ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Φεβρουαρίου 2024

Πρώτη είδηση η Ελλάδα στα πακιστανικά δελτία: «Στα Αντικύθηρα η κυβέρνηση του Σεΐχη Μητσοτάκη δίνει επιδότηση, σπίτι και γη για να εγκατασταθούν οικογένειες από Πακιστάν»

 

 

 

 

Σμήνος ουκρανικών θαλάσσιων drones βύθισε την ρωσική κορβέτα Ivanovets κλάσης Tarantul στην Μαύρη Θάλασσα! Tα ουκρανικά USV ξεκίνησαν από την Οδησσό και έπληξαν την κορβέτα κοντά στην Κριμαία. Τα drone είναι πάμφθηνα, κατασκευάζονται εύκολα και είναι αναλώσιμα. Μπορούν να παίξουν καίριο ρόλο σε μια πολεμική σύγκρουση και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να είναι καταλυτική η συμμετοχή τους. Έχουν μικρό κόστος κατασκευής και συντήρησης και ελάχιστο κόστος ανά ώρα πτήσης σε σύγκριση με τα μαχητικά αεροσκάφη. Πύραυλος 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να καταρρίψει drone 2.000 δολαρίων.

 

 

 

 

  

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "Πακιστανοί, ελάτε στα Ελληνικά νησιά. Αν μάλιστα έχετε και κανένα μικρό παιδί, οι σεΐχηδες των Αθηνών θα βολευτούν καλά. Σας θέλουμε να βολεύεται και πολλούς από μας. π.χ.   Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. «ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΚΟΚΑΪΝΗ για να τον ΠΗΔΑΜΕ». Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό». )

 

 


https://twitter.com/i/status/1753027952554422704

 

Για ακόμα μία φορά η Ελλάδα και το.. πόσο φιλόξενη είναι για τους αλλοδαπούς έγινε κύριο θέμα σε πακιστανικά δελτία ειδήσεων.

Έτσι εμφανίστηκε Πακιστανός ανταποκριτής από την Αθήνα να μεταδίδει σε πακιστανικό δελτίο ειδήσεων ότι στην Ελλάδα στα Αντικύθηρα η Μητρόπολη μαζί με το κράτος δίνουν σπίτι, γη και επιδότηση 500 ευρώ το μήνα για όποιον θα ζήσει στο νησί!

Λέει το δελτίο: 

«Λόγω του μειωμένου πληθυσμού στο νησί Αντικύθηρα στην Ελλάδα, εισήχθη πρόγραμμα για να μετακομίσουν & να εγκατασταθούν οικογένειες από το Πακιστάν, με δωρεάν σπίτι, κομμάτι καλλιεργήσιμης γης, χωρίς φόρους & 500€ μισθό».

Αυτά ακούνε στο Πακιστάν και θα ετοιμάζουν και βαλίτσες! Ακόμα και παράνομα να μπουν κάτι θα βρει η κυβέρνηση για να τους κάνει νόμιμους.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


 

4 σχόλια:

  1. https://www.iefimerida.gr/kosmos/pakistan-diohnei-paranomoys-metanastes
    To Πακιστάν διώχνει τους... παράνομους μετανάστες -Τελεσίγραφο να φύγουν μέσα σε ένα μήνα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Στέλλα, κάτοικος Γαύδου, ξυπνά από τις 4 να ζυμώσει ψωμί για τους μετανάστες που βρίσκονται στο νησί.
    https://twitter.com/i/status/1753022777890656293
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
    Σήμερα βγήκαμε στις αγορές να δανειστούμε 4 δισ. ευρώ και οι επενδυτές μάς πρόσφεραν 35 δισ.!
    Πετύχαμε, λοιπόν, ορισμένα σημαντικά ρεκόρ: Μετά το 2010 ήταν το μεγαλύτερο ποσό έκδοσης δεκαετούς ομολόγου. Με το μεγαλύτερο βιβλίο προσφορών. Το spread αναμένεται να είναι το χαμηλότερο. Το επιτόκιο δανεισμού αναμένεται να κλείσει γύρω στο 3,5%.


    Δανειστήκαμε με το 2ο μεγαλύτερο επιτόκιο στην Ευρώπη, μεγαλύτερο από το μεσοσταθμικό επιτόκιο των δανείων που έχουμε ήδη συνάψει. Θυμίζω ότι έτσι θριαμβολογούσαμε και το 2008. (https://capital.gr/oikonomia/621668/giati-paramenoun-akriba-ta-epitokia-tou-dimosiou/)
    Μετά το 2032, που θα βρίσκουμε 15+ δισ. τον χρόνο για τοκοχρεωλύσια;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΟΥΣΤΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η καταστροφή των θεμελίων του λαού γίνεται πάντα από μέσα. ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...