ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Απριλίου 2024

ΑΡΘΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 

Συριζαίος πρώην υπουργός: «Όταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενός νοσοκομείου υπάρχει διαθέσιμο ένα μόνο κρεβάτι, το Σωστό (δεν είναι να ψάξουμε για δεύτερο κρεβάτι), αλλά να σώζεται ο νεαρός (συνήθως λαθρομετανάστης) επειδή είναι νέος και θα προσφέρει στο Κράτος με την εργασία του, ενώ ο γέρος (πάντοτε Έλληνας) είναι ραμολιμέντο και στοιχίζει πολύ. Ας πεθάνει».

 

Ο Βίλι Μπραντ δεν ήταν ο οποιοσδήποτε. Ήταν ο πρώτος μεταπολεμικός σοσιαλιστής καγκελάριος της Γερμανίας. Υπήρξε το ίνδαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Οι έλληνες αριστεροί πάθαιναν ονείρωξη μόλις τον έβλεπαν. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι ήταν πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Σε ανάλογες περιπτώσεις τα ΜΜΕ θα ασχολούνταν για εβδομάδες και μήνες με το θέμα. Τώρα το προσπέρασαν χωρίς να το σχολιάσουν καν.

 

 

Όλοι οι υποψήφιοι γερμανοί καγκελάριοι, πρώτα δοκιμάζονται σαν αξιόπιστοι πράκτορες αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Μετά προωθούνται σε διάφορα αξιώματα και μετά γίνονται καγκελάριοι.


Αποκάλυψη Spiegel για τον πρώην καγκελάριο Willy Brandt: Ήταν πράκτορας αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΣΤΙΑ», 15/12/2021, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ: «Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ». «Ο Τράγκας δεν ήταν τυχαίο ότι καθημερινά καλημέριζε από μικροφώνου τα τοπικά κλιμάκια της Μ16 στην Αθήνα».

 

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΙΚΕΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ.

 

 



 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

 

5 σχόλια:

  1. Έγκλημα στα Τέμπη: Οι συγγενείς των θυμάτων κατέθεσαν μήνυση κατά του Κ.Μητσοτάκη και άλλων υπουργών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. !
    Mια ιστορική βιομηχανία της Θεσσαλονίκης, η Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου (πρώην ΜΕΛ), έχει περάσει στα χέρια του τουρκικού ομίλου Pak Group.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “RAND Corporation”:

    (το αναλυτικό κέντρο RAND βρίσκεται κοντά στην κυβέρνηση των ΗΠΑ)

    "Η διακοπή των ρωσικών προμηθειών θα οδηγήσει στην κατάρρευση της γερμανικής οικονομίας και στο έργο των επιχειρήσεων σε βασικούς τομείς - πετροχημικά, μεταλλουργία, μηχανική. Οι απώλειες μπορεί να ανέλθουν σε 200-300 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό θα οδηγήσει στην επικείμενη κατάρρευση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας, στην αύξηση της ανεργίας (400.000 θέσεις εργασίας μόνο στη Γερμανία) και στη μετανάστευση μορφωμένων Ευρωπαίων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μεσοπρόθεσμα, αυτό θα βοηθήσει την οικονομία των ΗΠΑ να λάβει πρόσθετο εισόδημα 7-9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ".

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ ΤΟΥ 1945 ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟ 2022. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για την πλήρη αποβιομηχάνιση της Γερμανίας; Το εμπιστευτικό έγγραφο του ιδρύματος RAND για Γερμανία και Ουκρανία που έχει προκαλέσει σάλο.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/09/1945-2022-rand.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπαχτσελί σε Ελλάδα: «Θα έχετε τη μοίρα της Ουκρανίας – Δεν θα σας προστατέψουν τα αφεντικά σας»!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...