ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Ιανουαρίου 2023

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ 4,5 ΤΟΝΩΝ ΚΟΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ; ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΜΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.

 


ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. «Ο Σόρος έχει δώσει σε δημοσιογράφους και πολιτικούς 32 δισ. δολάρια για να επιβάλει τις απόψεις του. Ελέγχει το CNN, το NBC, το CBS, το Bloomberg, το NPR και την Washington Post».

 


Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Tο Μεντεγίν της Κολομβίας (μία από τις πιο φημισμένες για την βία και το έγκλημα πόλεις του κόσμου), η Τεχεράνη του Ιράν και πολλές πόλεις της Ασίας και της Αφρικής, είναι πιο ασφαλείς από την Αθήνα του Μητσοτάκη και του δημοκρατικού τόξου.


Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Προαναγγέλλει ρύθμιση για να μείνει εκτός Βουλής ο Κασιδιάρης. Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη.




 

Στέλεχος, με μεγάλη προϋπηρεσία στον ναυτιλιακό τομέα, φέρεται να ήταν η CΕO της νεοσύστατης ναυτιλιακής εταιρείας «βιτρίνας» που διαχειριζόταν το πλοίο Blume (σημαίας Τόγκο).

Η συγκεκριμένη εταιρία είχε μόνο το συγκεκριμένο πλοίο υπό την διαχείριση της. Ιδιοκτήτης μάλιστα της εταιρείας φέρεται ένας άνεργος από την Καλλιθέα, 22 ετών.

Φορτηγό πλοίο, ελληνικών συμφερόντων ακινητοποιήθηκε μετά τον εντοπισμό 4,5 τόνων κοκαΐνης, εκτιμώμενης αξίας 180 εκατ. δολαρίων, στα ανοιχτά της   Τενερίφης. Το πλοίο ακινητοποιήθηκε με κοινή επιχείρηση Εθνικής Αστυνομίας, Πολιτικής Φρουράς και Τελωνειακής Επιτήρησης, ενώ 15 άτομα πλήρωμα κρατούνται.

 

Το «Blume», που φέρει τη σημαία του Τόγκο, υποτίθεται ότι έπλεε χωρίς να ενεργοποιήσει τον φάρο που καθορίζει τη θέση του μέσω δορυφόρου (με GPS). Φέρεται να αναχώρησε από το λιμάνι του Σάντος, στη Βραζιλία και δηλωμένο λιμάνι προορισμού του ήταν η Ρίγα, στη Λετονία. Το πλοίο, σύμφωνα με το κορυφαίο ειδησεογραφικό σάιτ για την παγκόσμια ναυτιλία «Trade Winds» έχει ως ιδιοκτήτη την Rentoor Chartering και ως διαχειριστή την εδρεύουσα στην Ελλάδα Dignatio Corp, η οποία το έχει καταχωρημένο ως μοναδικό της πλοίο. Πολλοί έκαναν λόγο για εταιρεία-«μαϊμού», καθώς -σύμφωνα balticshipping.com- η ταυτότητα του πλοίου και το όνομά του έχει αλλάξει πάνω από 10 φορές το 2011!

Το πλοίο, πάντως, βάσει της ιστοσελίδας παραπέμπει στην Κινεζική «east bright international shipping», είτε με το όνομα «Blume» είτε με τα υπόλοιπα (east calm, east sun, dong kun, paeksong5, song i, an yuan 2 κ. ά.). Η διαχειρίστρια, ωστόσο, εταιρεία, Dignatio Corp, έχει ως επικεφαλής την Όλγα Κ. που μένει στον Διόνυσο Αττικής, σύμφωνα με το Linkedin.com.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας eldia.es, το φορτηγό πλοίο αναχαιτίστηκε κοντά στις Κανάριες Νήσους. Αρχικά υπολογιζόταν ότι ήταν περίπου 3.000 κιλά κοκαΐνης, όμως αφού ζυγίστηκαν τα δέματα διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 4.500 κιλά, όταν έπλεε μεταξύ ακτών της Νότιας Αμερικής και της ευρωπαϊκής ηπείρου. Το σκάφος μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη. Οι σακούλες με την κοκαΐνη άρχισαν να ξεφορτώνονται με γερανό μετά τις 6:30 μ.μ.

Τρεις χιλιάδες κιλά κοκαΐνης θα έφταναν στην τιμή των 180 εκατομμυρίων ευρώ στη λιανική αγορά.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ και τα στοιχεία της εταιρείας, ιδιοκτήτης της, φέρεται να είναι ο Δημήτριος Τσιμπούκης, ο οποίος ως άνεργος απέκτησε κεφάλαιο της ναυτιλιακής. Αυτό είναι το όνομα που φαίνεται στα χαρτιά. Γιατί το πραγματικό “αφεντικό” δεν φαίνεται πουθενά, αλλά έχει βαρύ όνομα.

 

ΑΠΟ ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

Λάβαμε καταγγελία:

 Οι Ελληνικές Αρχές είναι  απρόθυμες να διερευνήσουν το γεγονός, παρά το ότι αναφέρονται ονόματα και διευθύνσεις όσων βρίσκονται πίσω από αυτό το πλοίο που μετέφερε τον θάνατο με σβησμένο το AIS.

Τίνος είναι ρε παιδιά το ναρκόπλοιο με τους 4.5 τόνους κοκαΐνης; Άνεργος ο ιδιοκτήτης της εταιρείας!

Στο δημοσίευμα σας με τίτλο «αναζητείται το όνομα του μεγαλοεφοπλιστή που κρύβεται πίσω από γυναίκα αχυράνθρωπο, έπιασαν ελληνικό πλοίο με 4,5 τόνους κοκαΐνη, εύκολα αναζητείται ο ιδιοκτήτης της εταιρίας DIGNATIO CORP ΜΙΚΕ που ήταν διαχειρίστρια του ναρκοπλοίου. Δείτε το συνημμένο έγγραφο από το ΓΕΜΗ, εντελώς τυχαία ο μοναδικός μέτοχος και διαχειριστής Δημήτριος Τσιμπούκης, ήταν άνεργος. Και η εταιρία συστάθηκε τον Οκτώβριο 2022 με σκοπό να διαχειριστεί το συγκεκριμένο πλοίο. Επίσης η κινούσα τα νήματα είναι η Όλγα Θεοδώρα Κουστοπούλου. Αυτά, προς το παρόν…

Δείτε και το σχετικό έγγραφο που αναφέρεται στην καταγγελία ΕΔΩ

Το γνωστό στέλεχος ναυτιλιακών που είχε διευθυντικό ρόλο στην συγκεκριμένη εταιρεία – χωρίς να συνδέεται μέχρι στιγμής με την ιδιοκτησία της ή την ιδιοκτησία του πλοίου, συνεργαζόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι με μεγάλη ναυτιλιακή, συμφερόντων προβεβλημένου τραπεζικού στελέχους.  Το συγκεκριμένο στέλεχος μάλιστα, επιστρατεύτηκε για να «εξυγιάνει» εταιρεία η οποία βαρύνεται με τεράστιο σκάνδαλο, ενώ η ιδιοκτησία της βρίσκεται προφυλακισμένη.

Ήδη, τα αλβανικά ΜΜΕ κατονομάζουν την συγκεκριμένη γυναίκα, δημοσιεύοντας μάλιστα και τη φωτογραφία της. Ο λόγος που οι Αλβανοί ασχολούνται με την υπόθεση είναι διότι μεταξύ των συλληφθέντων, βρίσκονται δύο ναυτικοί αλβανικής υπηκοότητας.

Αυτό που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά, είναι η πλήρη απραξία των ελληνικών διωκτικών αρχών. Μέχρι στιγμής, ούτε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ούτε ο Κώστας Τσιάρας έχουν κάνει την παραμικρή αναφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη στην Ελλάδα, ενώ τα συστημικά ΜΜΕ, ξαφνικά εξαφάνισαν την είδηση, παρότι διεθνώς έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...