ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

06 Φεβρουαρίου 2024

Η εφημερίδα Τhe Telegraph περιγράφει το μαφιόζικο κληρονομικό σουλτανάτο της Ρωμιοσύνης: «Η Ρωμιοσύνη (και η ΕΕ) έχει σαπίσει – Είναι γεωπολιτικά ανίκανη, την κυβερνούν τριτοκλασσάτοι πολιτικοί και θα πεθάνει. Ο πληθυσμός θα γεράσει δραστικά λόγω της κατάρρευσης του ποσοστού γεννήσεων».

 

Ξεκινάει στην Βρετανία δοκιμαστική χορήγηση πρωτοποριακού εμβολίου mRNA εμβολίου σε ασθενείς με καρκίνο, το οποίο βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμά τα καρκινικά κύτταρα. Είναι της ίδιας σπουδαίας τεχνολογίας με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, για το οποίο γράφτηκαν ένα σωρό ανοησίες και παραπληροφόρηση.

 

 

Ο ΧΑΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.  

 Τα  12  άστρα  της  σημαίας  της  "Ευρωπαϊκής  Ένωσης"  που απομυζούν  και  απονεκρώνουν  την  ικμάδα  των  ευρωπαϊκών  λαών,  μέχρι  να  τους  σκοτώσουν  και  να  τους  αντικαταστήσουν  οριστικά  με  αφρικανούς και  ασιάτες  ισλαμιστές.


 Ο  διάσημος πίνακας του Ολλανδού  ζωγράφου  Pieter Bruegel «Ο Πύργος της Βαβέλ»,  1563.

 Επίσημη (!)  αφίσα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (1992).  Συμβολίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση ως τον «Πύργο της Βαβέλ» ή τον «Πύργο της Συγχύσεως».
 
Το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  στο  Στρασβούργο.  

Γιατί φαίνεται μισοτελειωμένο το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου; 

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι έτσι αναδεικνύει την  «απλή φύση της Ευρώπης».
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που βρίσκεται στο Στρασβούργο, σχεδιάστηκε στην 
βάση του διασήμου πίνακα του Pieter Bruegel, «Ο Πύργος της Βαβέλ».

 

ΤΟ ...ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

 

 


 

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΕΓΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2035 ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΚΟΥΝΑΡ ΜΠΕΚ.

"ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ.  ΝΑ  ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ  ΜΕ  ΚΑΘΕ  ΤΡΟΠΟ  159.000.000  "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ".

Τον Ιανουάριο του 2000 στα Ηνωμένα Έθνη δημοσιεύτηκε αναφορά με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μια λύση για τη μείωση και γήρανση του πληθυσμού». Σύμφωνα με τα αναφερόμενα σ’ αυτή, η Ευρώπη έως το 2025 θα έχει ανάγκη από 159.000.000 μετανάστες.  Δεν είναι έξω από το κλίμα η αναφορά του Brock Chisholm, πρώην διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος έλεγε: «Αυτό που σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μεικτούς γάμους με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή, σε έναν κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή».

Προσπάθειες έγιναν το 1946 στο Λονδίνο από ΗΠΑ με τον Retinger (RIIA), το 1947 από τον Τσόρτσιλ (PUEAC χρηματοδοτούμενο από τον Fulbright και το ILEC), το 1948 στο Λονδίνο, επίσης, το UWE και παράλληλα στην Ουάσινγκτον το ACUE και το ACEN, όπου εμπλέκεται και ή CIA με εκπροσώπους της. Όλες αυτές οι προσπάθειες είχαν κοινό χαρακτηριστικό τη συνεχή συνεργασία και αποδοχή των ιδεών του Ιδρύματος «Coudenhove-Kalergi», μέχρι που το 1952 ιδρύεται «club» υπό τον Rockfeler και συνεδριάζει για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο «Bilderberg» της Ολλανδίας.



ΕΛΛΑΔΑ:  Η  ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ.  ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ  ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΠΑΤΕΡΑ  ΣΤΟΝ  ΓΙΟ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΕΓΓΟΝΟ.

 

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ Daniel Cohn-Bendit: "Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν. Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία".

 

Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ. H λευκή ράτσα των ΗΠΑ δεν μπορεί πλέον να αναπαράγει τον εαυτόν της. Τα μισά από τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα στις ΗΠΑ δεν ανήκουν στη λευκή φυλή.

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 200 ΜΕΛΕΤΩΝ: «ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ – ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων των ανδρών από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία φαίνεται να έχει μειωθεί κατά το ήμισυ σε λιγότερο από 40 χρόνια. Η εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους. Δεν παρατηρήθηκε σημαντική μείωση στη Νότια Αμερική, την Ασία και την Αφρική». ΟΜΠΑΜΑ: «ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΥΚΟΥΣ».

 

 

 Με εκτενές άρθρο της η βρετανική «The Telegraph» παρουσιάζει την ΕΕ ως «τελειωμένη» και σε απόλυτη σήψη και παρακμή.

Είναι γεωπολιτικά ανίκανη και καταδικασμένη να πεθάνει ενώ την κυβερνούν τριτοκλασσάτοι πολιτικοί.

Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ασθένειά της είναι ανίατη και η κατάστασή της μη αναστρέψιμη.

«Μπορεί κανείς να θρηνήσει για την παλιά Ευρώπη και να θρηνήσει την πτώση της.

Η σήψη είναι πολύ προχωρημένη και η φθορά πολύ βαθιά: η αδράνεια, η ασυδοσία, ο νοσηρός ειρηνισμός και το μίσος για τον εαυτό της είναι πολύ βαθιά ριζωμένες και αυτή η θανατηφόρα σπείρα δύσκολα μπορεί να σταματήσει.

 

 
 

Βέβαια και η Βρετανία δεν πάει καλύτερα.  Έτσι φαντάζονται το Λονδίνο σε 15 χρόνια, δηλ. το 2040.



 

 

Η Ευρώπη ήταν κάποτε η πλουσιότερη και πιο ανεπτυγμένη ήπειρος, αλλά τώρα είναι στο τέλος της:

Η ταπεινωτική παρακμή της είναι ήδη εμφανής στον υπόλοιπο κόσμο και μόνο οι ίδιοι οι παραπλανημένοι Ευρωπαίοι δεν την αντιλαμβάνονται.

Επιπλέον, τα κακά της η καταστροφική οικονομική αποτυχία, η πλήρης γεωπολιτική ανικανότητα και η μεταναστευτική κρίση έχουν ήδη διογκωθεί.

Το πρόβλημα είναι πολύ περίπλοκο και πολύ μεγάλο για τις τριτοκλασσάτες πολιτικές ελίτ της Ευρώπης να σκεφτούν ακόμη και μια λύση, ειδικά εκείνοι οι εγωμανείς και οι δημαγωγοί στην πολιτική που ηγήθηκαν με τέτοια απελπισία της κοινωνικής αποσύνθεσης, της «αποανάπτυξης», των στρατευμάτων του Ποτέμκιν και των φρικτών δημογραφικών στοιχείων.

Η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία και αλλού βρίσκονται στο χείλος της κοινωνικής έκρηξης, με τους αγρότες να έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί.

Υπάρχει μόνο ένας νικητής στην αντιπαλότητα 248 ετών μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της παλιάς Ευρώπης.

Δεν υπάρχει επιστροφή για την ευρωπαϊκή ήπειρο, γιατί η Ευρώπη έχει καταστρέψει τον εαυτό της, με την πεποίθηση ότι είναι απαραίτητο να κλείσουν επιτυχημένες βιομηχανίες και να σπρώξουν τους ανθρώπους στη φτώχεια για να σωθεί ο πλανήτης:

«Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής για μια ευρωπαϊκή ήπειρο που έχει ασπαστεί τον μηδενισμό, τον μεταχριστιανικό παγανισμό, τον ανελευθερισμό και την πολιτική του φθόνου, που πιστεύει ότι η διάσωση του πλανήτη απαιτεί το κλείσιμο επιτυχημένων βιομηχανιών και την φτωχοποίηση του λαού της, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον ισλαμιστικό εξτρεμισμό και δεν θα μεταρρυθμίσει το κράτος πρόνοιας». 

Ο πληθυσμός της ΕΕ θα κορυφωθεί στα 453,3 εκατομμύρια σε δύο χρόνια και στη συνέχεια θα πέσει στα 419,5 εκατομμύρια μέχρι το 2100, παρά την μαζική μετανάστευση, προβλέπει η Eurostat.

Ο πληθυσμός θα γεράσει δραστικά, λόγω της κατάρρευσης του ποσοστού γεννήσεων.

Τα κράτη πρόνοιας θα εκραγούν, με τους φόρους να εκτοξεύονται στους νεότερους για να πληρώσουν για την υγειονομική περίθαλψη και τις συντάξεις των ηλικιωμένων.

Η μόνη απάντηση των ευρωελίτ, ακόμη περισσότερη μετανάστευση, θα ενδυναμώσει τους δυνητικά επικίνδυνους εξτρεμιστές».

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 






Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

 

 

 

 

ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ; Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2100 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΜΕ 88.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ (Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΙΑΣ ΜΑΖΙ). ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΕΧΕΙ 8.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2100 ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ 50.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΪΝΔΙΚΕΣ. ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ: το Νταρ Ες Σαλάμ της Ταζμανίας, το Μουμπάι, το Δελχί και η Καλκούτα της Ινδίας, η Χαρτούμ του Σουδάν, η Νιαμέι του Νίγηρα, η Ντάκα του Μπαγκλαντές και η Καμπούλ του Αφγανιστάν.




 Εφιαλτικό: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόλις 2,3 εκατομμύρια ταλαίπωροι  γέροντες  Έλληνες  και  θα  συζητούν  για  το  καταραμένο  εμβόλιο.


Η Μάριαμ Ναμπατάνζι, 39 ετών, είναι μια γυναίκα από την Ουγκάντα. Έχει 44 παιδιά από 28 γέννες. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...