ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Απριλίου 2024

Ο πόλεμος έχει αλλάξει. Στους πολέμους που έρχονται η χρήση των drones και των αιωρούμενων πυρομαχικών θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το διαπιστώνουμε καθημερινά παγκοσμίως. Η Τουρκία κατασκευάζει και χρησιμοποιεί καθημερινά εκατοντάδες drones. Χωρίς ούτε ένα σύστημα drone οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν μιλάμε καν για αυτοδύναμη κατασκευή. Διδάσκονται στην Σχολή Ευελπίδων τα drones;


 

 

 

Ο σημερινός Ελληνικός λαός πάσχει από τα δύο θανάσιμα αμαρτήματα: αδυνατεί να αναπαράγει απογόνους και δεν μπορεί να κατασκευάσει εργαλεία. Μόνο για υπηρετικό προσωπικό κάνει, για ατελείωτη μπουρδολογία, φαΐ και ύπνο. 

 

 

 

Ο σερβικός στρατός δημιουργεί μια νέα ειδικότητα στον τομέα του πυροβολικού, την ειδικότητα χειριστών drone (υποκατάστατο του συμβατικού πυροβολικού) και αγοράζει drones-καμικάζι. Ο ελληνικός στρατός βρίσκεται στο 1924. Πλήρης ανικανότητα του νεοελληνικού λαού στην κατασκευή και χρήση πολεμικών εργαλείων.


 Η χρήση των drones και των αιωρούμενων πυρομαχικών στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι όχι μόνο εκτεταμένη, θα λέγαμε πως έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το νέο αυτό είδος πολέμου (που να σημειωθεί εγκαινίασε πρώτη η ISIS το 2016 στο Ιράκ ρίχνοντας βομβίδες από απλά drone του εμπορίου) καταδεικνύει ότι κανείς πεζός δεν είναι ασφαλής όσο και προσπαθεί να καλυφθεί σε κάποιο όρυγμα.

Οι ΕΔ από την άλλη δεν διαθέτουν ούτε ένα τέτοιο σύστημα και παρά τις εξαγγελίες δεν υπάρχει κάτι  το απτό.  Και ένας στρατός χρειάζεται ούτε4 δεκάδες, ούτε εκατοντάδες αλλά χιλιάδες τέτοια όπλα.

Στα δύο αυτά φαίνεται το νέο αυτό είδος πολέμου με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.

Στο πρώτο προέρχεται από τις ρωσικές και το δεύτερο από τις ουκρανικές δυνάμεις,.

 


 

  

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. «Από το 2008 έως το 2016 έφυγαν από τη χώρα 427.000 Έλληνες νέοι, οι περισσότεροι κάτοχοι και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών. Οι Έλληνες πλήρωσαν για τη μόρφωση αυτών των ανθρώπων οκτώ δισεκατομμύρια ευρώ. Στις χώρες που πήγαν όπως στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, παρήγαγαν προϊόν 50 δισεκατομμύρια ευρώ και πλήρωσαν φόρους αξίας 13 δισεκατομμύρια ευρώ. Οπότε καταλαβαίνουμε για μια τεράστια, ας πούμε, οικονομική επίπτωση εξαιτίας αυτής της νέας μετανάστευσης. Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό κανείς να δει τους τρόπους επαναπατρισμού όλων αυτών των νέων μυαλών που έφυγαν στο εξωτερικό, οι οποίοι είναι και σε αναπαραγωγική ηλικία».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...