ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Απριλίου 2024

Βρετανία: Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου ζητούν από την βρετανική κυβέρνηση να αναστείλει τις πωλήσεις όπλων στο Ισραήλ. Στην Ελλάδα ο Άρειος Πάγος μόνο με τον Κασιδιάρη ασχολείται.

 

 Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε ποινικές διώξεις σε βουλευτές γιατί… προεκλογικά «είπαν ψέματα»!


Κασιδιάρης: «στηρίζω Μητσοτάκη, ώστε ο Άρειος Πάγος να ασκήσει δίωξη στους βουλευτές του».

 


 

Να σταματήσει τις πωλήσεις όπλων στο Ισραήλ ζητούν από την κυβέρνηση τρεις πρώην δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου στη Βρετανία που ένωσαν τις φωνές τους με περίπου 600 δικηγόρους, δικαστές και νομικούς, εκτιμώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση το Λονδίνο ίσως να είναι συνεργός σε γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ δέχεται ολοένα και μεγαλύτερη πολιτική πίεση μετά και τον θάνατο επτά εργαζόμενων σε ανθρωπιστική οργάνωση, εκ των οποίων οι τρεις ήταν Βρετανοί, οι οποίοι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα στη Λωρίδα της Γάζας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Η παροχή στρατιωτικής βοήθειας και υλικού στο Ισραήλ ενδέχεται να καθιστά τη Βρετανία συνεργό σε γενοκτονία καθώς και σε σοβαρές παραβιάσεις του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου», ανέφεραν οι δικαστές και δικηγόροι σε 17σέλιδη επιστολή τους. «Το διεθνές δίκαιο αναγνωρίζει την έννοια της ‘βοήθειας και υποστήριξης’ μιας παράνομης ενέργειας», πρόσθεσαν.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έχει χαρακτηρίσει τις κατηγορίες περί διάπραξης γενοκτονίας στη Λωρίδα της Γάζας «εξωφρενικές» και έχει τονίσει «την ακλόνητη δέσμευση (της χώρας) προς το διεθνές δίκαιο».

Ένας από τους πρώην δικαστές, ο Τζόναθαν Σάμπτιον, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC ότι ανησυχεί πως η βρετανική κυβέρνηση μοιάζει να έχει ξεχάσει ότι πρέπει να αποτρέψει μια γενοκτονία.

Η Βρετανία πουλά εκρηκτικούς μηχανισμούς, επιθετικά τουφέκια και στρατιωτικά αεροσκάφη στο Ισραήλ, αν και οι εξαγωγές προς το Ισραήλ αντιπροσώπευαν το 2022 μόλις το 0,4% των συνολικών βρετανικών εξαγωγών στρατιωτικού υλικού.

Οι δικηγόροι επικαλέστηκαν το γεγονός ότι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ζήτησε τον Ιανουάριο από το Ισραήλ να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή γενοκτονίας στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Σούνακ έχει αντισταθεί στις εκκλήσεις να σταματήσει αμέσως η Βρετανία τις πωλήσεις όπλων στο Ισραήλ, επισημαίνοντας ότι το Λονδίνο ακολουθεί «ένα πολύ προσεκτικό καθεστώς παροχής αδειών» για τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού, το οποίο εξακολουθεί να τηρεί.

Όμως ο θάνατος των εργαζομένων σε ανθρωπιστική οργάνωση έχει αυξήσει τη διεθνή πίεση προς το Ισραήλ, σχεδόν έξι μήνες μετά το ξέσπασμα του πολέμου που ξεκίνησε μετά την αιματηρή επίθεση της Χαμάς.

Περισσότεροι από 33.000 Παλαιστίνιοι – στην πλειονότητά τους γυναίκες και παιδιά– έχουν σκοτωθεί έκτοτε στις επιχειρήσεις του στρατού του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

19 σχόλια:

  1. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε ποινικές διώξεις σε βουλευτές γιατί… προεκλογικά «είπαν ψέματα»!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν ασκεί δίωξη και στον αντεισαγγελέα Κανελλόπουλο και στον αρεοπαγίτη Τζανερίκο;
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Σουηδία: Σομαλός μετανάστης στραγγάλισε την έγκυο ερωμένη του επειδή ήταν λευκή.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/07/blog-post_38.htmlΗ ΚΛΑΠΑ νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου για τα επόμενα δύο χρόνια. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΠΑ. Οι έντρομοι ρωμιοί πρωθυπουργοί (τρομοκρατημένοι από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και την Στοά), στα επόμενα πενήντα χρόνια θα διορίζουν προέδρους του Αρείου Πάγου μόνο εκείνους, που πήραν θέση εναντίον του Κασιδιάρη. Εάν μάλιστα καταδίκασαν κανένα αθώο Κασιδιαρικό σε φυλάκιση, στις γνωστές δίκαιες δίκες, θα προωθούνται ταχύτατα. Η δικηγόρος του Κασιδιάρη Βάσω Πανταζή: "Η ΚΛΑΠΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, για την κατοχή μιας νόμιμης καραμπίνας, για την οποία είχε αθωωθεί αμετάκλητα". ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΛΟΙ - ΜΜΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ" - ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ"; Ο Ιουδαίος επικοινωνιολόγος του Μητσοτάκη, Σταν Γκρίνμπεργκ, ουσιαστικά ο υπερπρωθυπουργός της χώρας, επέβαλε πλήρη σιγή: "ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ". ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ" ΑΠΟ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ" ΤΥΠΟΥ ΚΛΑΠΑ, ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ. ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ". ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ, ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Την άλλη μέρα το θέμα θα κλείσει απότομα με πλήρη σιγή και κανείς δεν θα ξανααναφερθεί σ'αυτό. Έτσι τακτοποιούνται οι υποθέσεις σε μια Μπανανία του Κορλεόνε.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/07/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του διαλόγου Ελλάδας-Τουρκίας». ΒΑΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ".
    «Μας έχει δημιουργήσει μία ανησυχία ο τρόπος που τοποθετείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά εμείς βάζουμε θετική ατζέντα στην κυβέρνηση γιατί δεν είμαστε ίδιοι με τη Νέα Δημοκρατία».
    Διαγωνισμός για το ποια οικογένεια μαφιόζων είναι πιο εθνικά μειοδότες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ". Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΜΠΛΟΚΗ. Οι 12 δικαστές που προτείνει η βουλή της οικογένειας Μητσοτάκη για τις πέντε θέσεις Αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου. Πρώτη η Μαρία Λεπενιώτη. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. Παρέμβαση του "Αρείου Πάγου" κατά των Ελλήνων ακριτών που συνέλαβαν παράνομους αλλοδαπούς μέσα στις φωτιές του Έβρου. Αντιγράφουν τα δημοσιεύματα ναρκοβαρώνων παίρνοντας γραμμή από τον Ευστρατίου; https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/08/12_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έντιμοι εισαγγελείς στην Ιαπωνία κυνηγούν τους διεφθαρμένους πολιτικούς. Έφοδοι στα γραφεία του κυβερνώντος (!) κόμματος. Τα ελληνικά κόμματα χρωστούν δισεκατομμύρια σε τοκογλύφους. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ…ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΩΜΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/12/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ. Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ 2007 «ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ». Ούτε πήγε το χρέος της χώρας του στο 200%, ούτε το κόμμα του χρωστάει 500 εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζίτες, ούτε παρακολουθούσε όλο τον κόσμο, τους υπουργούς του, τους στρατηγούς του και τους δικαστές του, ούτε και εξαγόρασε όλα τα ΜΜΕ με πέτσινα χρήματα. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ…ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/12/2008-200-500.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/12/blog-post_14.htmlΕΣΤΙΑ: Πώς κατάντησε έτσι η «ελληνική δικαιοσύνη» της Κλάπας και της Αδειλίνης; Τί εἴδους δικαιοσύνη εἶναι αὐτή; Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΛΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΙΛΙΝΗΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ; Ἀθῶοι αὐτοί πού παραβιάζουν τά σύνορα. Ἔνοχοι αὐτοί πού τά φυλάσσουν. Ποῦ ἐφθάσαμε! Νά ζητοῦν προστασία ἀπό τό ἔγκλημα οἱ Ἀστυνομικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΑΡΚΟΖΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΔΩΝ, ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΡΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ.

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/03/blog-post.html

    Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΛΑΠΑ – ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
    Η ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΥ: «Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΜIΣΘΟ 20.000 ΕΥΡΩ». ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ; Στην Ιταλία έχουνε την μαφία και στην Ελλάδα την κυβέρνηση. Σε άλλες χώρες θα είχαν ήδη καεί πόλεις από τα επεισόδια και τις διαδηλώσεις.

    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/04/i-20000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ γιατί: συνομίλησε ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (!) με δικαστές και για διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας, αθέμιτη άσκηση επιρροής, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Με τέτοιες κατηγορίες οι έλληνες πολιτικοί της μπανανίας και οι συνομιλητές τους δικαστές και εισαγγελείς – π.χ. Ντογιάκος, Κλάπα, Λεπενιώτη, Τζανερίκος - θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι στην φυλακή. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΣΑΡΚΟΖΙ.

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/04/blog-post_37.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΣΑΡΚΟΖΙ. ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ – ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΥ; Γ.Οικονόμου για διάταξη αποκλεισμού «κόμματος Κασιδιάρη»: «Υπήρξε παρέμβαση της κυβέρνησης στη διαδικασία λήψης της απόφασης»! Β.Θάνου για την διάταξη εκλογικού αποκλεισμού του «κόμματος Κασιδιάρη»: «Η κυβέρνηση ευτελίζει την δικαστική εξουσία». «Καταργούν την ανεξαρτησία των πολιτών και κοροϊδεύουν τους πολίτες».

    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/04/blog-post_53.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης: Απίστευτος ο αγώνας και το κουράγιο αυτού του ανθρώπου. ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/04/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΗΜΕΡΙΝΗ «ΕΣΤΙΑ»: «πώς ανέχεται η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου να ορίζει την σύνθεση των δικαστηρίων της ο δικηγόρος Βορίδης και ο Σαλτιέλ; Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου τι παριστάνει εκεί; Ο Μητσοτάκης κατήργησε με νόμο το Σύνταγμα! Απαγόρευσε τη λειτουργία κόμματος κατά παράβαση του άρθρου 29 του Συντάγματος και καταπάτησε ωμά το άρθρο 51 του Συντάγματος που επιτρέπει σε οιονδήποτε Ελληνα πολίτη να είναι υποψήφιος στις εκλογές αν δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για κάποιο αδίκημα. Η Νέα Δημοκρατία φιλοξενεί στα ψηφοδέλτιά της για τις εκλογές της 21ης Μαΐου υπόδικους κατηγορούμενους για κακουργήματα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος». ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Η συνάντηση Βορίδη στο Κολωνάκι με τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ), Δαυίδ Σαλτιέλ.

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/04/29-51-21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ».

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/04/blog-post_4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tζανερίκος: Μου προτάθηκε να βοηθήσω, να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη. Και σε περίπτωση που βοηθήσω, μου δόθηκε η υπόσχεση ότι, θα μπορούσα ενδεχομένως να αξιοποιηθώ σε διάφορες Αρχές, άμα τη αφυπηρέτηση μου, δηλαδή να ηγηθώ σε Αρχές.
    Και συμπλήρωσε o ο Ανώτατος Δικαστής:
    «Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιόν Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην “επαφή” μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω πω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιαδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!»
    Και κατέληξε ο κ. Τζανερίκος: «Γιατί πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου και το κύρος της Δικαιοσύνης. Εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα από μένα. Γιατί εγώ δεν τα ξέρω όλα, ούτε μου τα είπανε».
    iEidiseis/Μαίρη Μπενέα
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μ.Καρυστιανού: «Πήγα στον Άρειο Πάγο να δώσω στοιχεία για το έγκλημα του Μητσοτάκη στα Τέμπη που σκοτώθηκε η κόρη μου και η διορισμένη από τον Μητσοτάκη εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη μου είπε να πάω στην Εκκλησία να με βοηθήσει» https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2024/02/blog-post_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...