ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

29 Απριλίου 2024

Ο Βίλι Μπραντ δεν ήταν ο οποιοσδήποτε. Ήταν ο πρώτος μεταπολεμικός σοσιαλιστής καγκελάριος της Γερμανίας. Υπήρξε το ίνδαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Οι έλληνες αριστεροί πάθαιναν ονείρωξη μόλις τον έβλεπαν. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι ήταν πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Σε ανάλογες περιπτώσεις τα ΜΜΕ θα ασχολούνταν για εβδομάδες και μήνες με το θέμα. Τώρα το προσπέρασαν χωρίς να το σχολιάσουν καν.

 


Όλοι οι υποψήφιοι γερμανοί καγκελάριοι, πρώτα δοκιμάζονται σαν αξιόπιστοι πράκτορες αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Μετά προωθούνται σε διάφορα αξιώματα και μετά γίνονται καγκελάριοι.



Αποκάλυψη Spiegel για τον πρώην καγκελάριο Willy Brandt: Ήταν πράκτορας αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας

 


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΣΤΙΑ», 15/12/2021, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ: «Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ». «Ο Τράγκας δεν ήταν τυχαίο ότι καθημερινά καλημέριζε από μικροφώνου τα τοπικά κλιμάκια της Μ16 στην Αθήνα».

 





ΟΙ ΔΥΟ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ"  ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ  ΜΥΣΤΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ  ΒΙΛΙ ΜΠΡΑΝΤ ΚΑΙ  ΧΕΛΜΟΥΤ ΣΜΙΤ




Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΒΙΛΙ ΜΠΡΑΝΤ.
Ο Βίλι Μπραντ δεν ήταν ο οποιοσδήποτε. Ήταν ο πρώτος μεταπολεμικός σοσιαλιστής καγκελάριος της Γερμανίας. Υπήρξε το ίνδαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Οι έλληνες αριστεροί πάθαιναν ονείρωξη μόλις τον έβλεπαν. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι ήταν πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Ας πούμε ότι παραβλέπουμε το γεγονός ότι φόρεσε την στρατιωτική στολή ξένου κράτους και πολέμησε εναντίον της πατρίδας του και εισήλθε στην πατρίδα του σαν κατακτητής και κάτω από ξένη σημαία. Το να αποκαλύπτεται σήμερα ότι ήταν πράκτορας, προδότης και κατάσκοπος της πατρίδας του το προσπερνάμε έτσι εύκολα;
Σε ανάλογες περιπτώσεις τα ΜΜΕ θα ασχολούνταν για εβδομάδες και μήνες με το θέμα. Τώρα το προσπέρασαν χωρίς να το σχολιάσουν καν.

 

 

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Η καταστροφή της Γερμανίας, η γενετική καταστροφή της, σημαίνει αναντίστρεπτη καταστροφή της Ευρώπης. Όλοι οι συνεπείς ευρωπαίοι συμφωνούν σ' αυτό. Η Γερμανία, παρ' όλα τα λάθη της, υπήρξε και είναι η ατμομηχανή της Ευρώπης. Σε όλα τα πεδία. Οικονομικό, επιστημονικό, πολιτιστικό, πολιτικό. Γι αυτό εκδηλώνεται τέτοια ιδιαίτερη φροντίδα στο να καταστρέψουν την γενετική κληρονομιά του Γερμανικού λαού. Εάν καταστραφεί το κέντρο της Ευρώπης, χάθηκαν όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί και διαλύθηκε η Ευρώπη. Ακόμη και με την σημερινή άθλια ευρωπαϊκή ένωση, μπορούμε να φανταστούμε μία Ευρώπη χωρίς την Γερμανία; Τι λέγει επ' αυτού ο λαλίστατος μασόνος Παυλόπουλος; Οι καθυστερημένοι δημοσιολογούντες στην Ελλάδα, που σηκώνουν βλακωδώς την σημαία του αντιγερμανισμού, πρέπει να γνωρίζουν ότι χωρίς τον Γερμανικό λαό, θα εκλείψουν οι Ευρωπαίοι και θα καταστραφεί η Ελλάδα. Όλοι οι Ευρωπαίοι, όλοι, και οι Άγγλοι και οι Ιταλοί και οι Γάλλοι και οι Ισπανοί, ακόμη και οι Ρώσοι (ποιός δεν γνωρίζει τον ύμνο του Στάλιν στις αρετές του Γερμανικού Λαού) κλπ τρέφουν ένα βαθύτατο σεβασμό προς τον αυθεντικό Γερμανικό λαό. Άλλωστε σχεδόν όλοι τους είναι γενετικά τέκνα του Γερμανικού Λαού. Γι αυτό οι γνώστες του πράγματος κουνούν με "κατανόηση" αλλά και αγανάκτηση το κεφάλι τους για την βλακώδη κατευθυνόμενη αντιγερμανική υστερία, που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από συγκεκριμένους κύκλους.

 

ΣΧΟΛΗ ΑΘHΝΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.
Πήγε κάποιος να «σπουδάσει» δημοσιογράφος σε μια ελληνική σχολή δημοσιογραφίας στην Αθήνα και εκεί άκουσε τα βασικά:
«Τρία πράγματα πρέπει να προσέχουν οι σημερινοί δημοσιογράφοι για να ανέλθουν επαγγελματικά , κοινωνικά και οικονομικά.
1) Να διαστρεβλώνουν ΠΑΝΤΑ την Αλήθεια κατά τα συμφέροντα του εργοδότη τους.
2) Να προστατεύουν τους εβραίους ως κόρην οφθαλμού.
3) Όταν σας ρωτούν για την θρησκεία σας, θα τους απαντάτε: «Ολοκαύτωμα».





Η ΒΑΛΕΡΙ ΠΛΕΪΜ, μία πράκτορας της CIA, σε βιβλίο της ισχυρίστηκε, ότι στρατολόγησε στην CIA, εκατοντάδες Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες και επιχειρηματίες. Το βιβλίο της, ανάρπαστο στις ΗΠΑ, δεν μεταφράστηκε, για άγνωστους λόγους, στα ελληνικά.

Η Βάλερι Πλέιμ, δουλεύοντας για τη CΙΑ στην πρεσβεία της Αθήνας, ήταν υπό την καθοδήγηση του «σταθμάρχη» Νταγκ Σμιθ και είχε σαν βασικό καθήκον να στρατολογεί στην CIA, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

«Κάθε ημέρα στο γραφείο, συγκρίναμε με τους συναδέλφους μου τις σημειώσεις μας για το ποιούς πολιτικούς κλπ. είχαμε συναντήσει και με ποιούς θα έπρεπε να επιδιώξουμε να συνεχίσουμε τις επαφές μας».

Μετά ο Τζιμ (υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA στην Αθήνα) μας ρωτούσε ποιούς είχαμε συναντήσει το περασμένο βράδυ.
Του δείχναμε με περηφάνια τη μικρή στοίβα με τις επαγγελματικές κάρτες, τις κοίταζε στα γρήγορα, απορρίπτοντας κάθε μία λέγοντας:

«τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως».

Εντύπωση προκαλεί η προθυμία με την οποία «Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και κοσμικοί της συμφοράς, σπεύδουν να παραδοθούν στην αγκαλιά της CΙΑ, για να αποκομίσουν τα κέρδη της επιτυχίας και της ανέλιξης».

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...