ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Ιανουαρίου 2023

ΑΡΘΡΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

 

 

 




Ομολογία ΣΟΚ: Πάνω από 20 βουλευτές το «κόμμα Κασιδιάρη»

 





ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π.

Σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές στατιστικές οι ρωμιοί, οι σημερινοί  νεοέλληνες, έχουν τον μικρότερο στην Ευρώπη μέσο δείκτη νοημοσύνης  (μόνο 92 μονάδες - το  2020 σε νέα μέτρηση κατέβηκε στις 90 μονάδες),  όταν τα περισσότερα ευρωπαϊκά έθνη διαθέτουν δείκτη νοημοσύνης  περίπου 99 – 100 μονάδες.  Άρα οι σημερινοί ρωμιοί έχουν 7 με 8 μονάδες τουλάχιστον χαμηλότερη μέση νοημοσύνη από τους κυριότερους ευρωπαϊκούς λαούς.  

Ο Γκάλτων έδινε στους αρχαίους Έλληνες μέσο δείκτη ευφυΐας περίπου 120 με 130 μονάδες. Αν αυτό αληθεύει, τότε πως φθάσαμε σήμερα να έχουμε μέσο δείκτη νοημοσύνης 92;

Τώρα τι σημαίνει πρακτικά η διαφορά μας στον μέσο δείκτη ευφυΐας στις 8 μονάδες από τους βασικούς ευρωπαϊκούς λαούς:  Σε  μελέτη  στην  Γαλλία  βρέθηκε  ότι  ο  δείκτης  νοημοσύνης  των  Γάλλων  έπεσε μεταξύ  του  1990  και  2010,  σε  20  μόλις  χρόνια,  κατά  4  μονάδες,  λόγω  των  λαθρομεταναστών.  Οι  Γάλλοι  επιστήμονες  τόνισαν  ότι  4 μονάδες  στην  Ψυχολογία  είναι  ασύλληπτη  - χαοτική  την είπαν - διαφορά  για  την  μέση  εξυπνάδα.

Εάν 4 μονάδες διαφορά στον μέσο δείκτη ευφυΐας είναι ασύλληπτη, χαοτική διαφορά, που δεν γεφυρώνεται με τίποτε και προήλθε στον Γαλλικό λαό από την  ενσωμάτωση λαθρομεταναστών, όπως τονίζουν οι ειδικοί Ψυχολόγοι, φανταστείτε την  χαοτική  διαφορά της νοημοσύνης των ρωμιών, που υπολείπονται στην μέση εξυπνάδα 8 ολόκληρες μονάδες από τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Σύμφωνα με έρευνα του καθηγητή της  ιατρικής Ιωαννίδη από τα περίπου 20 εκατομμύρια επιστήμονες που έχουν κάνει τουλάχιστον μία επιστημονική δημοσίευση, το 1% (περίπου 200.000) έχει ελληνικά ονόματα.  

Αν εστιάσει κάποιος μόνο στους κορυφαίους επιστήμονες (εν ζωή ή όχι), το ποσοστό των Ελλήνων πλησιάζει το 3%, που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό δεδομένου ότι οι Έλληνες αποτελούν λιγότερο από το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού. Από αυτούς τους Έλληνες  του 3%, μόλις ένας στους επτά (14%) έζησε ή ζει στην Ελλάδα, ενώ όλοι οι άλλοι (86%) στο εξωτερικό.

Για να διαθέτουμε τόσους πολλούς εξαιρετικούς  επιστήμονες με υψηλή νοημοσύνη, σημαίνει ότι ένα τμήμα του λαού που τους παράγει  διαθέτει μέση νοημοσύνη 120 -130 μονάδες και παραπάνω, νοημοσύνη αρχαίων  Ελλήνων κατά Γκάλτων.

Γιατί τότε ο μέσος δείκτης ευφυΐας των σημερινών ρωμιών είναι 92;  Τα συμπέρασμα είναι ότι η πλειοψηφία του λαού  έχει πολύ χαμηλότερη νοημοσύνη από το 92, πιθανόν  στο 80 με 85, δηλαδή στα όρια της καθαρής ιδιωτείας – βλακείας, για να δίνει συνολικό μέσο όρο 92 μονάδες.  

 

Έτσι εξηγείται και  η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά των ρωμιών στην πολιτική, όπου εκλέγουν σαν κυβερνήτες τους διεφθαρμένα τέκνα μαφιόζικων οικογενειών. 

 

 

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο 8ΧΡΟΝΟΣ «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

 

 

 

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΜΕΣΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΪΑΣ 92. 

http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/08/92.html.


Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ 

https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/10/blog-post_9.html

(ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ». 

https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/09/blog-post_13.html   


ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ.  

http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/09/blog-post_95.html.


ΤΟ 51,2 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

 http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/04/512-1-2.html   


ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ: «Ποιος περισώζει, διαδίδει, αναδεικνύει με επιστημονική ακεραιότητα και αυθεντική σπουδή τον ελληνικό πολιτισμό; Ποιος μελετά την Ελλάδα»;  

https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/03/blog-post_89.html.

 

 

 

 

Ο «ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ» ΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2023 ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

 

 

 

 

 Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, ALBANIA 1 ALBANIA 2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ. ΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΧΩΡΟΥ.




 

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΣ ΥΠΕΡΕΓΚΕΦΑΛΟΣ;

 


ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ Ο ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ ΙΤΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΡΤΖΗΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 105 ΕΤΩΝ. ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΑΤΕ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.

 

 


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. Τουρκία: Ο Στρατός παρέλαβε τα πρώτα έξι βελτιωμένα αυτοκινούμενα πυροβόλα T-155 Firtina-2.

 

 

 

 

 

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ FERMAT

 

 

 

Η εξωγήινη ζωή και το μέλλον της ανθρωπότητας στο σύμπαν

 

 

 

 

ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. Ο ΛΟΓΟΣ: Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΙΡΑΝ – ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ «ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ» ΟΠΩΣ ΕΠΑΘΕ «ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ» Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 1953, ΑΠΟ 10 XΑΠΙΑ SINTROM 4 MG ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

 

 

 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Προαναγγέλλει ρύθμιση για να μείνει εκτός Βουλής ο Κασιδιάρης. Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη. 

 

 

 


Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Tο Μεντεγίν της Κολομβίας (μία από τις πιο φημισμένες για την βία και το έγκλημα πόλεις του κόσμου), η Τεχεράνη του Ιράν και πολλές πόλεις της Ασίας και της Αφρικής, είναι πιο ασφαλείς από την Αθήνα του Μητσοτάκη και του δημοκρατικού τόξου.

 

 

 

 

Αυξημένος ο κίνδυνος θανάτου ακόμα και 18 μήνες μετά τη νόσηση από Κορωνοϊό.

 

 

 


9 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: Η βιομηχανία της Ελλάδας βρίσκεται σε «υπαρξιακό κίνδυνο».

 

 

 

Κύπρος: Οι Τούρκοι ετοιμάζουν στρατιωτική αεροπορική βάση για F-16 στα Κατεχόμενα. Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να υποκλέπτει τις συνομιλίες των στρατιωτικών και των υπουργών του.

 

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. «Ο Σόρος έχει δώσει σε δημοσιογράφους και πολιτικούς 32 δισ. δολάρια για να επιβάλει τις απόψεις του. Ελέγχει το CNN, το NBC, το CBS, το Bloomberg, το NPR και την Washington Post».

 

 

 

 


ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ 4,5 ΤΟΝΩΝ ΚΟΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ; ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΜΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.

 

 

 

 

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 18 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ BORAN. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΕΒΟ ΠΕΝΤΑΡΟΦΣΚΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΟΛΥ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ). 17/12/2022 Δένδιας: «Θα στηρίξουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας».





Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ), ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΖΕΪΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: «Ο Ερντογάν είναι ένας σωστός σκληροτράχηλος τούρκος πατριώτης. Η Τουρκία πάντοτε μας συμπαραστέκεται. Θα προστατεύσουμε την εσωτερική ασφάλεια της πολύτιμης για μας Τουρκίας».

 

 

 


Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ». ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΒΟΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Α1 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ».

 

 

 

«Θα ήθελα να ψηφίσω Κασιδιάρη, όμως επ' ουδενί λόγω δεν θα ήθελα να ξαναδώ τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να επιστρέφουν στην εξουσία».

 

 

 


Οικογένεια Ρότσιλντ: Πόσα χρήματα βγάζουν και ποια είναι τα πλουσιότερα μέλη.






Άδωνις Γεωργιάδης: «Η ΕΥΠ είναι μία άχρηστη υπηρεσία – Πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί».




Ο ΠΟΥΤΙΝ ΧΘΕΣ: «Η Γερμανία βρίσκεται ακόμη υπό αμερικανική κατοχή τόσο νομικά όσο και πρακτικά. Υπάρχουν δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ που βρίσκονται στο έδαφος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας».

 

 

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ): ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΣΦΑΞΕ 9 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΙΝΟ.

 

 

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΣΦΑΞΕ 5 ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ".

 

 

 

ΙΑΠΩΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: «Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ».

 

 

 

 


Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ». Θέλουν την απαγόρευση όλων των κομμάτων που εναντιώνονται στην λαθρομετανάστευση.

 

 

 

 

 

Γιατί βλάπτει τόσο πολύ το αλκοόλ; ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΚΕΤΑΛΔΕΫΔΗ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΕΤΑΛΔΕΫΔΗ

 

 

Ο πρώην Αρχηγός Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου Τουρκίας, Ισμαήλ Χακί Πεκίν: «Η Ελλάδα μπορεί να μας νικήσει στον αέρα. Η χερσαία επιχείρηση εναντίον της Ελλάδας πρέπει να ξεκινήσει από την Αλεξανδρούπολη. Αυτό θα είναι το τέλος της Ελλάδας». Αγαλλίαση στις καρδιές του Τσίπρα και των συντρόφων του.

 

 

 


Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΙΟΥΛΙΕΛΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, καθηγητής της Ακραίας Φωτονικής στο Ρόστοκ, ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑ 53 ΑΤΤΟΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ. «Θα δούμε άτομα σε κίνηση και ηλεκτρόνια να πηδάνε μεταξύ των ατόμων».

 

 

 

 

Κασιδιάρη, τους έχεις νικήσει ήδη!





ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 1953: «Γνωρίζω τη θέση της εβραϊκής κοινότητας της Ρωσίας».

 

 

 

 

 

Ο ΣΟΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ». Έκθεση στις ΗΠΑ «First Kings of Europe»! Με αρχαία θρακικά ευρήματα από Βουλγαρία, κυκλαδικά από… Αλβανία, αλλά η Ελλάς απούσα.



 

ΚΩΣ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...) ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 7 ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΚΟΥΒΑΛΗΣΤΕ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ: "ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ".

 

 

 

ΙΝΔΙΑΝΟΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ) ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ: «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΝΔΙΑΝΟΣ, ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ. ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝΕ. ΣΤΕΚΩΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ. ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ». ΛΟΓΟΣ ΣΤΙΣ 22/1 2023 ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑΟ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

 

 

Ομολογία ΣΟΚ: Πάνω από 20 βουλευτές το «κόμμα Κασιδιάρη»

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 






ΔΕΝΔΙΑΣ: «Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

 

5 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ στο Ισραήλ σήμερα ο Δένδιας – «Στρατηγική η σχέση μας». Να περιτμηθεί ως εβραίος…
    Ο Νίκος Δένδιας αναμένεται να γίνει διαδοχικά δεκτός από τον τον πρόεδρο του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ, καθώς και από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.
    Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κάνει σήμερα τη δεύτερη επίσκεψη και πρώτη υπουργού Εξωτερικών κράτους μέλους της ΕΕ στο Ισραήλ μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης την 29η Δεκεμβρίου 2022 και τον ορισμό του νέου υπουργού Εξωτερικού της χώρας.
    Ο Νίκος Δένδιας αναχώρησε αεροπορικώς τα ξημερώματα από την Αθήνα για το Ισραήλ, όπου αρχικώς θα πραγματοποιήσει την πρώτη του διά ζώσης συνάντηση με τον νέο υπουργό του Ισραήλ, Έλι Κοέν.
    Oι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση περί τις 09:00, την οποία θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες. Στη συνέχεια, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα προβούν σε κοινές δηλώσεις, μετά το πέρας των οποίων θα πραγματοποιηθεί κατ’ ιδίαν πρόγευμα εργασίας.
    Ακολούθως ο Νίκος Δένδιας αναμένεται να γίνει διαδοχικά δεκτός από τον τον πρόεδρο του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ, καθώς και από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.
    Κατά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στο Ισραήλ, οι συζητήσεις αναμένεται να επικεντρωθούν στην εμβάθυνση της συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ σε ευρύ φάσμα τομέων, όπως στους τομείς της ενέργειας, των επενδύσεων και της άμυνας, καθώς και στο πλαίσιο τριμερών σχημάτων συνεργασίας. Επιπλέον, οι συνομιλίες αναμένεται να καλύψουν διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο.
    Η σχέση της Ελλάδας με το Ισραήλ είναι στρατηγική, τόνισε ο Νίκος Δένδιας μιλώντας σε εκδήλωση στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας.
    Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Άντονι Μπλίνκεν, μετά την Αίγυπτο, έκανε την πρώτη επίσημη επίσκεψη υπουργού Εξωτερικών στο Ισραήλ.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. F-4 Phantom: Σχεδιασμένο το 1950. Πέταξε το 1960. Παλιοσίδερα που πέφτουν στην Ελλάδα το 2023. Ισραήλ ολοκαίνουργια F-35.
    ΑΠΟ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.
    «Τα πρώτα 36 F-4E Phantom II αγοράστηκαν το 1972 (από τον Παπαδόπουλο) με το πρόγραμμα Peace Icarus I. Η συμφωνία - ύψους τότε 5 δις δραχμών - ολοκληρώθηκε τάχιστα και στις 20 Απριλίου 1974 ο τύπος εντάχθηκε στην ΠΑ και διαμοιράστηκε στην 338 Μοίρα Διώξεως/Βομβαρδισμού και 339 Μοίρα Παντός Καιρού».
    Το F-4 Phantom II είναι μαχητικό-βομβαρδιστικό αεροσκάφος παντός καιρού, 2ης γενιάς. Τα πρώτα αεροσκάφη πέταξαν με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ (USAF) το 1960 (αρχικά ως F-110 Spectre) ενώ εξήχθησαν σε 11 άλλες χώρες. Στην υπηρεσία της USAF παρέμεινε μέχρι το 1996 ενώ συνεχίζει να υπηρετεί σε άλλες πολεμικές αεροπορίες ανά τον κόσμο. Το αεροσκάφος ονομάστηκε ανεπίσημα και "Ρινόκερος" λόγω του τεράστιου μεγέθους του και της ιδιαίτερης αντοχής του.
    Ιστορία
    Στις αρχές του 1950, με την ταχύτατη πρόοδο της πολεμικής αεροπορικής τεχνολογίας, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ προκήρυξε διαγωνισμό για ένα αεροσκάφος που θα αντικαθιστούσε τα τότε μαχητικά και θα επέκτεινε την επιχειρησιακή δυνατότητα του σώματος. Αν και η αρχική πρόταση της McDonnell Douglas ήταν η αναβάθμιση των ήδη υπηρεσιακών αεροσκαφών, το Ναυτικό προσανατολίστηκε πιο πολύ σε προϊόντα ανταγωνιστών, όπως το Vought F-8 Crusader. Βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει ένα ιδιαίτερα κερδοφόρο πελάτη, η εταιρία παρουσίασε ένα νέο μαχητικό πολλαπλών ρόλων το οποίο θα μπορούσε να αντικαταστήσει και τα A-4 Skyhawk στον ρόλο του βομβαρδισμού και τα F-8 Crusader στον ρόλο της αναχαίτισης. Το νέο αυτό μαχητικό πήρε την κωδική ονομασία YAH-1.
    Για να είναι ένα πραγματικά πολλαπλών ρόλων αεροσκάφος, το ΥΑΗ-1 απαιτείτο να είχε ιδιαίτερα καλή κατασκευή ώστε να αντέχει τα μεγάλα φορτία βομβών, αλλά και να είναι ικανό στις αερομαχίες. Καθώς η τότε στρατηγική απέρριπτε τις κλειστές αερομαχίες λόγω της μεγάλης ταχύτητας των τζετ, αποφασίσθηκε το μοντέλο αυτό να είναι εξοπλισμένο με ένα πανίσχυρο ραντάρ και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς - χαρακτηριστικά που θα του έδιναν τη δυνατότητα να καταρρίπτει στόχους από απόσταση χωρίς εμπλοκή σε αερομαχία. Παίρνοντας μια απόφαση που θα άλλαζε το ρου της αεροπορικής ιστορίας, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να μην τοποθετήσουν πυροβόλο στο αεροσκάφος. Το πρωτότυπο πλέον πήρε την ονομασία F-4 Phantom. Άλλα ονόματα που προτάθηκαν ήταν Satan και Mithra, αλλά απορρίφθηκαν για ευνόητους λόγους.
    Το 1959, έλαβε χώρα η πρώτη απονήωση του τύπου από αεροπλανοφόρο, ενώ την επόμενη χρονιά, το Ναυτικό άρχισε να εντάσσει το αεροσκάφος στη δύναμή του. Την ίδια εποχή, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα, καθώς το Phantom έμοιαζε ιδανικό, και το 1963 παραγγέλθηκαν τα πρώτα αεροσκάφη, περίπου ίδια με την έκδοση του Ναυτικού.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Τα πρώτα 36 F-4E Phantom II αγοράστηκαν το 1972 (από τον Παπαδόπουλο) με το πρόγραμμα Peace Icarus I. Η συμφωνία - ύψους τότε 5 δις δραχμών - ολοκληρώθηκε τάχιστα και στις 20 Απριλίου 1974 ο τύπος εντάχθηκε στην ΠΑ και διαμοιράστηκε στην 338 Μοίρα Διώξεως/Βομβαρδισμού και 339 Μοίρα Παντός Καιρού».
      ΑΠΟ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.

      Το Phantom κλήθηκε να πολεμήσει αμέσως μετά την εισαγωγή του στην ενεργό υπηρεσία, καθώς το επεισόδιο του Κόλπου Τονκίν άρχιζε τον πόλεμο του Βιετνάμ. Στην αρχή τα αεροσκάφη χρησιμοποιούνταν ως συνοδεία βομβαρδιστικών, και ένα χρόνο μετά την αρχή του πολέμου, στις 9 Απριλίου 1965, το Phantom σημείωσε την πρώτη του κατάρριψη, ένα βορειοβιετναμέζικο MiG-17. Το Phantom έκανε μια ιδιαίτερα ηρωική αλλά και προβληματική εμφάνιση σε αυτόν τον πόλεμο. Οι κανόνες εμπλοκής της εποχής απαιτούσαν την οπτική αναγνώριση των αεροσκαφών πριν την κατάρριψη. Έτσι το Phantom, που δεν ήταν σχεδιασμένο με αυτόν τον σκοπό, ξαφνικά βρέθηκε να υστερεί σημαντικά, κυρίως σε ευελιξία και σε οπλισμό για κλειστή αερομαχία, έναντι των MiG-17 και MiG-21 του Βόρειου Βιετνάμ. Με τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς να παρουσιάζονται ιδιαίτερα αναξιόπιστοι και το αεροσκάφος ιδιαίτερα αργό για κλειστές αερομαχίες, δεκάδες Phantom καταστράφηκαν πάνω από τους ουρανούς του Βιετνάμ.
      Αυτή η καταστροφή ανάγκασε το Ναυτικό και την Αεροπορία να εισάγουν ειδικές τακτικές και εκπαίδευση (TOPGUN), πράγμα που βελτίωσε κάπως την απόδοση των πιλότων. Επίσης, ελήφθη η απόφαση να προστεθεί και πυροβόλο στο αεροσκάφος για κλειστές αερομαχίες. Το αναβαθμισμένο αεροσκάφος ονομάστηκε Phantom II. Ο πόλεμος του Βιετνάμ έδωσε το παρατσούκλι "Ο μεγαλύτερος διανομέας κομματιών MiG στον κόσμο" στο αεροσκάφος. Μετά τον πόλεμο, το αεροσκάφος αντικαταστάθηκε από το F-15 Eagle στο ρόλο της αερομαχίας και του δόθηκε ο ρόλος της καταστολής εχθρικής αεράμυνας (SEAD). Παράλληλα, άρχισαν οι εξαγωγές προς άλλες χώρες, κάποιες από τις οποίες χρησιμοποιούν τον τύπο ακόμα και σήμερα. Τα τελευταία F-4 αποσύρθηκαν από την ενεργό υπηρεσία των ΗΠΑ το 1996.
      Στο Ναυτικό, ο τύπος αντικαταστάθηκε το 1974 από το F-14Α Tomcat και στην Αεροπορία από τα F-15 Eagle και F-16 Fighting Falcon.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος το 1990 εκλέχτηκε γραμματέας της ΚΝΕ του ιουδαίου Βεντούρα.
    ΤΟ 1991 έφυγε από το ΚΚΕ και πήγε στον Συνασπισμό αριστεράς
    Το 1993 έφυγε από τον Συνασπισμό και πήγε στο ΠΑΣΟΚ.
    Το 1999 εξαφανίστηκε γενικώς και έγινε επιστημονικός συνεργάτης και πρόεδρος της εταιρείας GPO ΑΕ, από το2000 έως το 2016.
    Το 2015 πήγε στη ΝΔ έγινε Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και μετά βουλευτής Επικρατείας και υπουργός.
    Ο Θεοδωρικάκος είναι υπουργός Προστασίας του Πολίτη κι έμαθε από τις εφημερίδες για τα κυκλώματα των αστυνομικών που μιλάνε με νονούς της νύχτας.
    Ο Θεοδωρικάκος είναι υπουργός Προστασίας του Πολίτη και κάλυψε την υπόθεση του γιου του που πιάστηκε με ναρκωτικά…
    Είναι η Νέα Δημοκρατία….
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά τον κινητήρα και κιβώτιο μετάδοσης από την Κορέα για το τουρκικό ALTAY – Υπογράφηκε η σύμβαση.
    «Υπάρχουν καλά νέα για το εγχώριο ALTAY το κύριο άρμα μάχης της Τουρκίας, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει μαζική παραγωγή το 2025», γράφουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
    Το άρμα μάχης ALTAY, το οποίο δεν κατάφερε να μπει σε μαζική παραγωγή από το 2018 λόγω του εμπάργκο του γερμανικού ομίλου που κατασκευάζει κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων, ετοιμάζεται να ξεκινήσει δοκιμές πεδίου με έναν κατασκευαστικό όμιλο της Νότιας Κορέας.
    Συγκεκριμένα, υπεγράφη σύμβαση μεταξύ της νοτιοκορεατικής εταιρείας SNT Heavy Industries και της BMC για την προμήθεια αυτόματου κιβωτίου 1500 HP που θα χρησιμοποιηθεί στο ALTAY Tank.
    Η SNT Heavy Industries ανακοίνωσε στις 30 Ιανουαρίου 2023 ότι υπεγράφη σύμβαση με την τουρκική BMC για την εξαγωγή ενός αυτόματου κιβωτίου 1500 ίππων που θα τοποθετηθεί στο ALTAY. Η αξία της εν λόγω σύμβασης ανακοινώθηκε στα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι παραδόσεις θα συνεχιστούν μεταξύ 2023 και 2027.
    Σύμφωνα με το SavunmaSanayiST.com. το συμβόλαιο περιλαμβάνει και καταρχήν αξία 130,9 εκατ. ευρώ για τα έτη 2028-2030.
    Όπως σημειώνει η tgrthaber.com.tr, λόγω του γερμανικού εμπάργκο, ο κορεατικός όμιλος ισχύος που αποτελείται από έναν κινητήρα ντίζελ παραγωγής Hyundai Doosan DV27K και μετάδοση SNT Dynamics παραγωγής EST15K θα χρησιμοποιηθεί στο ALTAY Tank.
    Δύο άρματα μάχης ALTAY, που προγραμματίζεται να παραδοθούν τον Μάιο του τρέχοντος έτους, θα χρησιμοποιηθούν επίσης στις δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν με αυτές τις ομάδες ισχύος.
    Οι επιτόπιες δοκιμές αναμένεται να συνεχιστούν έως το 2025, τόσο από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις όσο και από αναδόχους εταιρείες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...