ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Απριλίου 2024

ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ: Ο πρόεδρος της Γερμανίας (= ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ) Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ είπε χθες στην Κωνσταντινούπολη των Ελλήνων: «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΙΣΧΥΡΗ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΑΣ». Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για ολόκληρη την (ισλαμοτουρκική) Ευρώπη».

 

 

 

Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΝΑΛΕΝΑ ΜΠΕΡΜΠΟΚ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΩΣΕ: «ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ».

 

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΥΡΙΩΝ, Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΛΛΕΡ...

 

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΠΕΛΙΤ ΟΝΑΪ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

 

 

 

Ο ΣΑΡΑΖΙΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ: «Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ) ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ».

 

 

Spiegel: «Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Βίλι Μπραντ ήταν πράκτορας αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας». Δεν περιμέναμε βέβαια το Σπήγγελ να μας το αποκαλύψει.

 

ΡΟΛΦ ΖΗΦΕΡΛΕ: «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ» «Finis Germania».

 

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΥΛΒΑΝΑ ΧΑΪΖΕΝΜΠΕΡΓΚ: «ΜΕΡΚΕΛ, ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».



ΙΑΠΩΝΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ: «ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ. Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ, ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ. Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ».

 

 

 

 

Ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ άρχισε την επίσκεψή του στην Τουρκία με πρώτο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, όπου συναντήθηκε με τον αντιπολιτευόμενο δήμαρχο Εκρέμ Ιμάμογλου.

Για να δείξει τους προσωπικούς δεσμούς του με τους Τούρκους, ο πρόεδρος της Γερμανίας πήρε μαζί στο ταξίδι του Τούρκο μετανάστη που έχει εστιατόριο κεμπάπ στο Βερολίνο – πολιτικοί αναλυτές μίλησαν για «διπλωματία του ντονέρ».

Είπε εξάλλου για τους Τούρκους εργάτες που πήγαν μετανάστες στη Γερμανία ότι «έχτισαν τη χώρα μας μαζί μας, έκαναν τη χώρα μας ισχυρή, βρίσκονται στην καρδιά της κοινωνίας μας».

Το ραντεβού του προέδρου της Γερμανίας με τον ομόλογό του της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι προγραμματισμένο για σήμερα στην Άγκυρα.

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για ολόκληρη την (ισλαμοτουρκική) Ευρώπη».

Η Ρωσία αντιπροσωπεύει μια υπαρξιακή απειλή, όχι μόνο για την Ουκρανία αλλά και για την Ευρώπη, δήλωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, κατά την ομιλία της στην εκδήλωση που σηματοδότησε τα 20 χρόνια από τη διεύρυνση του 2004, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.

«Μια νίκη του Πούτιν όχι μόνο θα άλλαζε τον χάρτη, όχι μόνο θα κάλυπτε το πρόσωπο του ουκρανικού έθνους, αλλά θα άλλαζε την πορεία της ευρωπαϊκής ιστορίας. Η Ένωσή μας δεν θα ήταν ποτέ η ίδια», επισήμανε.

Όπως υπογράμμισε, «υπάρχει μόνο μία γλώσσα που καταλαβαίνει ο Πούτιν και αυτή είναι η παροχή στην Ουκρανία μέσων για να αμυνθούν».

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε ότι η στρατιωτική βοήθεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, «μας ενθαρρύνει να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Και πρέπει να είμαστε πολύ σαφείς σχετικά με αυτό. Διότι για να κερδίσει η Ευρώπη το μέλλον, όπως ακριβώς έκανε πριν από 20 χρόνια, πρέπει να κερδίσει η Ουκρανία».

 

 

 



Η αμερικανολάγνα Αναλένα Μπέρμποκ ήταν υποψήφια καγκελάριος της Γερμανίας και  συναρχηγός των «πρασίνων», κατηγορήθηκε βάσιμα για λογοκλοπή και σεξουαλικά σκάνδαλα, είναι εναντίον της πυρηνικής ενέργειας στην Γερμανία, αλλά όχι στην πυρηνική ενέργεια στην Τουρκία (που δίνει ο Πούτιν), είναι υπέρ του Ισραήλ (βέβαια), υπέρ του σχεδίου Καλλέργη για την γενετική καταστροφή των ευρωπαϊκών λαών, εναντίον της διατροφής με... κρέας (θυμηθείτε αυτό, γιατί έχει σημασία για το μέλλον), υπέρ της αποστρατικοποίησης των Ελληνικών νησιών, υπέρ της χορηγήσεως προηγμένων επιθετικών όπλων στην Τουρκία και βέβαια επελέγη για υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας από το    German Marshall Fund, παρακλάδι της CIA, απ' όπου επιλέγονται οι "Γερμανοί" πολιτικοί.


ΜΠΕΡΜΠΟΚ, ΠΡΙΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: «Το ταξίδι μου στην Τουρκία με οδηγεί σε έναν απαραίτητο εταίρο και σε μια χώρα που είναι συνδεδεμένη με τη δική μας όσο καμία άλλη.

Μια γερμανική και μια τουρκική καρδιά χτυπούν σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Γερμανία. Πέρασαν οι μέρες που αυτό θεωρούνταν πρόβλημα. Για μένα, αυτός ο διπλός καρδιακός παλμός σημαίνει διπλή δύναμη». 


Μετά αυτές τις δηλώσεις πριν την επίσκεψή της στην Ελλάδα, κάθε σοβαρή κυβέρνηση θα την θεωρούσε ανεπιθύμητο πρόσωπο.


 
 
Η βρωμοπράσινη υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας Annalena  Baerbock  υποδέχθηκε προχθές με βαθιά υπόκλιση τον ιουδαίο υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ Μπλίνκεν. Προηγουμένως φρόντισε μεθοδικά να αφαιρεθεί  ο σταυρός του ιστορικού δημαρχείου της πόλης του Munster  και να τοποθετηθεί σαν ντεκόρ πίσω τους η εβραϊκή επτάφωτη λυχνία, λες και ο Μπλίνκεν δεν είναι υπουργός των ΗΠΑ αλλά του Ισραήλ. Η συμπεριφορά και οι χειρονομίες της πράσινης πράκτορος μπροστά στον γκαουλάιτερ Μπλίνκεν παραπέμπει σε: "πασά μου, ότι ζητήσετε αφέντη μου, και στο κρεβάτι  σού έρχομαι". 

Ανάλογη βλακώδης συμπεριφορά του δικού μας  Δένδια χθες: πήγε στην τουρκοκρατούμενη Λιβύη, αφού επισκέφθηκε προηγουμένως την συναγωγή. Το αποτέλεσμα: οι τούρκοι που κυβερνούν την Λιβύη τον εξεδίωξαν κακήν κακώς και τώρα διαμαρτύρεται σαν ανίκανος και ανόητος χάνος.
 
 
 ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΥΛΒΑΝΑ ΧΑΪΖΕΝΜΠΕΡΓΚ: «ΜΕΡΚΕΛ, ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/02/blog-post_24.html
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π.: δεν γνωρίζω αν η Σιλβάνα Χάιζεμπεργκ έχει καμιά συγγένεια με τον πατριώτη Βέρνερ Χάιζεμπεργκ, τον διάσημο φυσικό και ιδρυτή της Κβαντομηχανικής. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό;

    Η καταστροφή της Γερμανίας, η γενετική καταστροφή της, σημαίνει αναντίστρεπτη καταστροφή της Ευρώπης. Όλοι οι συνεπείς ευρωπαίοι συμφωνούν σ' αυτό. Η Γερμανία, παρ' όλα τα λάθη της, υπήρξε και είναι η ατμομηχανή της Ευρώπης. Σε όλα τα πεδία. Οικονομικό, επιστημονικό, πολιτιστικό, πολιτικό. Γι αυτό εκδηλώνεται τέτοια ιδιαίτερη φροντίδα στο να καταστρέψουν την γενετική κληρονομιά του Γερμανικού λαού. Εάν καταστραφεί το κέντρο της Ευρώπης, χάθηκαν όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί και διαλύθηκε η Ευρώπη. Ακόμη και με την σημερινή άθλια ευρωπαϊκή ένωση, μπορούμε να φανταστούμε μία Ευρώπη χωρίς την Γερμανία; Τι λέγει επ' αυτού ο λαλίστατος μασόνος Παυλόπουλος; Οι καθυστερημένοι δημοσιολογούντες στην Ελλάδα, που σηκώνουν βλακωδώς την σημαία του αντιγερμανισμού, πρέπει να γνωρίζουν ότι χωρίς τον Γερμανικό λαό, θα εκλείψουν οι Ευρωπαίοι και θα καταστραφεί η Ελλάδα. Όλοι οι Ευρωπαίοι, όλοι, και οι Άγγλοι και οι Ιταλοί και οι Γάλλοι και οι Ισπανοί, ακόμη και οι Ρώσοι (ποιός δεν γνωρίζει τον ύμνο του Στάλιν στις αρετές του Γερμανικού Λαού) κλπ τρέφουν ένα βαθύτατο σεβασμό προς τον αυθεντικό Γερμανικό λαό. Άλλωστε σχεδόν όλοι τους είναι γενετικά τέκνα του Γερμανικού Λαού. Γι αυτό οι γνώστες του πράγματος κουνούν με "κατανόηση" αλλά και αγανάκτηση το κεφάλι τους για την βλακώδη κατευθυνόμενη αντιγερμανική υστερία, που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από συγκεκριμένους κύκλους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...