ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Ιανουαρίου 2023

ΚΩΣ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...) ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 7 ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΚΟΥΒΑΛΗΣΤΕ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ: "ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ".

 


Ο ΣΟΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ». Έκθεση στις ΗΠΑ «First Kings of Europe»! Με αρχαία θρακικά ευρήματα από Βουλγαρία, κυκλαδικά από… Αλβανία, αλλά η Ελλάς απούσα.



Στο Κέντρο Παραμονής και Προεγκατάστασης Αλλοδαπών της Κω.

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στην «Κλειστή Ελεγχόμενη» Δομή της Κω, λόγω της σύναξης μουσουλμάνων, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα αργά το βράδυ, δίχως προειδοποίηση, όταν αρκετοί από τους  μουσουλμάνους βγήκαν από τους οικίσκους τους στον προαύλιο χώρο, φωνάζοντας συνθήματα.

 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι μουσουλμάνοι «πρόσφυγες», και κάποιοι Παλαιστίνιοι, φωνάζουν συνθήματα κατά του Ισραήλ και υπέρ της Παλαιστίνης.

«Ζήτω η Παλαιστίνη» ακούγονται να λένε μεταξύ άλλων, ενώ τραγουδούσαν και ένα παραδοσιακό παλαιστινιακό τραγούδι, με τίτλο «Είμαι Παλαιστίνιος».

Δεν έλειψε, δε, και η γνωστή ιαχή των εξτρεμσιτών μουσουλμάνων  «Αλλάχου Ακμπάρ», δηλαδή «ο Θεός είναι μεγάλος».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εκδήλωσή τους ήρθε, αφότου έγινε γνωστή στους αλλοδαπούς μουσουλμάνους  των social media η πολύνεκρη επίθεση σε συναγωγή στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Συνολικά επτά Ισραηλινοί σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη συνοικία Neve Yaakov.

8 σχόλια:

  1. Καλαμάτα: Απολογούνται Αλβανός και Βούλγαρος για την δολοφονία του 47χρονου Έλληνα. Ακόμη ένας Αλβανός κρίθηκε προφυλακιστέος.
    Την πόρτα των δικαστηρίων Καλαμάτας πέρασε σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να απολογηθεί, ο 38χρονος Αλβανός , που κατηγορείται για τη δολοφονία από πρόθεση του 47χρονου.
    Ο 38χρονος κατηγορείται για την δολοφονία του 47χρονου άνδρα το πρωί της Παρασκευής στιςε 20 Ιανουαρίου σε δρόμο της Καλαμάτας από κοινού με τον 22χρονο επίσης Αλβανό, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του την περασμένη Τετάρτη.
    Ο Αλβανός φέρεται να είναι ο άνθρωπος, που πυροβόλησε το θύμα το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου τελικά έχασε τη ζωή του.
    Ο 38χρονος είχε ταυτοποιηθεί από τις αρχές του περασμένο Σαββάτου και συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη σε ενοικιασμένο υπόγειο κατάλυμα στο Ακρογιάλι του δήμου Δυτικής Μάνης, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας.
    Μαζί του είχε συλληφθεί και ένας 34χρονος Βούλγαρος υπήκοος, ο οποίος ήταν αυτός που είχε νοικιάσει το κατάλυμα. Στην κατοχή τους βρέθηκε και ποσότητα χασίς.
    Το όπλο με το οποίο έγινε η δολοφονία του 47χρονου Έλληνα στην Καλαμάτα δε βρέθηκε. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι το πέταξε στη θάλασσα.
    Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί επίσης και ο 34χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται, τόσο για υπόθαλψη εγκληματία όσο και για την κακουργηματικού τύπου πράξη της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμαλιάδα: «Καμπάνα» 250.000 σε 72χρονο που εγκατέλειψε νεογέννητα κουτάβια σε δάσος.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 300.000 ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ
    Ο 72χρονος μετέφερε με φορτηγάκι και εγκατέλειψε στο δάσος Μαραθιάς οκτώ κουτάβια λίγων ημερών και τη μητέρα τους.
    Πολύ βαριά ήταν η «καμπάνα» που έπεσε σε έναν 72χρονο για την εγκατάλειψη κουταβιών στο δάσος της Μαραθιάς.
    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ilialive.gr, ο ηλικιωμένος μετέφερε με φορτηγάκι και εγκατέλειψε στο δάσος οκτώ κουτάβια λίγων ημερών και τη μητέρα τους.
    Για το περιστατικό έγινε καταγγελία από πολίτη στην Αστυνομία που αναζήτησε και εντόπισε τα κουτάβια και τη μάνα τους, αλλά και τον 72χρονο που συνέλαβε και αναμένεται να οδηγήσει στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.
    Το διοικητικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε είναι πάρα πολύ βαρύ, στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και την κακοποίηση τους. Συνολικά για τα οκτώ κουτάβια και τη μητέρα και το σύνολο των παραβάσεων το ποσό έφτασε τις 249.300 ευρώ.
    Τα κουτάβια και η μάνα τους τα παρέλαβε ο υπεύθυνος του καταφυγίου του δήμου Ήλιδας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει τόση αποανθρωποποίηση στην Ελληνική κοινωνία σήμερα που βλέπουμε τους σημερινούς Έλληνες, να φτάνουν στο σημείο, να παρακαλούν τα ζώα συντροφιάς, να τους δώσουν λίγη αγάπη, γιατί δεν μπορούν να την εισπράξουν από τους ανθρώπους.
      Αποτέλεσμα αυτής της αληθινής τραγωδίας είναι οι εξοντωτικοί νόμοι και τα απαράδεκτα πρόστιμα εναντίον αυτών που κακοποιούν τα ζώα συντροφιάς (μόνο σκυλιά και γάτες).
      Άραγε γιατί επιδοτείται με 50 ευρώ ο σκοτωμός των αλεπούδων και των αγριογούρουνων;
      Γιατί οι κρατικές δομές δεν περιορίζουν τα αδέσποτα σκυλιά και γάτες;
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 16 ετών στον 40χρονο Ρομά που σκότωσε 43χρονο μετά από παρατήρηση για τη μουσική.
    ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΣΚΥΛΟ ΠΟΙΝΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χανιά: Δύο λαθρομετανάστες ηλικίας 48 και 18 ετών ξυλοκόπησαν και έπνιξαν τον 53χρονο Έλληνα. Τον έδειραν, τον έκλεψαν και τον έπνιξαν!
    Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων υπόθεση ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος 53χρονου Χανιώτη, που διαπράχθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2023 στα Χανιά. Στην υπόθεση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, εμπλέκονται δύο αλλοδαποί, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
    Ο 53χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του σε κεντρικό σημείο της πόλης, φέροντας σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο, ενώ ήταν φιμωμένος με μονωτική ταινία.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση, οι αλλοδαποί, αφού προέβησαν στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος του ημεδαπού, αφαίρεσαν από την οικία του κινητό τηλέφωνο, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και άγνωστο χρηματικό ποσό και εν συνεχεία του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο διά αποφράξεως των αεροφόρων οδών».
    Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουκουλοφόροι έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική Σημαία! – Εξαφανισμένη η αστυνομία!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κορωνοϊός μπαίνει στην τέταρτη χρονιά και έχει αφήσει πίσω του ήδη 7.000.000 νεκρούς
    Στην τέταρτη χρονιά μπαίνει πλέον η πανδημία της Covid-19 και έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους.
    Η πανδημία παραμένει αρκετά σοβαρή ώστε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να θεωρεί αναγκαίο να διατηρεί τον ανώτατο συναγερμό που κήρυξε πριν από ακριβώς τρία χρόνια, στις 30 Ιανουαρίου 2020.
    Εκείνη την ημέρα σε όλον τον κόσμο, εκτός της Κίνας, τα κρούσματα ήταν λιγότερα από 100 και κανείς δεν είχε πεθάνει. Την περασμένη Παρασκευή, με βάση τα επίσημα στοιχεία που συγκεντρώνει ο ΠΟΥ και τα οποία ο ίδιος ο Οργανισμός θεωρεί ότι απέχουν μακράν από την πραγματικότητα, τα κρούσματα ξεπερνούσαν τα 752 εκατομμύρια και οι νεκροί έφταναν τα 7 εκατομμύρια.
    Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, υιοθέτησε τις συστάσεις της Επιτροπής Επειγόντων για την Covid-19, των ειδικών που συνεδρίασαν για 14η φορά την περασμένη εβδομάδα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pfizer: Στα 100 δις τα έσοδα το 2022. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΠ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΔΙΣ.
    Οι πωλήσεις από το εμβόλιο και την αντιιική θεραπεία της απέφεραν πέρυσι περισσότερα έσοδα από ό,τι είχε το 2019.
    O κορωνοϊός και τα εμβόλια εκτόξευσαν κυριολεκτικά τα έσοδα της Pfizer. Ειδικότερα, τα έσοδά της έφτασαν τα 100 δισ. δολάρια εκ των οποίων τα 57 δισ. προέκυψαν από τις πωλήσεις των εμβολίων.
    Όπως αναφέρει το CNBC, Το εμβόλιο αντιπροσώπευε 37,8 δισ. δολάρια, μόλις 3% από το 2021, των συνολικών πωλήσεων της Pfizer, καθώς η ζήτηση για τα εμβόλια επιβραδύνθηκε.
    Αλλά οι πωλήσεις της blockbuster αντιιικής θεραπείας της αντιστάθμισαν αυτή την εξασθένηση, εκτινάσσοντας τα 18,9 δισ. δολάρια το 2022, το πρώτο πλήρες έτος που το Paxlovid βρισκόταν στην αγορά.
    Οι συνδυασμένες πωλήσεις της Pfizer από το εμβόλιο Covid και την αντιιική θεραπεία της απέφεραν πέρυσι περισσότερα έσοδα από ό,τι είχε σε συνολικές πωλήσεις το 2019, προτού η πανδημία μετατραπεί σε παγκόσμια κρίση που σκότωσε περισσότερους από 6,8 εκατομμύρια ανθρώπους και αναστάτωσε τις παγκόσμιες αγορές. Αυτά τα αποτελέσματα δεν θα επαναληφθούν φέτος.
    Πάντως για το 2023 αναμένουν μείωση εσόδων πάνω από 30% καθώς οι πωλήσεις των εμβολίων αναμένεται να πέσουν σημαντικά.
    Πλέον η Pfizer και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Άλμπερτ Μπουρλά στρίβει το… καράβι της Pfizer προς εμβόλια κατά του RSV και τα φάρμακα για τις ημικρανίες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...