ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

03 Δεκεμβρίου 2023

Αμερικανός Γερουσιαστής Λ.Γκράχαμ (φιλότουρκος): «Όπως εμείς - για χάρη της Σιών - ισοπεδώσαμε το Βερολίνο, την Δρέσδη, το Τόκιο, την Χιροσίμα, το Ναγκασάκι, τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη, το Άργος (!), την Βιέννη, την Βουδαπέστη, την Πράγα, το Βελιγράδι, την Ζυρίχη, την Βαγδάτη, το Ανόι και εκατοντάδες άλλες πόλεις σε 100 Έθνη, το ίδιο δικαιούται να κάνει και το Ισραήλ. Δεν πρέπει να υπάρχει όριο στα θύματα αμάχων». Υπονοεί ότι οι Παλαιστίνιοι - και όλοι που βομβαρδίζουν οι αμερικανοί και οι εβραίοι - δεν είναι καν άνθρωποι.

 






20 χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ (Τζον Κέρι), η Γαλλία (Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν), Βέλγιο (Βέλγος πρωθυπουργός Αλεξάντερ ντε Κρόο) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ζήτησαν σήμερα με κοινή διακήρυξη στην COP28, να τριπλασιαστεί η δυναμικότητα παραγωγής πυρηνικής ενέργειας στον πλανήτη έως το 2050, συγκριτικά με το 2020, για να μειωθεί η εξάρτηση από τον άνθρακα και το αέριο, το μεγάλο διακύβευμα αυτής της COP. «Η διακήρυξη αναγνωρίζει τον ρόλο-κλειδί της πυρηνικής ενέργειας». Όλες οι χώρες αναπτύσσουν την πυρηνική ενέργεια, ΟΛΕΣ, εκτός από την Ψωροκώσταινα. Οι ορθόδοξοι εξεβραϊσμένοι ρωμιοί φοβούνται την επιστήμη και την τεχνολογία από τότε που προσχώρησαν στην πίστη του Ιεχωβά, από το Βυζάντιο.



 

ΚΙΝΑ: «Οι ΗΠΑ είναι εθισμένες στον πόλεμο. Η ιστορία των ΗΠΑ είναι 240 ετών, αλλά οι ΗΠΑ πέρασαν μόνο 16 χρόνια χωρίς να διεξάγουν πολέμους». Ρωσία-Κίνα κατά ΗΠΑ: «Εσείς και οι δορυφόροι σας ευθύνεστε για τις σφαγές Παλαιστινίων στη Γάζα»…

 

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΣΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;

 




«Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, καταστρέψαμε δικαίως το Τόκιο και το Βερολίνο χωρίς δεύτερη σκέψη, οπότε γιατί να μην κάνει το ίδιο και το Ισραήλ;» ήταν τα λόγια του Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ την ώρα που οι Ισραηλινοί ξεκίνησαν εκ νέου τους βομβαρδισμούς.

Μιλώντας στο Fox News την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου ο γερουσιαστής συνέκρινε τη σημερινή κατάσταση με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Καταστρέψαμε το Τόκιο και το Βερολίνο, χωρίς δεύτερη σκέψη καταστρέψαμε τις πρωτεύουσες του εχθρού. Συνεπώς εάν μας έλεγες μετά την 11/9 ότι χρειάζεται κατάπαυση του πυρός με την Αλ Κάιντα θα σε βγάζαμε έξω από το δωμάτιο ή πιθανότατα θα σου κάναμε κάτι χειρότερο».

 

«Η 7η Οκτωβρίου ήταν για το Ισραήλ η 11/9 και η ιδέα ότι μέσα σε έξι εβδομάδες ο κόσμος θα καλεί το Ισραήλ για κατάπαυση του πυρός με τους πολίτες του να έχουν σφαγιαστεί δεν το χωράει ο νούς μου» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ο Γκράχαμ ήταν κάθετος ότι δεν θα επιτρέψει στο πολιτικό σύστημα στη χώρας του να περιορίσει την ικανότητα του Ισραήλ να προστατευτεί. «Θα εναντιωθώ σε οποιονδήποτε όρο για μη παροχή βοήθειας στο Ισραήλ».

Υπενθυμίζεται ότι ο γερουσιαστής είχε ξεναγηθεί σε τούνελ της Χαμάς από τις Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις το 2019.


Δεν πρέπει να υπάρχει όριο στα θύματα αμάχων

Για τον γερουσιαστή όμως, το ζήτημα των αμάχων, όπως έχει ξεκαθαρίσει και σε άλλη συνέντευξή του, δεν είναι τόσο σημαντικό, μπροστά στην αυτοάμυνα. Στις αρχές Νοεμβρίου ο Γκράχαμ ήταν ξεκάθαρος ότι δεν νοιάζεται πόσοι αθώοι Παλαιστίνιοι πεθαίνουν. Η δημοσιογράφος του NewsNight του CNN του είχε κάνει την εξής ερώτηση:


«Υπάρχει κάποιο όριο για εσάς και πιστεύετε ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα όριο για την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο οποίο οι ΗΠΑ θα έλεγαν ας κρατηθούμε για ένα δευτερόλεπτο όσον αφορά τις απώλειες αμάχων;». Ο Γκράχαμ αφού κούνησε το κεφάλι του είπε ένα ξεκάθαρο «Όχι».

«Μήπως μας ρώτησε κανείς μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, «Υπάρχει όριο σε αυτό που θα κάνατε για να βεβαιωθείτε ότι η Ιαπωνία και η Γερμανία δεν θα κατακτήσουν τον κόσμο;» Υπάρχει κάποιο όριο στο τι πρέπει να κάνει το Ισραήλ στους ανθρώπους που προσπαθούν να σφάξουν τους Εβραίους; Η απάντηση είναι όχι, δεν υπάρχει όριο» είπε χαρακτηριστικά ο Γκράχαμ.

Συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τις απώλειες αμάχων και να παράσχουμε ανθρωπιστική βοήθεια σε «περιοχές που προστατεύουν τους αθώους».

Για τον γερουσιαστή τα θύματα από τις ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις στον προσφυγικό καταυλισμό Jabalia στη Γάζα, δεν οφείλονται στους Ισραηλινούς.

«Η Χαμάς δημιουργεί αυτά τα θύματα, όχι το Ισραήλ», είπε ο Γκράχαμ.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1944, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1943, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1945, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ. John Kleeves: «Το ιδεώδες για τις ΗΠΑ και τους Άγγλους θα ήταν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες να φθάσουν στο τέλος του πολέμου εντελώς καταστραμμένες, τόσο οι συμμαχικές όσο και οι εχθρικές, ακόμα και οι ουδέτερες». ΤΣΩΡΤΣΙΛ: «Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε ζωντανούς τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ στην Δρέσδη!»


Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ. Οι ΗΠΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΕΧΟΥΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ). ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

4 σχόλια:

  1. Την 1η θέση στην Ευρώπη και την 4η θέση στον κόσμο ανάμεσα σε 451 ομάδες από 90 χώρες έλαβε η ελληνική αποστολή στον τελικό της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Ρομποτικής, World Robot Olympiad 2023, που πραγματοποιήθηκε στον Παναμά.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράφτηκε: "Πέρα από την πλάκα, κάποιος οφείλει να μας εξηγήσει ποιο ήταν το αληθινό επάγγελμα του συγχωρεμένου Τράγκα, γιατί τέτοια ποσά που βρέθηκαν στην κατοχή του, δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους. Πάντως δημοσιογράφος δεν ήταν".
    Η απάντηση - εξήγηση σε δημοσιευθέντα άρθρα του Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εξωμότης γενίτσαρος Μπακάτογλου επισκέπτεται την Ελλάδα. Οι ρωμιοί τον υποδέχονται με χαρά. Άλλωστε μόνο στην θρησκεία διαφέρουν (λίγο). Ιεχωβά και Αλλάχ, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος του Αβραάμ. Εξωμότης ο ένας, εξωμότες κι οι άλλοι.
    Οι Έλληνες αντιδρούν στην επίσκεψη του εξωμότη Μπακάτογλου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 14/10/1943: Οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν το Άργος – Τα ονόματα 98 νεκρών Ελλήνων.
    Θύματα του βομβαρδισμού
    1. Αδρακτάς Κωνσταντίνος
    2. Αδρακτά Αναστασία
    3. Αθανασόπουλος Δημήτριος
    4. Αθηνιού Σοφία (μητέρα)
    5. Αθηνιού Ελένη (κόρη)
    6. Ανέστης Παναγιώτης
    7. Ανέστης Ανδρέας
    8. Ανδριανοπούλου Αγγελική
    9. Αντωνακόπουλος Γεώργιος
    10. Βαρβάτης Παύλος
    11. Βούλγαρης Γεώργιος
    12. Κωνσταντίνος Βομβ
    13. Γεώργας Αναστάσιος
    14. Γεωργόπουλος Δημήτριος
    15. Γεωργαντά Φανή
    16. Γιαννάτος Βασίλειος
    17. Γιαννάκος Θεμιστοκλής
    18. Γκαργκάσουλα Άννα
    19. Γκουμάκης Θεόδωρος
    20. Γυφτοπούλου Πηνελόπη
    21. Δανιήλ Παναγιώτης
    22. Δήμας Δημήτριος
    23. Ηλιόπουλος Αθανάσιος
    24. Θεωνάς Νικόλαος
    25. Καλαντζής Αναστάσιος
    26. Καλαντζής Αντώνιος
    27. Καλαντζής Βασίλειος
    28. Καλαντζής Γεώργιος
    29. Καλαντζής Θεοφάνης
    30. Καραμαλίκης Ευάγγελος
    31. Καράμπελας Ευάγγελος
    32. Καραλής Δημήτριος
    33. Καρατζάς Αθανάσιος
    34. Καρούτας Αθανάσιος
    35. Κατσαρός Κωνσταντίνος
    36. Κιντής Αθανάσιος
    37. Κλεισιάρη Γεωργία
    38. Κλειώση Χριστίνα (11 ετών)
    39. Κοροβέσης Ιωάννης
    40. Κουρέτσου Γεωργία
    41. Κούρου Παναγούλα
    42. Κράντος Παναγιώτης
    43. Κρητικού Κατίνα
    44. Κυριακοπούλου Χρυσούλα
    45. Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης
    46. Κωτσαντής Γεώργιος
    47. Κωτσαντής Θεοφάνης
    48. Λαδάς Δημήτριος
    49. Λάμπρου Ιωάννης
    50. Λιάπης Γεώργιος
    51. Λιτσαρδάκης Αντώνιος
    52. Μαραγκός Σπυρίδων
    53. Μαραγκού Ελένη
    54. Μαρούσης Κωνσταντίνος
    55. Μαρίνης Κωνσταντίνος
    56. Μαρλαγκούτσος Ιωάννης
    57. Μαρλαγκούτσου Κωνσταντίνα
    58. Μαρούτσος Ιωάννης
    59. Μητρόπαπα Μαρία
    60. Μητροσύλης Γεώργιος
    61. Μπολώσης Κωνσταντίνος
    62. Μπράτσος Κωνσταντίνος
    63. Νικολόπουλος Δημήτριος
    64. Πάγκας Πέτρος
    65. Πάγκα Κατίνα
    66. Παγώνης Μιχαήλ
    67. Παΐσης Δημήτριος
    68. Πανόπουλος Γεώργιος
    69. Παντελόπουλος Παναγιώτης
    70. Παπαδάτος Ιωάννης
    71. Παπαϊωάννου Παναγιώτης
    72. Πινάτση Αμαλία
    73. Ράπτης Πέτρος
    74. Πίπιλας Αθανάσιος (γυρολόγος)
    75. Σέρφα Ελένη
    76. Σκίκος Κωνσταντίνος
    77. Σκλήρης Βασίλειος
    78. Σμυρλής Δημήτριος
    79. Σπυράκη Ελένη
    80. Σπυρόπουλος Πέτρος
    81. Σταύρου Κωνσταντίνος
    82. Στέκας Γεώργιος
    83. Στεφανή Ελένη
    84. Σχοινά Γεωργία
    85. Τάτσης Δημήτριος
    86. Τόλιας Νικόλαος
    87. Τόμπρας Θεοδ.
    88. Τσεκές Γεώργιος
    89. Τσεκές Θεοδ.
    90. Τρισπαγώνα Γεωργία
    91. Τσίγγας Ιωάννης
    92. Τσιμπρής Γεώργιος
    93. Χαλέπας Αντώνιος
    94. Χαντζής Θεοδ.
    95. Χατζηιωάννου Δανάη
    96. Χαμπίμπης Βασίλειος
    97. Χρυσικού Αικατερίνη
    98. Ψωμά Νίτσα
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...