομιμοποιούν τους παράνομους μετανάστες».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραμπ: «Οι παράτυποι μετανάστες δηλητηριάζουν το αίμα της χώρας μας – Υπάρχει ρεκόρ εισερχόμενων».
    «Έρχονται από κάθε γωνιά του κόσμου και κατακλύζουν τη χώρα μας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γάζα: Μητέρα και κόρη έχασαν τη ζωή τους από πυρά Ισραηλινού στρατιώτη στην καθολική εκκλησία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σ.Κασσελάκης στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του ΚΕΘΕΑ – Μαζί με τον Τάιλερ και την σκυλίτσα τους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Σ.Κασσελάκης και Κ.Μητσοτάκης διαγκωνίζονται ποιος θα νομιμοποιήσει πρώτος γάμους gay και τεκνοθεσία.
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταθέσει πρώτος νομοσχέδιο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α.Γεωργιάδης και Μ.Βορίδης για νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών: «Μην ανησυχεί ο Α.Σαμαράς – Είναι έκτακτο»!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...