ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

29 Απριλίου 2024

Όλοι οι υποψήφιοι γερμανοί καγκελάριοι, πρώτα δοκιμάζονται σαν αξιόπιστοι πράκτορες αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Μετά προωθούνται σε διάφορα αξιώματα και μετά γίνονται καγκελάριοι.



Αποκάλυψη Spiegel για τον πρώην καγκελάριο Willy Brandt: Ήταν πράκτορας αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας

 


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΣΤΙΑ», 15/12/2021, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ: «Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ». «Ο Τράγκας δεν ήταν τυχαίο ότι καθημερινά καλημέριζε από μικροφώνου τα τοπικά κλιμάκια της Μ16 στην Αθήνα».

 



Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ

Είναι σαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία να βγάζουν επετειακό γραμματόσημο για να τιμήσουν τα 2.500 χρόνια από την  προδοσία του Εφιάλτη.  Γιατί δεν βγάζουν και γραμματόσημο τον Βίλι Μπράντ με την στολή...αμερικανού στρατιωτικού των αμερικανικών δυνάμεων κατοχής της Γερμανίας; (Φωτογραφίες τέτοιες υπάρχουν).


Ο Βίλι Μπραντ δεν ήταν ο οποιοσδήποτε. Ήταν ο πρώτος μεταπολεμικός σοσιαλιστής καγκελάριος της Γερμανίας. Υπήρξε το ίνδαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Οι έλληνες αριστεροί πάθαιναν ονείρωξη μόλις τον έβλεπαν. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι ήταν πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Ας πούμε ότι παραβλέπουμε το γεγονός ότι φόρεσε την στρατιωτική στολή ξένου κράτους και πολέμησε εναντίον της πατρίδας του και εισήλθε στην πατρίδα του σαν κατακτητής και κάτω από ξένη σημαία. Το να αποκαλύπτεται σήμερα ότι ήταν πράκτορας, προδότης και κατάσκοπος της πατρίδας του το προσπερνάμε έτσι εύκολα;

Σε ανάλογες περιπτώσεις τα ΜΜΕ θα ασχολούνταν για εβδομάδες και μήνες με το θέμα. Τώρα το προσπέρασαν χωρίς να το σχολιάσουν καν...



 Πληροφοριοδότης της αμερικανικής υπηρεσίας αντικατασκοπείας CIC ήταν ο ο πρώην καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας, Σοσιαλδημοκράτης πολιτικός, Βίλι Μπραντ, για διάστημα τεσσάρων χρόνων. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, ο Βίλι Μπραντ -ήταν καγκελάριος της τότε Δυτικής Γερμανίας την περίοδο 1969-1974- φέρεται ότι παρείχε στη CIC, (Counter Intelligence Corps) από το 1948 μέχρι τις 17 Μαρτίου 1952 διάφορες εμπιστευτικές πληροφορίες. Πριν το 1948 ο "Γερμανός" Μπραντ ήταν αξιωματικός του...αμερικανικού στρατού.
Σύμφωνα με πηγές, συναντήθηκε με τους συνδέσμους του στη CIC, οι οποίοι τον χαρακτήριζαν αξιόπιστο, περισσότερες από 200 φορές μέσα σε τέσσερα χρόνια και έφερε την κωδική ονομασία «O-35-VIII».

Ο Μπραντ γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1913 στη Λυβέκη. Η μητέρα του ήταν μια πωλήτρια καταστήματος και αγνώστου πατρός. Το πραγματικό του όνομα ήταν Χέρμπερτ Καρλ Φραμ. Το Μπραντ είναι ψευδώνυμο.

Εργάστηκε στη δημόσια διοίκηση του Βερολίνου και οι αμερικανικές αρχές κατοχής τον διόρισαν δήμαρχο Βερολίνου το 1957. Το ίδιο έγινε και με το ιουδαίο καγκελάριο Σμίτ και με άλλους.

Όλοι οι υποψήφιοι γερμανοί καγκελάριοι, πρώτα δοκιμάζονται σαν αξιόπιστοι πράκτορες αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Μετά προωθούνται σε διάφορα αξιώματα και μετά γίνονται καγκελάριοι. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν στο γενεαλογικό τους δέντρο κάποιον ιουδαίο. Ο Βίλι Μπράντ είχε ιουδαϊκή καταγωγή. Είχε και άλλο προσόν: το 1945 ήταν αξιωματικός του αμερικανικού στρατού. Εισήλθε το 1945 στην…πατρίδα του σκοτώνοντας και βιάζοντας Γερμανίδες.

Όλες οι βιογραφίες του κρύβουν με προσοχή που ήταν και τι έκανε το 1945-46, όταν, φορώντας στολή του αμερικανικού στρατού κατοχής της Ευρώπης, σκότωνε και βίαζε Ευρωπαίους και Ευρωπαίες.

Ο Μπραντ, ο οποίος τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης το 1971 (βέβαια...), παραιτήθηκε αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Γκύντερ Γκιγιόμ, ο στενός σύμβουλός του και δεξί του χέρι, ήταν πράκτορας της Στάζι.

Πέθανε στις 8 Οκτωβρίου 1992 στο Ούνκελ, κοντά στη Βόννη.






Η ΒΑΛΕΡΙ ΠΛΕΪΜ, μία πράκτορας της CIA, σε βιβλίο της ισχυρίστηκε, ότι στρατολόγησε στην CIA, εκατοντάδες Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες και επιχειρηματίες. Το βιβλίο της, ανάρπαστο στις ΗΠΑ, δεν μεταφράστηκε, για άγνωστους λόγους, στα ελληνικά.

Η Βάλερι Πλέιμ, δουλεύοντας για τη CΙΑ στην πρεσβεία της Αθήνας, ήταν υπό την καθοδήγηση του «σταθμάρχη» Νταγκ Σμιθ και είχε σαν βασικό καθήκον να στρατολογεί στην CIA, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

«Κάθε ημέρα στο γραφείο, συγκρίναμε με τους συναδέλφους μου τις σημειώσεις μας για το ποιούς πολιτικούς κλπ. είχαμε συναντήσει και με ποιούς θα έπρεπε να επιδιώξουμε να συνεχίσουμε τις επαφές μας».

Μετά ο Τζιμ (υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA στην Αθήνα) μας ρωτούσε ποιούς είχαμε συναντήσει το περασμένο βράδυ.
Του δείχναμε με περηφάνια τη μικρή στοίβα με τις επαγγελματικές κάρτες, τις κοίταζε στα γρήγορα, απορρίπτοντας κάθε μία λέγοντας:

«τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως».

Εντύπωση προκαλεί η προθυμία με την οποία «Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και κοσμικοί της συμφοράς, σπεύδουν να παραδοθούν στην αγκαλιά της CΙΑ, για να αποκομίσουν τα κέρδη της επιτυχίας και της ανέλιξης».





«Να μεταφέρουμε περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Τότε θα έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία».

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ Daniel Cohn-Bendit, που τον τίμησε σε ειδική τελετή το Πανεπιστήμιο Αθηνών:

«Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία.
Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν.
Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία».
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ…




«Η Γερμανία θα γίνει πολύχρωμος».
Σὲ συνέντευξή του στὴν ἐφημερίδα «Ντὶ Βέλτ» ὁ Χέρμπερτ Μπρύκε, διευθυντὴς στὸ τμῆμα «Οἰκονομικὴ Ἔρευνα γιὰ τὴν Μετανάστευση καὶ τὴν Ἐνσωμάτωση» τοῦ Πανεπιστημίου Χοῦμπολτ τοῦ Βερολίνου, εἶπε πολὺ ἐνδιαφέροντα πράγματα γιὰ τὸ πολυπολιτισμικὸ καὶ ἐργασιακὸ μέλλον τῆς Γερμανίας (ἀνάλογα συμπεράσματα μποροῦμε νὰ βγάλουμε ὅμως καὶ γιὰ τὴν Ἑλλάδα).

«Was wir in den Gro?stadten sehen, ist kunftig fur das Land normal» (4-11-2019).

«Ἡ Γερμανία θὰ γίνει πολύχρωμος. Πρὸς τὸ παρὸν περίπου τὸ ἕνα τέταρτό του πληθυσμοῦ ἔχει μεταναστευτικὸ ὑπόβαθρο. Σὲ εἴκοσι χρόνια θὰ εἶναι τοὐλάχιστον 35%, θὰ μποροῦσε νὰ εἶναι καὶ 40%.»
Σὰν παράδειγμα γιὰ αὐτὴν τὴν τάση ἀνέφερε τὴν Φρανκφούρτη:
«στὴν ὁποία ἤδη σήμερα κάθε δεύτερος κάτοικος ἔχει μεταναστευτικὲς ῥίζες. Στὸ Βερολίνο εἶναι περίπου τὸ 35%. Αὐτὸ ποὺ βλέπουμε σήμερα στὶς μεγαλουπόλεις μελλοντικῶς θὰ εἶναι ἡ εἰκόνα καὶ γιὰ τὴν χώρα συνολικῶς. Καὶ τότε σὲ πόλεις ὅπως ἡ Φρανκφούρτη θὰ ἔχουμε ποσοστὰ μεταναστῶν μεταξὺ 65 καὶ 70%».


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...