ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Φεβρουαρίου 2024

Η "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΝΟΜΟΥ. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕ "ΠΡΟΕΔΡΟ" Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΜΑΦΙΑΣ

 



Ο ΧΑΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΞΥΛΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΛΟΥΟΛΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 



 Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. «ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΚΟΚΑΪΝΗ για να τον ΠΗΔΑΜΕ». Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό». 



ΚΟΥΓΙΑΣ: «Η πρόεδρος των λεσβιών Ελλάδος απεκάλυψε ότι έχει προσωπική σχέση – φιλία με την εξοχότατη κα Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την προσκάλεσε σε ένα gay bar, για να «γιορτάσουν» την ψήφιση του κατάπτυστου αυτού νομοσχεδίου».

Giorgos K. Koutras
@GioKoutras
Αξιότιμη κι αξιοσέβαστη κυρία
@PresidencyGR
.
Σε ποιο νομοσχέδιο θα έχω κι εγώ την τιμή να είμαι παρών σε εορταστικό δείπνο μαζί με εσάς;;
Είναι ο κύριος Καπουτζίδης προνομιακός συνομιλητής της προεδρίας της Ελληνικής δημοκρατίας και γιατί έχει αυτήν την τιμή;
Έχω αυτό το δικαίωμα ή επειδή είμαι ετεροφυλόφιλος δεν το έχω;
Εσείς ως τι «εορτάσατε» το χθεσινό νομοσχέδιο και για ποιον λόγο;
Στο νομοσχέδιο της αναθεώρησης του ποινικού κώδικα θα «εορτάσετε» εκ νέου;;
Σε ποια νομοσχέδια «εορτάζετε» και σε ποια όχι;
Υπάρχει πρωτόκολλο;;

 

 

 

 

Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΡΗΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Με εβραϊκή σημαία κηδεύτηκε ο Έλληνας δήμαρχος Ιωαννίνων.

 

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Πως μπορεί ένας ξένος πράκτορας να πλησιάσει και να στρατολογήσει έναν Έλληνα πολιτικό ή δημοσιογράφο;  

https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/cia_23.html

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;  «Οι πράκτορες πρέπει να ενδιαφέρονται μόνο για τα  λεγόμενα  ιερά  θέματα  της  νέας  εποχής,  δηλαδή  την  αγία  τριάδα:  εβραίοι – ομοφυλόφιλοι – λαθρομετανάστες».


 







Άσκηση ποινικής δίωξης στον πρώην αντιπρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη – Κίμωνα Ευστρατίου για την υπόθεση των ανήλικων αλλοδαπών και των ναρκωτικών. Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚεσ «ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΤΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ.

 






ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: "Γύρω του και στη διάρκεια της ζωής του, ο κύριος Μητσοτάκης είναι συνεχώς ή επιλέγει ανθρώπους που κινούνται μεταξύ ενήλικης και ελεύθερης ομοφυλοφιλίας και παράνομης κακουργηματικής παιδοφιλίας".

 


Χειροκροτούν τον Καλιγούλα αρχηγό της Μαφίας γιατί θα τους επιτρέψει να αγοράζουν παιδιά.

https://twitter.com/i/status/1759099168558125195

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό».


Σοκάρουν τα όσα είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τον παιδικό Winnie το αρκουδάκι και τους είπε ότι... είναι και αρσενικό και θηλυκό. Όπως είπε αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, καθώς ουσιαστικά προωθεί μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.
https://youtu.be/fzLEfjPSkJ0
Αναλυτικά όσα είπε:
«Το αρκουδάκι Winnie-the-Pooh έχει όνομα και αρσενικό και θηλυκό. Και αυτό είναι που έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή. Δεν ήθελαν να δώσουν όνομα ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και έδωσαν και τα δύο. Ήταν πολύ νωρίς αυτά όταν γράφτηκαν σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα».
Το που βρισκόμαστε τώρα... το είδαμε και στο έγγραφο της ΕΕ που ζητά να ξεγράψουμε μέχρι και τα Χριστούγεννα για να μην «ενοχλούνται» οι ΛΟΑΤΚΙ.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ξανά ότι αυτή η ομιλία έγινε σε παιδιά δημοτικού, που ακόμα δεν έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητα τους.
 
 
 
 
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Ο κώλος του καθενός είναι κάτι το ιερό". ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ Ο ΠΑΡΙΟΣ: "Το ίδιο μυαλό έχουνε ο πούστης κι η πουτάνα". «ΙΣΟΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο ΝΟΥΣ»!..
 
 




 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

15 σχόλια:

  1. "Κάποιος οφείλει να μας εξηγήσει ποιο ήταν το αληθινό επάγγελμα του συγχωρεμένου Τράγκα, γιατί τέτοια ποσά που βρέθηκαν στην κατοχή του, δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους. Πάντως δημοσιογράφος δεν ήταν".
    Η απάντηση - εξήγηση σε δημοσιευθέντα άρθρα του Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΤΡΑΓΚΑΣ διέθετε μία βαρύγδουπη ρητορική γλώσσα, που ανακάτευε αρκετές αλήθειες αναμεμειγμένες με ψέματα, χωρίς κανένα – φαινομενικά – σκοπό, πέραν του φθηνού εντυπωσιασμού. Πάντως μαθαίναμε αρκετά απ' αυτόν, αρκεί να είχαμε κριτικό πνεύμα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΤΡΑΓΚΑΣ: "Γύρω του και στη διάρκεια της ζωής του, ο κύριος Μητσοτάκης είναι συνεχώς ή επιλέγει ανθρώπους που κινούνται μεταξύ ενήλικης και ελεύθερης ομοφυλοφιλίας και παράνομης κακουργηματικής παιδοφιλίας".
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/solidarity-now.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ".

    «Κάθε 25 του μηνός τους έβλεπα, να κάθονται στην σειρά και να περιμένουν την «γκομενάρα» του λογιστηρίου στο Σκάι, να τα βγάζει από την μαύρη σακούλα, να τα μετράει και να τους τα δίνει στα χέρια.
    Κακαουνάκης, Τράγκας, Κούλογλου, Ρουμπάτης, Βαξεβάνης, Καρτερός, Χατζηνικολάου, Στάη, Κιμπουρόπουλος, Μαλέλης, ήτανε πρώτοι στην σειρά, γιατί έπαιρναν τα πολλά.
    Κάποιοι άλλοι, όπως εγώ, που είχαν υποχρεωθεί να παίρνουν το 1/3 των χαμηλών αποδοχών τους μαύρα, είμασταν οι τελευταίοι στην σειρά».

    Δημοσιογράφος Νίκος Ρούσσης
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΑΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: «Δεν υπηρέτησα κανέναν άλλον πέρα από την εφημερίδα και τον αναγνώστη. Δεν τρύπωσα ποτέ σε κρατική υπηρεσία. Δεν πήρα ποτέ ούτε μια δεκάρα από κόμματα, οργανώσεις, πολιτικούς, επιχειρηματίες, λεφτάδες, σκυλάδες, πράκτορες, ντόπιους και ξένους. Δεν υπάρχει άνθρωπος να πει ότι αγόρασε την πένα, το μυαλό, τη συνείδησή μου. Ο καλός Θεός με βοήθησε ν' αποφύγω τις κακοτοπιές, τους πειρασμούς, τα δολώματα, τους εκβιασμούς και όλα αυτά τα άνθη του κακού που πνίγουν το χώρο μας. Χαίρομαι που ο Μητσοτάκης, ο Έβερτ, ο Σαμαράς, ο Ανδρέας, ο Λάτσης, ο Καραμανλής, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αλαφούζος, η Αγγελοπούλου και ο οποιοσδήποτε "κάποιος" . . . ουδέ καν διανοήθηκε να πει "μωρέ, πόσο κάνει η πένα σου; Τι θέλεις για να μιλήσεις ή να σωπάσεις;»

    (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
    Ο Χρήστος Πασαλάρης γεννήθηκε το 1925 στα Εξάρχεια σπούδασε ιατρική και πολιτικές επιστήμες στην Αθήνα και δημοσιογραφία στις ΗΠΑ. Ο πατέρας του έδρασε στο γαλλικό σοσιαλιστικό κίνημα και η μητέρα του, γεννημένη στο Μοναστήρι της σκλαβωμένης Μακεδονίας, ήταν κόρη του Μακεδονομάχου Ναούμ Κωνσταντινίδη, οπλαρχηγού του Παύλου Μελά. Σύζυγός του υπήρξε η σπουδαία ζωγράφος Λούη Σηλυβρίδου-Πασαλάρη.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΤΡΑΜΠ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ:
    «Δεν είναι δυνατόν να πολεμάμε 6.000 μίλια μακριά, σε μέρη που δεν έχουμε καν δουλειά και να μην πολεμάμε για την χώρα μας, για τα σύνορά μας. Περισσότεροι Αμερικανοί θα πεθάνουν φέτος από ναρκωτικά, απ’ όσους σκοτώθηκαν όλα τα χρόνια του πολέμου του Βιετνάμ. Εμένα δεν με πληρώνει ο Σόρος, σαν άλλους πολιτικούς».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να διατηρηθεί ισορροπία σε ένα πληθυσμό και πολιτισμό ο κατώτερος δείκτης γεννητικότητας είναι 2.11 παιδιά ανά οικογένεια…. Το 1.9 είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο και το 1.3 είναι αδύνατον.
    Προσέξτε δείκτες γεννητικότητας σε ενδεικτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Γαλλία 1.9, Αγγλία 1.6, Κύπρος 1.4, Ελλάδα 1.3, Γερμανία 1.3, Ιταλία 1.2….
    33 χώρες της Ευρώπης έχουν μέσο όρο από 1.3 μέχρι 1.6… με τάση προς τα κάτω..
    O Ρυθμός γεννήσεων Μουσουλμανικών οικογενειών που ζούν στην Ευρώπη αγγίζει το 5.1. Στην Τουρκία το 4.1… Δηλαδή αν γίνει μια αναγωγή η πλειοψηφία της Ευρώπης σε 20-25 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική …
    Το ερευνητικό κέντρο PEW Research center (Search, Demographic PEW) αναφέρει: Από τα 4,7 μεταναστών το 2016, στην Ευρώπη 2.8 εκ, ήταν Μουσουλμάνοι, (Κατά προσέγγιση) ανεβάζοντας το ποσοστο των Μουσουλμάνων Ευρωπαίων κατοίκων, προσθέτοντας και τις πολυάριθμες γεννήσεις απο το 4,1% που ήταν το 1990 σε άνω του 7-8% μέχρι σήμερα…. με τάση να φθάσει μέχρι το 2020 στο 10%…. Σήμερα υπολογίζεται ότι το 75-80% των μεταναστευτικών ροών είναι Μουσουλμάνοι.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την δεκαετία του 1960 ο μέσος ρωμιός αποτρελάθηκε τελείως: έγινε ασύδοτος, παράτησε την συνετή και ασκητική ζωή και αποτίναξε κάθε μέτρο στην συμπεριφορά του.

    Καπνίζοντας αρειμανίως Μάρλμπορο, εξολόθρευσε με τα δόντια του όλες τις ολλανδικές αγελάδες, κατέφαγε όλα τα γερμανικά γουρούνια, κατάπιε όλα τα δανέζικα λιπαρά τυριά. Η καταπιόνα του φουλάρισε με σαλάμια, λουκάνικα, κασέρια, γραβιέρες, ζαμπόν, μπέικον, κοντοσούβλια, γαρδούμπες, κοκορέτσια.

    Παράτησε το ταπεινό τσίπουρο και ρούφηξε τεράστιες ποσότητες νοθευμένου σκωτσέζικου ουίσκυ, που φτιάχνεται στην Βουλγαρία από βερνίκια νυχιών.

    Παρατάισε τα παιδιά του και τα έκανε τα πιο παχύσαρκα παγκοσμίως.

    Σήμερα, μετά τα όργια των 60 χρονών, οι ρωμιοί άρχισαν να πεθαίνουν, χωρίς σταματημό, στον ύπνο και και στον ξύπνο, καθιστοί και όρθιοι, νέοι και γέροι, άντρες και γυναίκες.

    Ναι, βέβαια. Δεν φταίει η συμπεριφορά και η διατροφή του. Δεν φταίει που η χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια είναι πενταπλάσια του φυσιολογικού. Δεν φταίει που υπάρχουν 3.000.000 υπερτασικοί και 1.500.000 διαβητικοί.

    Όχι. Φταίει το καταραμένο εμβόλιο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1967. «ΠΡΟΕΔΡΕ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΖΟΝΣΟΝ: «πώς γίνεται να βιάζουν μία πουτάνα»;
    Αληθινός διάλογος στις ΗΠΑ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ».
    ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ: Μετά την ήττα του ευρωπαίου Ναπολέοντα το 1815, ο πλανήτης ΓΗ εξουσιάζεται για 200 χρόνια από την αγγλοσαξωνική ράτσα, επικεφαλής της οποίας βρίσκονται οι απόγονοι του Αβραάμ. Κάθε αμφισβήτηση αυτής της πραγματικότητας συντρίβεται με τα όπλα. Αυτή είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας. Μην περιμένετε από τα περιττώματα της διεθνούς πολιτικής, τους λεγόμενους «έλληνες πολιτικούς» να αμφισβητήσουν αυτό το καθεστώς. Άπαγε της βλασφημίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΡΑΚΟΥΚΗ:
    «Λυπούμεθα πολύ, αλλά το δικηγορικό μας γραφείο την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιοποιήσει δύο υποθέσεις όπου ο «κορυφαίος» Έλληνας ιατροδικαστής, κατά τον κορυφαίο δικαστικό ερευνητή «δημοσιογράφο με τα πράσινα παντοφλέ παπούτσια», κος Καρακούκης, (σύζυγος της δικαστίνας Λεπενιώτη), έστειλε στη φυλακή για πολλά χρόνια έναν αθώο φοιτητή γιατί μόνο αυτός ανακάλυψε ότι είχε δήθεν στραγγαλίσει τη φίλη του, καταστρέφοντάς του οριστικά τη ζωή και μια δεύτερη υπόθεση, στρατιωτικών γιατρών, τους οποίους κατέστρεψε επί σειρά ετών, γνωμοδοτώντας μόνο αυτός ότι είχαν διαπράξει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, προτού και στη μια υπόθεση, του αθώου φοιτητή και στην άλλη, των αθώων στρατιωτικών γιατρών, η τακτική Δικαιοσύνη στην πρώτη περίπτωση και η στρατιωτική Δικαιοσύνη στη δεύτερη, αγνοήσουν εντελώς τις ιατροδικαστικές γνωμοδοτήσεις του και αθωώσουν παμψηφεί τους κατηγορουμένους.
    Αθήνα,7/12/2022, Αλέξιος Κούγιας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 19/2/1962 Πεθαίνει ο Έλληνας γιατρός και βιολόγος Γεώργιος Παπανικολάου (1883-1962). Πρωτοπόρος στην κυτταροπαθολογία, και τον πρώιμο εντοπισμό του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, περισσότερο γνωστός ως ο άνθρωπος που ανακάλυψε την κυτταροδιαγνωστική μέθοδο, γνωστή ως Τεστ Παπ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΥΓΙΑΣ: «Η πρόεδρος των λεσβιών Ελλάδος απεκάλυψε ότι έχει προσωπική σχέση – φιλία με την εξοχότατη κα Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την προσκάλεσε σε ένα gay bar, για να «γιορτάσουν» την ψήφιση του κατάπτυστου αυτού νομοσχεδίου».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΙΜΑ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Δεν υπάρχουν πιο γενναιόδωροι, δυνατοί και αισιόδοξοι άνθρωποι απ’ τους Έλληνες, ειδικά απ’ όσους ζουν στα χωριά κι ακόμα ειδικότερα απ’ τους Έλληνες της Ηπείρου.(…) Η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο πλούσια έθνη, όσον αφορά στους πόρους, στους ανθρώπους, στην εξυπνάδα, στην ομορφιά, στον πολιτιστικό πλούτο, στη μουσική και στα τοπία. Όλοι οι υπόλοιποι απλά ζηλεύουν και περιμένουν να τους δουν να “πυροβολούν ο ένας τον άλλον”».
    (από συνέντευξη τού Christopher King στο publishmagazine.gr την 18/2/2016).
    Μοιρολόι κλαρίνου για τους άταφους ήρωες του 1940. https://youtu.be/e5ji_XmjPBs
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...