ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

13 Δεκεμβρίου 2023

ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΕ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «ΦΙΛΕ ΜΠΙΜΠΙ, ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ». ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΕ ΜΠΑΙΝΤΕΝ: «Ναι, αλλά εσείς σκοτώσατε ατελείωτα μωρά με τους βομβαρδισμούς σας στην Γερμανία και τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία».

 

 

Επίτιμος διδάκτορας του ΑΠΘ αναγορεύεται ο καθηγητής του Στάνφορντ Ι. Ιωαννίδης

 

 

 


 

Ο επίσημος ορισμός του «αντισημιτισμού» πριν από τις 7 Οκτωβρίου 2023 ήταν: «μίσος κατά των Εβραίων χωρίς λόγο».  Ο ορισμός του «αντισημιτισμού» μετά την 7η Οκτωβρίου 2023 είναι: «οι Εβραίοι πρέπει να σταματήσουν να σκοτώνουν μωρά». Οι Εβραίοι ορκίζονται να σκοτώσουν όποιον αμφισβητεί το δικαίωμά τους να σφάζουν παιδιά.  

 

 

 

 Shulamit Aloni ἦταν ἰσραηλινή πολιτικός καί μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Yesh Din , μιας οργάνωσης που ιδρύθηκε το 2005 και επικεντρώνεται στα ανθρώπινα δικαιώματα στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη . 

Αὐτή λοιπόν εἶχε πεῖ γιά τό κόλπο τοῦ ἀντισημιτισμοῦ : 

 «... Σε μια συνέντευξη με την Αμερικανίδα δημοσιογράφο Amy Goodman το 2002 , η Aloni είπε ότι οι κατηγορίες για αντισημιτισμό είναι "ένα κόλπο που χρησιμοποιούμε" για να καταστείλουμε την κριτική στο Ισραήλ που προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ για την κριτική που έρχεται από την Ευρώπη "αναφέρουμε το Ολοκαύτωμα" ...»

 

 


 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υποστήριξε ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου πρέπει να αλλάξει την κυβέρνησή του, με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να του θυμίζει τους βομβαρδισμούς με τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία. 

Όπως είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, αυτό που τόνισε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό ήταν πως κινδυνεύει να χάσει τη διεθνή υποστήριξη λόγω της άκριτης δολοφονίας αμάχων στη Γάζα. Τότε, σύμφωνα με τον Μπάιντεν, ο Νετανιάχου του απάντησε: «Ναι, αλλά εσείς ισοπεδώσατε με τους βομβαρδισμούς σας τη Γερμανία και ρίξατε ατομική βόμβα στην Ιαπωνία, όπου πολλοί άμαχοι έχασαν τη ζωή τους».

Τότε, ο Μπάιντεν του απάντησε: «Ναι, γι’ αυτό δημιουργήθηκαν όλοι αυτοί οι διεθνείς θεσμοί μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να διασφαλίσουν ότι δεν θα ξανασυμβούν (αυτοί οι βομβαρδισμοί). Μην κάνετε τα ίδια λάθη που κάναμε μετά τις 11 Σεπτεμβρίου. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να εμπλακούμε σε πόλεμο στο Αφγανιστάν».

Σε συνομιλίες που είχε στη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης στην Ουάσινγκτον, ο Μπάιντεν είπε ακόμα ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός «πρέπει να αλλάξει» την κυβέρνησή του. «Είναι καλός φίλος, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει… Αυτή είναι η πιο συντηρητική κυβέρνηση στην ιστορία του Ισραήλ», δήλωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος υπογράμμισε ακόμα ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δεν μπορεί να πει «όχι» σε ένα παλαιστινιακό κράτος στο μέλλον.

Είναι η πρώτη φορά από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου, που ο 81χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος μιλά δημοσίως για τις διαφωνίες του με την ισραηλινή κυβέρνηση.

Tο βράδυ της Δευτέρας, σε μια δεξίωση στον Λευκό Οίκο για την εβραϊκή γιορτή της Χανουκά, ο Μπάιντεν είχε ήδη πει ότι οι Ισραηλινοί θα πρέπει να είναι «προσεκτικοί» επειδή «η παγκόσμια κοινή γνώμη μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή». Αναφέρθηκε επίσης στη δύσκολη σχέση του με τον Νετανιάχου. Είπε ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έχει στο γραφείο του μια φωτογραφία που τον εικονίζει συντροφιά με τον Μπάιντεν όταν εκείνος ήταν νεαρός γερουσιαστής. Όπως είπε, έγραψε την εξής αφιέρωση στη φωτογραφία: «Μπίμπι, σ’ αγαπώ πολύ αλλά δεν συμφωνώ με τίποτα απ’ όσα λες».

 «Και αυτό ισχύει ακόμη σήμερα», πρόσθεσε ο Μπάιντεν, ενώπιον εκπροσώπων της εβραϊκής κοινότητας τους οποίους είχε προσκαλέσει στον Λευκό Οίκο.






Η αμερικανική εκπαίδευση στη γενοκτονία

 

ΗΠΑ: Από το φθινόπωρο του 2012  100.000 μαθητές ηλικίας 4-12 ετών θα διδάσκονται μέσα στις τάξεις τους την ιστορία του βασιλιά Σαούλ και των Αμαληκιτών.

 

(Α΄ Σαμουήλ 15.22).

Ο Σαούλ διατάχθηκε από το Θεό, μέσω του προφήτη Σαμουήλ, να εξολοθρεύσει τους Αμαληκίτες. «Μη λυπηθείς, αλλά εξόντωσε άντρες, γυναίκες και παιδιά, από νήπια έως και θηλάζοντα, βόδια, πρόβατα, καμήλες και όνους». 

Στην Αμερική από το 2012 διδάσκεται σε μαθητές του δημοτικού, εν είδει κατηχητικού,  ένα ενδοσχολικό πρόγραμμα που επιχορηγείται από μια ομάδα που ονομάζεται Child Evangelism Fellowship και σκοπός της είναι να προσηλυτίζει παιδιά σε μια φονταμενταλιστική μορφή εβραιοχριστιανισμού και να στρατολογεί μέλη στις λέσχες της (Κάθριν Στιούαρτ, The Guardian 30/5/2012). Σήμερα υπάρχουν 3.200 τέτοιες λέσχες σε δημόσια σχολεία των ΗΠΑ, εφτά φορές περισσότερες από το 2001, όταν με μια απόφασή του το Ανώτατο Δικαστήριο ουσιαστικά απαίτησε από τα σχολεία να συμπεριλάβουν την κατήχηση στα μετά το σχολικό ωράριο μαθήματά τους. Στην ιστοσελίδα της Child Evangelism Fellowship, διαβάζουμε ότι λέσχες λειτουργούν σε 176 χώρες του κόσμου και το πλάνο είναι να υπάρχουν και στις 208 το 2017. Είναι προφανές ότι πίσω υπάρχουν ισχυρότατοι χρηματοδότες. Η ομάδα αυτή διδάσκει την ιστορία των Αμαληκιτών, τουλάχιστον από το 1973. Το πρώτο πράγμα που ξεκαθαρίζουν οι κατηχητές είναι ότι όταν ο Θεός δίνει οδηγίες να σκοτωθεί μια ομάδα ανθρώπων (πάντα μέσω των αυτοχρισμένων προφητών του), «πρέπει να τους σκοτώσετε μέχρις ενός και ότι ο φόνος δικαιολογείται λόγω της θρησκείας τους ή λόγω της απουσίας θρησκείας» (αποσπάσματα του εγχειριδίου που παραθέτει η Κ. Στιούαρτ). Το εγχειρίδιο δείχνει μεγάλη επιμονή στο θέμα της υπακοής. Κάθε μάθημα της λέσχης υπενθυμίζει στα παιδιά ότι πρέπει να υπακούν πάση θυσία.
Σκοπός της Child Evangelism Fellowship, που υποστηρίζεται από ισχυρές νομικές ομάδες, είναι να φτάσει και στα 65.000 δημοτικά σχολεία των ΗΠΑ 

 

 

ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ 8, 24

Οι Ισραηλίτες θανάτωσαν όλους τους κατοίκους της Γαι στους αγρούς και στην έρημο, εκεί όπου κι αυτοί τους είχαν καταδιώξει· δεν έμεινε ούτε ένας ζωντανός. Μετά γύρισαν πίσω στη Γαι και εξόντωσαν τον υπόλοιπο πληθυσμό. 25 Την ημέρα εκείνη σκοτώθηκαν όλοι οι κάτοικοι της Γαι, δώδεκα χιλιάδες, άντρες και γυναίκες. 26 Στο μεταξύ ο Ιησούς κρατούσε το χέρι του με τη λόγχη τεντωμένο προς την κατεύθυνση της Γαι, ωσότου θανατώθηκαν όλοι οι κάτοικοί της. 27 Οι Ισραηλίτες πήραν για τον εαυτό τους μόνο τα κτήνη και τα λάφυρα εκείνης της πόλης, σύμφωνα με τη διαταγή που είχε δώσει ο Κύριος στον Ιησού.

28 Έτσι, ο Ιησούς πυρπόλησε τη Γαι και τη μετέβαλε σε σωρό ερειπίων· και μέχρι σήμερα είναι τόπος έρημος.

29 Το βασιλιά της Γαι τον κρέμασε σ’ ένα δέντρο, κι έμεινε εκεί κρεμασμένος ως το βράδυ. Με το ηλιοβασίλεμα ο Ιησούς διέταξε να κατεβάσουν το πτώμα από το δέντρο και να το ρίξουν μπρος στην πύλη της πόλης. Πάνω του έριξαν ένα μεγάλο σωρό πέτρες, ο οποίος σώζεται μέχρι σήμερα.


ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ:  "ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ". 

https://euxh.gr/theologia/orthodoxia/palaia-diathiki-iero-vivlio-i-oxi 

«Ο Θεός έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή των ανθρώπων, γιατί Αυτός την έχει δώσει. Είναι δική Του. Και τα παιδιά που σκοτώνονταν στην Παλ. Διαθήκη, ίσως είχαν καλύτερη μοίρα μετά θάνατον, παρά αν ζούσαν και λάτρευαν σε όλη τους τη ζωή τούς δαίμονες.

Υπάρχει επίσης η ερμηνεία ότι ο Θεός στην Παλ. Διαθήκη είναι αυστηρός και πολλές φορές θανατώνει τους αμαρτωλούς, για να κρατηθεί οπωσδήποτε το Ισραήλ ως ένας λαός με καθαρή θρησκεία (ενώ όλοι οι άλλοι λαοί λάτρευαν τα είδωλα), ώστε να μπορέσει να γεννηθεί ο Χριστός μέσα σ’ αυτόν».

 

 

Γιατί ο Θεός διάταξε τον λαό Του να σκοτώνει;

https://revelationofjesus.net/epikaira-arthra/giati-o-theos-dietakse-ton-lao-tou-na-skotosei/ 

Ο Θεός επιτρέπει τον θάνατο, και μερικές φορές παρεμβαίνει ο Ίδιος για να προκαλέσει τον θάνατο κάποιου, όταν ο θάνατος είναι μια «καλύτερη επιλογή» από την ζωή.

Γιατί ο Θεός διέταξε τον λαό Του να θανατώσει τους κάτοικους της γης Χαναάν;

Οι λαοί της Χαναάν δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν, επειδή θα εμπόδιζαν τον λαό Του να εκπληρώσει την αποστολή του, δηλαδή να αντιπροσωπεύει τον Θεό και να αναδεικνύει τον χαρακτήρα Του.

Ωστόσο, εξαιτίας της φρικτής αλλοτρίωσης τους δεν μπορούσε να τους επιτρέψει να πάνε κάπου αλλού. Δείχνοντας έλεος προς τους ίδιους, τα παιδιά τους και τους γείτονές τους, ο Θεός ζήτησε τον θάνατο των Χαναναίων.

 

Βίβλος: «Σκοτώστε νήπια και θηλάζοντα». Ποια είναι η ερμηνεία; Του Μ. Καλόπουλου

https://www.greatlie.eu/el/xristianismos/bible/2367-vivlos-skotoste-nipia-kai-thilazonta-poia-einai-i-ermineia-tou-m-kalopoulou 

Για φαντάσου, αυτό το Ιουδαιο-χριστιανικό βιβλίο, έχει μέσα στις σελίδες του "Θεό", που «διατάζει τον θάνατο παιδιών, νήπιων και θηλαζόντων»!!! 

 

Πρέπει να καταλάβουμε  κάτι απλό, στις σελίδες της «Αγίας Γραφής»,  αυτού του Ιουδαιο-χριστιανικού βιβλίου, δεν υπάρχει απολύτως κανένας θεός! Πολύ απλά, ο βιβλικός "Θεός" δεν είναι τίποτε περισσότερο από το ίδιο το μοχθηρό βιβλικό ιερατείο, που απλά αυτοαποκαλείται θεός, και μπροστά στους εφήμερους και διαχρονικούς σκοπούς του, ποτέ δεν λογάριαζε τίποτα!

Στην Ιουδαιο-χριστιανική Βίβλο λοιπόν, υπάρχει η αποθέωση ή αν θέλετε η θεοποίηση ενός ιερατείου, και όχι η περιγραφή ή η παρουσία ένας οποιουδήποτε ιδεατού και πανάγαθου θεού!

Αν κάθε φορά που στην Βίβλο συναντάτε την έκφραση: «είπεν ο Κύριος», απλά την αλλάζατε με την έκφραση: «είπεν το ιερατείο»… τότε, και μόνο τότε, θα έχετε μια κατανοητή μετάφραση των λόγων, των πόθων, και των επιδιώξεων των ανθρώπων εκείνων που ηγηθήκαν ή εξακολουθούν να ηγούνται την ιουδαϊκής ιστορίας. Έτσι και μόνον έτσι θα ερμηνεύατε κατανοητά και ξεκάθαρα τις σκοπιμότητες των υποτιθεμένων "θεϊκών" λόγων της Βίβλου, και θα κατανοούσατε την πραγματική προέλευση των ακραίων παράλογων και απολύτως παρανοϊκών αυτών εντολών, που απλά, πολύ απλά, δεν εκφράζουν κανέναν θεό, αλλά τους πανάρχαιους πόθους ενός αρχαίου βάρβαρου και πιθανότατα σχιζοφρενικού ιερατείου, που καλά κρυμμένο πίσω από το εντυπωσιακό προσωπείο

του κατασκευασμένου απ' αυτούς Θεού-Γιαχβέ, φρενιασμένο για εξουσία και επεκτατισμό δεν διστάζει να δώσει δια στόματος Γιαχβέ τις πιο παρανοϊκές εντολές!

Μ. Καλόπουλος

 

 


Η  υπουργός  Δικαιοσύνης  του  Ισραήλ  Αγιελέτ Σάκεντ (Ayelet Shaked)  προτείνει   Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014: 

«Πρέπει να σκοτώσουμε τις Παλαιστίνιες μανάδες, έτσι ώστε να μην γεννηθούν νέα μικρά φίδια... Πρέπει να πεθάνουν και τα  σπίτια τους να εξαφανιστούν, έτσι δεν  θα δουν το φως νέοι τρομοκράτες. Είναι εχθροί μας και το αίμα τους πρέπει να χυθεί στα χέρια μας. Το ίδιο ισχύει και για τις μανάδες των νεκρών τρομοκρατών». 

Facebook, την 17η Ιουλίου  2014, μια ημέρα πριν Ισραηλινοί εξτρεμιστές απαγάγουν τον Παλαιστίνιο έφηβο Muhammad Abu Khdeir και τον κάψουν ζωντανό, η βουλευτής Ayelet Shaked  υποστήριξε ότι ”το σύνολο του παλαιστινιακού λαού είναι ο εχθρός” και απηύθυνε έκκληση για την καταστροφή του, ”συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων και των γυναικών του, των πόλεων και των χωριών του, της περιουσίας και των υποδομών του.”

"Και η ηθική του πολέμου γνωρίζει ότι δεν είναι δυνατόν να μην πληγώσεις τους αμάχους του εχθρού. Δεν καταδικάζει τη βρετανική Πολεμική Αεροπορία, η οποία βομβάρδισε και κατέστρεψε εντελώς τη γερμανική πόλη της Δρέσδης, ή τα αεροπλάνα των ΗΠΑ που κατέστρεψαν τις πόλεις της Πολωνίας και κατέστρεψαν το ήμισυ της Βουδαπέστης, μέρη του οποίου οι κάτοικοι ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα στην Αμερική, αλλά που έπρεπε να καταστραφούν για να κερδίσει τον πόλεμο ενάντια στο κακό". 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

8 σχόλια:

  1. Μπάιντεν: «Στο Ισραήλ θα μεταβούν ο ΥΠΑΜ των ΗΠΑ και ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου».
    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε πΩς ο σύμβουλός Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν θα ταξιδέψει στο Ισραήλ αυτήν την εβδομάδα, για διαβουλεύσεις με την κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου για τον πόλεμο εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
    Κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Μπάιντεν είπε ότι ο Σάλιβαν θα υπογραμμίσει την αλληλεγγύη των ΗΠΑ στο Ισραήλ και την ανάγκη προστασίας του άμαχου πληθυσμού κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων του ισραηλινού Στρατού στον παλαιστινιακό θύλακα. Το Ισραήλ πρόκειται να επισκεφθεί επίσης ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν, συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αμερικανική εκπαίδευση στη γενοκτονία
    ΗΠΑ: Από το φθινόπωρο του 2012 100.000 μαθητές ηλικίας 4-12 ετών θα διδάσκονται μέσα στις τάξεις τους την ιστορία του βασιλιά Σαούλ και των Αμαληκιτών.
    (Α΄ Σαμουήλ 15.22).
    Ο Σαούλ διατάχθηκε από το Θεό, μέσω του προφήτη Σαμουήλ, να εξολοθρεύσει τους Αμαληκίτες. «Μη λυπηθείς, αλλά εξόντωσε άντρες, γυναίκες και παιδιά, από νήπια έως και θηλάζοντα, βόδια, πρόβατα, καμήλες και όνους».


    Στην Αμερική από το 2012 διδάσκεται σε μαθητές του δημοτικού, εν είδει κατηχητικού, ένα ενδοσχολικό πρόγραμμα που επιχορηγείται από μια ομάδα που ονομάζεται Child Evangelism Fellowship και σκοπός της είναι να προσηλυτίζει παιδιά σε μια φονταμενταλιστική μορφή εβραιοχριστιανισμού και να στρατολογεί μέλη στις λέσχες της (Κάθριν Στιούαρτ, The Guardian 30/5/2012). Σήμερα υπάρχουν 3.200 τέτοιες λέσχες σε δημόσια σχολεία των ΗΠΑ, εφτά φορές περισσότερες από το 2001, όταν με μια απόφασή του το Ανώτατο Δικαστήριο ουσιαστικά απαίτησε από τα σχολεία να συμπεριλάβουν την κατήχηση στα μετά το σχολικό ωράριο μαθήματά τους. Στην ιστοσελίδα της Child Evangelism Fellowship, διαβάζουμε ότι λέσχες λειτουργούν σε 176 χώρες του κόσμου και το πλάνο είναι να υπάρχουν και στις 208 το 2017. Είναι προφανές ότι πίσω υπάρχουν ισχυρότατοι χρηματοδότες. Η ομάδα αυτή διδάσκει την ιστορία των Αμαληκιτών, τουλάχιστον από το 1973. Το πρώτο πράγμα που ξεκαθαρίζουν οι κατηχητές είναι ότι όταν ο Θεός δίνει οδηγίες να σκοτωθεί μια ομάδα ανθρώπων (πάντα μέσω των αυτοχρισμένων προφητών του), «πρέπει να τους σκοτώσετε μέχρις ενός και ότι ο φόνος δικαιολογείται λόγω της θρησκείας τους ή λόγω της απουσίας θρησκείας» (αποσπάσματα του εγχειριδίου που παραθέτει η Κ. Στιούαρτ). Το εγχειρίδιο δείχνει μεγάλη επιμονή στο θέμα της υπακοής. Κάθε μάθημα της λέσχης υπενθυμίζει στα παιδιά ότι πρέπει να υπακούν πάση θυσία.
    Σκοπός της Child Evangelism Fellowship, που υποστηρίζεται από ισχυρές νομικές ομάδες, είναι να φτάσει και στα 65.000 δημοτικά σχολεία των ΗΠΑ

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ 824
      Οι Ισραηλίτες θανάτωσαν όλους τους κατοίκους της Γαι στους αγρούς και στην έρημο, εκεί όπου κι αυτοί τους είχαν καταδιώξει· δεν έμεινε ούτε ένας ζωντανός. Μετά γύρισαν πίσω στη Γαι και εξόντωσαν τον υπόλοιπο πληθυσμό. 25Την ημέρα εκείνη σκοτώθηκαν όλοι οι κάτοικοι της Γαι, δώδεκα χιλιάδες, άντρες και γυναίκες. 26Στο μεταξύ ο Ιησούς κρατούσε το χέρι του με τη λόγχη τεντωμένο προς την κατεύθυνση της Γαι, ωσότου θανατώθηκαν όλοι οι κάτοικοί της. 27Οι Ισραηλίτες πήραν για τον εαυτό τους μόνο τα κτήνη και τα λάφυρα εκείνης της πόλης, σύμφωνα με τη διαταγή που είχε δώσει ο Κύριος στον Ιησού.
      28Έτσι, ο Ιησούς πυρπόλησε τη Γαι και τη μετέβαλε σε σωρό ερειπίων· και μέχρι σήμερα είναι τόπος έρημος.
      29Το βασιλιά της Γαι τον κρέμασε σ’ ένα δέντρο, κι έμεινε εκεί κρεμασμένος ως το βράδυ. Με το ηλιοβασίλεμα ο Ιησούς διέταξε να κατεβάσουν το πτώμα από το δέντρο και να το ρίξουν μπρος στην πύλη της πόλης. Πάνω του έριξαν ένα μεγάλο σωρό πέτρες, ο οποίος σώζεται μέχρι σήμερα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.

      https://euxh.gr/theologia/orthodoxia/palaia-diathiki-iero-vivlio-i-oxi

      «Ο Θεός έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή των ανθρώπων, γιατί Αυτός την έχει δώσει. Είναι δική Του. Και τα παιδιά που σκοτώνονταν στην Παλ. Διαθήκη, ίσως είχαν καλύτερη μοίρα μετά θάνατον, παρά αν ζούσαν και λάτρευαν σε όλη τους τη ζωή τούς δαίμονες.
      Υπάρχει επίσης η ερμηνεία ότι ο Θεός στην Παλ. Διαθήκη είναι αυστηρός και πολλές φορές θανατώνει τους αμαρτωλούς, για να κρατηθεί οπωσδήποτε το Ισραήλ ως ένας λαός με καθαρή θρησκεία (ενώ όλοι οι άλλοι λαοί λάτρευαν τα είδωλα), ώστε να μπορέσει να γεννηθεί ο Χριστός μέσα σ’ αυτόν».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. Γιατί ο Θεός διάταξε τον λαό Του να σκοτώνει;
      https://revelationofjesus.net/epikaira-arthra/giati-o-theos-dietakse-ton-lao-tou-na-skotosei/

      Ο Θεός επιτρέπει τον θάνατο, και μερικές φορές παρεμβαίνει ο Ίδιος για να προκαλέσει τον θάνατο κάποιου, όταν ο θάνατος είναι μια «καλύτερη επιλογή» από την ζωή.
      Γιατί ο Θεός διέταξε τον λαό Του να θανατώσει τους κάτοικους της γης Χαναάν;
      Οι λαοί της Χαναάν δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν, επειδή θα εμπόδιζαν τον λαό Του να εκπληρώσει την αποστολή του, δηλαδή να αντιπροσωπεύει τον Θεό και να αναδεικνύει τον χαρακτήρα Του.
      Ωστόσο, εξαιτίας της φρικτής αλλοτρίωσης τους δεν μπορούσε να τους επιτρέψει να πάνε κάπου αλλού. Δείχνοντας έλεος προς τους ίδιους, τα παιδιά τους και τους γείτονές τους, ο Θεός ζήτησε τον θάνατο των Χαναναίων.

      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    4. Βίβλος: «Σκοτώστε νήπια και θηλάζοντα». Ποια είναι η ερμηνεία; Του Μ. Καλόπουλου
      https://www.greatlie.eu/el/xristianismos/bible/2367-vivlos-skotoste-nipia-kai-thilazonta-poia-einai-i-ermineia-tou-m-kalopoulou

      Για φαντάσου, αυτό το Ιουδαιο-χριστιανικό βιβλίο, έχει μέσα στις σελίδες του "Θεό", που «διατάζει τον θάνατο παιδιών, νήπιων και θηλαζόντων»!!!


      Πρέπει να καταλάβουμε κάτι απλό, στις σελίδες της «Αγίας Γραφής», αυτού του Ιουδαιο-χριστιανικού βιβλίου, δεν υπάρχει απολύτως κανένας θεός! Πολύ απλά, ο βιβλικός "Θεός" δεν είναι τίποτε περισσότερο από το ίδιο το μοχθηρό βιβλικό ιερατείο, που απλά αυτοαποκαλείται θεός, και μπροστά στους εφήμερους και διαχρονικούς σκοπούς του, ποτέ δεν λογάριαζε τίποτα!
      Στην Ιουδαιο-χριστιανική Βίβλο λοιπόν, υπάρχει η αποθέωση ή αν θέλετε η θεοποίηση ενός ιερατείου, και όχι η περιγραφή ή η παρουσία ένας οποιουδήποτε ιδεατού και πανάγαθου θεού!
      Αν κάθε φορά που στην Βίβλο συναντάτε την έκφραση: «είπεν ο Κύριος», απλά την αλλάζατε με την έκφραση: «είπεν το ιερατείο»… τότε, και μόνο τότε, θα έχετε μια κατανοητή μετάφραση των λόγων, των πόθων, και των επιδιώξεων των ανθρώπων εκείνων που ηγηθήκαν ή εξακολουθούν να ηγούνται την ιουδαϊκής ιστορίας. Έτσι και μόνον έτσι θα ερμηνεύατε κατανοητά και ξεκάθαρα τις σκοπιμότητες των υποτιθεμένων "θεϊκών" λόγων της Βίβλου, και θα κατανοούσατε την πραγματική προέλευση των ακραίων παράλογων και απολύτως παρανοϊκών αυτών εντολών, που απλά, πολύ απλά, δεν εκφράζουν κανέναν θεό, αλλά τους πανάρχαιους πόθους ενός αρχαίου βάρβαρου και πιθανότατα σχιζοφρενικού ιερατείου, που καλά κρυμμένο πίσω από το εντυπωσιακό προσωπείο
      του κατασκευασμένου απ' αυτούς Θεού-Γιαχβέ, φρενιασμένο για εξουσία και επεκτατισμό δεν διστάζει να δώσει δια στόματος Γιαχβέ τις πιο παρανοϊκές εντολές!
      Μ. Καλόπουλος


      Ζ.Π.

      Διαγραφή

    5. Η υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ Αγιελέτ Σάκεντ (Ayelet Shaked) προτείνει Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014:
      «Πρέπει να σκοτώσουμε τις Παλαιστίνιες μανάδες, έτσι ώστε να μην γεννηθούν νέα μικρά φίδια... Πρέπει να πεθάνουν και τα σπίτια τους να εξαφανιστούν, έτσι δεν θα δουν το φως νέοι τρομοκράτες. Είναι εχθροί μας και το αίμα τους πρέπει να χυθεί στα χέρια μας. Το ίδιο ισχύει και για τις μανάδες των νεκρών τρομοκρατών».
      Facebook, την 17η Ιουλίου 2014, μια ημέρα πριν Ισραηλινοί εξτρεμιστές απαγάγουν τον Παλαιστίνιο έφηβο Muhammad Abu Khdeir και τον κάψουν ζωντανό, η βουλευτής Ayelet Shaked υποστήριξε ότι ”το σύνολο του παλαιστινιακού λαού είναι ο εχθρός” και απηύθυνε έκκληση για την καταστροφή του, ”συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων και των γυναικών του, των πόλεων και των χωριών του, της περιουσίας και των υποδομών του.”
      «Και η ηθική του πολέμου γνωρίζει ότι δεν είναι δυνατόν να μην πληγώσεις τους αμάχους του εχθρού. Δεν καταδικάζει τη βρετανική Πολεμική Αεροπορία, η οποία βομβάρδισε και κατέστρεψε εντελώς τη γερμανική πόλη της Δρέσδης, ή τα αεροπλάνα των ΗΠΑ που κατέστρεψαν τις πόλεις της Πολωνίας και κατέστρεψαν το ήμισυ της Βουδαπέστης, μέρη του οποίου οι κάτοικοι ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα στην Αμερική, αλλά που έπρεπε να καταστραφούν για να κερδίσει τον πόλεμο ενάντια στο κακό».
      «Εγώ ο κατασκευάσας φως και ποιήσας σκότος, ο ποιών ειρήνην και κτίζων κακά» (Ησαΐας ΜΕ 7).
      .

      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Δεκάδες διαδηλωτές απέκλεισαν αυτοκινητόδρομο στο Λος Άντζελες με αίτημα την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.
    Μέλη της συλλογικότητας IfNotNow λένε ότι «ως Εβραίοι, δεν μπορούμε να μένουμε με τα χέρια σταυρωμένα καθώς ο πληθυσμός στη Γάζα υφίσταται λιμό και σφαγιάζεται στο όνομά μας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...