ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

21 Ιανουαρίου 2023

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. «Ο Σόρος έχει δώσει σε δημοσιογράφους και πολιτικούς 32 δισ. δολάρια για να επιβάλει τις απόψεις του. Ελέγχει το CNN, το NBC, το CBS, το Bloomberg, το NPR και την Washington Post».

 



Κύπρος: Οι Τούρκοι ετοιμάζουν στρατιωτική αεροπορική βάση για F-16 στα Κατεχόμενα. Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να υποκλέπτει τις συνομιλίες των στρατιωτικών και των υπουργών του.

 


ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ  ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ  ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΟΚΑΪΝΗ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.  ΑΥΤΟΣ, ΜΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.  

Με ψυχικές διαταραχές ένας στους τέσσερις Έλληνες. 

Ο (για κακή μας τύχη) "πρωθυπουργός" - του Σόρος -  Κυριάκος Μητσοτάκης συζητώντας χθες με τον (ιουδαίο;) Fareed Zakaria στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός δήλωσε:

«Είναι δύσκολο να επενδύσουμε στην πυρηνική ενέργεια στην χώρα μας» απάντησε, σε σχετικό ερώτημα καθώς είναι και ακριβή τεχνολογία και είμαστε μια σεισμογενής χώρα».



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Τουρκία, η Βουλγαρία, και σε λίγο τα Σκόπια και η Αλβανία, έχουν ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ γιατί είναι πλούσιες χώρες και όχι σεισμογενείς.



«Ο Σόρος έχει δώσει σε δημοσιογράφους και πολιτικούς 32 δισ. δολάρια για να επιβάλει τις απόψεις του. Ελέγχει το CNN, το NBC, το CBS, το Bloomberg, το NPR και την Washington Post».

O γνωστός και ως «βιτρίνα» των εξτρεμιστικών διεθνιστικών κύκλων που προσπαθούν να δημιουργήσουν μία παγκόσμια διακυβέρνηση, δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος έχει στο pray roll, δημοσιογράφους από το CNN, το NBC, το CBS, το Bloomberg, το NPR και την Washington Post, όπως αναφέρει έκθεση του MRC Business και την οποία επικαλείται το FoxNews.


 Φυσικά, πρόκειται για ΜΜΕ που πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ, οι οποίοι είναι και πιο «επιρρεπείς» στο αμερικανικό «βαθύ» κράτος.

 «Τα πάνω από 32 δισεκατομμύρια δολάρια (!) που ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος διοχέτευσε στις οργανώσεις του για να διαδώσει τη ριζοσπαστική ατζέντα του για την «ανοιχτή κοινωνία» σχετικά με τις αμβλώσεις, τη μαρξιστική οικονομία, τον αντιαμερικανισμό, την αποδέσμευση της αστυνομίας, τον περιβαλλοντικό εξτρεμισμό και τον φανατισμό των LGBT σε όλο τον κόσμο έχουν αποδώσει καρπούς», γράφουν οι αναλυτές της MRC Business Joseph Vazquez και Daniel Schneider.

 «Στην πραγματικότητα, η χρηματοδότησή του τον βοήθησε να δημιουργήσει δεσμούς με μερικές από τις πιο γνωστές προσωπικότητες των μέσων μαζικής ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό, οι οποίες συμβάλλουν στην καθημερινή κατήχηση εκατομμυρίων ανθρώπων με τις απόψεις του.

Η MRC Business βρήκε τουλάχιστον 54 εξέχουσες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης … που συνδέονται με τον Σόρος μέσω των δεσμών τους με οργανώσεις που χρηματοδοτεί», προσθέτουν οι Vazquez και Schneider.

  «Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται προσωπικότητες όπως ο παρουσιαστής του ‘NBC Nightly News’ Lester Holt και η εκτελεστική συντάκτρια της Washington Post Sally Buzbee».

Το MRC Business, τμήμα του συντηρητικού Media Research Center, παρουσίασε την τελική έκθεση μιας σειράς τριών τμημάτων που διερευνά την έκταση της επιρροής του Σόρος στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η μελέτη αποκάλυψε προηγουμένως ότι ο Σόρος διέθεσε τουλάχιστον 131 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 2016 και 2020 για να επηρεάσει 253 ομάδες μέσων ενημέρωσης.

 «Αυτό το δίκτυο δεσμών με τα μέσα ενημέρωσης επιτρέπει στον Σόρος να έχει σημαντική επιρροή στις ιστορίες που καλύπτουν τα μέσα ενημέρωσης, στον τρόπο με τον οποίο καλύπτουν αυτές τις ιστορίες και στις ιστορίες που δεν καλύπτουν», έγραψαν οι Vazquez και Schneider.

Η μελέτη διαπίστωσε τουλάχιστον 54 πρόσωπα των μέσων ενημέρωσης που συνδέονται με τα χρήματα του Σόρος, με τον συνιδρυτή του Bloomberg News, Matthew Winkler και την Christiane Amanpour του CNN να συγκαταλέγονται επίσης μεταξύ αυτών.

 «Οι υπόλοιποι περιλαμβάνουν δημοσιογράφους, παρουσιαστές, αρθρογράφους, συντάκτες, στελέχη ειδήσεων και δημοσιογράφους που συνδέονται με οργανισμούς όπως το ABC, το CBS, το NPR, το Bloomberg News, το Reuters, οι New York Times και πλήθος επιπλέον μέσων», έγραψαν οι Vazquez και Schneider.

Πολλά από τα πρόσωπα των μέσων ενημέρωσης συνδέονται με τον Σόρος μέσω της Επιτροπής για την Προστασία των Δημοσιογράφων (CPJ), η οποία έλαβε 2,7 εκατομμύρια από ομάδες που υποστηρίζονται από τον Σόρος.

Οι Winkler Holt, Buzbee και Amanpour είναι μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου της CPJ.

 Η MRC βρήκε παραδείγματα αρκετών μελών του διοικητικού συμβουλίου της CPJ που υπερασπίζονται τον Σόρος στην ειδησεογραφική τους κάλυψη, τόσο διακριτικά όσο και επιθετικά.

Δεν είναι όλα τα βαριά ονόματα των μέσων ενημέρωσης που συνδέονται με το χρήμα του Σόρος μπροστά στην κάμερα.

Ο πρόεδρος του NBCUniversal News Group, Cesar Conde, ο οποίος διευθύνει τα NBC News, MSNBC και CNBC, συνδέεται επίσης με τα χρήματα του Σόρος μέσω του Ινστιτούτου Aspen, το οποίο απένειμε στον επικεφαλής του NBC την υποτροφία Henry Crown Fellowship.

Οι ομάδες του Σόρος έδωσαν περισσότερα από 1,1 εκατομμύρια δολάρια στο Ινστιτούτο Aspen μεταξύ 2016 και 2020, σύμφωνα με τη μελέτη.

Δημοσιογράφοι και στελέχη της ειδησεογραφικής βιομηχανίας με ρόλους στο The Marshall Project και την ProPublica συνδέονται επίσης με τις βαθιές τσέπες του Σόρος, καθώς και οι δύο ομάδες έλαβαν περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια δολάρια από τον δισεκατομμυριούχο από το 2016 έως το 2020.

 Το National Public Radio και το PolitiFact χρηματοδοτούνται επίσης τουλάχιστον εν μέρει από ομάδες που υποστηρίζονται από τον Σόρος, σύμφωνα με τη μελέτη.

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ  ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ  ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΟΚΑΪΝΗ, ΜΕΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.  ΑΥΤΟΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ  ΜΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.

 

Φορτηγό πλοίο, ελληνικών συμφερόντων ακινητοποιήθηκε μετά τον εντοπισμό 4,5 τόνων κοκαΐνης, εκτιμώμενης αξίας 180 εκατ. δολαρίων, στα
ανοιχτά της Τενερίφης. Το πλοίο ακινητοποιήθηκε με κοινή επιχείρηση Εθνικής Αστυνομίας, Πολιτικής Φρουράς και Τελωνειακής Επιτήρησης, ενώ 15 άτομα πλήρωμα κρατούνται.

Το «Blume», που φέρει τη σημαία του Τόγκο, υποτίθεται ότι έπλεε χωρίς να ενεργοποιήσει τον φάρο που καθορίζει τη θέση του μέσω δορυφόρου (με GPS). Φέρεται να αναχώρησε από το λιμάνι του Σάντος, στη Βραζιλία και δηλωμένο λιμάνι προορισμού του ήταν η Ρίγα, στη Λετονία. Το πλοίο, σύμφωνα με το κορυφαίο ειδησεογραφικό σάιτ για την παγκόσμια ναυτιλία «Trade Winds» έχει ως ιδιοκτήτη την Rentoor Chartering και ως διαχειριστή την εδρεύουσα στην Ελλάδα Dignatio Corp, η οποία το έχει καταχωρημένο ως μοναδικό της πλοίο. Πολλοί έκαναν λόγο για εταιρεία-«μαϊμού», καθώς -σύμφωνα balticshipping.com- η ταυτότητα του πλοίου και το όνομά του έχει αλλάξει πάνω από 10 φορές το 2011!

Το πλοίο, πάντως, βάσει της ιστοσελίδας παραπέμπει στην Κινεζική «east bright international shipping», είτε με το όνομα «Blume» είτε με
τα υπόλοιπα (east calm, east sun, dong kun, paeksong5, song i, an yuan 2 κ. ά.). Η διαχειρίστρια, ωστόσο, εταιρεία, Dignatio Corp, έχει ως επικεφαλής την Όλγα Κ. που μένει στον Διόνυσο Αττικής, σύμφωνα με το Linkedin.com.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας eldia.es, το φορτηγό πλοίο αναχαιτίστηκε κοντά στις Κανάριες Νήσους. Αρχικά υπολογιζόταν ότι ήταν περίπου 3.000 κιλά κοκαΐνης, όμως αφού ζυγίστηκαν τα δέματα διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 4.500 κιλά, όταν έπλεε μεταξύ ακτών της Νότιας Αμερικής και της ευρωπαϊκής ηπείρου. Το σκάφος μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη. Οι σακούλες με την κοκαΐνη άρχισαν να ξεφορτώνονται με γερανό μετά τις 6:30 μ.μ.

Τρεις χιλιάδες κιλά κοκαΐνης θα έφταναν στην τιμή των 180 εκατομμυρίων ευρώ στη λιανική αγορά.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ και τα στοιχεία της εταιρείας, ιδιοκτήτης της, φέρεται να είναι ο Δημήτριος Τσιμπούκης, ο οποίος ως άνεργος απέκτησε κεφάλαιο της ναυτιλιακής. Αυτό είναι το όνομα που φαίνεται στα χαρτιά. Γιατί το πραγματικό “αφεντικό” δεν φαίνεται πουθενά, αλλά έχει βαρύ όνομα.

 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια:

  1. Με ψυχικές διαταραχές ένας στους τέσσερις Έλληνες. (Στην Αθήνα πιθανόν οι δύο στους τρεις).
    Στο αποτύπωμα της πανδημίας που άφησε με άγχος, στρες, κατάθλιψη και άλλες κοινές ψυχικές διαταραχές έναν στους τέσσερις ανθρώπους, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, αλλά και στο ζήτημα της παραπλάνησης ασθενών από επιτήδειους, αναφέρθηκε ο καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, Στέλιος Στυλιανίδης, μιλώντας στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1.
    «Ελαβε η ψυχική υγεία χαρακτηριστικά πανδημίας, με συμπτώματα άγχους, κατάθλιψης, με διαταραχές ύπνου, με ζητήματα ενδοικογενειακής βίας, εξάρτησης από το διαδίκτυο και κατανάλωση ψυχοτρόπων χωρίς συνταγογράφηση αλλά και εξαρτιογόνων όπως η κοκαϊνη», τόνισε ο καθηγητής, εκφράζοντας «ανησυχία για το τσουνάμι αιτημάτων» που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ και οι δομές ψυχικής υγείας.
    «Διαγνωστικά ένα παιδί ή έφηβος μπορεί να περιμένει και έξι μήνες», είπε ο κ. Στυλιανίδης, προτρέποντας να πολλαπλασιαστούν οι υπηρεσίες αλλά με συντονισμό.
    Για την υπόθεση του 65χρονου που εξαπάτησε 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας οι πέντε εκ των οποίων πέθαναν, ο καθηγητής ευχαρίστησε τη Δημόσια Τηλεόραση γιατί άνοιξε τη συζήτηση για μια «γκρίζα ζώνη», όπως είπε για τις εναλλακτικές θεραπείες που έχουν κίνητρο την αισχροκέρδεια.
    «H απελπισία θανάτου, το αδιέξοδο και το έλλειμμα ελπίδας ίσως οδηγούν σε εκμετάλλευση από επιτήδειους. Εκμεταλλεύονται το βιοατρικό μοντέλο που ξεχνάει να δει ολιστικά την απελπισία και την οδύνη του ασθενούς», είπε ο καθηγητής.
    Όταν οι επιτήδειοι παραπλανούν αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο κατά της αισχροκέρδειας, τόνισε, για να επισημάνει στη συνέχεια ότι «απόφοιτος ιδιωτικού κολεγίου χωρίς αξιολόγηση, δηλαδή χωρίς καν να είναι ψυχολόγος αλλά ψυχοθεραπευτής μπορεί να αναλάβει περιστατικό σχιζοφρένειας.
    Πρέπει να ενισχυθεί ο έλεγχος, να κατανοήσουμε την άγνοια αυτών των ανθρώπων, να βελτιώσουμε τις παραδοσιακές θεραπείες και να ενισχύσουμε την πληροφόρηση κατά των τυχάρπαστων, είπε ο Στέλιος Στυλιανίδης.
    Η συμβουλή του είναι να απευθυνόμαστε σε γιατρό εμπιστοσύνης και να καταγγέλλουμε όποιο κρούσμα εμπορευματοποίησης του ανθρώπινου πόνου.
    «Δεν υπάρχει ασθένεια που να μην έχει ψυχοσωματική συνιστώσα», τόνισε ο καθηγητής, εξηγώντας ότι ακόμα και το οικογενειακό περιβάλλον, που συνήθως ασκεί υποστηρικτική έναντι ασθενούς, χρίζει ειδικής εκπαίδευσης, ειδικά για ασθενείς που πάσχουν από άνοια, σκλήρυνση κατά πλάκας, καρκίνο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέθανε ξαφνικά 10χρονος στο Βόλο από οξεία μυοκαρδίτιδα από επιπλοκή γρίπης.
    Σοκ προκαλεί η είδηση θανάτου ενός 10χρονου παιδιού στον Βόλο από οξεία μυοκαρδίτιδα, καθώς διακομίστηκε την περασμένη Παρασκευή (20.1.2023) στο νοσοκομείο και τελικά έχασε τη ζωή του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
    Ο πατέρας του Χρήστος Περδίου μίλησε για τον ξαφνικό χαμό του, τονίζοντας πως το αγοράκι του βρέθηκε θετικό στη γρίπη Α.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 10χρονος είχε πάει σχολείο μέχρι την Τετάρτη και συγκεκριμένα στο Ειδικό Σχολείο Αγριάς όπου φοιτά, αλλά και στην ΕΛΕΠΑΠ. Το βράδυ της Παρασκευής ο 10χρονος ανέβασε υψηλό πυρετό ως 39,5 και οι γονείς του μίλησαν με τον παιδίατρό τους.
    «Ο παιδίατρος στον Βόλο μάς ζήτησε ακτινογραφία θώρακος. Κλείσαμε άμεσα ραντεβού και την κάναμε σε ιδιωτικό κέντρο του Βόλου. Όταν πήγαμε την ακτινογραφία στον παιδίατρό μας, είδε ευρήματα για αρχή πνευμονίας και σύστησε να κάνουμε εισαγωγή στο Νοσοκομείο» ανέφερε ο πατέρας του άτυχου αγοριού.
    Όπως εξήγησε, χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο Βόλου ο 10χρονος Κωνσταντίνος βρέθηκε θετικός στην γρίπη Α.
    οσηλεύτηκε στην Παιδιατρική Κλινική του «Αχιλλοπούλειου» και όλοι οι γιατροί, όπως τόνισε ο πατέρας, ήταν πάνω από το παιδί του.
    «Του έδωσαν αντιπυρετικά, αλλά το παιδί χθες το πρωί άρχισε να μην έχει ζωντάνια. Εξεταζόταν το ενδεχόμενο να μεταφερθεί το παιδί στη Λάρισα ή στη Θεσσαλονίκη».
    Ο κ. Περδίου ανέφερε ακόμη πως του είπαν οι γιατροί ότι «χτύπησε» στο μυοκάρδιο. Ο θάνατός του 10χρονου ήταν ξαφνικός και οι γονείς και τα αδέρφια του προσπαθούν ακόμη να το συνειδητοποιήσουν.
    Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη σε όσους γνώριζαν τον μικρό Κωνσταντίνο. Μάλιστα σε συνέντευξή της στη «Θ» τον Απρίλιο του 2022 η μητέρα του Κωνσταντίνου είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο γιος της, ο οποίος υπέστη εγκεφαλική παράλυση κατά τον τοκετό.
    Το κινητικό πρόβλημα από σπαστική τετραπληγία δεν τον είχε, ωστόσο, εμποδίσει να κρατήσει μολύβια και πινέλα και να ζωγραφίζει με το πόδι.
    Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Δευτέρα στις 3 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λουτράκι: Νεκρός από τροχαίο 22χρονος ανήμερα της γιορτής του. Η ελληνική νεολαία συνεχίζει να αυτοκτονεί στους δρόμους. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΦΤΑΙΝΕ…
    Ο δεύτερος αναβάτης της μηχανής τραυματίσθηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.
    To τροχαίο στο Λουτράκι στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο Αντώνη που είχε βγει για να γιορτάσει.
    Ειδικότερα, ο 22χρονος ανήμερα της γιορτής του, βγήκε να διασκεδάσει με τους φίλους του.
    Ξημερώματα ενώ επέστρεφε σπίτι του με τη μοτοσικλέτα του, ΙΧ παραβίασε το STOP, παρέσυρε τη μηχανή με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου.
    Ο δεύτερος αναβάτης της μηχανής, φίλος του, τραυματίσθηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.
    Η κηδεία του 22χρονου θα τελεστεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, στις 3.30 το μεσημέρι, στο Γ’ Κοιμητήριο Αθηνών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...