ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Φεβρουαρίου 2024

Βελόπουλος: «Να δηλώσουν όλοι οι βουλευτές αν είναι ομοφυλόφιλοι – Για να ξέρουμε γιατί θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο»


 

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ: «ΠΩΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ».

 


Κ.Μητσοτάκης: «Οι ομοφυλόφιλοι γονείς θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι»!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/k-mitsotakis-oi-omofylofiloi-goneis-tha-mporoun-na-koimountai-isyxoi/?fbclid=IwAR2GirYGIkJ78jv-LVOU7MXHgaanSqUiEMYy04TJ_aPtXI744iNpLYMlwDo



Να δηλώσουν ένας ένας αν είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι κάλεσε τους βουλευτές ο Κυριάκος Βελόπουλος στην ολομέλεια της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολιάζοντας την φράση του βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρου Μπιμπίλα που κάλεσε την Εκκλησία «να πει πόσους γκέι ιερείς υπάρχουν», είπε «γιατί δεν ρωτάμε πόσοι εδώ μέσα είναι ομοφυλόφιλοι; Για να ξέρουμε δηλαδή πως θα ψηφίσουν στο νομοσχέδιο για τον γάμο.

Να ξέρουμε αν ψηφίζουμε υπέρ των δικών μας προτεραιοτήτων και επιθυμιών ή υπέρ του ελληνικού λαού. Γιατί αν εγώ είμαι εφοπλιστής και βουλευτής και έρθω εδώ να ψηφίσω υπέρ των φοροαπαλλαγών θα είναι διαπλοκή. Ας βγουν λοιπόν επισήμως όλοι οι βουλευτές και να πουν “είμαι αυτό ή το άλλο”. Για να ξέρουμε ποιοι και γιατί θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο».

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...