ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

08 Φεβρουαρίου 2024

Τελευταία μελέτη: Όσα περισσότερα παιδιά γεννάει μια γυναίκα, τόσο περισσότερο ζει. Βρέθηκε ότι τα χρωμοσώματα μιας πολύτεκνης μάνας έχουν μακρύτερα τελομερή. Τα τελομερή είναι οι άκρες των χρωμοσωμάτων και είναι ένας καλά τεκμηριωμένος δείκτης μακροζωίας. Έτσι όσο περισσότερα παιδιά έχει μία γυναίκα τόσο πιο δύσκολα υποκύπτει το σώμα της στις επιδράσεις της γήρανσης. Ο ρυθμός βράχυνσης των τελομερών είναι πολύ πιο αργός στις γυναίκες που έχουν περισσότερα παιδιά, και αυτό εξηγείται βιολογικά γιατί μια τέτοια μάνα πρέπει να ζήσει περισσότερο για να τα μεγαλώσει.

  

 

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ. ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ (ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΠΟΥΤΙΝ: "η άνευ όρων προτεραιότητά μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην ύπαιθρο, το κύρος των επαγγελμάτων που σχετίζονται με τη γεωργία».

 

 

 

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ; Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ, ΔΕΝ ΩΡΙΜΑΖΕΙ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ 8-10 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΕΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΕΑΜΗΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΗ ΑΠ' ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ, ΕΝΩΜΕΝΟ Μ' ΑΥΤΗΝ, ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΝ, ΜΙΣΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ

Οι «ελληνίδες» (τρομάρα τους) σήμερα δεν θέλουν να κάνουν παιδιά, δεν επιδιώκουν να στήσουν σωστή παραδοσιακή οικογένεια. Αποφασίζουν ότι θέλουν «να ζήσουν την ζωή τους» πριν παντρευτούν. Μετά, ορισμένες, θα υιοθετήσουν ένα νεγράκι, όπως κάνουν οι βαλτές «σταρ» του Χόλυγουντ. Έτσι έχουμε κάπνισμα, εκτρώσεις και ηλικία προς τεκνοποίηση περίπου στα 35. Αντί να αρχίζουν την τεκνοποίηση στα 15-16, μετανοούν στα  35  και προσπαθούν απεγνωσμένα να τεκνοποιήσουν περίπου στα 35 με 40.  Η μεγάλη γυναίκα που μένει έγκυος για πρώτη φορά, αυξάνει πολύ τον κίνδυνο για την υγεία της τόσο για την ίδια, όσο και για το έμβρυο (χρωματοσωμικές ανωμαλίες).

(Ο καρκίνος του μαστού ενοχοποιείται για αυτούς τους τρεις παράγοντες: καθυστέρηση στην τεκνοποίηση, κάπνισμα, εκτρώσεις). Στην γυναίκα των 35 χρονών το ποσοστό γονιμότητος είναι 5%.

Στην γυναίκα των 40 ετών το ποσοστό γονιμότητος είναι 0%.

ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ. ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΪΑΣ (ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΩΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ (ΑΝΟΙΑ). ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΦΥΣΗ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕΚΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Η ΦΥΣΗ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ (ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ) ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ. ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ: Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

 



 Τα πολλά παιδιά κάνουν τη γυναίκα... «αθάνατη»!

Αν θέλετε να ζήσετε πολλά και καλά χρόνια, φροντίστε να αποκτήσετε πολλά παιδιά, συνιστούν επιστήμονες από τον Καναδά. Σε μελέτη που πραγματοποίησαν ανακάλυψαν πως όσο περισσότερα παιδιά έχει μία γυναίκα τόσο πιο δύσκολα υποκύπτει το σώμα της στις επιδράσεις της γήρανσης.

Μάλιστα τα οφέλη από τα παιδιά «αποτυπώνονται» στο DNA της: τα χρωμοσώματά της έχουν μακρύτερα τελομερή, γράφουν στην επιθεώρηση «PLoS One». Τα τελομερή είναι οι άκρες των χρωμοσωμάτων και ένας καλά τεκμηριωμένος δείκτης μακροζωίας. Συχνά παρομοιάζονται με τις πλαστικές άκρες των κορδονιών στα αθλητικά παπούτσια, διότι όπως οι άκρες αυτές προστατεύουν τα κορδόνια από τη φθορά, έτσι και τα τελομερή προστατεύουν τα χρωμοσώματα από τις βλάβες.

Τα τελομερή κονταίνουν λίγο με κάθε πολλαπλασιασμό των κυττάρων και όταν φτάσουν στο κατώτατο όριο του μήκους τους, το κύτταρο πεθαίνει. Την διαδικασία αυτοί άλλοι παράγοντες την επιταχύνουν και άλλοι την επιβραδύνουν. Στους επιταχυντές ανήκουν λ.χ. το κάπνισμα και η παχυσαρκία, ενώ στους επιβραδυντές η γυμναστική και - τώρα - τα παιδιά. Τα νέα ευρήματα προέρχονται από μελέτη επιστημόνων του Πανεπιστημίου Simon Fraser, στην Βρετανική Κολομβία, οι οποίοι εξέτασαν τον αριθμό των παιδιών 75 γυναικών και το μήκος των τελομερών τους.

Το μήκος αυτό μετρήθηκε δύο φορές, με χρονική απόσταση 13 ετών η μία από την άλλη, μέσω δειγμάτων σιέλου και επιχρίσματα από το στόμα των εθελοντριών. Ο ρυθμός βράχυνσης των τελομερών ήταν πολύ πιο αργός στις εθελόντριες που είχαν περισσότερα παιδιά, γεγονός το οποίο «θα μπορούσε να σχετίζεται με την δραματική αύξηση των οιστρογόνων στη διάρκεια κάθε εγκυμοσύνης», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Πάμπλο Νεπόμνασαϊ, καθηγητής Επιστημών Υγείας στο πανεπιστήμιο. Και εξήγησε πως τα οιστρογόνα λειτουργούν ως πανίσχυρα αντιοξειδωτικά, τα οποία ως φαίνεται δρουν προστατευτικά στα τελομερή.
 
 
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π.:  Ο ρυθμός βράχυνσης των τελομερών  είναι πολύ πιο αργός στις γυναίκες που έχουν περισσότερα παιδιά  και αυτό εξηγείται βιολογικά,
γιατί μια τέτοια μάνα πρέπει να ζήσει περισσότερο για να τα μεγαλώσει. Είναι το βιολογικό ανάλογο που παρατηρήθηκε: μετά από κάθε πόλεμο αυξάνονται πολύ οι γεννήσεις αγοριών. Η φύση καταλαβαίνει ότι με τον πόλεμο σκοτώθηκαν πολλοί άνδρες και σπεύδει να τους αναπληρώσει με κάποια βιολογική ρύθμιση, για την οποία υπάρχει εξήγηση.
 
 
 

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

 

«Αν επομένως η μείωση των εκπαιδευτικών ακολουθήσει απλά τη πτώση του αριθμού των μαθητών, τότε το 2035, ο πληθυσμός τους θα περιορισθεί σε 110.500 έναντι 180.000 το 2009 (-70.000).   Αν ωστόσο, ταυτόχρονα με τη συρρίκνωση του μαθητικού πληθυσμού, η χώρα επιλέξει να προσαρμοσθεί με τον μέσο ευρωπαϊκό όρο, τότε το 2035 θα αρκούν μόλις… 80.700 δάσκαλοι και καθηγητές (-100.000) για να καλύψουν τις ανάγκες της μαθητικής κοινότητας».

 

Οι  νηπιαγωγοί  και  οι  βρεφοκόμοι  θα  εξαφανισθούν,  δεν  θα   βρίσκουν   πλέον  δουλειά.  

Δεν  θα  υπάρχουν  βρέφη  και   νήπια   στην  Ελλάδα.

Τα  ιδιωτικά  σχολεία  και  τα  φροντιστήρια  θα   μείνουν  τα  μισά.  Λιγόστεψαν  πολύ  οι  μαθητές.  Τεράστιο   πρόβλημα  ανεργίας  των  εκπαιδευτικών.   Ολόκληροι  κλάδοι  θα  διαλυθούν.

Υπάρχει  ένα  ιστολόγιο  στον  χώρο  των  ελλήνων  εκπαιδευτικών,  το   ΑΛΦΑΒΗΤΑ,  φανατικά  εβραιοκομμουνιστικό,  το  οποίο   παρακολουθεί   με   κατάνυξη   η  πλειοψηφία  των  αγράμματων   ελλήνων  εκπαιδευτικών.   

Χαρακτηριστικά  του  ιστολογίου  είναι  η  φανατική κομμουνιστική  προπαγάνδα, ο  ξύλινος  κομμουνιστικός  λόγος   με  λίγο  σχολή  Φραγκφούρτης,  ο  πόλεμος  σε ότι  στηρίζει  και  ενώνει  τον   Ελληνικό  λαό. 

Κάποιος  πρέπει  να  τους  στείλει  το παρακάτω  άρθρο.   Σε  14 χρόνια  από   σήμερα  θα  έχουμε  μία  τάξη υπό  εξαφάνιση στην  Ελλάδα.   Τι  θα  γράψουν  άραγε;  Ότι  η  Φιλλανδία,  με  τον μισό  ελληνικό  πληθυσμό   έχει  100.000  εκπαιδευτικούς;
 
ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 
 
 
 
 

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΑΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ». ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΚΝΟΙ Ή ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ.

 

 

Ουγγαρία: Ποινικό αδίκημα η προώθηση της ομοφυλοφιλίας σε εφήβους κάτω των 18 ετών. Η κυβέρνηση του Β.Όρμπαν κήρυξε τον πόλεμο και κατά της παιδοφιλίας. ΡΩΣΙΑ: Ψηφίστηκε νόμος με τον οποίο θα απελαύνονται οι ξένοι που προωθούν ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΜΠΑΝ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

 

 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (17.03.2017). Ο Τούρκος πρόεδρος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Οι Έλληνες ακροδεξιοί ηγέτες, που μιλούν για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, είναι ανύπαντροι σαραντάρηδες και πενηντάρηδες ή έχουν με το ζόρι ένα παιδί. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει. Οι Ελληνίδες δεν γεννάνε. Οι μετανάστες θα ανανεώσουν το πληθυσμιακό δυναμικό της χώρας μας». Μπίστης: «Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά».

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...