ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

26 Ιανουαρίου 2023

Κασιδιάρη, τους έχεις νικήσει ήδη!





Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΙΟΥΛΙΕΛΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, καθηγητής της Ακραίας Φωτονικής στο Ρόστοκ, ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑ 53 ΑΤΤΟΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ. «Θα δούμε άτομα σε κίνηση και ηλεκτρόνια να πηδάνε μεταξύ των ατόμων».


 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Προαναγγέλλει ρύθμιση για να μείνει εκτός Βουλής ο Κασιδιάρης. Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη.

 

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ». ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΒΟΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Α1 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ».


«Θα ήθελα να ψηφίσω Κασιδιάρη, όμως επ' ουδενί λόγω δεν θα ήθελα να ξαναδώ τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να επιστρέφουν στην εξουσία».


Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ». Θέλουν την απαγόρευση όλων των κομμάτων που εναντιώνονται στην λαθρομετανάστευση.

 

 

 

 

ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ «ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ». ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ "ΝΟΜΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ" ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΟΡΟΣ. Μήπως ο Κρυφακούλης θέλει να καταργήσει και τις εκλογές;

 



Γράφει ο Γιάννης Δημητροκάλλης

https://ellhnes.net/tous-echeis-nikisei-idi/

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μόνος εναντίον όλων, με μοναδικό όπλο την ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα και τον λόγο της αλήθειας, από ένα χαλασμένο καρτοτηλέφωνο φυλακών υψίστης ασφαλείας τα έβαλε με ένα ολόκληρο σύστημα και νίκησε! Όχι βεβαίως σε κάποιο παιχνίδι, αλλά στις καρδιές χιλιάδων Ελλήνων που είδαν στο πρόσωπό του την φωνή της εθνικής αντίστασης.

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν λύγισε, δεν φυγομάχησε. Συνέχισε τον αγώνα για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα δίνοντας το παράδειγμα σε χιλιάδες νέους και νέες σε όλη την Ελλάδα, να σηκωθούν από τους καναπέδες και να γίνουν κοινωνοί του Εθνικισμού και της φιλοπατρίας σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Στην αρχή, τον καταδίκασαν παρά την αθωωτική πρόταση της Εισαγγελέως. Μετά, του απαγόρευσαν να είναι επικεφαλής στο κόμμα που ο ίδιος ίδρυσε και οραματίστηκε. Στην συνέχεια, του απαγόρευσαν την επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Δεν έφταναν όλα αυτά όμως.

Έπρεπε να τον βγάλουν εκτός εκλογών. Έτσι, με πρωτοβουλία του Τριγώνου της διαπλοκής Μητσοτάκη - Βορίδη - Γεραπετρίτη μηχανορράφησαν φωτογραφική αντισυνταγματική διάταξη που καταργεί de facto το τεκμήριο της αθωότητάς, αλλά και την ομαλή λειτουργία του Δημοκρατικού πολιτεύματος! Όλα αυτά βέβαια δεν μπορούν να εφαρμοστούν γιατί είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ! Βοά ο νομικός κόσμος!

Ψιλά γράμματα για τους επαγγελματίες πολιτικάντηδες. Στο τέλος η αλήθεια και το δίκαιο θα επικρατήσουν.

Ένα από τα συμπεράσματα που βγάλαμε σε αυτό το ταξίδι των 3 ετών είναι ότι: Ηλία Κασιδιάρη, τους έχεις νικήσει ήδη!

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

2 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π.
    Σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές στατιστικές οι ρωμιοί, οι σημερινοί νεοέλληνες, έχουν τον μικρότερο στην Ευρώπη μέσο δείκτη νοημοσύνης (μόνο 92 μονάδες - το 2020 σε νέα μέτρηση κατέβηκε στις 90 μονάδες), όταν τα περισσότερα ευρωπαϊκά έθνη διαθέτουν δείκτη νοημοσύνης περίπου 99 – 100 μονάδες. Άρα οι σημερινοί ρωμιοί έχουν 7 με 8 μονάδες τουλάχιστον χαμηλότερη μέση νοημοσύνη από τους κυριότερους ευρωπαϊκούς λαούς.
    Ο Γκάλτων έδινε στους αρχαίους Έλληνες μέσο δείκτη ευφυΐας περίπου 120 με 130 μονάδες. Αν αυτό αληθεύει, τότε πως φθάσαμε σήμερα να έχουμε μέσο δείκτη νοημοσύνης 92;
    Τώρα τι σημαίνει πρακτικά η διαφορά μας στον μέσο δείκτη ευφυΐας στις 8 μονάδες από τους βασικούς ευρωπαϊκούς λαούς: Σε μελέτη στην Γαλλία βρέθηκε ότι ο δείκτης νοημοσύνης των Γάλλων έπεσε μεταξύ του 1990 και 2010, σε 20 μόλις χρόνια, κατά 4 μονάδες, λόγω των λαθρομεταναστών. Οι Γάλλοι επιστήμονες τόνισαν ότι 4 μονάδες στην Ψυχολογία είναι ασύλληπτη - χαοτική την είπαν - διαφορά για την μέση εξυπνάδα.
    Εάν 4 μονάδες διαφορά στον μέσο δείκτη ευφυΐας είναι ασύλληπτη, χαοτική διαφορά, που δεν γεφυρώνεται με τίποτε και προήλθε στον Γαλλικό λαό από την ενσωμάτωση λαθρομεταναστών, όπως τονίζουν οι ειδικοί Ψυχολόγοι, φανταστείτε την χαοτική διαφορά της νοημοσύνης των ρωμιών, που υπολείπονται στην μέση εξυπνάδα 8 ολόκληρες μονάδες από τους ευρωπαϊκούς λαούς.
    Σύμφωνα με έρευνα του καθηγητή της ιατρικής Ιωαννίδη από τα περίπου 20 εκατομμύρια επιστήμονες που έχουν κάνει τουλάχιστον μία επιστημονική δημοσίευση, το 1% (περίπου 200.000) έχει ελληνικά ονόματα.
    Αν εστιάσει κάποιος μόνο στους κορυφαίους επιστήμονες (εν ζωή ή όχι), το ποσοστό των Ελλήνων πλησιάζει το 3%, που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό δεδομένου ότι οι Έλληνες αποτελούν λιγότερο από το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού. Από αυτούς τους Έλληνες του 3%, μόλις ένας στους επτά (14%) έζησε ή ζει στην Ελλάδα, ενώ όλοι οι άλλοι (86%) στο εξωτερικό.
    Για να διαθέτουμε τόσους πολλούς εξαιρετικούς επιστήμονες με υψηλή νοημοσύνη, σημαίνει ότι ένα τμήμα του λαού που τους παράγει διαθέτει μέση νοημοσύνη 120 -130 μονάδες και παραπάνω, νοημοσύνη αρχαίων Ελλήνων κατά Γκάλτων.
    Γιατί τότε ο μέσος δείκτης ευφυΐας των σημερινών ρωμιών είναι 92; Τα συμπέρασμα είναι ότι η πλειοψηφία του λαού έχει πολύ χαμηλότερη νοημοσύνη από το 92, πιθανόν στο 80 με 85, δηλαδή στα όρια της καθαρής ιδιωτείας – βλακείας, για να δίνει συνολικό μέσο όρο 92 μονάδες. Έτσι εξηγείται και η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά των ρωμιών στην πολιτική, όπου εκλέγουν σαν κυβερνήτες τους διεφθαρμένα τέκνα μαφιόζικων οικογενειών.
    ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΜΕΣΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΪΑΣ 92.
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/08/92.html.


    Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/10/blog-post_9.html
    (ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/09/blog-post_13.html


    ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ.
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/09/blog-post_95.html.


    ΤΟ 51,2 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/04/512-1-2.html


    ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ: «Ποιος περισώζει, διαδίδει, αναδεικνύει με επιστημονική ακεραιότητα και αυθεντική σπουδή τον ελληνικό πολιτισμό; Ποιος μελετά την Ελλάδα»;
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/03/blog-post_89.html.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    Περιστατικά από τα παρασκήνια των επαφών του ως υπουργός Εξωτερικών επί διακυβέρνησης Τραμπ περιέχει το βιβλίο του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, όπως και ενδιαφέρουσες αναφορές στις σχέσεις ΗΠΑ με την Ελλάδα και την Τουρκία.
    Ειδικά οι αναφορές του Πομπέο στο αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016 στην Τουρκία και τις επαφές που είχε με Τούρκους αξιωματούχους έχουν εξοργίσει την Άγκυρα.
    Ο Πομπέο στο βιβλίο του «Never Give an Inch: Fighting for the America I Love» («Δεν δίνω σπιθαμή: Πολεμώντας για την Αμερική που Αγαπώ») το οποίο κυκλοφόρησε την Τρίτη, αναφέρεται στην επίσκεψή του στην Τουρκία το 2017, με την ιδιότητα του διευθυντή της CIA.
    Ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, όπως λέει, τον ανάγκασε να δει ένα βίντεο τριών ωρών, βάζοντας σε κίνδυνο… την ψυχική του υγεία.
    Δύο χρόνια αργότερα, το 2019, όταν ήταν πλέον υπουργός Εξωτερικών, ήταν σε μια εξίσου εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση.
    Διηγείται μάλιστα πώς σε επίσκεψή του στην Άγκυρα με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, σχεδόν έφτασε στο σημείο να σπάσει την (κλειδωμένη) πόρτα της αίθουσας όπου γινόταν η συνάντηση του Πενς με τον Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος είχε ζητήσει μια ολιγόλεπτη συνάντηση κατ’ ίδίαν με τον Πενς.
    Έγινε δεκτή, αλλά άρχισε να τραβά σε μάκρος. Στη μισή ώρα ο Πομπέο προσπάθησε να μπει, χωρίς να τον αφήσουν. Στα 50 λεπτά προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα για μπει στην αίθουσα, αλλά τη βρήκε κλειδωμένη. «Είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι ο Ερντογάν είχε αναγκάσει τον Πενς να βλέπει το ίδιο τρίωρο βίντεο» γράφει.
    Αλλά οι ανησυχίες του Τούρκου προέδρου ήταν διαφορετικές. Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι δεν έχουν σχέση οι ΗΠΑ με το πραξικόπημα του 2016 και για να το καταφέρουν άνοιξαν μέχρι και χάρτες όπου έδειχναν που ήταν οι Αμερικανοί στρατιώτες.
    Ο Ερντογάν, από την άλλη, δεν ξεχνούσε ούτε τον ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, άλλοτε φίλο του και πλέον θανάσιμο εχθρό του.
    Ο Πομπέο γράφει ότι τηλεφωνούσε συνεχώς στον Λευκό Οίκο και τον Τραμπ για να ζητήσει την έκδοσή του, ενώ εξέφραζε τη διαμαρτυρία του για τη στήριξη των ΗΠΑ στους Κούρδους. Εξοργισμένος για αυτή τη στήριξη ήταν και ο στενός συνεργάτης του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...