ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Απριλίου 2023

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ».

 

 

Κανελλόπουλε: τοποθέτησε την Βαλερί Πλέημ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Συνέντευξη Αναστάσιου Κανελλόπουλου: «Θα καταπέσει ο παραλογισμός με τις συνεχείς αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις!»

 

 


Ηλίας Κασιδιάρης  Προς κυβερνητικά ανδρείκελα και αχυρανθρώπους:
 Μία λύση υπάρχει για να με σταματήσετε
. Να καταργηθεί με τροπολογία ο Άρειος Πάγος και τα κόμματα να ανακηρύσσονται από τριμελή επιτροπή με πρόεδρο τον Μητσοτάκη και μέλη τους Βορίδη-Ντογιάκο...

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  μαζί τους  η   Κλάπα, η κολλητή του  Ντογιάκου, του ψηλού του Παναθηναϊκάκια  που γ… τρεις - τρεις,  να συμμετέχει στην διευρυμένη σύνθεση του "Αρείου Πάγου".

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

1 σχόλιο:

  1. ΝΕΑ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΤΗΣ CIA ΜΙΑ ΖΑΚΥΝΘΙΝΙΑ. KAMIA ΣΧΕΣΗ ME THN ΠΛΕΗΜ.
    Το όνομα αυτής Αγγελική! Ζακυνθινιά η νέα σταθμάρχης της CIA στην Αθήνα. Τα ψώνια που έκανε παρέα με την «Μαντάμ Μπουντουάρ» της ΕΥΠ και η υποβαθμισμένη «Έλενα». Το παρατσούκλι της ελληνοαμερικανίδας στους διαδρόμους της Κατεχάκη που παραπέμπει σε τραγουδίστρια.
    Του Άρη Σπίνου
    Για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Αθήνα η CIA επέλεξε γυναίκα - σταθμάρχη!
    Και άλλες φορές γυναίκες της Αμερικάνικης πρεσβείας είχαν κυρίαρχο ρόλο αλλά ποτέ την πρώτη θέση. Τούτη την φορά η Ελληνοαμερικανίδα από την Ζάκυνθο, παντρεμένη με 2 παιδιά ανέλαβε τον ρόλο της επικεφαλής του κλιμακίου της CIA στην Αθήνα. Στην ουσία αναβαθμίστηκε από την θέση που είχε στην ίδια υπηρεσία και στην ίδια πρεσβεία. Φίλη με την «Μαντάμ Μποντουάρ» από τα παλιά που φρόντισε έστω και με επιτυχίες - φούσκα του τελευταίου καιρού που είδαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων να επισφραγίσει το νέο της ρόλο. Πριν λίγες μέρες ένα πουλάκι τους είδε να σουλατσάρουν σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας και τα χέρια τους να είναι γεμάτα με φιρμάτες τσάντες που είχαν περιεχόμενο τα ψώνια που έκαναν. Έκατσαν και ήπιαν καφεδάκι και σαν καλές φίλες είπαν για όλους και για όλα. Από την παρέα τους λείπει η «Έλενα» αφού η «Μαντάμ Μποντουάρ» την έχει υποβαθμίσει και δεν την βάζει στα μεγάλα κόλπα. Μας είπαν ότι το ψευδώνυμο της «Αγγελικής από την Ζάκυνθο», ή «Άντζελας» (το επίθετο και η φωτογραφία της δεν έχουν προς το παρόν αξία) κατά τον κόσμο της CIA είναι «Καλομιράκη» εξαιτίας του ταπεραμέντου και της τεχνητής αθωότητας που έχει όπως και η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια που μπήκε στην ζωή μας για ένα φεγγάρι. Βέβαια να πούμε ότι η «Άντζελα» δεν είναι Βάλερι Πλέιμ που μεγαλούργησε στην Αθήνα για λογαριασμό της CIA και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν έχει ούτε τις δυνατότητες να γίνει σαν αυτήν αν και θα ήθελε. Άλλες εποχές τότε, άλλα συμφέροντα και φυσικά άλλα προσόντα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...