ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Ιανουαρίου 2023

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η ΕΥΠ είναι μία άχρηστη υπηρεσία – Πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί».

 

 



Ε.Υ.Π.: ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ







Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΟΝΑΔΑ KIDON ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Γιατί η Μοσάντ εκτέλεσε τον εφευρέτη υπερόπλων Τζέραλντ Μπουλ;







Οικογένεια Ρότσιλντ: Πόσα χρήματα βγάζουν και ποια είναι τα πλουσιότερα μέλη.




Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης 25/01/2023, είπε με το γνώριμο στιλ του, ότι «η ΕΥΠ είναι μία άχρηστη υπηρεσία, πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί» «αδειάζοντας» τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη ο οποίος και είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας αυτής.
Είναι δηλαδή, άλλη μία τεράστια, «προσωπική επιτυχία» του Κυριάκου Μητσοτάκη την οποία του την καταλογίζει ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του.
Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός μία από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ήταν να πάρει την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υπό τον απόλυτο έλεγχο του. Το αποτέλεσμα; Την κατέστρεψε!

 


Εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ την νόμιμη διαδικασία καλώς τους παρακολουθούσε όλους. Ο κ Ζαχαριάδης ξέρει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Αν γινόταν για λόγους εθνικής ασφαλείας καλώς έγιναν. Πρέπει να ξηλωθεί η ΕΥΠ και να επανιδρυθεί γιατί δεν κάνει καλά την δουλειά της, όταν έγινε γνωστό το έργο της μυστικής υπηρεσίας. Δεν μπορεί να γίνεται έρευνα της ΕΥΠ και τα αποτελέσματα της να πηγαίνουν στο “Documento”».
Δεν το λέει η αντιπολίτευση, αλλά ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι και ο υπουργός Ανάπτυξης.
Να προστεθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε επίσης πως «καλά παρακολουθούνταν οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων».






Δεν  γνωρίζω  πόσο  αξιόπιστος  είναι  ο  δημοσιογράφος  Νίκος  Ρούσσης.  Αν  το  ένα  δέκατο,  όσων  γράφει  ο  Ρούσσης,  είναι  αλήθεια,  τότε  η  λεγόμενη  "διαπλοκή"  που  έχουμε  στην  Ελλάδα  μεταξύ  των  πολιτικών,  δημοσιογράφων  και  κρατικοδίαιτων  "επιχειρηματιών"  σχηματίζει  την  μεγαλύτερη  εγκληματική  μαφία  παγκοσμίως

Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Ῥουμπάτη
Ἰουνίου 2019Δικαίαρχος


Ανοικτή Επιστολή…

Γνωριζόμαστε από παλιά Γιάννη μου.


Όταν με είχες στην δούλεψη σου, στην εκπομπή σου στον Σκάϊ «Κι’ αύριο μέρα είναι», μαζί με το δουλάκι σου τον Βαξεβάνη, που τα παίρνατε χοντρά και μαύρα από τον Αλαφούζο, μαζί με τον Καρτερό, τον Τράγκα, τον Χατζηνικολάου και τα αλλα παιδιά.

Με ξαπόστειλες όμως στον Κακαουνάκη, όταν τα βρήκες σκούρα μ’ εκείνο το ρεπορτάζ που σου έφερα από την Κρήτη, ότι οι βρωμοκρητίκαροι πουλούσαν τις περιουσίες τους στους Ισραηλινούς, το οποίο όμως ουδέποτε μετέδωσες.
Σε συμπόνεσα τότε, καθόσον αμερικανοεβραία η πρώτη σύζυγος και τι να έκανες και σύ.

Μα και ο Κακαουνάκης με ξαπόστειλε με την σειρά του στην Σύνταξη, γιατι ήξερα τι βρώμα ήταν και δεν με ήθελε στα πόδια του.
Από εκεί βέβαια, από το Δελτιο Ειδήσεων του ραδιοφώνου του Σκάϊ και παρά τις προσπάθειες όλων σας να με απαξιώσετε και να με θάψετε, έβγαλα την αποκάλυψη για την μίζα που είσέπραξε το Μητσοτακόσογο, από την Ζούνγκερ Κάντοναλ Μπάνκ της Ελβετίας, μετα την πώληση της ΑΓΕΤ Ηρακλής στην Καλτεστρουτσι του μαφιόζου Παντσαβόλτα.

Εξαιτιας αυτής της αποκαλύψεως, όπως θυμάσαι Γιάννη μου, ο Μητσοτακης έχασε τις εκλογές και εγώ, ως ανταμοιβή, πήρα μία απόλυση και καμμιά γ@μιόλα από σας δεν είπε κουβέντα.
Εκτοτε χαθήκαμε και κάποια στιγμή γίναμε «φίλοι», με το πρώτο μου προφίλ, εδώ στο φεϊσμπουκ.
Όταν είδα τα πρώτα σου γλειψίματα στον Σύριζα, σου έστειλα ένα μήνυμα και σε ρωτούσα αν έγινες φαν του Τσίπρα και σύ μου απάντησες ότι «απλώς τον συμβουλεύεις όταν στο ζητάει».
Μετά όμως Γιάννη μου είδα ότι ο υπαλληλάκος των Αμερικανών σε έκανε διοικητή της ΕΥΠ και κατάλαβα το πόσο χρήσιμες ήταν οι συμβουλές σου προς αυτόν.

Τώρα όμως Γιάννη μου αυτοί τελειώνουν και όπου νάναι θα πάρεις κι’ εσύ τον πούλο από την ΕΥΠ.
Έχεις όμως μία ευκαιρία να «καλοπιάσεις» τον Κούλη για να μην σε σουτάρει.
Να «διαρρεύσεις» στον Τύπο την φωτογραφία του πατέρα Τσίπρα με τους Χουνταίους, πού ξέρω ότι έχεις.
Ξέρω ότι ποτέ σου δεν είχες συνειδησιακά προβλήματα και οι Αμερικανοί δεν θα σου πούν όχι.

Άντε και να δείς που ο Κούλης θα εκτιμήσει δεόντως, μία τέτοια χειρονομία.

Ῥούσσης Νῖκος






Όλοι  οι  πραγματικοί  Έλληνες  πατριώτες  θέλουμε  μία  άξια  και  δυνατή  μυστική  
Ελληνική  υπηρεσία,  ΜΙΑ  ΚΡΥΠΤΕΙΑ,  που  να  προστατεύει  την  πατρίδα  και  να  
αισθανόμαστε  περήφανοι  γι  αυτήν.

Μία  ε.υ.π   όμως  πρέπει  να  είναι  και  πραγματική  Ε.Υ.Π.

Ο  μακαρίτης  μαθηματικός  του  Α.Π.Θ.  ο  καθηγητής μου   Βαρόπουλος,   όταν   περνούσε έξω  από  το  Μετεωρολογοσκοπείο, έλεγε:   «να  μπούμε   μέσα  να  ρωτήσουμε,  τι  καιρό  έκανε  χθες»,  εννοώντας  ότι  αυτοί  ήταν  ανίκανοι  να  προβλέψουν  τον  καιρό  του  αύριο.   

Δεν  μπορεί  μία  μυστική  υπηρεσία  να  σέρνεται  πίσω  από  τα  γεγονότα,  να   βρίσκει  τα  ήδη  γνωστά,  να  παραπληροφορεί  και  να  μην  μπορεί  να  προβλέψει   τίποτε.

 Έτσι  η  Ε.Υ.Π.:

1.  Πρέπει  να  είναι  Εθνική.  Ανήκει  η  σημερινή  ΕΥΠ  στο  Ελληνικό  Έθνος;  Ιδρύθηκε   από  την  CIA  και  σήμερα  λέγεται  ότι  ελέγχεται  από  την  Μοσάντ. 

 2.  Πρέπει  να  είναι  Υπηρεσία.  Δηλαδή  να  έχει  μία  στοιχειώδη  οργάνωση,  κάποιο   ΔΙΚΟ  ΤΗΣ  σύστημα  λειτουργίας,  ένα  οργανόγραμμα,  μία  αυτόνομη  μέθοδο  επιλογής   προσωπικού,  μία  ανεπηρέαστη   εσωτερική  δομή  για  εργασία  και  εξέλιξη  των  στελεχών  της.   Έχει  σήμερα  τέτοια  χαρακτηριστικά  υπηρεσίας  η  ΕΥΠ;

3.   Πρέπει  να  συγκεντρώνει  Πληροφορίες.  Να  γνωρίζει  τα  πάντα  όσα  συμβαίνουν   στον  κόσμο,  να  προβλέπει  μελλοντικές  καταστάσεις  και  κυρίως  να  ξέρει  και  να   εξουδετερώνει  όλους  τους  εχθρούς  της  πατρίδας.  Έχει  τέτοιες  ιδιότητες  η  σημερινή   ΕΥΠ;


ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΝΑΣ  ΑΓΡΑΦΟΣ  ΚΑΝΟΝΑΣ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΣΩΣΤΗ  ΜΥΣΤΙΚΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΤΟΥ   ΚΟΣΜΟΥ: 

Πως  αντιμετωπίζει  μία  υπηρεσία  έναν  δικό  της  προδότη;   Επίσης  οι  κατασκοπεύοντες   την  Ελληνική  πατρίδα  που  συλλαμβάνονται  από  την  ΕΥΠ,  ποιός   πρέπει   να  είναι  ο   χειρισμός  τους;  Είναι  αποδεκτό  αυτό  που  γίνεται  σήμερα,  οι  κατάσκοποι  να   παραπέμπονται  σε  «δίκη»  και σε  λίγο  καιρό  να  βγαίνουν  έξω;    Δεν  υπάρχουν  πιο  απλές  και  οριστικές  λύσεις; 

Στις  περισσότερες  καλές  μυστικές  υπηρεσίες  του  κόσμου,  κάθε  πράκτορας   είναι   τελείως  αφανής.  Πιθανότατα  ούτε  η  γυναίκα,  ούτε  τα  παιδιά  του  γνωρίζουν  την   ιδιότητά  του  και  πάντα  υπάρχει  κάλυψη  με  ένα  άλλο  αληθοφανές  πραγματικό   επάγγελμα.

 Αυτός  που  προδίδει  την  υπηρεσία  συνήθως  τον  τρώει  η  μαύρη   μαρμάγκα.   Δεν   βγαίνει  δημοσίως  να   ξεράσει  πρόσωπα  και  μυστικά  της  υπηρεσίας.  Τι  είδους «μυστική»  υπηρεσία  θα  ήταν  αυτή.  Στην  Ρωσία  λέγεται  ότι  ο   προδότης  της   υπηρεσίας  εκτελείται.  Επειδή  το  κράτος  δεν  θέλει να  ξοδέψει  ούτε  το  κόστος    για  τις  σφαίρες    που  θα  σκοτώσουν   τον  προδότη, (ούτε   γι  αυτές     δεν  αξίζει),  λέγεται  ότι  υποχρεώνεται   η  οικογένεια  του  προδότη  να  αγοράσει  τις    σφαίρες  με  τις  οποίες   θα  εκτελεστεί  ο    πράκτορας.-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...