ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Ιανουαρίου 2023

«Θα ήθελα να ψηφίσω Κασιδιάρη, όμως επ' ουδενί λόγω δεν θα ήθελα να ξαναδώ τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να επιστρέφουν στην εξουσία».

 



 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Προαναγγέλλει ρύθμιση για να μείνει εκτός Βουλής ο Κασιδιάρης. Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη.

 

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ". ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ" ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ".

 

 

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.




ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ  ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΣΗ











ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

Αγαπητέ κ. Πανούση,

 Θα προσπαθήσω να απαντήσω στο «καυτό» και ευφυές ερώτημα που διατυπώθηκε στο άρθρο http://panusis.blogspot.com/2022/04/blog-post_92.htm της 25ης Απριλίου 2022  με τίτλο «Ένα ερώτημα προς τον κ. Ηλία Κασιδιάρη» «Θα ήθελα να ψηφίσω Κασιδιάρη, όμως επ' ουδενί λόγω δεν θα ήθελα να ξαναδώ τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να επιστρέφουν στην εξουσία».

 

Νομίζω  ότι το ερώτημα είναι ένα κλασικό ψευτοδίλημμα, απ΄αυτά που αφθονούν στην Ψωροκώσταινα.  Είναι  η γνωστή  έλλειψη εμπιστοσύνης  που έχει ο μέσος ρωμιός  στην κρίση του.  Φανερώνει  έλλειψη αυτοσεβασμού. Και είναι  χαρακτηριστικό  χαμηλής νοημοσύνης.  Δεν γίνεται  οι  Γάλλοι να ψηφίζουν  42 %  ακροδεξιά κόμματα, οι Ούγγροι  56%  ακροδεξιά  κόμματα, οι Ιουδαίοι ακροδεξιά κόμματα κατά 33%, οι αμερικανοί τον Τραμπ με 49%, οι Ρώσοι τον Πούτιν με 70%,  οι Τούρκοι τον Ερντογάν με 55%  και οι ρωμιοί να αναλώνονται με περισσή βλακεία σε ψευτοδιλήμματα  τύπου: «ψηφίστε Κούλη, μην ξαναέρθει ο Τσίπρας».

Να μη μας διαφεύγει το γεγονός,  ότι  σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές στατιστικές οι ρωμιοί, οι σημερινοί  νεοέλληνες,  έχουν τον μικρότερο στην Ευρώπη μέσο δείκτη νοημοσύνης  (μόνο 92 μονάδες),  όταν τα περισσότερα ευρωπαϊκά έθνη διαθέτουν δείκτη νοημοσύνης  περίπου 99 – 100 μονάδες.  Άρα οι σημερινοί ρωμιοί έχουν 7 με 8 μονάδες τουλάχιστον χαμηλότερη μέση νοημοσύνη από τους κυριότερους ευρωπαϊκούς λαούς.  


(ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΜΕΣΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΪΑΣ 92. 

http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/08/92.html.


Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ 

https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/10/blog-post_9.html)

 

(Σημείωση:  ο Γκάλτων έδινε στους αρχαίους Έλληνες μέσο δείκτη ευφυΐας περίπου 120 με 130 μονάδες. Αν αυτό αληθεύει, τότε πως φθάσαμε σήμερα να έχουμε μέσο δείκτη νοημοσύνης 92;)

Τώρα τι σημαίνει πρακτικά η διαφορά μας στον μέσο δείκτη ευφυΐας στις 8 μονάδες από τους βασικούς ευρωπαϊκούς λαούς:  Σε  μελέτη  στην  Γαλλία  βρέθηκε  ότι  ο  δείκτης  νοημοσύνης  των  Γάλλων  έπεσε μεταξύ  του  1990  και  2010,  σε  20  μόλις  χρόνια,  κατά  4  μονάδες,  λόγω  των  λαθρομεταναστών.  Οι  Γάλλοι  επιστήμονες  τόνισαν  ότι  4 μονάδες  στην  Ψυχολογία  είναι  ασύλληπτη  - χαοτική  την είπαν - διαφορά  για  την  μέση  εξυπνάδα.

Εάν 4 μονάδες διαφορά στον μέσο δείκτη ευφυΐας είναι ασύλληπτη, χαοτική διαφορά, που δεν γεφυρώνεται με τίποτε και προήλθε στον Γαλλικό λαό από την  ενσωμάτωση λαθρομεταναστών, όπως τονίζουν οι ειδικοί Ψυχολόγοι, φανταστείτε την  χαοτική  διαφορά της νοημοσύνης των ρωμιών, που υπολείπονται στην μέση εξυπνάδα 8 ολόκληρες μονάδες από τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Σύμφωνα με έρευνα του καθηγητή της  ιατρικής Ιωαννίδη από τα περίπου 20 εκατομμύρια επιστήμονες που έχουν κάνει τουλάχιστον μία επιστημονική δημοσίευση, το 1% (περίπου 200.000) έχει ελληνικά ονόματα. 


(ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ». 

https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/09/blog-post_13.html   


ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ.  

http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/09/blog-post_95.html).

 

Αν εστιάσει κάποιος μόνο στους κορυφαίους επιστήμονες (εν ζωή ή όχι), το ποσοστό των Ελλήνων πλησιάζει το 3%, που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό δεδομένου ότι οι Έλληνες αποτελούν λιγότερο από το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού. Από αυτούς τους Έλληνες  του 3%, μόλις ένας στους επτά (14%) έζησε ή ζει στην Ελλάδα, ενώ όλοι οι άλλοι (86%) στο εξωτερικό.

Για να διαθέτουμε τόσους πολλούς εξαιρετικούς  επιστήμονες με υψηλή νοημοσύνη, σημαίνει ότι ένα τμήμα του λαού που τους παράγει  διαθέτει μέση νοημοσύνη 120 -130 μονάδες, νοημοσύνη αρχαίων  Ελλήνων κατά Γκάλτων.


(ΤΟ 51,2 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

 http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/04/512-1-2.html   



ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ: «Ποιος περισώζει, διαδίδει, αναδεικνύει με επιστημονική ακεραιότητα και αυθεντική σπουδή τον ελληνικό πολιτισμό; Ποιος μελετά την Ελλάδα»;  

https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/03/blog-post_89.html). 

 

Γιατί τότε ο μέσος δείκτης ευφυΐας των σημερινών ρωμιών είναι 92;  Τα συμπέρασμα είναι ότι η πλειοψηφία του λαού  έχει πολύ χαμηλότερη νοημοσύνη από το 92, πιθανόν  στο 80 με 85, δηλαδή στα όρια της καθαρής ιδιωτείας – βλακείας, για να δίνει συνολικό μέσο όρο 92 μονάδες. 

Άρα καταλήγουμε ότι η απάντηση στο «καυτό ερώτημα»:  «Ας πούμε ότι είμαι ένας από τους πολλούς εγκλωβισμένους ψηφοφόρους, που ψηφίζουν εξ ανάγκης ΝΔ. Θα ήθελα να ψηφίσω Κασιδιάρη, όμως επ' ουδενί λόγω δεν θα ήθελα να ξαναδώ τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να επιστρέφουν στην εξουσία» βρίσκεται στην ρήση του Ιωάννη Μεταξά:  «Κάνε ό,τι πρέπει… Και ας γίνει οτιδήποτε».








Ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης προβάλλει ως το κατεξοχήν αουτσάϊντερ, που πιθανότατα θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό της ψηφου αγανακτησης, στις προσεχεις βουλευτικές [αλλα και ευρωβουλευτικες εκλογες], για λόγους που τους εχω αναλύσει διεξοδικά σε σειρά άρθρων μου.

Ωστόσο και παρά την αδιαμφισβήτητη δημοσκοπική ανοδο των "Ελλήνων για την Πατρίδα", παραμενει ακόμα, ως δηλητηριώδες αγκάθι, αναπαντητο ενα απο τα πιο καίρια ερωτήματα, τα οποια θέτουν σιωπηρά ή ανοιχτά, οι ταλαντευόμενοι ψηφοφόροι των μικρών κομμάτων.

Θα έλεγα μαλιστα ότι προκειται για το κατεξοχήν ερώτημα/τρόμο του "αναποφάσιστου" ψηφοφόρου, που συχνά και δη σε περιόδους κρίσεων, ενισχύει τον δικομματισμό, αφαιρώντας ψήφους απο τα μικροτερα κόμματα, που πρακτικά δεν στοχεύουν στην εξουσία.

Ας δουμε λοιπόν πως θέτει αυτό το "θανασιμο" ερώτημα φίλος αναγνώστης, ο οποίος μου το έθεσε σε e-επιστολή του και ασφαλώς σπεύδω να το δημοσιοποιήσω και να το κοινοποιήσω ευθύς και στους φιλους του Τομεα Επικοινωνίας, των Ελλήνων για την Πατρίδα.
Διότι απο την απαντηση σε αυτό το ερώτημα θα κριθεί και το αν θα "τραβήξει" ακόμα περισσότερους ψήφους απο τη γκρίζα ζώνη των αναποφάσιστων και των δυσαρεστημενων ο κ. Κασιδιάρης - ή αν τελικά πολλοί θα είναι αυτοι που θα φοβηθούν την τελευταια στιγμη να τον ψηφισουν, και θα παραμεινουν  στην γνωστή, ασφαλή επιλογή της ψηφου στο μορφωμα Μητσοτακη...    

Ερώτημα.... 

Ας πούμε ότι είμαι ένας από τους πολλούς εγκλωβισμένους ψηφοφόρους, που ψηφίζουν εξ ανάγκης ΝΔ. Θα ήθελα να ψηφίσω Κασιδιάρη, όμως επ' ουδενί λόγω δεν θα ήθελα να ξαναδω τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να επιστρέφουν στην εξουσία. 

Τι θα πρέπει να πει ο Κασιδιάρης για να τον ψηφίσω και στις πρώτες αλλά και στις δεύτερες εκλογές που [πιθανόν] να ακολουθήσουν;

Γ.Α.

Ιδου λοιπον το "καυτό ερώτημα", στο οποίο πρέπει να δωσει μια πειστική απαντηση ο οποιοσδήποτε πρόεδρος, αρχηγός, επικεφαλής ή Γενικος Γραματεας μικρου κόμματος, για να μην δει τους εν δυναμει ψηφοφορους του να καταληγουν στο τελος, στις πρότερες καθεστωτικες επιλογες τους, φοβουμενοι ότι μια ψηφος σε μικρο κομμα ειναι μια "χαμενη ψηφος"!

Βεβαίως το ερωτημα απευθυνεται στον κ. Ηλια Κασιδιαρη, διότι αυτόν θα ηθελε να ψηφισει ο φιλος αναγνωστης, αν δεν ετρεμε στην ιδεα ότι, η πιθανον "χαμενη ψηφος" του, πιθανόν να συμβαλει στην ανοδο στην εξουσια του εφιαλτικου διδυμου: Ανδρουλακη-Τσιπρα.
Ενος πολιτικου διδυμου πιο ισχυρου και με μεγαλυτερες δυνατότητες καταστροφής απ' ότι οι θερμοπυρηνικες μπόμπες του κ. Πουτιν....

Ωστοσο, φρονω ότι δεν αφορα μονο τον κ. Κασιδιαρη αλλα ολους τους ηγετες του λεγομενου "πατριωτικου χωρου" - ή εστω, όσους κινουνται στα δεξιά του Γαλαζιου Ποταμιού.
Και ασφαλώς δεν είμαι εγω αυτός που θα απαντησει εκ μερους άξιων πολιτικων ηγετών όπως οι κ.κ. Κασιδιαρης, Λαγος, Βελόπουλος, Τζημερος, Κρανιδιωτης ή Καραμπελιάς.

Εγω απλως θετω το ερωτημα που απασχολει χιλιαδες αγανακτισμενους, εξοργισμενους, απογοητευμενους ψηφοφορους, οπως πολυ ωραια μας το εθεσε ο φιλος αναγνωστης και αναμενω τις εμπεριστατωμενες και καλα τεκμηριωμενες απαντησεις των σημαντικων προσωπικοτητων του συντηρητικου πατριωτικου χώρου...

Α, και κατι ακομα...
Δεν αναφερομαι φυσικα σε ηγεσίες μικρων κομματων της αριστερας [να μην λεμε ονοματα] διοτι αυτοι απευθυνονται σε ενα κοινο, το οποιο συλλογιεται με τα ποδαρια και συνεπως δεν εχει νοημα η οποιαδηποτε λογικη συζητησις μαζι τους.
Αλλωστε οι καπεταναίοι των αριστερων γκρουπουσκουλων εχουν τους τροπους τους να αφιονιζουν και να κατευθυνουν τους ψηφοφορους τους, περαν και ερημην της λογικης και της πολιτικης επιχειρηματολογίας. Εν αναγκη χρησιμοποιουν μεχρι και "μανες φυσσα", προκειμενου να εμφυτευσουν τα συνθηματοποιημενα τους μηνυματα κατευθειαν στο μαλακο υπογαστριο του εγκεφαλου των ψηφοφορων τους, παρακαμπτοντας νου, γνωσιν και κρισιν...

Στον συντηρητικο χωρο ομως τετοιες μεθοδοι δεν ειναι οι καταλληλες, εφοσον εδω κατα κανονα οι ανθρωποι χρησιμοποιουν τις γνωσεις τους και τη λογικη τους, προκειμενου να αποφασισουν για το τι δεον γενεσθαι [ή τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος τους...]

Αυτα λοιπον,  για το καιριο ερωτημα του φιλου αναγνωστη και θα επανελθω....      

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ αγκάλιασε και στέγασε το κομμάτι των Ελλήνων, που δεν άντεχαν να βλέπουν άλλο την Πατρίδα τους υπόδουλη. Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ χρειάζεται στην σημερινή νεοελληνική κοινωνία. Ακόμη και αν δεν υπήρχε, οι Έλληνες έπρεπε να τον εφεύρουν. Όντως ο Λαϊκός Σύνδεσμος «ήταν ένα ποτάμι από αρετές, που δεν κατάφεραν να το στερέψουν».
Και όπως κάθε αυθεντική εθνική κίνηση, πολεμήθηκε βρώμικα, λυσσαλέα, πούστικα, ρουφιάνικα.

Χτυπιέται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ λυσσαλέα, παρά την πολυδιαφημισμένη πτώση του και την προσδοκώμενη πλήρη κατάρρευσή του. Αυτό σημαίνει ότι τον φοβούνται πολύ. Φοβούνται βέβαια όχι το κόμμα. Φοβούνται τον κόσμο του Λαϊκού Συνδέσμου, τους συνειδητοποιημένους Έλληνες.
Φοβούνται ότι ο αμιγής σταθερός εκλογικός του πυρήνας, πιστός στην απέχθειά του στους διεφθαρμένους και ξεπουλημένους, λόγω γνώσεως της ιστορικής πραγματικότητος και κατοχής στοιχειωδών λογικών κριτηρίων, θα ξαναψηφίσει, και ακόμη χειρότερα, θα ξαναγεννήσει ανάλογα κινήματα, μέσα από τις πιθανές στάχτες της Χρυσής Αυγής.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν κατάφερε να ανατρέψει και να φέρει τούμπα μια πολιτική σαπίλα 50 ετών.  Ίσως έκανε λάθη, ίσως δεν είχε τα κότσια. Πάντως από το 2012 ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατατρόμαξε όλο το κατεστημένο, χέστηκαν όλοι επάνω τους γιατί φοβήθηκαν, ότι θα τους πάρουν την κουτάλα.
Όλοι θυμόμαστε την εβραΐλα της Νέας Υόρκης και των Βρυξελλών που ούρλιαζε: «Βάλτε τους φυλακή, τι καθόσαστε;». Όλοι θυμόμαστε πότε ήρθαν οι Χάρις και οι Λόντερ να σπρώξουν τον αλήτη-προδότη-Σαμαρά να συλλάβει ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ.
Ο στόχος όμως σήμερα αυτών των ρουφιάνων, αυτός καθαυτός, δεν είναι φυσικά η Χρυσή Αυγή. Είναι η πλήρης εξάλειψη της αυτοπεποίθησης του Έλληνα Πατριώτη, ο πλήρης αποπροσανατολισμός του αρχικού του στόχου, μέσω της αποδόμησης του πρώτου πολιτικού φορέα που κατάφερε να τον ενώσει.
Αναγνωρίζουμε ότι τα κόμματα είναι απλά οχήματα για την σωτηρία της Πατρίδας. Αν αυτά δεν ανταποκρίνονται, τα πηγαίνεις στο συνεργείο κι αν δεν επιδιορθώνονται τα πετάς και κατασκευάζεις άλλα.
Μπορεί ο Μιχαλολιάκος να μην διαθέτει την στόφα του
«πολιτικού». Μπορεί να είναι υπερβολικά μονοκόμματος. Ίσως δεν θέλει ή δεν μπορεί να «ελίσσεται». Ίσως δεν διαθέτει «διπλωματία», την «περίτεχνη όψη της ανανδρίας». Και βέβαια είναι ανίκανος να κάνει «κωλοτούμπες», πράγμα που τον καθιστά πολύ τρωτό στην πανίδα των ανθρωποφάγων υαινών, στον βρωμερό ζωμό βακτηριδιακής καλλιέργειας, που αποκαλείται «ελληνική» πολιτική κονίστρα.
Άλλα είναι τα προτερήματά του.
Δεδομένων των περιστάσεων σήμερα, αν κάποιος δεν είναι βολεμένο κομματόσκυλο, διαθέτει στοιχειώδη κοινή πολιτική λογική και δεν είναι διεστραμμένος ψυχικά, δεν έχει κάτι άλλο να ψηφίσει εκτός από ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. Είναι το μόνο κόμμα που φοβούνται, γιατί δεν μπόρεσαν ακόμη να το ελέγξουν.
Βέβαια το μόνιμο πρόβλημα του καθεστώτος, δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά οι άνθρωποι που αφύπνισε και επιμένουν να μείνουν ζωντανοί και παρόντες στην πολιτική αρένα.
Αυτούς - εμάς – φοβούνται.

Αλλά, δυστυχώς γι αυτούς, θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.  



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια:

  1. Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ αγκάλιασε και στέγασε το κομμάτι των Ελλήνων, που δεν άντεχαν να βλέπουν άλλο την Πατρίδα τους υπόδουλη. Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ χρειάζεται στην σημερινή νεοελληνική κοινωνία. Ακόμη και αν δεν υπήρχε, οι Έλληνες έπρεπε να τον εφεύρουν. Όντως ο Λαϊκός Σύνδεσμος «ήταν ένα ποτάμι από αρετές, που δεν κατάφεραν να το στερέψουν».
    Και όπως κάθε αυθεντική εθνική κίνηση, πολεμήθηκε βρώμικα, λυσσαλέα, πούστικα, ρουφιάνικα.

    Χτυπιέται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ λυσσαλέα, παρά την πολυδιαφημισμένη πτώση του και την προσδοκώμενη πλήρη κατάρρευσή του. Αυτό σημαίνει ότι τον φοβούνται πολύ. Φοβούνται βέβαια όχι το κόμμα. Φοβούνται τον κόσμο του Λαϊκού Συνδέσμου, τους συνειδητοποιημένους Έλληνες.
    Φοβούνται ότι ο αμιγής σταθερός εκλογικός του πυρήνας, πιστός στην απέχθειά του στους διεφθαρμένους και ξεπουλημένους, λόγω γνώσεως της ιστορικής πραγματικότητος και κατοχής στοιχειωδών λογικών κριτηρίων, θα ξαναψηφίσει, και ακόμη χειρότερα, θα ξαναγεννήσει ανάλογα κινήματα, μέσα από τις πιθανές στάχτες της Χρυσής Αυγής.

    Ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν κατάφερε να ανατρέψει και να φέρει
    τούμπα μια πολιτική σαπίλα 50 ετών. Ίσως έκανε λάθη, ίσως δεν είχε τα κότσια. Πάντως από το 2012 ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατατρόμαξε όλο το κατεστημένο, χέστηκαν όλοι επάνω τους γιατί φοβήθηκαν, ότι θα τους
    πάρουν την κουτάλα.
    Όλοι θυμόμαστε την εβραΐλα της Νέας Υόρκης και των Βρυξελλών που ούρλιαζε: «Βάλτε τους φυλακή, τι καθόσαστε;». Όλοι θυμόμαστε πότε ήρθαν οι Χάρις και οι Λόντερ να σπρώξουν τον αλήτη-προδότη-Σαμαρά να συλλάβει ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ.
    Ο στόχος όμως σήμερα αυτών των ρουφιάνων, αυτός καθαυτός, δεν είναι φυσικά η Χρυσή Αυγή. Είναι η πλήρης εξάλειψη της αυτοπεποίθησης του Έλληνα Πατριώτη, ο πλήρης αποπροσανατολισμός του αρχικού του στόχου, μέσω της αποδόμησης του πρώτου πολιτικού φορέα που κατάφερε να τον ενώσει.
    Αναγνωρίζουμε ότι τα κόμματα είναι απλά οχήματα για την σωτηρία της Πατρίδας. Αν αυτά δεν ανταποκρίνονται, τα πηγαίνεις στο συνεργείο κι αν δεν επιδιορθώνονται τα πετάς και κατασκευάζεις άλλα.
    Μπορεί ο Μιχαλολιάκος να μην διαθέτει την στόφα του
    «πολιτικού». Μπορεί να είναι υπερβολικά μονοκόμματος. Ίσως δεν θέλει ή δεν μπορεί να «ελίσσεται». Ίσως δεν διαθέτει «διπλωματία», την «περίτεχνη όψη της ανανδρίας». Και βέβαια είναι ανίκανος να κάνει «κωλοτούμπες», πράγμα που τον καθιστά πολύ τρωτό στην πανίδα των ανθρωποφάγων υαινών, στον βρωμερό ζωμό βακτηριδιακής καλλιέργειας, που αποκαλείται «ελληνική» πολιτική κονίστρα.
    Άλλα είναι τα προτερήματά του.
    Δεδομένων των περιστάσεων σήμερα, αν κάποιος δεν είναι βολεμένο κομματόσκυλο, διαθέτει στοιχειώδη κοινή πολιτική λογική και δεν είναι διεστραμμένος ψυχικά, δεν έχει κάτι άλλο να ψηφίσει εκτός από ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. Είναι το μόνο κόμμα που φοβούνται, γιατί δεν μπόρεσαν ακόμη να το ελέγξουν.
    Βέβαια το μόνιμο πρόβλημα του καθεστώτος, δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά οι άνθρωποι που αφύπνισε και επιμένουν να μείνουν ζωντανοί και παρόντες στην πολιτική αρένα.
    Αυτούς - εμάς – φοβούνται.
    Αλλά, δυστυχώς γι αυτούς, θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bankingnews: «Συνταγματολόγοι: Είναι αδύνατο να τεθούν εκτός εκλογών οι ΕΛΛΗΝΕΣ – Το Σύνταγμα ακυρώνει τα νομοθετήματα».

    Με ένα κείμενο και ένα ρεπορτάζ κόλαφο η οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα banking news τονίζει αυτό που φωνάζουμε από την αρχή ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετέχουν κανονικά στις εκλογές και θα είναι η εθνική αντιπολίτευση στην επόμενη Βουλή. Αξίζει να τονισθεί ότι το ρεπορτάζ βασίζεται σε τοποθετήσεις γνωστών Συνταγματολόγων.
    Ξεκινώντας αναφέρεται:
    «Κορυφαίοι Συνταγματολόγοι, προβλέπουν ότι η προσπάθεια να τεθεί εκτός των εκλογών το κόμμα Κασιδιάρη θα αποτύχει αφού το Σύνταγμα δεν μπορεί να επισκιαστεί από φωτογραφικά νομοθετήματα. Το κόμμα Έλληνες ιδρύθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη καταδικασμένο πρωτοδίκως αλλά χωρίς αμετάκλητη δικαστική απόφαση… Οι ιδρυτικές διακηρύξεις του κόμματος είναι εντός του δημοκρατικού πλαισίου και οι υποψήφιοι είναι πολίτες της Ελλάδος με επαγγελματική δραστηριότητα… Δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο ότι το κόμμα Έλληνες δεν υπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Κορυφαίος Συνταγματολόγος που μίλησε ανεπίσημα στο bankingnews ανέφερε ότι με μηχανορραφίες δεν μπορεί να αποκλειστεί ένα κόμμα, όπως δεν αποκλείστηκε και το μουσουλμανικό κόμμα στην Θράκη που ήταν ενάντια στο ελληνικό πολίτευμα». Και συνεχίζει:
    «Τι αναφέρει ρητώς το Σύνταγμα;
    Άρθρο 51 παράγραφος 3…
    Ένας πολίτης δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής μόνο ως συνέπεια αμετάκλητης ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα.
    Στην περίπτωση Κασιδιάρη δεν υπάρχει αμετάκλητη ποινική καταδίκη αφού δεν έχει τελειώσει το Εφετείο στο οποίο προσφεύγουν όλοι οι πολίτες και το οποίο αξιολογεί την ποινική υπόθεση ωσάν να την εξετάζει για πρώτη φορά.
    Άρθρο 29
    Το άρθρο 29 του Συντάγματος, ορίζει ότι «η οργάνωση και η δράση» των πολιτικών κομμάτων οφείλει να υπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος»…
    Η παράμετρος αυτή ήδη απαντάται από το καταστατικό του κόμματος αφού πουθενά δεν αναφέρεται σχέδιο ανατροπής του πολιτεύματος ή αμφισβήτησης του πολιτεύματος, όπως αναφέρει προκλητικά το καταστατικό του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδος… Δεν υπάρχουν νομικά ερείσματα είναι αδύνατο να τεθούν εκτός εκλογών οι Έλληνες του Κασιδιάρη αναφέρουν οι Συνταγματολόγοι».

    Δεν υπάρχουν νομικά ερείσματα είναι αδύνατο να τεθούν εκτός εκλογών οι Έλληνες του Κασιδιάρη αναφέρουν οι Συνταγματολόγοι…
    Το θέμα είναι εάν μπορεί να υπάρξει πραξικόπημα εις βάρος της δημοκρατίας και του Συντάγματος…
    Η αλήθεια πάντως είναι ότι όλη αυτή η αντιμετώπιση κατά του Κασιδιάρη, τον ηρωοποιεί καθώς εμφανίζεται ότι ένα σύστημα επιτίθεται σε ένα πολιτικό που θέλει να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών.
    Η αρνητική διαφήμιση και η υπερπροβολή έστω και με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί υπέρ του κόμματος Κασιδιάρη… ο οποίος βλέπει τα δημοσκοπικά ευρήματα να εκτινάσσουν το κόμμα του στο 4% με προοπτική περαιτέρω ανόδου…

    www.bankingnews.gr
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kασιδιάρης για υποκλοπές: Ισόβια τους εγκληματίες του πολιτικού Συστήματος.

    Ο υποκλοπέας Μητσοτάκης κατασκόπευε αποδεδειγμένα την ηγεσία του Στρατεύματος. Ο έτερος ολετήρας Τσίπρας, ζήτησε απλά την παραίτησή του. Εγώ προτείνω την άμεση εφαρμογή του άρθρου 134ΠΚ, που τιμωρεί με ισόβια τους εγκληματίες του πολιτικού Συστήματος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...