ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Φεβρουαρίου 2023

ΣΙΜΟΝ ΛΕ ΜΠΑΡΟΝ: «Αν οι Έλληνες, τελευταίοι φύλακες του είδους μας, εξαφανιστούν, η ανθρωπότητα θα εξαφανιστεί οριστικά».

 

 

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΥΛΟΥΖ (γαλλικά: Toulouse (προφέρεται: Τουλούζ), ΠΡΩΤΟΧΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΣΑΝ ΘΟΛΩΣΣΑ/ΤΟΛΩΣΣΑ (ΘΟΛΟΣ/ΤΟΛΟΦΩΝ ΦΩΚΙΔΟΣ). Το ελληνικό της όνομα Τολώσσα εμφανίζεται σε γραπτά από τον 2ο αιώνα π.Χ. Το νόμισμά της ήταν η δραχμή.

 


ΣΙΜΟΝ ΛΕ ΜΠΑΡΟΝ: Η ΜΟΝΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

 


 

 

 

 

Γεννήθηκα το 1952, τρεις ημέρες μετά από το χειμερινό ηλιοστάσιο, στη Βρέστη, σημαντικότατο λιμάνι της βρετονικής χερσονήσου στην άκρη της δυτικής ηπειρωτικής Ευρώπης εκεί που η Μάγχη ενώνεται με τον Ατλαντικό.
Στη Βρετάνη ζει ένα από τα έξι κελτικά έθνη, μαζί με εκείνα της Σκωτίας, της Ιρλανδίας, της Ουαλίας, της Κορνουάλης και του νησιού Μαν. 

Έμεινα πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Ιούλιο 1974 έως τον Ιανουάριο 1980. 

Επέστρεψα στη Βρέστη όπου παντρεύτηκα με τον Βρετόνο νομικό Ζαν-Κλωντ. Εκεί γεννήθηκε το 1981 ο γιος μας Πασκάλ, τον οποίον επέλεξα να μεγαλώσω μένοντας στο σπίτι μας χωρίς να εργάζομαι.                    

   

                                                                                                                                                       Tο  2011, ένα χρόνο μετά το γάμο του Πασκάλ, ήρθα ξανά στην Ελλάδα, όπου 
στο πλευρό των αυτοχθόνων Ελλήνων, δέχτηκα μέσω του «Νεοφιλελληνισμού» να συμμετάσχω στην Επανελλήνιση. 

 
Το καλοκαίρι του 2012, απευθύνθηκα στην UNESCO με αίτημα την εγγραφή τού Ελληνισμού στην άυλη παγκόσμια κληρονομιά.
Έγραψα το πρώτο μου βιβλίο στα ελληνικά το 2013: «Μία Γαλλίδα για την Ελλάδα», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κάκτος.


Στις 16 Οκτωβρίου του 2015, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών μου απένειμε τον τίτλο: HOMO HELLENICUS-ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, για τον οποίο είμαι ευγνώμων. Εκείνη την ημέρα παρουσίασα το δεύτερο βιβλίο μου στα ελληνικά στις εκδόσεις Simone Le Baron: «Η Παρακαταθήκη των Ελλήνων».


Τέλος Δεκεμβρίου του 2017, δημοσίευσα το τρίτο μου βιβλίο στις εκδόσεις Simone Le Baron, γραμμένο στα γαλλικά αυτή τη φορά. Ο τίτλος του: «Η Ελλάδα κοιτίδα της Ανθρωπότητας» (La Grèce berceau de l’humanité) :


Για να μπορέσει να πραγματοποιήσει το πρόταγμα της εξόντωσης των λαών της Γης η μαφία των Μεγάλων δυτικών δυνάμεων υπεξαίρεσε και πλαστογράφησε την κληρονομιά των Ελλήνων:  

Έπρεπε να δημιουργήσει δική της ταυτότητα. Σταδιακά, διασκόρπισε στη συλλογική φαντασία την ιδέα ότι η Ελλάδα είναι το λίκνο του δυτικού πολιτισμού. Στον 21ο αιώνα, η Ελλάδα αποτελεί πλέον το φέρετρο αυτού του εφήμερου πολιτισμού το οποίο δεν έχει ουδεμία σχέση με την αληθινή της ιστορία, αφού αυτή η μικρή χερσόνησος δεν βρίσκεται ούτε στη δύση ούτε στην ανατολή, αλλά στον ομφαλό της Γης.


Αν η Ελλάδα είναι όντως ένα λίκνο, ξέρουμε σήμερα ότι είναι κοιτίδα της Ανθρωπότητας χάρη στις ανακαλύψεις των αρχαιολόγων και στην χρονολόγηση τους από τους ανθρωπολόγους. Ο Homo sapiens γεννήθηκε στην Ευρώπη, στον ελλαδικό χώρο και όχι στην Αφρική. Το οργανωμένο έγκλημα ή Establisment προσπαθεί με όλα τα μέσα να καταπνίξει αυτή την επιστημονική πραγματικότητα. Ωστόσο, ήρθε η ώρα για μας να γνωρίσουμε επιτέλους την ιστορία της προέλευσης μας: Εμείς, λαοί της Γης, θα πάρουμε πίσω την κληρονομιά που μας λήστεψαν.

Η έκτη μαζική εξαφάνισης ειδών εξελίσσεται, η πρώτη εξαιτίας της ανθρώπινης δραστηριότητας. Αν οι Έλληνες, τελευταίοι φύλακες του είδους μας, εξαφανιστούν, η ανθρωπότητα θα εξαφανιστεί οριστικά. Οπότε, αν θέλουμε να επιβιώσουμε, ας επιστρέψουμε σε αυτό το λίκνο και ας αφήσουμε τις Mοίρες να μας οδηγήσουν. πίσω στην κληρονομιά που μας λήστεψαν.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΦΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ.
    Σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές στατιστικές οι ρωμιοί, οι σημερινοί νεοέλληνες, έχουν τον μικρότερο στην Ευρώπη μέσο δείκτη νοημοσύνης (μόνο 92 μονάδες - το 2020 σε νέα μέτρηση κατέβηκε στις 90 μονάδες), όταν τα περισσότερα ευρωπαϊκά έθνη διαθέτουν δείκτη νοημοσύνης περίπου 99 – 100 μονάδες. Άρα οι σημερινοί ρωμιοί έχουν 7 με 8 μονάδες τουλάχιστον χαμηλότερη μέση νοημοσύνη από τους κυριότερους ευρωπαϊκούς λαούς.
    Ο Γκάλτων έδινε στους αρχαίους Έλληνες μέσο δείκτη ευφυΐας περίπου 120 με 130 μονάδες. Αν αυτό αληθεύει, τότε πως φθάσαμε σήμερα να έχουμε μέσο δείκτη νοημοσύνης 92;
    Τώρα τι σημαίνει πρακτικά η διαφορά μας στον μέσο δείκτη ευφυΐας στις 8 μονάδες από τους βασικούς ευρωπαϊκούς λαούς: Σε μελέτη στην Γαλλία βρέθηκε ότι ο δείκτης νοημοσύνης των Γάλλων έπεσε μεταξύ του 1990 και 2010, σε 20 μόλις χρόνια, κατά 4 μονάδες, λόγω των λαθρομεταναστών. Οι Γάλλοι επιστήμονες τόνισαν ότι 4 μονάδες στην Ψυχολογία είναι ασύλληπτη - χαοτική την είπαν - διαφορά για την μέση εξυπνάδα.
    Εάν 4 μονάδες διαφορά στον μέσο δείκτη ευφυΐας είναι ασύλληπτη, χαοτική διαφορά, που δεν γεφυρώνεται με τίποτε και προήλθε στον Γαλλικό λαό από την ενσωμάτωση λαθρομεταναστών, όπως τονίζουν οι ειδικοί Ψυχολόγοι, φανταστείτε την χαοτική διαφορά της νοημοσύνης των ρωμιών, που υπολείπονται στην μέση εξυπνάδα 8 ολόκληρες μονάδες από τους ευρωπαϊκούς λαούς.
    Σύμφωνα με έρευνα του καθηγητή της ιατρικής Ιωαννίδη από τα περίπου 20 εκατομμύρια επιστήμονες που έχουν κάνει τουλάχιστον μία επιστημονική δημοσίευση, το 1% (περίπου 200.000) έχει ελληνικά ονόματα.
    Αν εστιάσει κάποιος μόνο στους κορυφαίους επιστήμονες (εν ζωή ή όχι), το ποσοστό των Ελλήνων πλησιάζει το 3%, που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό δεδομένου ότι οι Έλληνες αποτελούν λιγότερο από το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού. Από αυτούς τους Έλληνες του 3%, μόλις ένας στους επτά (14%) έζησε ή ζει στην Ελλάδα, ενώ όλοι οι άλλοι (86%) στο εξωτερικό.
    Για να διαθέτουμε τόσους πολλούς εξαιρετικούς επιστήμονες με υψηλή νοημοσύνη, σημαίνει ότι ένα τμήμα του λαού που τους παράγει διαθέτει μέση νοημοσύνη 120 -130 μονάδες και παραπάνω, νοημοσύνη αρχαίων Ελλήνων κατά Γκάλτων.
    Γιατί τότε ο μέσος δείκτης ευφυΐας των σημερινών ρωμιών είναι 92; Τα συμπέρασμα είναι ότι η πλειοψηφία του λαού έχει πολύ χαμηλότερη νοημοσύνη από το 92, πιθανόν στο 80 με 85, δηλαδή στα όρια της καθαρής ιδιωτείας – βλακείας, για να δίνει συνολικό μέσο όρο 92 μονάδες. Έτσι εξηγείται και η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά των ρωμιών στην πολιτική, όπου εκλέγουν σαν κυβερνήτες τους διεφθαρμένα τέκνα μαφιόζικων οικογενειών.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΙΟΥΛΙΕΛΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, καθηγητής της Ακραίας Φωτονικής στο Ρόστοκ, ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑ 53 ΑΤΤΟΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ. «Θα δούμε άτομα σε κίνηση και ηλεκτρόνια να πηδάνε μεταξύ των ατόμων».
    ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΜΕΣΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΪΑΣ 92.
    .
    Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ
    (ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ».
    ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ.
    ΤΟ 51,2 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ: «Ποιος περισώζει, διαδίδει, αναδεικνύει με επιστημονική ακεραιότητα και αυθεντική σπουδή τον ελληνικό πολιτισμό; Ποιος μελετά την Ελλάδα»;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...