ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Ιανουαρίου 2023

Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Tο Μεντεγίν της Κολομβίας (μία από τις πιο φημισμένες για την βία και το έγκλημα πόλεις του κόσμου), η Τεχεράνη του Ιράν και πολλές πόλεις της Ασίας και της Αφρικής, είναι πιο ασφαλείς από την Αθήνα του Μητσοτάκη και του δημοκρατικού τόξου.




Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Προαναγγέλλει ρύθμιση για να μείνει εκτός Βουλής ο Κασιδιάρης. Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη.

 


ΓΡΕΒΕΝΑ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ 15.000, ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ 65.000, ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ. ΑΘΗΝΑ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ 5.000.000, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΚΟΠΡΟΝΙΚΕΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ... ΑΕΡΓΟΙ, ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 5.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ;






Η ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ (ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ) ΑΠΟ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ 4.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

 


Με λίγη ακόμη προσπάθεια του Μητσοτάκη, του Προδότη και του δημοκρατικού τόξου στα επόμενα χρόνια η Αθήνα θα ανεβεί  στην 1η θέση στην εγκληματικότητα, μαζί με το Καράκας και την Καμπούλ.

Η Βηρυτός  (198),  τα Σκόπια  (191),  τα Τίρανα  (232), το Ραμπάτ του Μαρόκου  (291),  το Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν  (326),  είναι πόλεις με λιγότερη  εγκληματικότητα  από την  Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.


Κάθε χρόνο η Numbeo συστήνει μία λίστα ποιότητας ζωής που δείχνει τις πιο ασφαλείς πόλεις στον κόσμο.  Η Numbeo μελέτησε 416 πόλεις σε όλον τον κόσμο και έφτιαξε μία λίστα με τις πιο ασφαλείς για τους πολίτες που ζουν και εργάζονται σε αυτές. Σημαντικοί παράγοντες λογίζονται: η κυβερνοασφάλεια, η σταθερότητα του συστήματος υγείας, οι υποδομές, η προσωπική ασφάλεια, καθώς και η περιβαλλοντική ασφάλεια.

 Ανάμεσα στους παράγοντες που εξετάζει η έρευνα αυτή είναι και κεντρική θέση κατέχει η προσωπική ασφάλεια. Η προσωπική ασφάλεια είναι ένας από τους παράγοντες - κλειδί για να ζήσει κανείς σε μία πόλη.  Με βάση τα στοιχεία της ίδιας λίστας  η Numbeo  αναφέρει ποιες πόλεις είναι περισσότερο ασφαλείς από τις άλλες, λαμβάνοντας υπόψη την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση σε κάθε χώρα, τις σχέσεις με τις άλλες χώρες καθώς, τα επίπεδα εγκληματικότητας και διαφθοράς, την εσωτερική σταθερότητα και την επιβολή του νόμου.

 

 

Η λίστα με τις πιο ασφαλείς πόλεις περιλαμβάνει το Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το οποίο βρίσκεται στην κορυφή. Αποτελεί την πόλη με τα λιγότερα καταγεγραμμένα εγκλήματα, η οποία προσφέρει ασφάλεια στους κατοίκους της. Ακολουθούν η Ντόχα στο Κατάρ, η Ταϊπέι στην Ταϊβάν, καθώς και το Ατζμάν και η Σάρτζα που επίσης βρίσκονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε καλύτερη θέση από την Αθήνα στη λίστα όσο αφορά την ασφάλεια. Συγκεκριμένα την βρίσκουμε στην 131η θέση.

Το εκπληκτικό είναι πως το Μεντεγίν της Κολομβίας (μία από τις πιο φημισμένες για την βία και το έγκλημα πόλεις του κόσμου) πλέον είναι πιο ασφαλής από την Αθήνα, βρίσκεται στην 115η θέση.


Η Αθήνα βρίσκεται πολύ χαμηλά σε ασφάλεια και αυτό είναι αρκετά λυπηρό αν κρίνει κανείς πόσο τουρισμό έχει. Βρίσκεται στην 105η θέση στη λίστα. 

Η Βηρυτός  (198),  τα Σκόπια  (191),  τα Τίρανα  (232), το Ραμπάτ του Μαρόκου  (291),  το Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν  (326),  είναι πόλεις με λιγότερη  εγκληματικότητα  από την  Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.


Με λίγη ακόμη προσπάθεια του Μητσοτάκη, του Προδότη και του δημοκρατικού τόξου στα επόμενα χρόνια η Αθήνα θα ανεβεί  στην 1η θέση στην εγκληματικότητα, μαζί με το Καράκας και την Καμπούλ.



Crime Index κατά πόλη 2023

Βλέπετε το Crime Index 2023. Αυτοί οι δείκτες είναι ιστορικοί και δημοσιεύονται περιοδικά. Είναι ένα στιγμιότυπο των τρεχόντων δεικτών σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις τρέχουσες κατατάξεις (που ενημερώνονται συνεχώς) επισκεφτείτε το Crime Index Rate (Τρέχον) .

Χάρτης εγκλήματος
Επιλέξτε ημερομηνία:
Επιλογή στήλης εμφάνισης: 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

6 σχόλια:

  1. ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΤΖΩΝ ΚΕΡΥ:«Εμείς είμαστε οι εκλεκτοί που θα σώσουμε τον πλανήτη»! Τα ίδια λέει και ο συμπέθερος του Σιφ Αλ Γκορ.
    Στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ο ειδικός προεδρικός απεσταλμένος του Τζο Μπάιντεν για το κλίμα, Τζον Κέρι, προχώρησε σε παραληρηματικές δηλώσεις με τις οποίες χαρακτήρισε τον εαυτό του και κάποιους άλλους που τους αναφέρει ως «εμείς» (προφανώς εννοεί όσους ανήκουν στο κονκλάβιο του WEF) ως «τους εκλεκτούς που θα σώσουν τον πλανήτη»!
    «Όταν σταματάς και το σκέφτεσαι (σ.σ. ότι ο πλανήτης αντιμετωπίζει μια κλιματική κατάσταση εκτάκτου ανάγκης), είναι πολύ ασυνήθιστο ότι εμείς -μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων λόγω του ό,τι μας άγγιξε κάποια στιγμή στη ζωή μας- μπορούμε να καθίσουμε σε ένα δωμάτιο και να βρεθούμε μαζί και να μιλήσουμε πραγματικά για τη σωτηρία του πλανήτη», είπε αρχικά και σαν να μην έφτανε αυτό, πρόσθεσε: «Εννοώ, είναι σχεδόν εξωγήινο να σκέφτεσαι να ‘σώσεις τον πλανήτη’».
    Ο Κέρι… συνεχάρη τον εαυτό του και σχολίασε ακόμα: «Αν το έλεγες αυτό στους περισσότερους ανθρώπους, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είσαι απλώς ένας τρελός αριστερός που αγκαλιάζει τα δέντρα, φιλελεύθερος … Αλλά πραγματικά, εδώ είμαστε».
    Ο Marc Morano του Climate Depot απάντησε: «Ο Κέρι και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τα Ηνωμένα Έθνη και ο Αλ Γκορ φαίνεται να πιστεύουν ότι είναι οι εκλεκτοί για να σώσουν τον πλανήτη. Όμως, ο Κέρι είπε στην πραγματικότητα κάτι με το οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι όταν σημείωσε, ‘οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είσαι απλώς ένας τρελός αριστερός, φιλελεύθερος που αγκαλιάζει τα δέντρα’. Ναι, ο Κέρι έχει δίκιο, οι περισσότεροι άνθρωποι το πιστεύουν αυτό».
    Ο κλινικός ψυχολόγος Τζόρνταν Πίτερσον αναρωτήθηκε στο Twitter ποιον ακριβώς ήταν έτοιμος να θυσιάσει ο ίδιος ο Κέρι για να «σώσει τον πλανήτη;»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύπρος: Οι Τούρκοι ετοιμάζουν στρατιωτική αεροπορική βάση για F-16 στα Κατεχόμενα.
    «Το μήκος του διαδρόμου του Γκετσίκαλε είναι κατάλληλο για την προσγείωση και την απογείωση στρατιωτικών αεροσκαφών».
    Η τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ περιγράφει ως ιστορικό βήμα κατά της Ελλάδας και των Ελληνοκυπρίων την μετατροπή του στρατιωτικού αεροδρομίου Λευκονοίκου στη κατεχόμενη Κύπρο, σε βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
    Μάλιστα, αναφέρεται ότι σε λίγους μήνες θα ιδρυθεί και ναυτική βάση ενώ θα μεταφερθεί και μια μοίρα F-16.
    Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Το αεροδρόμιο Geçitkale (Γκετσίκαλε) γίνεται βάση UCAV — Η Τουρκία κάνει ένα ιστορικό βήμα κατά της Ελλάδας και της ελληνοκυπριακής διοίκησης της νότιας Κύπρου», η Γενί Σαφάκ γράφει ότι «βάσει συμφωνίας με την τδβκ (ψευδοκράτος), το αεροδρόμιο Γκετσίκαλε (Λευκονοίκου) μεταβιβάστηκε στην τουρκοκυπριακή ειρηνευτική δύναμη».
    Το αεροδρόμιο, προσθέτει, «θα γίνει μόνιμη βάση για τα τουρκικά UCAV».
    «Ο προεδρικός σύμβουλος της τδβκ καθηγητής Ατά Ατούν ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί επίσης ναυτική βάση στη βόρεια ακτή της νήσου», γράφει.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα «στο αεροδρόμιο θα κατασκευαστούν υπόστεγα για UCAV».
    «Αναφέρθηκε επίσης ότι η ανάπτυξη μιας μοίρας F-16 από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία στη βάση ενδέχεται να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη το επόμενο διάστημα», γράφει η εφημερίδα.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ατά Ατούν ανέφερε ότι «η απόφαση αυτή είναι μεγάλης σημασίας για τη Γαλάζια Πατρίδα» και ότι «το μήκος του διαδρόμου του Γκετσίκαλε είναι κατάλληλο για την προσγείωση και την απογείωση στρατιωτικών αεροσκαφών».
    «Ως τώρα, αεροπλάνα που ανήκαν στις Τουρκικές Ειρηνευτικές Δυνάμεις προσγειώνονταν σε αυτόν τον διάδρομο, ο οποίος έχει πλάτος 60 μέτρα και μήκος 2.900 μέτρα. Ωστόσο, γίνεται πλέον επίσημη αυτή η κατάσταση. Εφόσον υπάρχει Πρωτόκολλο, δεν θα μπορεί κανείς να πει τίποτα», πρόσθεσε.
    Σύμφωνα με τον Ατά Ατούν «σε περίπτωση οποιασδήποτε επίθεσης από Ελληνοκύπριους, UAV θα μπορούν να φτάσουν σε 3 λεπτά από το Γκετσίκαλε, ενώ από τα Άδανα θα χρειαζόταν περισσότερος χρόνος. Δηλαδή αυτό το σημείο προσφέρει τη δυνατότητα ταχείας επέμβασης σε πιθανή επίθεση. Επιπλέον, μια μοίρα F-16 θα αναπτυχθεί σε αυτήν την περιοχή για να διασφαλιστεί η ασφάλεια της Ανατολικής Μεσογείου».
    Σημειώνοντας ότι η μεταφορά των αεροσκαφών θα πραγματοποιηθεί εντός λίγων μηνών, ο Ατά Ατούν ανέφερε ότι το αεροδρόμιο στο κατεχόμενο Λευκόνοικο διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στο πλαίσιο των πολιτικών της Τουρκίας για την Ανατολική Μεσόγειο και τη «Γαλάζια Πατρίδα».
    «Μετά τη συμφωνία για το Γκετσίκαλε, θα υπογραφεί και συμφωνία για την ίδρυση ναυτικής βάση στην τδβκ», όπως είπε αναφερόμενος στο ψευδοκράτος. Το επόμενο βήμα, ανέφερε, είναι η δημιουργία ναυτικής βάσης στη βόρεια ακτή της τδβκ. Σε 5-6 μήνες, μόλις ολοκληρωθεί το σχέδιο για το Γκετσίκαλε, θα γίνει το βήμα σχετικά με τη ναυτική βάση».
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ένα καρτοτηλέφωνο ταρακούνησε ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα».
    Μπέττυ Γιάννα: «Ζούμε ιστορικές στιγμές! Ένα καρτοτηλέφωνο ταρακούνησε ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα» (Βίντεο)
    https://youtu.be/kbgUgpufNI8
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζητώντας χθες με τον (ιουδαίο;) Fareed Zakaria στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός δήλωσε:
    «Είναι δύσκολο να επενδύσουμε στην πυρηνική ενέργεια στην χώρα μας» απάντησε, σε σχετικό ερώτημα καθώς είναι και ακριβή τεχνολογία και είμαστε μια σεισμογενής χώρα».

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Τουρκία, η Βουλγαρία, και σε λίγο τα Σκόπια και η Αλβανία, έχουν ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ γιατί είναι πλούσιες χώρες και όχι σεισμογενείς.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Αν η Ελλάδα απειλήσει την Τουρκία, θα ισοπεδώσουμε όλα τα νησιά».
    Ο Τούρκος καθηγητής – αναλυτής, Μεσούτ Χακίν Τζασίν, μιλώντας στα Μέσα της Τουρκίας, ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει κάποιον πιθανό πόλεμο.
    “Το νησί της Κρήτης δεν θα αντέξει ούτε πέντε λεπτά” είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι αν η Ελλάδα προσπαθήσει να τα βάλει με την Τουρκία “δεν θα μείνει τίποτα όρθιο”
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μητσοτάκης σε αλλοδαπούς μουσουλμάνους: «Μην πηγαίνετε στην Ευρώπη – Μείνετε εδώ, έχουμε άφθονες δουλειές».
    Διαφημίζει την Ελλάδα του 1 εκατ. ανέργων ως προορισμό μετανάστευσης και εργασίας.
    Κάλεσμα-πρόσκληση απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης σε όλους τους αλλοδαπούς (στην συντριπτική πλειοψηφία τους μουσουλμάνους είτε προέρχονται από τη βόρεια Αφρική είτε από την κεντρική ασία) να μην πάνε στην Ευρώπη και να έρθουν στην Ελλάδα, όπου οι δουλειές είναι άφθονες!
    Όλα αυτά κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο CNN και στον Fareed Zakaria στο περιθώριο των εργασιών του οικονομικού συνεδρίου του Νταβός.
    Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει μειωθεί η ανεργία και έταξε δουλειές στους μετανάστες που θα μείνουν ή θα έρθουν στην Ελλάδα:
    «Λέμε στους ανθρώπους, αν σας δώσουμε άσυλο, μην πάτε στην Ευρώπη.
    Αν θέλετε να μείνετε στην Ελλάδα θα υπάρξουν δουλειές, είμαστε αντιμέτωποι με έλλειψη εργατικού δυναμικού όπως πολλές Ευρωπαϊκές χώρες» ανέφερε και πρόσθεσε:
    «Η ανεργία μας έχει μειωθεί κατά 6% και έχουμε ήδη έλλειψη εργατών για παράδειγμα στον αγροτικό τομέα.
    Νομίζω ότι έχουμε επιβάλλει μια σκληρή αλλά δίκαιη πολιτική μετανάστευσης και αυτή τη στιγμή αν δείτε την δημόσια αντιπαράθεση στην Ελλάδα η μετανάστευση δεν είναι θέμα»! δήλωσε ο πρωθυπουργός, αγνοώντας πλήρως την πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί:
    Υπογεννητικότητα των Ελλήνων και τεράστιοι αριθμοί αλλοδαπών που εγκαθίστανται χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα τους αποστέλλει και πρόσκληση. Διαφημίζοντας ως προορισμό μια χώρα από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 έχει δεχτεί πάνω από 2,5 εκατ. αλλοδαπούς στο έδαφός της.
    Στο μεταξύ στα 1.084.440 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, τον Δεκέμβριο του 2022, έναντι 1.061.419 ατόμων, τον Νοέμβριο του 2022 (ποσοστιαία μεταβολή +2,17%) και έναντι 1.109.366 ατόμων, τον Δεκέμβριο του 2021 (ποσοστιαία μεταβολή -2,25%), σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.
    Ειδικότερα, το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία), τον Δεκέμβριο του 2022, ανήλθε σε 1.079.202 άτομα.
    Από αυτά, 535.151 (ποσοστό 49,59%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της ΔΥΠΑ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 544.051 (ποσοστό 50,41%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της ΔΥΠΑ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.
    Οι άνδρες ανήλθαν σε 392.847 (ποσοστό 36,40%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 686.355 (ποσοστό 63,60%).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...