ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Φεβρουαρίου 2024

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΚΡΟΥΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ - ΡΟΤΣΙΛΝΤ

 ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΛΟΡΔΟΣ ΙΑΚΩΒ ΡΟΤΣΙΛΝΤΤο 2009 ο τραπεζίτης David de Rothschild επισκέφθηκε την Αθήνα στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσαν το Μέγαρο Μουσικής και ο Γιάννης Μάνος, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Επίσης, η τράπεζα επενδύσεων Rothschild έχει συμμετάσχει και σε πολλά επιχειρηματικά deals στη χώρα μας.  Η  οικογένεια  Ρότσιλντ είχε παίξει ενεργό ρόλο στο ελληνικό μνημόνιο.

Ο  ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ  ΒΑΡΩΝΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ  ΒΑΡΑΝΕ  Η  ΚΑΤΣΕΛΗ  ΚΑΙ  Ο  ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΜΠΡΟΣΤΑ  ΣΤΟΝ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΚ ΝΤΑΚ

Oι πρόγονοι του τοκογλύφου Σκρουζ Μακ Ντακ   εμφανίζονται στην αρχαία Αίγυπτο όπως οι Εβραίοι.  

(Εδώ ο συγγραφέας θα  έπρεπε να κάνει μία νύξη στην απώτερη καταγωγή της οικογένειας, στον Μάγο Αβραάμ Μακ Ντακ, που γεννήθηκε στην πόλη Ουρ της Χαλδαίας).

Μετά ακολουθούν το ρωμαϊκό στρατό σαν έμποροι και τοκογλύφοι, που πηγαίνει να κατακτήσει την Καληδονία, (την αρχαία Σκωτία), όπου υπάρχουν πλούσια μεταλλεία σιδήρου και νέες προοπτικές κέρδους για τον «Σκρουτζόνιο».

Το 1492, οι πρόγονοι των Μακ Ντακ αφήνουν το στίγμα τους στην Ισπανία, όπου ο ταυρομάχος Δον Ντονάλντο δουλεύει για το θείο του Ελ Σκρούτζο.

Ο Ελ Σκρούτζο αποφασίζει να σαλπάρει με την καραβέλα του Κολόμβου για την Αμερική, καθώς η βασίλισσα είδε σε όνειρό της ότι είναι πλούσια σε μεταλλεία χρυσού.

Στις  ΗΠΑ ο Γεδεών Μακ Ντακ, αδερφός του Σκρουτζ Μακ Ντακ, εκδίδει  την εφημερίδα «Ο Φλύαρος Γρύλος», που γίνεται η μεγαλύτερη και πιο έγκυρη εφημερίδα της Λιμνούπολης (- αναφορά στους Τάϊμς της Νέας Υόρκης της εβραϊκής οικογένειας Σουλτσμπέργκερ).ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ: «ΕΙΜΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΑΓΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΥΡ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ».

 

ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ. 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1986: ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΑΦ ΠΑΛΜΕ

 


OTAN O ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


 ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΙΛΕΙ: «ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016». ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Ζ.Π. ΤΗΣ 17ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2016. Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ;) 

 ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΒΥΡΩΝΑ: "ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ"

ΕΛΛΑΣ, Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΟ 1821. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Τα Ellinika Ηoaxes «αποδομούν τις θεωρίες συνωμοσίας»: Ρότσιλντ: Αποδομώντας τις θεωρίες συνωμοσίας.


Rotcschilds & Rockefellers: Η ηγεσία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!

 

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ «ΑΥΓΗ» «ΑΠΟΔΟΜΕΙ» ΤΙΣ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ»: «Εβραιομπολσεβικισμός: Όταν το μίσος για τον κομμουνισμό τροφοδοτούσε τον αντισημιτισμό».

 

ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΖΥΡΙΧΗΣ: "43.060 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ".

 

«ΕΙΜΑΙ Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΤΥΠΩΝΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ».

 

ΔΕΝΔΙΑΣ: «Δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι μόνο αγοραστής και καταναλωτής εξοπλισμών από το εξωτερικό. Δεν μπορεί η Τουρκία να φτιάχνει drones και η Ελλάδα να την κοιτάει. Δεν γίνεται αυτό». ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΜΕΤΑ ΤΟN ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Ζ.Π.;

 


 


Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. «ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ». 


Τα Ellinika Ηoaxes αποδομούν τα ψέματα: «δεν είναι 500 τρισεκατομμύρια δολάρια η περιουσία των Ρότσιλντ». ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;

 


Τα Ellinika Ηoaxes «αποδομούν τις θεωρίες συνωμοσίας»: Ρότσιλντ: Αποδομώντας τις θεωρίες συνωμοσίας.
Rotcschilds & Rockefellers: Η ηγεσία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!


 

 

ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ; Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2100 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΜΕ 88.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ (Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΙΑΣ ΜΑΖΙ). ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΕΧΕΙ 8.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2100 ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ 50.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΪΝΔΙΚΕΣ. ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ: το Νταρ Ες Σαλάμ της Ταζμανίας, το Μουμπάι, το Δελχί και η Καλκούτα της Ινδίας, η Χαρτούμ του Σουδάν, η Νιαμέι του Νίγηρα, η Ντάκα του Μπαγκλαντές και η Καμπούλ του Αφγανιστάν.


 ΤΟ ECONOMIST ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ: ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ EURO 2020 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. «ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΟΣΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΞΕΧΕΙΛΗ ΑΠΟ ΙΤΑΛΟΥΣ;» γράφει το «Economist»


 

 

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου, όλος ο Ελληνισμός τιμά την οικογένεια Ρότσιλντ, που πάντα είναι πρόθυμη να μας δανείζει. Τιμήστε έλληνες την οικογένεια Ρότσιλντ. Ζήτω η "επανάσταση" του ελληνικού λαού και του Ρότσιλντ της 3ης Σεπτεμβρίου 1843. Ζήτω οι Ρότσιλντ. Ζήτω η αγγλική πρεσβεία. Ζήτω το "σύνταγμα". ΖΗΤΩ ΚΑΙ Η 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1974, ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΟΝΗΣ "ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΔΑΥΙΔ", ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΗΡΕ (ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.


ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΣ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1843 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΑΤΑΖΕΙ: «Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΒΡΑΙΟΝΕΓΡΑ».

 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΤΟ 1821 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.  

ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

 


  

Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ο 50ΧΡΟΝΟΣ ΝΑΘΑΝΙΗΛ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

  

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ.

ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ. 

 

 

 

Οι 50 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου:


1. Barclays plc – Marcus A.P. Agius – η σύζυγος του οποίου είναι η κόρη του Edmund de Rothschild
2. Capital Group Companies Inc – Steven M. Rothschild Return to Capital Research Group, Inc … He is Director of three companies, the College of St. Benedict and
3. FMR Corporation – Rothschild Bank AG
4. AXA – M&A: Rothschild GmbH
5. State Street Corporation – Edmond de Rothschild
6. JP Morgan Chase & Co – συνδεδεμένη με τον Rothschild – μέσω FED
7. Legal & General Group plc – JP Morgan Europe Ltd, N M Rothschild
8. Vanguard Group Inc – ROTHSCHILD ASSET MANAGEMENT INC
9. UBS AG – Rothschild
10. Merrill Lynch & Co Inc – συνδεδεμένος με τον Rothschild
11. Wellington Management Co LLP – Rothschild Asset Management, Inc.
12. Deutsche Bank AG – ιστορικά συνδεδεμένη με την Mayer Carl και Wilhelm Carl v. Rothschild, υπερχρεωμένη στους Rothschild
13. Franklin Resources Inc – Rothschild Fund Management
14. Credit Suisse Group – Ο μακροχρόνιος διευθυντής του Private Banking τηςCredit Suisse έγινε δεκτός στην διοίκηση της Genfer Edmond de Rothschild Holding
15. Walton Enterprises LLC – Ο John Walton έχει μακροχρόνιες στενές σχέσεις μετους Rothschild
16. Bank of New York Mellon Corp – Στενές σχέσεις με Rothschild
17. Natixis – N M Rothschild & Sons • Oppenheimer
18. Goldman Sachs Group Inc – ιστορικά δεμένη με Rothschild – FED
19. T Rowe Price Group Inc – Citigroup Inc., Wells Fargo & Co., J.P. Morgan Chase & Co., and Morgan Stanley. Merrill Lynch & Co. and T. Rowe Price … Rothschild Group (LCF Rothschild …
20. Legg Mason Inc – from Rothschild Asset Mangement Ltd
21. Morgan Stanley – Η Federal Reserve Bank FED είναι ιδιωτικής ιδιοκτησίαςτου Rockefeller (Chase Manhattan Bank), Morgan Stanley, Rothschild, Goldmann Sachs κ.λπ
22. Mitsubishi UFJ Financial Group Inc – Banque Privée Edmond de Rothschild
23. Northern Trust Corporation – NM Rothschild Northern Trust Novartis
24. Société Générale – Société Générale (SocGen) απευθύνθηκε στους Merrill Lynch και Rothschild, για να αναπτύξει ένα σχέδιο αμύνης
25. Bank of America Corporation – They join Bank of America from N M Rothschild & Sons Limited
26. Lloyds TSB Group plc – N M Rothschild & Sons
27. Invesco plc – British investment bank, whose investment division subsequently became INVESCO Plc amd … In addition he sat on the Asia Strategy Committee and was Chairman of Rothschild Japan KK
28. Allianz SE 29. TIAA – Allianz SE 29. TIAA 30. Old Mutual Public Limited Company 31. Aviva plc 32. … All controlled by Rothschild Fronts
29. Old Mutual Public Limited Company – Group Limited, Nedbank Limited and Old Mutual Life Assurance Company … He joined Rothschild in 1977
30. Aviva plc – Aviva plc, the savings, investments and insurance group, announces today that Alain … that he was director of capital markets at La Compagnie FinanciereEdmond de Rothschild

31. Schroders plc – fund manager in 1998 and managed retail funds at HSBC Asset Management and Rothschild … Authorised and regulated by the Financial Services Authority © Copyright 2010 Schroders plc.
32. Dodge & Cox – Rothschild Investments : SNC Capital Management Stifel Financial … Dodge & Cox Invstmnt. Mgrs East West Securities Freemont Group J.P. Morgan Chase & Co
33. Lehman Brothers Holdings Inc* – ώσπου να ρίξει φαλιμέντο ανήκεστους Rothschild, αλλά η – Jack Klues Return to Lehman Brothers Holdings Inc … La Compagnie Financière Edmond de Rothschild Banque
34. Sun Life Financial Inc – Fidelity Investments, Sr. Operations Manager at Sun Life Financial … Human Resources at Hometown Forecast Services, Inc. … Partner at Fox Rothschild
35. Standard Life plc – Legal & General Group; Prudential PLC; Standard Life. Key Dates: 1977: Lord Jacob Rothschild forms an entity to control financial services and investment companies.
36. CNCE – BNP Paribas: Société Générale: Axa: Crédit Foncier: CNCE: Edmond de Rothschild Asset Management
37. Nomura Holdings Inc – Press Release Tokyo, 15 February 2005 Nomura and Rothschild Form M&A Alliance Nomura Securities Co., Ltd., a wholly-owned subsidiary of Nomura Holdings, Inc
38. The Depository Trust Company – Rothschild Bank of London Rothschild Bank of Berlin Warburg Bank of Hamburg … OrgName: The Depository Trust Company OrgID: THEDEP Address: 55 Water Street, 19th Floor New York
39. Massachusetts Mutual Life Insurance – Rothschild Bank of London Rothschild Bank of Berlin Warburg Bank of Hamburg … OrgName: The Depository Trust Company OrgID: THEDEP Address: 55 Water Street, 19th Floor New York
40. ING Groep NV – ING Group still operates ING Bank of Canada, also known as … Moelis & Company • N M Rothschild & Sons • Oppenheimer … ABN Amro Bank NV • De Nederlandsche Bank • ING Bank NV
41. Brandes Investment Partners LP – dissolution of Atticus Capital in 2009, Rothschild became co-chairman of the hedge fund Attara Capital LP, the successor investment … retailer and owner of the Kookai clothing Brandes Investment Partners LP
42. Unicredito Italiano SPA – όλες οι ενδείξεις δείχνουν Rothschild
43. Deposit Insurance Corporation of Japan – The Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) is an independent agency … Japan-United States Friendship Commission; Joint … Rothschild North America, Inc.; Rothschild, Inc
44. Vereniging Aegon – €3.5 billion secondary offering ABN Amro RothschildLLC, AEGON NV, Morgan Stanley & Co Inc, Vereniging AEGON. Vereniging Aegon, Aegon NV’s (Aegon) largest shareholder, has disposed
45. BNP Paribas – BNP Paribas is a European banking and financial group specialized in corporate, private … Η καρριέρα του διευθυντή ξεκίνησε στην Deutschen Bank μέχρι που το 2000 πήγε στον Rothschild
46. Affiliated Managers Group Inc – Petroleum Exporting Countries (OPEC) investment managers … complete without some mention of the missions of RothschildCapital Group and its more than 3,500 world-wide affiliated
47. Resona Holdings Inc – Simon Rothschild
48. Capital Group International Inc – James Rothschild. Prior to joining Monument Capital Group, Mr. Rothschild was an investment professional with … focused role, being responsible for identifying international partners
49. China Petrochemical Group Company – Resona Holdings Inc. Capital Group International Inc
50. China Petrochemical Group Company … All controlled by Rothschild
(Στοιχεία από άρθρο του Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδη και της Maria Lourdes στοlupocattivoblog).-

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

2 σχόλια:

 1. 28 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 16.32'

  1. Παναγιώτης Μπουρνάζης, 15 ετών
  2. Αναστασία Παπαγγελή, 19 ετών
  3. Θώμη Πλακιά, 20 ετών
  4. Χρύσα Πλακιά, 20 ετών
  5. Αναστασία Πλακιά, 20 ετών
  6. Αναστάσιος Κουτσόπουλος, 21 ετών
  7. Μαρία Θωμαή Ψαροπούλου, 21 ετών
  8. Φραντσέσκα Μπέζα, 21 ετών
  9. Γιώργος Παπάζογλου, 22 ετών
  10. Ελένη Τσίντζα, 22 ετών
  11. Ιορδάνης Αδαμάκης, 22 ετών
  12. Κλαούντια Λάτα, 22 ετών
  13. Αφροδίτη Τσιωμά, 23 ετών
  14. Αγάπη Τσακλίδου, 23 ετών
  15. Ιφιγένεια Μήτσκα, 23 ετών
  16. Άγγελος Τηλκερίδης, 23 ετών
  17. Ντένις Ρούτσι, 23 ετών
  18. Κυπριανός Παπαϊωάννου, 23 ετών
  19. Νικήτας Καραθεόδωρος, 23 ετών
  20. Αναστασία Αδαμίδου, 24 ετών
  21. Καλλιόπη Πορφυρίδου, 24 ετών
  22. Δήμητρα-Ευαγγελία Καπετάνιου, 25 ετων
  23. Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, 26 ετών
  24. Δημήτρης Ασλανίδης, 26 ετών
  25. Νίκος Ναλμπάντης, 27 ετών
  26. Σωτήρης Καραγεωργίου, 28 ετών
  27. Ελπίδα Χούπα, 28 ετών
  28. Γιάννης Καρασάββας, 28 ετών
  29. Δημήτρης Οικού, 29 ετών
  30. Παναγιώτης Χατζηχαραλάμπους, 29 ετών
  31. Σοφία-Ελένη Ταχμαζίδου, 32 ετών
  32. Δημήτρης Μασσάλης, 32 ετών
  33. Βάιος Βλάχος, 34 ετών
  34. Αθηνά Κατσάρα 34 ετών
  35. Μοχάμεντ Εντρίς, 34 ετών
  36. Σπύρος Βούλγαρης, 35 χρονών
  37. Ιονέλ Κουλέλα, 35 ετών
  38. Λένα Δουρμίκα, 39 ετών
  39. Βάγια Μπλέκα, 42 ετών
  40. Ιωάννης Βουτσινάς, 48 ετών
  41. Ανδρέας Παυλίδης, 49 ετών
  42. Μαρία Μουρτζάκη, 51 ετών
  43. Βασίλειος-Κυριάκος Κώττας, 52 ετών
  44. Βαγγέλης Μπουρνάζης, 54 ετών
  45. Βασιλική Χλωρού, 55 ετών
  46. Μαρία Εγούτ, 55 ετών
  47. Γιάννης Τζοβάρας, 55 ετών
  48. Χρυσούλα Κουκαριώτη, 56 ετών
  49. Μαρία Μιάρη, 56 ετών
  50. Γιώργος Φωτόπουλος, 57 ετών
  51. Γιώργος Κουτσούμπας, 59 ετών
  52. Παβλίνι Μπόζο, 62 ετών
  53. Γιάννης Καριώτης, 63 ετών
  54. Γιώργος Κυριακίδης, 67 ετών
  55. Ευαγγελία Κουκαριώτη, 63 ετών
  56. Σύριος μετανάστης.
  57. Εριέττα 23 ετών αγνοείται.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σύλληψη δύο πυροτεχνουργών των ΕΔ για συμμετοχή σε κομμουνιστική τρομοκρατική οργάνωση. Ο ένας υπηρετεί στον Στρατό Ξηράς και ο άλλος στην Πολεμική Αεροπορία.

  Η χθεσινή επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής απέφερε δέκα συλλήψεις ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και δύο εν ενεργεία πυροτεχνουργοί σε Στρατό Ξηράς και Πολεμική Αεροπορία.
  Από όλες τις συλλήψεις αυτές οι δύο ήταν που προκάλεσαν και την μεγαλύτερη εντύπωση.
  Οι δύο στρατιωτικοί φέρονται να είχαν ρόλο «συνεργάτη» των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην “Σύμπραξη Εκδίκησης”, χωρίς άμεση συμμετοχή στην ίδια την τρομοκρατική οργάνωση.
  Ο πρώτος είχε υποβάλει παραίτηση ενώ ο δεύτερος βρίσκονταν σε μακρά αναρρωτική άδεια.
  Η εμπλοκή τους δυστυχώς δείχνει πως ακόμα και μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις έχουν παρεισφρήσει ακραία στοιχεία με ιδεολογίες που είναι αντίθετες με τον ρόλο τον οποίο θα έπρεπε να έχουν.
  Πλέον, ο ακροαριστερός εξτρεμισμός βρίσκει «έδαφος» μέσα στις ίδιες τις κρατικές δομές.
  Οι δέκα συλληφθέντες (η τυπική διαδικασία σύλληψης ακολουθείται και για τους κρατούμενους στις φυλακές) κατηγορούνται για –κατά περίπτωση- συμμετοχή και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, αξιόποινη υποστήριξη και παροχή ουσιωδών πληροφοριών, απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: στην κληρονομική μαφιόζικη μπανανία, σκληροπυρηνικοί κομμουνιστές στα νιάτα τους, έγιναν μετά …Πρόεδροι του Αρείου Πάγου, δικαστές, εισαγγελείς, αστυνομικοί, υπουργοί Δημοσίας τάξεως, βουλευτές, διοικητές της …ΕΥΠ, διπλωμάτες καριέρας, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και βέβαια πράκτορες ξένων πρεσβειών. Πού είναι το περίεργο;
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...