ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Ιανουαρίου 2023

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ». ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΒΟΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Α1 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ».

 

 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Προαναγγέλλει ρύθμιση για να μείνει εκτός Βουλής ο Κασιδιάρης. Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη.

 

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ), ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΖΕΪΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: «Ο Ερντογάν είναι ένας σωστός σκληροτράχηλος τούρκος πατριώτης. Η Τουρκία πάντοτε μας συμπαραστέκεται. Θα προστατεύσουμε την εσωτερική ασφάλεια της πολύτιμης για μας Τουρκίας».

 

 


 

 

Βορίδης: «Δεν ελέγχουμε το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, αλλά την ολομέλεια». 

 


 Το λέει ξεκάθαρα. 

Θα έρθει το Α1 του Αρείου Πάγου και θα κρίνει ότι αυτός ο άνθρωπος θα κατέβει στις εκλογές; 

Εδώ έχουμε ξεκάθαρη δήλωση ότι δεν ελέγχεται το Α1, αλλά η ολομέλεια. 

Το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται θα προσπαθήσει να παρακάμψει το Α1 και να στείλει το κόμμα Κασιδιάρη στην Ολομέλεια… Ντογιάκου. 

Το έχουμε ξαναγράψει. Ο υπουργός αρέσκεται σε τραβεστί… πολιτικές. Είναι κοινό μυστικό σε παλιούς συναγωνιστές του. Τα συμπεράσματα δικά σας… 

https://www.makeleio.gr 

 



Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ αγκάλιασε και στέγασε το κομμάτι των Ελλήνων, που δεν άντεχαν να βλέπουν άλλο την Πατρίδα τους υπόδουλη. Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ χρειάζεται στην σημερινή νεοελληνική κοινωνία. Ακόμη και αν δεν υπήρχε, οι Έλληνες έπρεπε να τον εφεύρουν. Όντως ο Λαϊκός Σύνδεσμος «ήταν ένα ποτάμι από αρετές, που δεν κατάφεραν να το στερέψουν».
Και όπως κάθε αυθεντική εθνική κίνηση, πολεμήθηκε βρώμικα, λυσσαλέα, πούστικα, ρουφιάνικα.

Χτυπιέται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ λυσσαλέα, παρά την πολυδιαφημισμένη πτώση του και την προσδοκώμενη πλήρη κατάρρευσή του. Αυτό σημαίνει ότι τον φοβούνται πολύ. Φοβούνται βέβαια όχι το κόμμα. Φοβούνται τον κόσμο του Λαϊκού Συνδέσμου, τους συνειδητοποιημένους Έλληνες.
Φοβούνται ότι ο αμιγής σταθερός εκλογικός του πυρήνας, πιστός στην απέχθειά του στους διεφθαρμένους και ξεπουλημένους, λόγω γνώσεως της ιστορικής πραγματικότητος και κατοχής στοιχειωδών λογικών κριτηρίων, θα ξαναψηφίσει, και ακόμη χειρότερα, θα ξαναγεννήσει ανάλογα κινήματα, μέσα από τις πιθανές στάχτες της Χρυσής Αυγής.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν κατάφερε να ανατρέψει και να φέρει
τούμπα μια πολιτική σαπίλα 50 ετών. Ίσως έκανε λάθη, ίσως δεν είχε τα κότσια. Πάντως από το 2012 ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατατρόμαξε όλο το κατεστημένο, χέστηκαν όλοι επάνω τους γιατί φοβήθηκαν, ότι θα τους
πάρουν την κουτάλα.
Όλοι θυμόμαστε την εβραΐλα της Νέας Υόρκης και των Βρυξελλών που ούρλιαζε: «Βάλτε τους φυλακή, τι καθόσαστε;». Όλοι θυμόμαστε πότε ήρθαν οι Χάρις και οι Λόντερ να σπρώξουν τον αλήτη-προδότη-Σαμαρά να συλλάβει ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ.
Ο στόχος όμως σήμερα αυτών των ρουφιάνων, αυτός καθαυτός, δεν είναι φυσικά η Χρυσή Αυγή. Είναι η πλήρης εξάλειψη της αυτοπεποίθησης του Έλληνα Πατριώτη, ο πλήρης αποπροσανατολισμός του αρχικού του στόχου, μέσω της αποδόμησης του πρώτου πολιτικού φορέα που κατάφερε να τον ενώσει.
Αναγνωρίζουμε ότι τα κόμματα είναι απλά οχήματα για την σωτηρία της Πατρίδας. Αν αυτά δεν ανταποκρίνονται, τα πηγαίνεις στο συνεργείο κι αν δεν επιδιορθώνονται τα πετάς και κατασκευάζεις άλλα.
Μπορεί ο Μιχαλολιάκος να μην διαθέτει την στόφα του
«πολιτικού». Μπορεί να είναι υπερβολικά μονοκόμματος. Ίσως δεν θέλει ή δεν μπορεί να «ελίσσεται». Ίσως δεν διαθέτει «διπλωματία», την «περίτεχνη όψη της ανανδρίας». Και βέβαια είναι ανίκανος να κάνει «κωλοτούμπες», πράγμα που τον καθιστά πολύ τρωτό στην πανίδα των ανθρωποφάγων υαινών, στον βρωμερό ζωμό βακτηριδιακής καλλιέργειας, που αποκαλείται «ελληνική» πολιτική κονίστρα.
Άλλα είναι τα προτερήματά του.
Δεδομένων των περιστάσεων σήμερα, αν κάποιος δεν είναι βολεμένο κομματόσκυλο, διαθέτει στοιχειώδη κοινή πολιτική λογική και δεν είναι διεστραμμένος ψυχικά, δεν έχει κάτι άλλο να ψηφίσει εκτός από ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. Είναι το μόνο κόμμα που φοβούνται, γιατί δεν μπόρεσαν ακόμη να το ελέγξουν.
Βέβαια το μόνιμο πρόβλημα του καθεστώτος, δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά οι άνθρωποι που αφύπνισε και επιμένουν να μείνουν ζωντανοί και παρόντες στην πολιτική αρένα.
Αυτούς - εμάς – φοβούνται.
Αλλά, δυστυχώς γι αυτούς, θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...