ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Απριλίου 2023

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ».

 

 

 


 

Η δήλωση του Πρόεδρου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Πανικόβλητο το Μαξίμου και σύσσωμο σχεδόν το Μιντιακό σύστημα,  που στηρίζει την Μητσοτακική προπαγάνδα, «από πρωίας μέχρι νυκτός», λυσσά, υβρίζει, και συκοφαντεί. Όλες οι επιθέσεις εκπορεύονται από αυτό. Για να διασωθεί το Μητσοτακικό Πριγκιπάτο, βυθίζουν ύπουλα δηλητηριασμένο μαχαίρι στην πλάτη του Κόμματος.

Οι Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι έχουν χάσει τον έλεγχο των λόγων τους. Η πρόβλεψη της ασφαλούς ήττης τους, τους καθιστά νευρικούς. Ο εκπρόσωπος της Κυβερνήσεως, μετεβλήθη σε κοινό υβριστή. Δι’ ομαδικού χαρακτηρισμού, καθυβρίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που προσβλέπουν στο «Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ».

Κατάπληκτη η κοινή γνώμη διαπιστώνει, ότι για να διατηρηθεί ο κύριος Μητσοτάκης στην εξουσία, επιστρατεύει όλα τα μέσα. Δεν ορρωδεί προ ουδεμιάς συνταγματικής εκτροπής. Καταφώρως παραβιάζει το Σύνταγμα και καταπατά τα θεμελιώδη πολιτικά δικαιώματα του λαού.

Με κυνισμό Δεληγιαννικής Φατρίας, παρεμβαίνει στον Οργανισμό Λειτουργίας του Αρείου Πάγου. Προαναγγέλλει τρίτη νομοθετική παρέμβαση, δια της οποίας εμμέσως ομολογούν, ότι απεργάζονται παρεμβάσεις στο έργο του Αρείου Πάγου. Θέλουν, δηλαδή, να συνεχίσουν την προσφιλή τακτική τους! Θέλουν να εισάγουν κενά δαιμόνια στην Δικαιοσύνη. Να την διαφθείρουν. Να την ταπεινώσουν. Να την εξευτελίσουν.

Χωρίς αμφιβολία είναι επικίνδυνοι!

Δημοκρατικέ Λαέ – Έλληνες Πατριώτες

Η ώρα της κρίσεως πλησιάζει!

«Οι τα φαύλα πράξαντες» θα τιμωρηθούν από τον Λαό.

Η Δημοκρατία θα νικήσει.

Η Συνταγματική νομιμότητα θα αποκατασταθεί

.

Αθήνα 07-04-2023

Ο Πρόεδρος 

Αναστάσιος Κανελλόπουλος

Επίτιμος Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου

 

 

 

Ζ.Π. 



ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Κανελλόπουλε: τοποθέτησε την Βαλερί Πλέημ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.


ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ (ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ 90) ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. "Η χριστιανική θεολογία είναι η γιαγιά του μπολσεβικισμού". Όσβαλντ Σπένγκλερ



Ο επίτιμος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, εξελέγη Πρόεδρος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

 

11 σχόλια:

  1. Στιβαρό κείμενο ενός πραγματικού Έλληνα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμάστε άμεσα δεύτερο κόμμα, εναλλακτικό, με άλλους υποψηφίους. Έχουν πιάσει δικαστές, κανάλια, σάιτς, τα πάντα όλα, για να μην χάσουν την κουτάλα, ξέρουν πως θα πάνε φυλακή με αυτά που έχουν κάνει.
    Αν αποκλείσουν τους Έλληνες, δώστε μήνυμα να ψηφίσουμε ομαδικά την εναλλακτική.
    Φερθείτε πιό έξυπνα από τις λαμογιοπατσαβούρες της κλεπτοδημοκρατίας.
    Βορίδη, την επομένη των εκλογών έρχεται τσεκούρωμα.
    ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακάρ: «Αναμένουμε θετικές εξελίξεις σε ορισμένα θέματα με την Ελλάδα το προσεχές διάστημα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ραγδαία μείωση του πληθυσμού της Αθήνας προβλέπει η EUROSTAT: Χώρα και πρωτεύουσα εξαφανίζονται δημογραφικά.
    Στις 300.000 οι εκτρώσεις κατ΄ έτος στην Ελλάδα.

    Απόλυτα ταυτόσημες με το συνολικό μέλλον της Ελλάδας είναι οι προβλέψεις της EUROSTAT για τον πληθυσμό της Αθήνας, καθώς η πρωτεύουσα της Ελλάδας αναδεικνύεται σε πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στην αναμενόμενη μείωση πληθυσμού έως το 2100.
    Όπως εξαφανίζεται δημογραφικά η χώρα έτσι και ο πληθυσμός της πρωτεύουσας αναμένεται να παρουσιάσει τεράστια μείωση μέχρι το τέλος του αιώνα.
    Από τις 50 μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές της ΕΕ, η Αθήνα θα έχει τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού μέχρι το 2100, τόσο σε απόλυτα όσο και σχετικά μεγέθη.
    Ο πληθυσμός της από 3,52 εκ. κατοίκους το 2021 εκτιμάται να πέσει στα 2,21 εκ. το 2100 με το μεγαλύτερο ποσοστό των τότε κατοίκων να είναι ηλικιωμένοι, άνω των 65 ετών.
    Πρόκειται για μείωση της τάξης των 1,31 εκατομμυρίων κατοίκων ή σε ποσοστό -37%.
    Όλα αυτά σε μια χώρα όπου οι εκτρώσεις εκτιμώνται σε 100.000 έως 300.000 ανά έτος. Αυτό σε συνδυασμό με τα κύματα των αλλοδαπών που κατακλύζουν τη χώρα από τις αρχές της δεκαετίας του 90 έως και σήμερα θα έχουν αποτέλεσμα τη δημιουργία μις άλλης κοινωνίας εντελώς διαφορετικής και χωρίς καμία συνέχεια με την σημερινή, στην οποία θα πλειοψηφεί το μουσουλμανικό στοιχείο.
    Κατά συνέπεια η Ελλάδα δεν πρέπει να φοβάται κάποιο εξωτερικό εχθρό, αφού εξαφανίζεται από μόνη της και μάλιστα ταχύτατα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ: «Στους συμπολίτες μας Έλληνες Εβραίους σας εύχομαι χαγκ πέσαχ σαμεαχ».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΟΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΑΡΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Οι πληρωμένοι του Σόρος. Οι υπάλληλοι του Ρότσιλντ. Το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ που παρακολουθείται και δέρνει ανηλεώς τις γκόμενες. Οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΡΙ ΠΛΕΗΜ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ο Μητσοτάκης έτρεμε, τραύλιζε και διάβαζε σκονάκια, όταν ρωτήθηκε για το κόμμα μας σε στημένη συνέντευξη στον Αυτιά. Ένα βρώμικο σχέδιο κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος εξελίσσεται, την ώρα που το Εθνικό_Κόμμα_ΕΛΛΗΝΕΣ αγγίζει διψήφια ποσοστά.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α. Κανελλόπουλε: τοποθέτησε την Βαλερί Πλέημ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΤΑΣΗ Ζ.Π. να δημιουργηθεί και ένα εναλλακτικό κόμμα με την ονομασία "Βαλερί Πλέημ".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Τουρκία επεκτείνει το ναυτιλιακό εμπάργκο στην Κύπρο αλλά η Αθήνα την προωθεί για την ηγεσία του Διεθνούς Ναυτιλιακού Ομίλου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νέες εκπλήξεις του Κασιδιάρη. Θα στείλει ξανά τον υπουργό στην αγκαλιά των τραβεστί με υπογλώσσια;
    Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έρχονται και άλλες εκπλήξεις από το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Τι θα είναι αυτές, θα φανεί. Πάντως φαίνεται ότι Βορίδης και Μαφία του Μαξίμου δεν θα βρουν την ησυχία τους.

    Λέτε να χρειαστεί υπογλώσσια ο υπουργός; Ή από τις πολλές πολιτικές φάπες να γυρίσει ξανά στην αγκαλιά των τραβεστί;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...