ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Φεβρουαρίου 2024

Ο πόλεμος έχει αλλάξει ριζικά και στην Ελλάδα ο στρατός δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτε. Oι Κινέζοι εκτοξεύουν 48 drone καμικάζι με μια βολή από ένα σύστημα κι εμείς στην Ελλάδα «ανακαλύψαμε» ότι δεν έχουμε ούτε… ένα, όπως παραδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν.Δένδιας.

 



Μ.Καρυστιανού: «Πήγα στον Άρειο Πάγο να δώσω στοιχεία για το έγκλημα του Μητσοτάκη στα Τέμπη που σκοτώθηκε η κόρη μου και η διορισμένη από τον Μητσοτάκη εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη μου είπε να πάω στην Εκκλησία να με βοηθήσει»

 

Σμήνος ουκρανικών θαλάσσιων drones βύθισε την ρωσική κορβέτα Ivanovets κλάσης Tarantul στην Μαύρη Θάλασσα! Tα ουκρανικά USV ξεκίνησαν από την Οδησσό και έπληξαν την κορβέτα κοντά στην Κριμαία. Τα drone είναι πάμφθηνα, κατασκευάζονται εύκολα και είναι αναλώσιμα. Μπορούν να παίξουν καίριο ρόλο σε μια πολεμική σύγκρουση και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να είναι καταλυτική η συμμετοχή τους. Έχουν μικρό κόστος κατασκευής και συντήρησης και ελάχιστο κόστος ανά ώρα πτήσης σε σύγκριση με τα μαχητικά αεροσκάφη. Πύραυλος 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να καταρρίψει drone 2.000 δολαρίων.





Οι Κινέζοι Έχουν ήδη πραγματοποιήσει δοκιμή του συστήματος με εκτόξευση… 200 attack drone!

Ποια άμυνα μπορεί να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα εισερχόμενα 200 attack drone; Καμία! Ούτε καν η ισραηλινή.

Πολύ αργά κατάλαβαν στην Ελλάδα οι ιθύνοντες ότι η μορφή των πολεμικών επιχειρήσεων άλλαξε. 

Δυστυχώς για εμάς οι Τούρκοι όχι μόνο το κατανόησαν πολύ νωρίς αλλά είναι και παραγωγός χώρα σε τέτοια συστήματα...



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...