ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

11 Απριλίου 2023

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ γιατί: συνομίλησε ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (!) με δικαστές και για διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας, αθέμιτη άσκηση επιρροής, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Με τέτοιες κατηγορίες οι έλληνες πολιτικοί της μπανανίας και οι συνομιλητές τους δικαστές και εισαγγελείς – π.χ. Ντογιάκος, Κλάπα, Λεπενιώτη, Τζανερίκος - θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι στην φυλακή. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΣΑΡΚΟΖΙ.

 

 

 

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΣΑΡΚΟΖΙ. ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ – ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΥ; Γ.Οικονόμου για διάταξη αποκλεισμού «κόμματος Κασιδιάρη»: «Υπήρξε παρέμβαση της κυβέρνησης στη διαδικασία λήψης της απόφασης»! Β.Θάνου για την διάταξη εκλογικού αποκλεισμού του «κόμματος Κασιδιάρη»: «Η κυβέρνηση ευτελίζει την δικαστική εξουσία». «Καταργούν την ανεξαρτησία των πολιτών και κοροϊδεύουν τους πολίτες».

 


 

Φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης: Απίστευτος ο αγώνας και το κουράγιο αυτού του ανθρώπου. ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 Απίστευτος ο αγώνας και η αντοχή αυτού του ανθρώπου. Κασιδιάρης: «Το δημοκρατικό πολίτευμα απειλείται από μια εγκληματική οργάνωση με κυβερνητικό μανδύα που καταπατά το Σύνταγμα και καταληστεύει τον ελληνικό λαό.Στις προσεχείς εκλογές θα αναμετρηθούμε με αυτή τη διεφθαρμένη και ξενόδουλη δικτατορία. Θα νικήσουμε γιατί υπηρετούμε, το δίκαιο, την αλήθεια, την Ελλάδα».

 

 

Ο Σαρκοζί καταδικάστηκε γιατί υποσχέθηκε να δωροδοκήσει ένα δικαστή προσφέροντάς του μια «πριγκιπική δουλειά» στο Μονακό. Σε αντάλλαγμα ο δικαστής θα του έδινε πληροφορίες σχετικά με την ποινική έρευνα για το πολιτικό του κόμμα η οποία αφορά έκνομες χρηματοδοτήσεις και ενισχύσεις της προεκλογικής του εκστρατείας του 2007 από τη μακαρίτισσα πια Λιλιάν Μπετανκούρ της L’Oreal. Ο δικαστής που εμπλέκεται στην υπόθεση δωροδοκίας ονομάζεται Ζιλμπέρ Αζιμπέρ. Εντολοδόχος του Σαρκοζί και άνθρωπος που προσέγγισε τον Αζιμπέρ ήταν ο δικηγόρος του πρώην προέδρου, κάποιος Τιερί Χερζόγκ. Ο δικηγόρος και συνεργάτης του Τιερί Ερζογκ, αλλά και ο πρώην πλέον δικαστής Ζιλμπέρ Αζιμπέρ, στον οποίο ο Σαρκοζί υποσχέθηκε ευνοϊκή προαγωγή στο Μονακό, με αντάλλαγμα πληροφορίες για άλλη δικαστική υπόθεση που αφορούσε χρηματοδότηση από τη δισεκατομμυριούχο Μπετανκούρ, καταδικάστηκαν επίσης με βαριές ποινές.
Οι αρχές αντιλήφθηκαν ότι ο πρώην πρόεδρος και ο δικηγόρος του ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, που ανήκε σε κάποιον Πολ Μπισμούτ. Στην πραγματικότητα όμως ήταν ο ίδιος ο Σαρκοζί με ψεύτικη ταυτότητα χρήστη.
Είναι ο δεύτερος Γάλλος Πρόεδρος στην ιστορία που καταδικάζεται για διαφθορά.

 


Στην  ορθόδοξη Ρωμιοσύνη  ποιά είναι τα όρια της εκτελεστικής και ποιά τα όρια της δικαστικής εξουσίας ουδείς γνωρίζει πλέον...
Μία παρέα είναι όλοι τους και από κοινού νομοθετούν, εκτελούν και δικάζουν κατά το δοκούν...
Οι περισσότεροι δικαστικοί είναι εκβιάσιμοι.
Σαν τον ανώμαλο αντιπρόεδρο του ΣτΕ που πουλούσε κοκαΐνη στους πακιστανούς για να τον πηδάνε. Γι αυτό η ελληνική δικαιοσύνη είναι κάτω από το Μπουρούντι στην κατάταξη ανεξαρτησίας και αξιοπιστίας.
Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΩΜΙΟΣ βέβαια ή κοιμάται και δεν ξυπνάει με τίποτα ή γιορτάζει το ιουδαϊκό Πεσάχ. Οπότε αυτοί δεν προσπαθούν να κάνουν τίποτα κρυφά πλέον. Τα κάνουν όλα απροκάλυπτα.

 

 

Άραγε επειδή η κυβέρνηση του δημοκρατικού τόξου και της σωστής πλευράς της ιστορίας ψήφισε ένα νόμο που λέει, ότι όποιου το επώνυμο αρχίζει από ΚΑΣΙ και τελειώνει σε ΔΙΑΡΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, δεν μπορεί να πέσει μέρος στις εκλογές, πάει να πει ότι είναι παράνομος και φωτογραφικός ο νόμος;

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΑΔΩΝΙΣ, επειδή έχουν πλάτες τους εβραίους αισθάνονται πανίσχυροι, είναι με την «σωστή πλευρά της ιστορίας» και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Τι θα πει σύνταγμα και νόμοι; Αλλού είναι η πραγματική δύναμη κι όχι στα χαρτιά και στους νόμους. Ακόμη και ο Ανδρουλάκης πήγε προχθές, προεκλογικά, στο Ισραήλ, για να γλύψει λίγο δύναμη.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...