ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Φεβρουαρίου 2023

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Scott Ritter: "ΟΙ ΗΠΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ. Ο ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ ΤΟΥ 2023".

 




ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ ΤΟΥ 1945 ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟ 2022. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για την πλήρη αποβιομηχάνιση της Γερμανίας; Το εμπιστευτικό έγγραφο του ιδρύματος RAND για Γερμανία και Ουκρανία που έχει προκαλέσει σάλο.

   

 

ΟΙ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» (=ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ, ΣΑΝ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ: «ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ». ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΙΚΕΣΙΕΣ ΝΙΚΗΜΕΝΩΝ ΕΙΛΩΤΩΝ. 



Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ Wolfgang Bittner ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Ζ.Π.: "Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ".

 





Μία εταιρεία του Ισραήλ «χακάρει» τις εκλογές σε 30 χώρες. Guardian: «Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑΛ ΧΑΝΑΝ, ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «Jorge», ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ 30 ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ». «Διαθέτουμε μία ομάδα στην Ελλάδα».

 





 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΩΝ  ΗΠΑ  ΡΟΥΣΒΕΛΤ  ΚΑΙ  Ο  ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ  ΤΟΥ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥ  ΤΩΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ



 «Οι ΗΠΑ κήρυξαν τον πόλεμο στο Βερολίνο και την ΕΕ».


O Scott Ritter σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του ιουδαίου δημοσιογράφου Seymour Hersh ο οποίος καταγγέλλει ότι, η ανατίναξη των αγωγών Nord Stream τον Σεπτέμβριο του 2022 έγινε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Νορβηγία, είπε ότι: «Οι ΗΠΑ κήρυξαν τον πόλεμο στο Βερολίνο και την ΕΕ».
Με λίγα λόγια χαρακτήρισε την ενέργεια αυτή των Αμερικανών και του Τ.Μπάιντεν ως πολεμική ενέργεια κατά της ΕΕ στο σύνολό της και της Γερμανίας.



Ο Scott Ritter αναφέρει:
«Το γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρνείται αυτήν την ιστορία με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι ο Χερς ξέρει κάτι. […]
Ουσιαστικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες κήρυξαν τον πόλεμο στη Γερμανία και την Ευρώπη, το ίδιο και η Νορβηγία. […]
Η Γερμανία πρέπει να ξυπνήσει και να καταλάβει ότι η Αμερική της επιτέθηκε. Αυτό ήταν ένα οικονομικό Περλ Χάρμπορ. Ως αποτέλεσμα, η Γερμανία όχι μόνο αποδυναμώνεται στρατιωτικά παραδίδοντας άρματα μάχης και άλλα όπλα στην Ουκρανία, αλλά υφίσταται και υπαρξιακή ζημιά από τους δικούς της «συμμάχους».


Πάντως πολλοί στις ΗΠΑ θεωρούν ότι αυτή που «έδωσε» τον Μπάιντεν στον Seymour Hersh ήταν η βρετανική ΜΙ6 καθώς δεν την ανέφερε καθόλου στο ζήτημα της ανατίναξης των αγωγών Nord Stream.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...