ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Απριλίου 2023

Ο επίτιμος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, εξελέγη Πρόεδρος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Η διαβίωση σε κρύο περιβάλλον μειώνει την ευπάθεια στην ανάπτυξη νοσημάτων και αυξάνει τη μακροζωία. OI AΝΥΠΑΝΤΡΟΙ ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ 30ΡΗΔΕΣ ΚΑΙ 40ΡΗΔΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΝ ΣΑΝ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ: «ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»…

 

 

 

 

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ «ΕΛΛΗΝΕΣ».

 

 

Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος στην Α' Αθηνών με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

 

 


 

 


Το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε την Τρίτη 4 Απριλίου και εξέλεξε με απόλυτη πλειοψηφία Πρόεδρο του κόμματος τον επίτιμο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο. 

Ακολουθούν οι επίσημες ανακοινώσεις του Πανελληνίου Συμβουλίου από τον Ναύαρχο Μιχαήλ Παναγιωτόπουλο και τον καρδιοχειρουργό Βασίλειο Αποστολίδη.

Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος: «Εν όψει των επικείμενων εθνικών εκλογών έλαβε χώρα έκτακτη συνεδρίαση του Πανελληνίου Συμβουλίου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ κατά την οποία ελήφθη σειρά αποφάσεων για την απρόσκοπτη συμμετοχή του κόμματος στην εκλογική διαδικασία με στόχο την είσοδό μας στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Βασίλειος Αποστολίδης: «Το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 παρ. 2 συνεδρίασε και αποφάσισε τις κάτωθι τροποποιήσεις – προσθήκες στο Καταστατικό του και συγκεκριμένα:

 


Άρθρο 8 (παρ. 1 υποενότητα Β') περί των οργάνων κεντρικής οργάνωσης καθώς και στο άρθρο 1 «ο Πρόεδρος του κόμματος», το οποίο τροποποιείται ως εξής:  

Το κόμμα διευθύνεται από τον Πρόεδρο αυτού, ο οποίος αποφασίζει επί παντός θέματος, που αφορά την λειτουργία του κόμματος. Κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας το Πανελλήνιο Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα Πρόεδρο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, τον Επίτιμο Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο».  

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταθέσει το τροποποιηθέν Καταστατικό εντός των προσεχών ημερών στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και εν συνεχεία θα απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

Γραφείο Τύπου ΕΛΛΗΝΕΣ

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια:

 1. Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος στην Α' Αθηνών με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΣΦΙΧΤΗ ΡΩΜΑΙΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ». ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.
  Η δήλωση των αδελφών του Αναστάσιου Κανελλόπουλου:
  «Προς ενημέρωση όλων, σε σχέση με την επιλογή του αδερφού μας, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, που αποτελεί αντικείμενο δημοσιογραφικού σχολιασμού, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα κατωτέρω:
  Οι δημοκρατικές μας πεποιθήσεις, τα πιστεύω μας και η μακρόχρονη, θετική και επωφελής, διαδρομή μας στην κοινωνία, είναι γνωστό σε όλους, όσους γνωρίζουν τις δημόσια εκπεφρασμένες θέσεις και απόψεις μας, ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις πρόσφατες πολιτικές πρωτοβουλίες και επιλογές του αδερφού μας.
  Από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε εμμέσως τις σκέψεις και επιλογές του να δραστηριοποιηθεί πολιτικά με τον τρόπο που αναφέρεται στα πρόσφατα δημοσιεύματα, του γνωστοποιήσαμε ευθέως τις αντιρρήσεις μας, με την ελπίδα αποτροπής του. Όταν οι επιλογές του αυτές δημοσιοποιήθηκαν, αποτελώντας αντικείμενο δημοσιογραφικής ενημέρωσης, εκφράσαμε εκ νέου, με κάθε δυνατό τρόπο, την πλήρη αντίθεσή μας.
  Με δεδομένη όμως την έκταση που έχουν ήδη λάβει τα σχετικά δημοσιεύματα, και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, είτε εκ πλάνης είτε συνειδητά, ότι ταυτιζόμαστε με επιλογές που είναι αντίθετες προς τα δημοκρατικά μας πιστεύω, οφείλουμε και δια της παρούσης μας, να εκκαθαρίσουμε τη θέση μας δημοσίως προς τούτο, επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχουμε καμία σχέση με επιλογές που συναντούν τη ρητή μας διαφωνία.
  Η αδερφική σχέση δεν επιτρέπει πολιτικές ταυτίσεις, ούτε δικαιολογεί αντίστοιχες κρίσεις και συλλογισμούς.
  Αθήνα, 5 Απριλίου 2023
  ΟΙ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ
  1. Δημήτριος Κανελλόπουλος, επίτιμος Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.
  2. Θεόδωρος Κανελλόπουλος, εν ενεργεία Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.
  3. Αθανάσιος Κανελλόπουλος, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
  Ζ.Π

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...