ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Δεκεμβρίου 2023

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 8,33% ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ; ΜΕΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

 



Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "NEW YORK TIMES" ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥΛΤΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΚΑΛΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. New York Times: «Πρέπει να πυροδοτηθεί τώρα η σύγκρουση Ιράν-ΗΠΑ. Η αμερικανική στρατιωτική απάντηση είναι ανεπαρκής. Χρειάζονται πιο επιθετικές ενέργειες». ΟΛΟΥΣ - ΟΛΟΥΣ - ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ - ΑΠΟ ΤΟ 1914 - Η ΕΝΤΕΧΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥΛΤΣΜΠΕΡΓΚΕΡ. Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ. Οι ΗΠΑ ανακατασκευάζουν το αεροδρόμιο απ’ όπου «σηκώθηκε» το αεροπλάνο που βομβάρδισε τη Χιροσίμα. Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τίνιαν στον Ειρηνικό, εγκαταλελειμμένο για δεκαετίες μέσα στη ζούγκλα, ανακατασκευάζεται από τον αμερικανικό στρατό με το βλέμμα στραμμένο... στην Κίνα.





      

Γιώργος Πετροχειλος στο X: 

""Σήμερα, στο Δήμο Αθηναίων, Ορκίζεται ΜΟΝΟΣ του..!!! 

Και ξέρετε γιατί ?? 

Γιατί είναι ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ !! 

Άξιος, Αληθινός, Δικαιος, Ικανός, Λεβέντης, Αρσενικός, 

Και πάνω απ όλα, ΕΛΛΗΝΑΣ !! 

Καμία σχέση μ όλους τους χθεσινούς, γιατί είναι.. 

Ο Αυριανός !!! 

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ... ΕΥΤΥΧΩΣ !!!! 🌿🇬🇷🌿

 https://t.co/kGZtUkQgRZ / X (twitter.com)

Τον έχουν καταδικάσει, όχι για κάποια πράξη, αλλά για τις Ιδέες του, για άρθρα και ομιλίες και έχει περάσει 4,5 χρόνια από την ζωή του σε Φυλακές υψίστης ασφαλείας…

Ο φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης ορκίστηκε σιδηροδέσμιος χθες δημοτικός σύμβουλος και τέθηκε από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο σε αργία επιτόπου. Μετά την ορκωμοσία, ο Ηλίας Κασιδιάρης μεταφέρθηκε πίσω στις φυλακές Δομοκού μετά την απόφαση από το Κ.Ι.Σ.

https://twitter.com/i/status/1740754278040703294

https://twitter.com/i/status/1740755059464614211


Ο Ηλίας Κασιδιάρης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων αλλά αμέσως μετά τέθηκε σε αργία και επέστρεψε στις φυλακές.

Στο μεταξύ, ο γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης έθεσε τον ίδιο σε αργία λόγω καταδικαστικής απόφασης για κακούργημα σε πρώτο βαθμό.

Ειδικότερα, η εν λόγω απόφαση εκπίπτει της θέσης που κατείχε ως δημοτικός σύμβουλος και δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Μετά την ορκωμοσία, ο Ηλίας Κασιδιάρης μεταφέρθηκε πίσω στις φυλακές Δομοκού, όπου εκτίει την ποινή του.

Υπενθυμίζεται ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, έλαβε ποσοστό 8,33% και εξελέγη ως επικεφαλής της παράταξής του μαζί με άλλον έναν δημοτικό σύμβουλο.





 Δημοσιογράφος Θεόδωρος Χατζηγώγος

Δυό λόγια για τον Ηλία Κασιδιάρη με αφορμή όσα λέγονται για την επικείμενη (Μάρτης 2024) αποφυλάκισή του.

1) Πρόσφατα του κόψανε την πρώτη 5ήμερη άδεια που εδικαιούτο όπως κάθε κρατούμενος που έχει συμπληρώσει τα απαιτούμενα χρόνια. Θυμάστε ότι ο Κουφοντίνας πήρε κανονικά τις τρείς πρώτες πολυήμερες άδειές του, όπερ σημαίνει ότι για το Δικαστικό Σύστημα του Ρωμέικου ο δολοφόνος 12 ανθρώπων Δημήτρης Κουφοντίνας είναι λιγότερο επικίνδυνος από τον χαρισματικό Ηλία Κασιδιάρη.

2) Όντως ο Λιάκος δικαιούται να καταθέσει αίτηση αποφυλακίσεως υπό όρους τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Ο ειδήμων του Σωφρονιστικού Συστήματος, κορυφαίος ποινικολόγος και βουλευτής Επικρατείας της «Ελληνικής Λύσης», Παύλος Σαράκης, μάς βεβαίωνε πρόσφατα ότι οι δυό πρώτες αιτήσεις του (Φλεβάρης και Μάης 2024) θα απορριφθούν για πλάκα, όπερ σημαίνει ότι αρχίζει να ελπίζει από το Φθινόπωρο του 2024 για πιθανή αποφυλάκιση.

3) Είμαι σε θέση να ξέρω πως ούτε και οι ίδιοι οι εξαίρετοι γονείς του Ηλία (Παναγιώτης και Βασιλική Κασιδιάρη) πιστεύουν ότι ο κοσμαγάπητος γιός τους θα αποφυλακιστεί μέσα στο 2024, όπως πιστεύει ο ίδιος και ακούγεται στην πιάτσα. Αυτό που τους στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι ο Ηλίας καθυστερεί τον γάμο του με την αγαπημένη του Βιβιάννα Καμπανίλε, επειδή βλακωδώς ελπίζει ότι τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα είναι ελεύθερος και θα κάνει έναν μεγαλοπρεπή γάμο εκτός φυλακών, που θα γίνει πρωτοσέλιδο για πολλές ημέρες.

4) …Η οποία Βιβιάννα πηγαίνει κανονικά στις Φυλακές Δομοκού και τον βλέπει, αλλά σε διαφορετική ημέρα από τους γονείς του, διότι αυτό απαιτεί ο κανονισμός των Φυλακών! Το καταθέτω χωρίς μελοδραματισμούς κι ας στεναχωρεθεί όσο θέλει ο Λιάκος: Οι γονείς του έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να δούν εγγονάκι από τον Ηλία και την Βιβιάννα όσο βρίσκονται στην ζωή κι αυτό τους πικραίνει αφάνταστα. Παρεμπιπτόντως διαβεβαιώνω τους πάντες ότι αμφότεροι οι γονείς του Ηλία έχουν αποδεχτεί από την πρώτη στιγμή την πανέμορφη Βιβιάννα ως μέλλουσα νύφη τους, διότι στην πατριωτική πιάτσα ακούγονται άλλα πράγματα: Όλες αυτές οι φήμες περί μη αποδοχής της Βιβιάννας από τους γονείς του Λιάκου προέρχονται από το γεγονός ότι το σωτήριον έτος 2009 η 34χρονη σήμερα Ελληνο-ιταλίδα καλλονή είχε αναδειχτεί «Στάρ Ελλάς» και κατά καιρούς την πολιορκούσαν δεκάδες επώνυμοι εραστές .



ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  και έτσι, για ένα και μόνο ένα λόγο, το ΚΙΣ και ο Μητσοτάκης, διόρισαν επικεφαλής της "ελληνικής δικαιοσύνης" δυο εμπαθή θηλυκά μπουλντόγκ με μία μόνο - για να την καταλαβαίνουν -  σαφή εντολή: να κυνηγούν  μόνο τον Ηλία Κασιδιάρη, τον μόνιμο φόβο των μαφιόζικων οικογενειών της μπανανίας.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια από τις φυλακές για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου, στις 11:00, στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.


Ορκωμοσία δημάρχου Αθηναίων: Ορκίζεται χωριστά, την Παρασκευή, ο Κασιδιάρης. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (σε συνεργασία με τους αναρχικούς), ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Τύφλα νάχει η βόρεια Κορέα. Αυτά δεν γίνονται ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Η εντολή βέβαια από τον Μητσοτάκη: «Ακυρώστε με οποιονδήποτε τρόπο την άδειά του». Ο Μητσοτάκης και οι κολαούζοι του μόνο τον Κασιδιάρη έχουν στον μυαλό τους. Ο μόνιμος φόβος. Η μοναδική αντιπολίτευση.



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...