ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

29 Απριλίου 2023

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α1 ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. Η δικηγόρος του Κασιδιάρη Βάσω Πανταζή: "Η ΚΛΑΠΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, για την κατοχή μιας νόμιμης καραμπίνας, για την οποία είχε αθωωθεί αμετάκλητα".

 




"ΕΙΜΑΙ ΗΜΙΘΕΟΣ" ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ.
ΙΔΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ. "Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου βρίσκεται μεταξύ Θεού και ανθρώπων. Σαν ημίθεος δυστυχώς είναι θνητός". Στο ερώτημα μιάς θνητής τι θα κάνει μετά το τέλος Ιουνίου οπότε συνταξιοδοτείται, είπε ότι είναι έτοιμος ως κοινός θνητός να υποταχθεί στις δυνάμεις του πανδαμάτορα χρόνου".

 



Το «εθνικό Κόμμα Έλληνες»  ζήτησε την  εξαίρεση τριών δικαστών της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου της Ευδοξίας Κιουπτσίδου – Στρατουδάκη, της Ιωάννας Κλάπα και της Ασημίνας Υφαντή.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Χατζηλιάδης, αιτήθηκε την αποχή τριών δικαστών του Αρείου Πάγου από τη σύνθεση του Πολιτικού Τμήματος, επικαλούμενος δημοσιεύματα, βάσει των οποίων οι τρεις δικαστές πραγματοποίησαν προ διάσκεψη ώστε να προετοιμάσουν απορριπτικό σκεπτικό για τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές.

Η αίτηση εξαίρεσης θα κριθεί από το Α2 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

 

Αναλυτικά η δήλωση της δικηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη για την αίτηση εξαίρεσης

«Πληροφορηθήκαμε ότι μέλη της συνθέσεως είναι τρεις δικαστές για τις οποίες τις προηγούμενες ημέρες έλαβαν χώρα εκτενή δημοσιεύματα περί συμμετοχής τους σε μια συνάντηση που έχει πραγματοποιηθεί προκειμένου να καταγράψουν σκεπτικό απόρριψης του Εθνικού κόμματος Έλληνες στις επερχόμενες εκλογές.

Τα δημοσιεύματα αυτά παρότι αναμέναμε αρκετές ημέρες να διαψευστούν είτε από τος ίδιες, είτε από το συνδικαλιστικό όργανο, δεν έγινε καμία διάψευση. Αυτό δημιουργεί υπόνοιες ότι δε θα είναι αντικειμενική και αμερόληπτη η κρίση τους. Να ξεκαθαρίσω ότι οι υπόνοιες αυτές δεν αφορούν το πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη, αφορούν την κοινωνία γενικότερα.

Καθότι η απόφαση αυτή έχει ιστορική σημασία για τη δημοκρατία και τις ελεύθερες εκλογές. Επειδή λοιπόν δημιουργήθηκαν δυσμενή σχόλια γι αυτές τις τρεις δικαστές αρεοπαγίτες, οι οποίες αποτελούν μέλη της συνθέσεως κι εμείς θεσμικά θέλουμε να θωρακίσουμε απέναντι στην ελληνική κοινωνία την απόφαση αυτή, ώστε να μην αμφιβάλλει κανένας πολίτης ότι αυτή η απόφαση είναι αντικειμενική και δεν είναι προειλημμένη, καταθέτουμε αυτή τη στιγμή στο τμήμα του Αρείου Πάγου αίτηση προκειμένου είτε οι ίδιες να δηλώσουν αποχή από τη σύνθεση του Τμήματος για λόγους ευπρέπειας, όπως ορίζει ο νόμος, ειδάλλως ζητούμε να εξαιρεθούν με δικό μας αίτημα, καθ’ ότι, ούσες πρωταγωνίστριες αρνητικών δημοσιευμάτων, η δε τρίτη εξ αυτών, ούσα εφέτης ανακρίτρια είχε λάβει απόφαση γι αυτόν και τον είχε προφυλακίσει, ενώ αθωώθηκε αμετάκλητα για την κατοχή μιας νόμιμης καραμπίνας, ζητούμε να απέχουν από μόνες τους, διαφορετικά ζητούμε να εξαιρεθούν από τον Άρειο Πάγο».



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 






ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Κατατίθεται στον Άρειο Πάγο η υποψηφιότητα του Εθνικού Κόμματος Έλληνες – Αν τολμούν ας μας κόψουν. Απευθείας κάλεσμα προς τους έντιμους δικαστές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».




Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΑΖΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ Ν.Δ.




Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: «Όποιος δικαστικός εμποδίσει την κάθοδό μας στις εκλογές διαπράττει εσχάτη προδοσία». ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».






Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ πού δήλωσε την Κυριακή: «Κατεβάζω στις εκλογές το κόμμα ΕΑΝ, γιατί δεν μπορούμε πλέον να κατεβούμε ως “Έλληνες”». ΑΜΕΣΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΤΟΥ Α1 (τρισάθλια εκτελεστικά όργανα μιας μαφιόζικης οικογένειας) και τους υπέδειξε τί να κάνουν: «Ήδη έχετε στα χέρια σας την απορριπτική απόφαση και για το ΕΑΝ, αφού συνδέει το κόμμα του με την Η.Κασιδιάρη».


1 σχόλιο:


  1. ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ: «ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΛΟΓΩ ΥΔΡΙΤΩΝ».

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΔΡΙΤΕΣ ΜΕΘΑΝΙΟΥ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΩΝΑ. ΟΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/04/blog-post_30.html

    Μεγάλα κοιτάσματα υδριτών έχει κοντά στα Ίμια και σε άλλα σημεία-Για αυτό οι Τούρκοι μιλούν για ελληνικά νησιά με “απροσδιόριστο καθεστώς” μέσω του Μ.Τσαβούσογλου εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

    Ο απόστρατος Υποναύαρχος Cihat Yaycı αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης δράσης της Άγκυρας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο για το αποθεματικό των υδριτών, που βρίσκεται εκεί, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες της χώρας για 544 χρόνια.

    Αναφερόμενος ο ίδιος αρχικά στο δυναμικό ένυδρου αερίου στη Μαύρη Θάλασσα, κάλεσε τις τουρκικές αρχές να αναλάβουν δράση λέγοντας: «Μην παραδοθείτε στους αδαείς», στοχοποιώντας την Ελλάδα.

    “Οι υδρίτες, θεωρούνται η πηγή ενέργειας του μέλλοντος στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο. Υπάρχει ένα τεράστιο απόθεμα για την κάλυψη των αναγκών μας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο’, τόνισε ο ίδιος.

    “Οι υδρίτες είναι παγωμένο πετρέλαιο και φυσικό αέριο”, τόνισε ο Γιατσί υπογραμμίζοντας ότι τα κοιτάσματα στην Ανατολική Μεσόγειο έχουν την ικανότητα να καλύψουν τις ανάγκες 544 ετών της Τουρκίας σε φυσικό αέριο.

    «Μην παραδίδετε τον πλούτο της επόμενης γενιάς στους αδαείς, και μην λέτε : «Θα τα πάω καλά με τους Έλληνες, δεν θα αντιμετωπίσω την ΕΕ». Είναι τόσο ξεκάθαρο. Μην παραδίδετε τον πλούτο της επόμενης γενιάς στον άπιστο Έλληνα.

    Φυσικά, υπάρχει μια πολύ οδυνηρή κατάσταση εδώ. Λυπάμαι πολύ. Από τις 22 Δεκεμβρίου 2020, δεν ξεπεράσαμε τον χάρτη της Σεβίλλης, με τον οποίο οι Έλληνες φυλάκισαν τον Κόλπο της Αττάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο.

    Καλώ τις αρχές να δράσουν. Η Τουρκία είναι μια χώρα που στην θάλασσα έχει πλούσια κοιτάσματα υδριτών.

    Οι υδρίτες αερίων θα μπορούσαν να είναι η πηγή ενέργειας του μέλλοντος λόγω του μεγάλου όγκου μεθανίου που περιέχουν. Υπό τυπικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας, 1 m3 ένυδρου αερίου περιέχει 164 m3 αερίου και 0,8 m3 νερού”, κατάληξε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

    Ο Τούρκος εν αποστρατεία ναύαρχος ουσιαστικά μας προαναγγέλλει ότι η Τουρκία θα επιχειρήσει επίσης να επεκτείνει τη ζώνη θαλάσσιας δικαιοδοσίας της στη Μεσόγειο, επικαλύπτοντας την Ελλάδα και τα σχέδια της Κύπρου στην περιοχή.

    Οι γεωλογικές ενδείξεις, τονίζουν οι επιστήμονες, είναι σαφείς ως προς τον προσδιορισμό της γεωλογικής υφής στην περιοχή, που επιτρέπει στους ειδικούς να μιλούν με βεβαιότητα για το μεγαλύτερο κοίτασμα βιογενούς φυσικού αερίου στον κόσμο, το οποίο βρίσκεται εγκλωβισμένο στο γεωγραφικό τόξο «Ιόνιο Πέλαγος – Λιβυκό Πέλαγος – θάλασσα της Κύπρου» .

    Τούρκος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Μπογάζιτσι της Κωνσταντινούπολης ,Δρ. Γκουρκάν Κουμπάρογλου αποκαλύπτει με επιστημονικά στοιχεία γιατί η Άγκυρα έχει λυσσάξει με το Καστελόριζο.

    «Το σύμπλεγμα του Καστελόριζου (Μεγίστη, Στρογγύλη ,Ρω) βρίσκεται πολύ κοντά σε μια περιοχή που εκτείνεται από τον Κόλπο της Αττάλειας ως τον Κόλπο της Φοινίκης και νοτιο-ανατολικά του νησιού βρίσκονται στον πυθμένα της θάλασσας υποθαλάσσια όρη λάσπης με υδρίτες εγκλωβισμένου μεθανίου» ,δηλαδή το 70% και 90% του φυσικού αερίου, είχε δηλώσει ο Τούρκος καθηγητής και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ενεργειακής Οικονομίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Yeni Safak.

    Το ζήτημα αφορά την ξεκάθαρη προσπάθεια σύγκρουσης της Τουρκίας με την Ελλάδα με αφορμή την ενέργεια, την οποία τόσο απεγνωσμένα αποζητά το καθεστώς Ερντογάν, θέτοντας τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις σε εγρήγορση και πάλι.

    Η λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου εκτιμάται ότι περιέχει φυσικό αέριο αξίας 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων (5,9 τρισεκατομμύρια TL), σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Έρευνα. Πηγή: enoplos.gr

    Ζ.Π.





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...