ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. Τουρκία: Ο Στρατός παρέλαβε τα πρώτα έξι βελτιωμένα αυτοκινούμενα πυροβόλα T-155 Firtina-2.

 

 

ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ Ο ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ ΙΤΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΡΤΖΗΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 105 ΕΤΩΝ. ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΑΤΕ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.

  

 

 Συνολικά, οι  τούρκοι  θα κατασκευάσουν 140 βελτιωμένα T-155 Firtina-2 μέχρι το 2025.





 

Ο τουρκικός Στρατός, παρουσία του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρέλαβε σήμερα τα πρώτα έξι βελτιωμένα αυτοκινούμενα πυροβόλα T-155 Firtina-2.

 


Συνολικά, ο τουρκικός Στρατός θα παραλάβει 140 βελτιωμένα T-155 Firtina-2 μέχρι το 2025.

Θα προστεθούν στα 336 εν υπηρεσία T-155 Firtina, το οποίο είναι η τουρκική έκδοση του νοτιοκορεατικού K-9 Thunder.

Η σύμβαση, ύψους $ 1 δισεκατομμυρίου, για τη συμπαραγωγή 300 πυροβόλων, υπογράφηκε το 2001.

Τα πρώτα πυροβόλα παραδόθηκαν στα τέλη του 2003, ενώ η παραγωγή θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί έως το 2010.

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000, το πρόγραμμα αναθεωρήθηκε και αποφασίστηκε η παραγωγή 36 επιπλέον πυροβόλων, με αποτέλεσμα ο χρόνος περάτωσης του προγράμματος να επιμηκυνθεί κατά τρία χρόνια.

Το αναβαθμισμένο T-155 Firtina-2 ενσωματώνει νέο Σύστημα Ελέγχου Πυρός (ΣΕΠ), νέο, πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του πύργου και του πυροβόλου, νέο, πλήρως ανασχεδιασμένο μηχανισμό αυτόματης γέμισης και τηλεχειριζόμενο πύργου SHARP της Aselsan, με πολυβόλο των 12,7 χιλιοστών, για αυτοπροστασία.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

10 σχόλια:

  1. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Όσοι ενοχλούνται από την κλοπή δημόσιου χρήματος είναι ακροδεξιοί».
    «Θέλουν να κάνουν κακό στην Δημοκρατία. Δεν μας αφήνουν να κλέψουμε με την ησυχία μας».
    Ένα νέο τρόπο για να «ξεπλυθούν» τα οικονομικά σκάνδαλα των βουλευτών και των στελεχών της ΝΔ, έχουν σκεφτεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δημιουργώντας το αφήγημα «όποιος ενοχλείται από την κλοπή δημόσιου χρήματος είναι ακραίος»!
    Συγκερκιμένα στον ΣΚΑΪ ακούστηκε το ερώτημα-διαπίστωση-«πάσα» «Πώς όλες αυτές οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα εμφανίζονται λίγο πριν τις εκλογές και γι’ αυτό δεν κάνουν γκελ στην κοινωνία»
    Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε πήρε το λόγο και είπε: «Κάνει γκελ σε όλους τους ακραίους οι οποίοι θέλουν να δαγκώσουν και να γρατζουνίσουν την Δημοκρατία».
    Με λίγα λόγια «και τι έγινε αν κάποιος κλέβει δημόσιο χρήμα;»
    Σε λίγο προφανώς όσοι καταγγέλλουν παρανομίες θα διώκονται ποινικά που τόλμησαν να χαλάσουν την εικόνα της ελληνικής «Κιμ Γιονγκ Ουν» κυβέρνησης Μητσοτάκη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο «πρωθυπουργός», στο καλοκαίρι του 2022, «χωρίς διακοπές», απέδρασε μόλις είκοσι δύο.
    1. Παρασκευή 14 Μαίου: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβιβάζεται στο πλοίο της γραμμής για την Τήνο, όπου διατηρεί βίλα – τη λεγόμενη «μεσοτοιχία με τον Χριστοφοράκο». Επιστρέφει Κυριακή βράδυ.
    2. Σάββατο 29 Μαίου: Ο πρωθυπουργός πηγαίνει στα Χανιά για να παραστεί στο μνημόσυνο του πατέρα του. Επιστρέφει στην Αθήνα την επομένη.
    3. Τετάρτη 2 Ιουνίου: Ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται την Αστυπάλαια. Περπατά στα γραφικά στενά της Χώρας και οδηγεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ανακηρύσσοντας το νησί σε «πρότυπο πράσινης μετάβασης».
    4. Παρασκευή 18 Ιουνίου: ο πρωθυπουργός αναχωρεί για την Ήπειρο, όπου φημολογείται (μάλλον αναληθώς) πως θα παραστεί στον «εφοπλιστικό γάμο της χρονιάς» στο Πάπιγκο, μεταξύ του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου. Επισκέπτεται εργοστάσιο πατάτας στο Ζαγόρι και περπατά στα όμορφα Ιωάννινα.
    5. Σάββατο 19 Ιουνίου: Την επομένη αναχωρεί για Τήνο όπου «γεμίζει τις μπαταρίες του» για το σαββατοκύριακο φωτογραφιζόμενος με λουόμενους στην παραλία Μπάλος.
    6. Κυριακή 5 Ιουλίου: Το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου ο πρωθυπουργός κάνει την έκτη του μικρή ανάπαυλα, για να δειπνήσει με τον Τζεφ Μπέζος, τον Τομ Χανκς και εκλεκτή χολιγουντιανή παρέα στον αρχαιολογικό χώρο του Δεσποτικού.
    7. Σάββατο 10 Ιουλίου: Τρίτη επίσκεψη της σεζόν στην Τήνο, αυτή τη φορά για να παραβρεθεί σε βάφτιση. Παράλληλα, «φορτίζει [σ.σ.: εκ νέου] τις μπαταρίες του», όπως σημειώνουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, βγάζοντας καινούριο γύρο selfies με λουόμενους.
    8. Παρασκευή 16 Ιουλίου: Ο κ. Μητσοτάκης περνάει το τριήμερο στο ξενοδοχείο Costa Navarino της Μεσσηνίας, ενόψει της περιοδείας που θα έκανε τη Δευτέρα στην περιοχή. Η επίσκεψη κόστισε «μόλις» 21.000 ευρώ, χρήματα τα οποία κατέβαλε η Περιφέρεια.
    9. Παρασκευή 23 Ιουλίου: Μονοήμερη επίσκεψη στην Εύβοια, βόλτα στη Χαλκίδα και συνάντηση - μεταξύ άλλων - με τον περιφερειάρχη κ. Σπανό με αντικείμενο την κατανομή κονδυλίων για την ανάπτυξη του νησιού (καλά πήγε και αυτό).
    10. Παρασκευή 30 Ιουλίου: Επίσκεψη στους νομούς Ηρακλείου και Ρεθύμνης, όπου έγινε ένθερμα δεκτός με μαντινάδες από τους κατοίκους.
    11. Σάββατο 1 Αυγούστου: Ενόσω καίγονταν η Αχαΐα - με απολογισμό 16 τραυματίες και 20 καμένα σπίτια - μια ακόμα μικρή ανάπαυλα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις παραλίες Μαράθι Χανίων και, την επομένη, στα Φαλάσαρνα, όπου έβγαλε selfies με λουόμενους.
    12. Δεκαπενταύγουστος: Στην Αθήνα παραμένει, παρά το τριήμερο, ο πρωθυπουργός. Η είδηση προξενεί τόση έκπληξη, ώστε φιλοξενείται στα πρωτοσέλιδα συμπολιτευόμενων εφημερίδων.
    13. Πέμπτη 26 Αυγούστου: Πρώτη «απόδραση» του καλοκαιριού στο εξωτερικό για τον πρωθυπουργό. Αναχωρεί οικογενειακώς για ΗΠΑ, όπου θα παραμείνει για τέσσερις ημέρες.
    Βάσει των στοιχείων της Eurostat, το 53,5% των νοικοκυριών στην Ελλάδα δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ούτε επτά ημέρες διακοπών μακριά από το σπίτι τους (δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη, ανάμεσα στις 18 χώρες που έχουν δώσει στοιχεία για το 2020).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερντογάν: «Η μαζική παραγωγή του άρματος μάχης Altay θα ξεκινήσει το 2025».
    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής τελετής παράδοσης των έξι πρώτων βελτιωμένων αυτοκινούμενων πυροβόλων T-155 Firtina-2, στον τουρκικό Στρατό, δήλωσε ότι η μαζική παραγωγή του άρματος μάχης Altay θα ξεκινήσει το 2025 και ότι στο μεταξύ όσα υπό-συστήματα του είναι ξεπερασμένα θα αντικατασταθούν με σύγχρονα.
    Υπενθυμίζουμε, ότι η σύμβαση, μεταξύ της Προεδρίας της Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας και της εταιρίας BMC, για τα Altay υπογράφηκε το 2018, αλλά η παραγωγή του καθυστερεί, λόγω του εμπάργκο της Γερμανίας στους κινητήρες και το σύστημα μετάδοσης της κίνησης.
    Για την επίλυση του προβλήματος η Τουρκία στράφηκε στη Νότια Κορέα, ως ενδιάμεση λύση μέχρι την ανάπτυξη τουρκικού κινητήρα.
    Πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής, όπως δήλωσε ο Ερντογάν, ο Τουρκικός Στρατός θα παραλάβει δύο Altay τον Μάιο του 2023 για δοκιμές και αξιολόγηση.
    Σχετικά με τα παρωχημένα υπό-συστήματα του Altay, ο Ερντογάν δήλωσε ότι πρόκειται για υπό-συστήματα, τα οποία σχεδιάστηκαν πριν 10 χρόνια και πλέον δεν είναι σύγχρονα.
    Αυτά θα αντικατασταθούν με σύγχρονα στα δύο Altay που θα παραλάβει ο τουρκικός Στρατός τον Μάιο και φυσικά στα Altay παραγωγής.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣTΗ ΚΑΡΑΚΟΥΚΗ, ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. .
    1) Εάν έχει πτυχίο;
    2) Από ποιο πανεπιστήμιο παγκοσμίως έλαβε το πτυχίο του;
    3) Πόσα χρόνια φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Μπάρι της Ιταλίας για να λάβει είτε το πτυχίο του, είτε βεβαίωση σπουδών;
    4) Είναι αλήθεια ή όχι ότι υπήρξε παρέμβαση Εισαγγελέως και αλληλογραφία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στο οποίο είναι δημόσιος υπάλληλος, ώστε να ελεγχθεί η εγκυρότητα είτε του πτυχίου του, είτε της βεβαίωσης σπουδών του;
    5) Πόσον καιρό καθυστέρησε να έρθει η απάντηση από το πανεπιστήμιο του Μπάρι;
    6) Πόσον καιρό απείχε από την υπηρεσία του εξαιτίας αυτής της ερεύνης;
    7) Πώς δικαιολογεί ότι είτε η αναγνώριση του πτυχίου του, (αν υπάρχει) είτε της βεβαιώσεως σπουδών του από το ΔΙΚΑΤΣΑ, όπως με πληροφόρησαν πολλοί ιατροδικαστές, έγινε από το ΔΟΑΤΑΠ το 2018 ενώ ο ίδιος διορίστηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιώς το έτος 1993;
    Τον Καρακούκη δεν τον γνωρίζω ούτε προσωπικά, ούτε μέσω του επαγγέλματός μου πάρα το ότι σε λίγο θα συμπληρώσω 50 χρόνια δικηγορίας και δεν ενθυμούμαι να έχει εξετασθεί ως ιατροδικαστής ούτε σε ένα από τα χιλιάδες κακουργήματα, στα οποία έχω επιλεγεί ως συνήγορος, είτε υπερασπίσεως, είτε ως υποστηρίξεως της κατηγορίας.
    Δεν έχω διαβάσει ποτέ δική του νεκροψία – νεκροτομή και δεν έχει διοριστεί ποτέ ώστε να διενεργήσει πραγματογνωμοσύνη δίνοντας προηγουμένως τον όρκο του πραγματογνώμονος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Euractiv: «Ο Ντογιάκος (και η Κλάπα και η Λεπενιώτη) επέφερε σημαντικό πλήγμα στο κράτος Δικαίου στην Ελλάδα».
    «Υποτίθεται ότι ερευνά τις υποκλοπές και κάνει τα πάντα για να παρεμποδίσει τις έρευνες της ΑΔΑΕ».
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 280.000 εργαζόμενοι λείπουν από τις οικοδομές.
    https://www.protothema.gr/greece/article/1326502/280000-ergazomenoi-leipoun-apo-tis-oikodomes/
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρυσάφι στα πόδια της Τουρκίας από την αυτοκινητοβιομηχανία -Πόσα δισ. «κέρδισαν» οι γείτονες το 2022.
    Με μια επίδοση «ρεκόρ» έκλεισε η χρονιά για τις εξαγωγές της Τουρκίας από τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ανεβάζοντας τον πήχη των ετήσιων εσόδων στα 31 δισεκατομμύρια δολάρια.
    Τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της σημείωσε το 2022 η Τουρκία στις εξαγωγές οχημάτων που κατασκευάζονται στο έδαφος της.
    Με περισσότερα από 20 εργοστάσια αυτοκινήτου στην επικράτειά της, η Τουρκία αποτελεί μια αξιοσέβαστη δύναμη στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές οχημάτων της ευρωπαϊκής ηπείρου.
    Ειδικότερα, η αυτοκινητοβιομηχανία της Τουρκίας έκλεισε τη χρονιά με μια επίδοση ρεκόρ σε ό,τι αφορά στην αξία των εξαγωγών, σπάζοντας τον τελευταίο μήνα του έτους το φράγμα των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
    Η Γαλλία ήταν εκείνη που ξεχώρισε στο τουρκικό ράλι των εξαγωγών τον Δεκέμβριο εξασφαλίζοντας στη γείτονα χώρα έσοδα 506 εκατομμυρίων δολαρίων, με τη Γερμανία να ακολουθεί στη δεύτερη θέση (358 εκατομμύρια δολάρια) και η Ιταλία στην τρίτη (318 εκατομμύρια δολάρια).
    Το 2022, οι εξαγωγές του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας της Τουρκίας παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 5,7% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά, φτάνοντας τα 31 δισεκατομμύρια δολάρια, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη στην μέχρι τώρα πορεία της γείτονας χώρας στην αυτοκίνηση.
    Μάλιστα το 64,7% των εξαγωγών (περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια) είχαν τελικό προορισμό μέλη-κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι κατασκευαστές που έχουν επενδύσει στο άρμα της Τουρκίας με απώτερο σκοπό την κατάκτηση της αγοράς της γηραιάς ηπείρου.
    Μετά το εντυπωσιακό κλείσιμο της περσινής χρονιάς, οι προβλέψεις για το 2023 είναι εξαιρετικά αισιόδοξες, κάνοντας λόγο για περαιτέρω αύξηση της αξίας των εξαγωγών στα 34 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας έναν ακλόνητο πυλώνα ανάπτυξης της τουρκικής οικονομίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηλίας Κασιδιάρης για Ντογιάκο: «Ο εισαγγελέας – ανδρείκελο που με έκλεισε παράνομα στη φυλακή, σήμερα κατέλυσε εκ νέου το Σύνταγμα για να συγκαλύψει τις υποκλοπές.
    Τιμή μου που πολεμάω αυτό το διεφθαρμένο Σύστημα μέχρι να το γκρεμίσω!».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.
    Η Γαλλία ξεκινά το πρόγραμμα νέου αεροσκάφους ναυτικής αναγνώρισης χωρίς τη Γερμανία.
    Η γαλλική κυβέρνηση πήρε την απόφαση να ξεκινήσει το πρόγραμμα για την προμήθεια νέου τύπου αεροσκάφους ναυτικής αναγνώρισης και ανθυποβρυχιακού πολέμου μόνη, ελλείψει συνεργασίας με τη γερμανική, έγινε γνωστό χθες από το Παρίσι.
    Το υπουργείο Άμυνας της Γαλλίας ανακοίνωσε πως ανέθεσε την ανάπτυξη του αεροσκάφους επόμενης γενιάς στις κατασκευάστριες Airbus και Dassault.
    Βασιζόμενες σε πολιτικά αεροσκάφη που κατασκευάζουν αντιστοίχως —τα A320 neo και Falcon 10X— οι δύο εταιρείες θα σχεδιάσουν το νέο αεροσκάφος του γαλλικού Ναυτικού, που θα τεθεί σε υπηρεσία τα χρόνια του 2030, με εκτιμώμενο κόστος σχεδόν 11 εκατ. ευρώ για την καθεμιά στη φάση αυτή βιομηχανικής ανάπτυξης. Θεωρητικά, το νέο αεροσκάφος θα αντικαταστήσει τον προϋπάρχοντα στόλο 22 πεπαλαιωμένων Atlantique 2 (Breguet Aviation).
    Το Παρίσι παραμένει ανοικτό στη συνεργασία με άλλους ευρωπαίους εταίρους, τόνισε το υπουργείο.
    Οι Εμανουέλ Μακρόν και Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωναν το κοινό πρόγραμμα για το λεγόμενο εναέριο σύστημα ναυτικού πολέμου του μέλλοντος το 2017. Όμως, το 2021, η Γερμανία αποφάσισε να προμηθευτεί πέντε P-8A Poseidon (Boeing) έναντι 1,43 δισεκ. ευρώ, για να αντικαταστήσει παλαιότερα. Το γερμανικό υπουργείο Άμυνας έκανε λόγο τότε για «προσωρινή» λύση. Αλλά έναν χρόνο αργότερα, ανακοίνωνε πως πρόκειται να προμηθευτεί και άλλα, ως και επτά ακόμη.
    Το γαλλικό αεροσκάφος επόμενης γενιάς αναμένεται να αξιοποιεί σειρά τεχνολογιών αιχμής, ιδίως αισθητήρες, προηγμένα μέσα επικοινωνίας, ραντάρ, τεχνολογίες βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη και νέα όπλα.
    Τα 22 πεπαλαιωμένα Ατλαντίκ 2 που σχεδίασε η Μπρεγκέ τα χρόνια του 1960 και αξιοποιεί ως σήμερα η Γαλλία τέθηκαν σε υπηρεσία το 1965. Δεκαοκτώ από αυτά θα υποβληθούν σε εκσυγχρονισμό για να παραμείνουν επιχειρησιακά ως τουλάχιστον το 2030.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Δεν με τρομάζουν οι 300 βασιλικοί που διαφωνούν, αλλά οι 120.000 εγγεγραμμένοι στο κανάλι του Κασιδιάρη στο Υoutube, που τον παρακολουθούν με ευλάβεια!».
    ΟΤΑΝ Η ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΤΑΙ.
    Ακριβώς στις 8 στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο δημοσιογράφος Ηλίας Κανέλλης ανέφερε ότι: «Δεν με τρομάζουν οι 300 βασιλικοί που διαφωνούν, αλλά οι 120.000 εγγεγραμμένοι στο κανάλι του Κασιδιάρη στο Υoutube, που τον παρακολουθούν με ευλάβεια!».
    Μέσα σε αυτήν τη δεινή πολιτική κατάσταση για το Έθνος και την Πατρίδα, όπου το ανθελληνικό καθεστώς προσπαθεί να εγκαθιδρύσει την ολοκληρωτική εξουσία του σε όλες τις πτυχές του δημοσίου βίου, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ με πρώτο τον έγκλειστο Ιδρυτή του, Ηλία Κασιδιάρη, είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για εθνική απελευθέρωση.
    Όσο κι αν προσπαθεί το σύστημα να μας πολεμήσει μέσα και από τα τσιράκια του, με πολλούς δήθεν πατριώτες που μας βλέπουν καθημερινά στους εφιάλτες τους, εμείς είμαστε πάντα εδώ, μία γροθιά, με το ηθικό στα ύψη.
    Οι επόμενες εκλογές θα δείξουν περίτρανα ότι ο εθνικισμός θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ζωής και γρήγορα ο δίκαιος αγώνας μας θα έχει επιτυχή κατάληξη, με μία δυναμική εθνική αντιπολίτευση για αρχή.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...