ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Απριλίου 2024

Πρόταση της οικογένειας Μητσοτάκη (Ντόρα Μπακογιάννη) για ένταξη του ισλαμικού Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Πάντα ταγμένοι σε ξένα συμφέροντα. Ψήφισαν υπέρ του ψευδοκράτους του Κοσόβου, ανοίγοντας τον δρόμο για να γίνει το ίδιο και με το ψευδοκράτος στην Κύπρο. Μιλάμε για κανονικούς Τούρκους εσωτερικού. Και παίξανε Μπελέρη για αντιπερισπασμό. Ο Σέρβος πρόεδρος Α.Βούτσιτς δήλωσε: «Μπακογιάννη είσαι πράκτορας και ασπόνδυλο ον. Ξέρω ποιος σου έδωσε την εντολή να το κάνεις».

 

 

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 20ού ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Όταν οι Έλληνες, με τα ίδια τους τα χέρια, έφτιαχναν μηχανές made in Greece. Εξακολουθούν να κινούν καΐκια και τρακτέρ ή να ποτίζουν χωράφια. 

Η Μπιλιάνα Πάντιτς Πίλια αποκάλεσε την Ντόρα Μπακογιάννη ανέντιμη και υποκρίτρια. «Με αυτό που κάνετε θα ανοίξετε το Κουτί της Πανδώρας», είπε η Σέρβα βουλευτής απευθυνόμενη στην Ντ. Μπακογιάννη τονίζοντας ότι θα υπάρξουν συνέπειες και για την Ελλάδα.

 

Επιδείνωση με μία ακόμα χώρα  προκαλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς η αδελφή του πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη (ασφαλώς σε συνεννόηση με τον αδελφό της), εισηγήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διάσκεψη του Συμβουλίου της Ευρώπης πρόταση για την ένταξη του ισλαμικού Κοσόβου, η οποία και τελικώς υπερψηφίστηκε.!

Τέσσερις στους πέντε Έλληνες βουλευτές ψήφισαν υπέρ της ένταξης του Κοσόβου.

Πρόκειται για τους:

Ντόρα Μπακογιάννη
Άννα Ευθυμίου
Γιώργο Σταμάτη
Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Καταψήφισε μόνο η Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απείχαν οι Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου.

 

Με 131 ψήφους υπέρ, 29 κατά και 11 αποχές, η Κοινοβουλευτική Διάσκεψη Συμβουλίου της Ευρώπης ενέκρινε την πρόταση για να γίνει το Κόσοβο δεκτό ως μέλος, αποκτώντας δηλαδή status χώρας.

Οπότε με λίγα λόγια η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποσπαστεί έδαφος από την  Σερβία και να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο κράτος το οποίο στο άμεσο μέλλον μπορεί να ενωθεί με την Αλβανία δημιουργώντας την Μεγάλη Αλβανία (αυτός είναι ο τελικός σκοπός), αλλά ενοχλείται εάν συμβεί κάτι παρόμοιο στην Ουκρανία.

Στην Σερβία είναι έξαλλοι με την Ντόρα Μπακογιάννη και όχι μόνο με αυτή αλλά και με ολόκληρη την Ελλάδα κάτι το οποίο δεν είναι καλό για τους Έλληνες, καθώς ιστορικά σε περιόδους κρίσης οι υποτιθέμενοι Δυτικοί σύμμαχοι εγκαταλείπουν την χώρα πρώτη απ’ όλους και με την συμπεριφορά αυτή δύσκολα θα μπορούσε να ζητηθεί βοήθεια από τους Σέρβους.

Το Κόσοβο δεν είναι απλά μία περιοχή. Είναι σερβικό έδαφος και οι Σέρβοι αυτό το θεωρούν (και είναι) εδαφικό «ακρωτηριασμό».

Δυστυχώς, από όλους όσους ψήφισαν μόνο η Νίνα Κασιμάτη κατανόησε την σοβαρότητα του πράγματος και τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν για τη χώρα.

Η Μπιλιάνα Πάντιτς Πίλια αποκάλεσε την Ντόρα Μπακογιάννη ανέντιμη και υποκρίτρια.

«Με αυτό που κάνετε θα ανοίξετε το Κουτί της Πανδώρας», είπε η Σέρβα βουλευτής απευθυνόμενη στην Ντ. Μπακογιάννη τονίζοντας ότι θα υπάρξουν συνέπειες και για την Ελλάδα.

Βλέποντας τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια κάποιος εύκολα θα μπορούσε να πει ή να υποθέσει ότι, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επεδίωξε ή τουλάχιστον δεν εμπόδισε να διαρραγούν οι σχέσεις της Ελλάδας με  χώρες που ιστορικά στάθηκαν στο πλευρό της.

Αυτή τη στιγμή οι σύγχρονες ΗΠΑ και η ΕΕ, είναι αυτές οι οποίες έχουν «αλλεργία» σε τέτοιους δεσμούς και νιώθουν ικανοποιημένες με την ακύρωση τους καθώς ήταν ενάντιοι στα συμφέροντα τους.

 
Ο Σέρβος πρόεδρος Α.Βούτσιτς δήλωσε: «Μπακογιάννη είσαι πράκτορας και ασπόνδυλο ον. Ξέρω ποιος σου έδωσε την εντολή να το κάνεις».

«Ντροπή σου γι' αυτό που έκανες αλλά ξέρω ποιος σου έδωσε την εντολή να το κάνεις».Οργισμένος είναι ο Σέρβος πρόεδρος Α.Βούτσιτς με την Ν.Μπακογιάννη για την εισήγηση της, η οποία και τελικά υπερψηφίστηκε, για ένταξη του Κοσόβου στο συμβούλιο της Ευρώπης, αναγνωρίζοντας του έτσι status κρατικής οντότητας.

Συγκεκριμένα την χαρακτήρισε «ασπόνδυλο ον» καθώς όπως είπε δεν είχε «ραχοκοκαλιά» για να πει «όχι στις εντολές που έλαβε»!

 

Ο Σέρβος πρόεδρος συνέχισε την επίθεση του κατά της Ντόρας Μπακογιάννη λέγοντάς της ότι «πρέπει να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε».

«Ντροπή σας που λέτε ψέματα. Ξέρω ποιος έδωσε εντολή να αφήσεις τις αρχές σου και να συμπεριφερθείς έτσι. Ντροπή σου! Μερικοί άνθρωποι έχουν την ραχοκοκαλιά για να αγωνιστούν στη διεθνή σκηνή και κάποιοι δεν έχουν καμία»!

Με 131 ψήφους υπέρ, 29 κατά και 11 αποχές, η Κοινοβουλευτική Διάσκεψη Συμβουλίου της Ευρώπης ενέκρινε την πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη για να γίνει το Κόσοβο δεκτό ως μέλος, αποκτώντας δηλαδή status χώρας.

Κίνηση με καταστροφικές συνέπειες για τον Ελληνισμό ήταν η υπερψήφιση από τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας της αναγνώρισης του Κοσόβου, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο κάποτε ανήκε στην πρώην Γιουγκοσλαβία και αποσπάστηκε βίαια με τον πόλεμο του 1999 από το σερβικό εθνικό «κορμό» όπως συνέβη το 1974 με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Δύο περιπτώσεις ακριβώς ίδιες.

Mονο τυχαία δεν είναι η δήλωση του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη προσερχόμενου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, όπου δήλωσε ικανοποιημένος από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Τουρκία, προσθέτοντας ότι «βλέπει πρόοδο στο Κυπριακό» εν μέσω κλιμακούμενων προκλήσεων της Άγκυρας!

Είναι χαρακτηριστικό ότι καμιά ελληνική κυβέρνηση μέχρι στιγμής δεν είχε καν διανοηθεί να προχωρήσει σε έμμεση αναγνώριση της απόσχισης του Κοσσυφοπεδίου από το σερβικό εθνικό κορμό για τον απλούστατο λόγο ότι θα αποδεχόμασταν το «νόμιμο» της τουρκικής απαίτησης να αναγνωριστεί το ψευδοκράτος της βόρειας Κύπρου ως «Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου».

Οι δύο περιπτώσεις είναι ακριβώς όμοιες. Εισβολή και κατοχή τμήματος ενός ανεξάρτητου κράτους και εν συνεχεία ανακήρυξη του τμήματος αυτού ως ανεξάρτητου, το οποίο κατέχεται δια της στρατιωτικής ισχύος, και εν τέλει αναγνώριση του.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ της εισβολής της Βόρειας Κύπρου από την Τουρκία με την απόσχιση εθνικού τμήματος της Δημοκρατίας της Σερβίας από ξένες δυνάμεις, εν προκειμένω το ΝΑΤΟ.

Μάλιστα στην περίπτωση της βόρειας Κύπρου υπάρχει και ένα στοιχείο επιπλέον: Η Τουρκία ήταν βάσει της συνθήκης της Ζυρίχης «εγγυήτρια» δύναμη και είχε δυστυχώς την νομική δυνατότητα να εισβάλει οπότε αυτή κρίνει.

Τότε έκρινε ότι απειλούνται οι Τουρκοκύπριοι, το ΝΑΤΟ όμως είχε εισβάλει εντελώς αυθαίρετα (δεν νομιμοποιήθηκε, η επιχείρηση του από τον ΟΗΕ)

Το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί και στην δυτική Θράκη.

Μεγάλο μέρος του πληθυσμού στην βόρεια Κύπρο ήταν τουρκικής καταγωγής και μεγάλο μέρος του πληθυσμού του Κοσόβου ήταν αλβανικής καταγωγής.

Αυτό μόνο αρκούσε. Ποια θα είναι η διαφορά με την δυτική Θράκη.


 ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

1 σχόλιο:

  1. 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967. Ξυπνούν τον Αμερικανό πρόεδρο Τζόνσον. "Πρόεδρε, στην Ελλάδα οι στρατιωτικοί βιάζουν την Δημοκρατία".
    Πρόεδρος Τζόνσον: "πως είναι δυνατόν να βιάζουν μια πουτάνα";
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...