ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Απριλίου 2023

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΑΖΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ Ν.Δ.


Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: «Όποιος δικαστικός εμποδίσει την κάθοδό μας στις εκλογές διαπράττει εσχάτη προδοσία». ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».





Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΠΑΡΔΑΛΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. Η ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».



 

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΑΙΑ ΨΕΥΔΗ. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ».

 







Άρειος Πάγος: Γραπτά υπομνήματα από κυβέρνηση και ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ για απαγόρευση στις εκλογές του κόμματος «Έλληνες»!
Κοινή πρωτοβουλία ΝΔ και ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ.

Η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν αρκείται στις δύο νομοθετικές παρεμβάσεις για τον αποκλεισμό του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» από τις εκλογές και προχωρά ακόμη πιο πέρα με ευθεία παρέμβαση στην Δικαιοσύνη μέσω γραπτών υπομνημάτων στον Άρειο Πάγο προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα γίνει δεκτή η αίτησή του για κάθοδο στις εκλογές!
  
Σύμφωνα με πληροφορίες στον Άρειο Πάγο θα κατατεθούν δύο ξεχωριστά γραπτά υπομνήματα που θα έχουν την υπογραφή των συνταγματολόγων Γιώργου Γεραπετρίτη και Νίκου Αλιβιζάτου εκ μέρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να μπλοκάρουν το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη.
Ειδικά όσον αφορά στη Νέα Δημοκρατία το υπόμνημα επεξεργάζεται μια «μεγάλη ομάδα νομικών» υπό τον κ. Γεραπετρίτη και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε αυτό θα επισυνάπτονται «ντοκουμέντα» που αποκαλύπτουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι οπαδός του… ναζισμού.
Μάλιστα, με επιχειρήματα θα επιχειρήσουν να υποστηρίζουν ότι το κόμμα ανήκει στον Ηλία Κασιδιάρη, ότι αυτός είναι ο φυσικός του ηγέτης και όχι αυτός που ανακοινώθηκε σήμερα, δηλαδή ο Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης.
Οι συνταγματολόγοι θα επιχειρήσουν να εξηγήσουν επίσης γιατί η τροπολογία που ψηφίστηκε είναι συνταγματική και αναγκαία, ενώ επισημαίνεται ότι η σχετική διάταξη καταλαμβάνει και αφορά και τη σκιώδη ηγεσία εγκληματικής οργάνωσης που επιχειρεί να κατέβει στις εκλογές ως πολιτικό κόμμα.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

18 σχόλια:

  1. Ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από τις φυλακές.
    Εισέρχομαι στον 6ο μήνα παράνομης κράτησης στις φυλακές και το πολιτικό σύστημα δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να ασχολείται μαζί μου. Μετά τη στημένη και καθοδηγούμενη δικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου, που είχε αναγγελθεί μία μέρα πριν στο δελτίο ειδήσεων της νύφης του Μητσοτάκη, όλοι τους ήλπιζαν ότι θα τελειώσει και η πολιτική μου δραστηριότητα υπέρ των Ελλήνων.
    Τελικώς, συνέβη το ακριβώς αντίθετο:
    Το κόμμα μας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή και αυτό αδυνατούν να το πιστέψουν και να το αποδεχθούν οι εθνομηδενιστές ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Αυτή τη φορά, τη σκυτάλη της συκοφαντίας παρέλαβε η «Αυγή», η κομματική εφημερίδα του Σύριζα, που λάμβανε για χρόνια χορηγίες από το εγκληματικό κομμουνιστικό καθεστώς Τσαουσέσκου. Διαμαρτύρονται οι Συριζαίοι λοιπόν γιατί συνεχίζω να μιλάω και να εκφράζω τις απόψεις μου ακόμα και πίσω από σίδερα, μέσω ενός απαρχαιωμένου καρτοτηλεφώνου. Θέλουν να μου στερήσουν το δικαίωμα του λόγου και να με υποβάλουν σε φάλαγγα και σε μεσαιωνικού τύπου βασανιστήρια.
    Επικροτούν και πανηγυρίζουν για την απόλυτη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής μου, που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη πτέρυγα φυλακών της Ελλάδος. Αυτά όμως τα ζητήματα θα τα βρουν μπροστά τους όλοι οι φαύλοι του πολιτικού συστήματος όταν θα κληθούν να λογοδοτήσουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
    Ο Σύριζα και η ΝΔ είναι ενωμένοι και αγκαλιασμένοι στη βρώμικη επιχείρηση άλωσης του ελληνικού έθνους με αιχμή του δόρατος την παράνομη και αντισυνταγματική καταδίκη και φυλάκισή μου. Μην ξεχνάτε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης χειροκροτούσε τους χιλιάδες αναρχοκομμουνιστές που συγκεντρώθηκαν παράνομα στο Εφετείο για να εκβιάσουν την καταδίκη μου. «Είχαν ευγενή σκοπό» έλεγε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ενώ το κόμμα του συμμετείχε επίσημα σε αυτόν τον καρνάβαλο παραβιάζοντας βάναυσα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
    Προσωπικά, θεωρώ μεγάλη επιτυχία την συνεχή παράνομη καταδίωξή μου από όλες τις πτέρυγες του ανθελληνικού και αντισυνταγματικού τόξου. Τις ύβρεις της «Αυγής» περί ναζισμού, τις επιστρέφω αυτούσιες στους συντάκτες του άρθρου. Φασιστικού τύπου πρακτικές έχουν εφαρμόσει επανειλημμένως εις βάρος μου οι κυβερνήσεις του Σύριζα και της ΝΔ, παραβιάζοντας κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας. Τους θυμίζω πως στις τελευταίες εκλογές έλαβα ποσοστό 12% στην πρωτεύουσα της χώρας και αυτή τη στιγμή εκφράζω εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ενάντια στους οποίους στρέφεται κάθε απόπειρα φίμωσης και πολιτικής μου εξόντωσης.
    Η αγωνία του Σύριζα και ο πόνος των φιλοτρομοκρατών για τον απόλυτα νόμιμο και καθαρό πολιτικό μου λόγο, επιβεβαιώνει αυτό που είπε πριν από κάποιες ημέρες στο ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του φιλελεύθερου προσωπείου του εθνομηδενισμού Αλέξης Παπαχελλάς πως το κόμμα μας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, θα παίξει καίριο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Φοβούνται πως μέσα στο απόλυτα ελεγχόμενο από ξένες δυνάμεις σύστημα εξουσίας, θα μπει σαν σφήνα μία δύναμη ελεύθερη, ανεξάρτητη και βαθιά ελληνική.
    Ηλίας Κασιδιάρης
    Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα πενήντα κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή για τις εκλογές 21ης Μαΐου 2023.
    Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 συνολικά 50 κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων και μεμονωμένοι υποψήφιοι, αριθμός διπλάσιος και πλέον των περασμένων εθνικών εκλογών του 2019.
    Τα μεσάνυκτα έληξε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Έτσι, συμμετοχή στις εκλογές δήλωσαν 38 κόμματα, 10 συνασπισμοί κομμάτων και 2 μεμονωμένοι υποψήφιοι.
    Αυτή την φορά δεν είναι μόνο διπλάσιος ο αριθμός των κομμάτων αλλά διπλάσιος είναι και ο αριθμός των συνασπισμών κομμάτων που κατέθεσαν συμμετοχή στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
    Μεταξύ των κομμάτων περιλαμβάνονται αυτά του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες» στο οποίο είναι πρόεδρος ο Δημήτρης Χατζηλιάδης, απόστρατος ταξίαρχος και πρώην καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και το ΕΑΝ του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Αναστάσιου (Τάσου) Κανελλόπουλου.
    Για τις εθνικές-βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, είχαν δηλώσει συμμετοχή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου 24 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων.
    Από το Α1 Πολιτικό Τμήμα είχαν κοπεί 4 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, επειδή είτε δεν προσκόμισαν τα αναγκαία έγγραφα, είτε ανέκυψε ζήτημα δικαιώματος χρήση του τίτλου του κόμματος ή ακόμη και για άλλους τυπικούς λόγους.
    Έτσι, το 2019 είχαν συμμετάσχει στις εκλογές 20 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων.
    Προγενέστερα, στις βουλευτικές εκλογές της 20η Σεπτεμβρίου 2015 είχαν δηλώσει συμμετοχή 26 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων. Από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου είχαν κοπεί 7 κόμματα και τελικά συμμετείχαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και διεκδίκησαν την ψήφο των Ελλήνων, 14 κόμματα και 5 συνασπισμοί κομμάτων (συνολικά 19).
    Τα 50 κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων και οι μεμονωμένοι υποψήφιοι που δήλωσαν συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές, κατά τη σειρά κατάθεσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, είναι τα εξής:
    Κόμματα
    1) ΣΥΡΙΖΑ
    2) ΚΚΕ (μ-λ)
    3) ΟΚΔΕ
    4) ΑΝΤΑΡΣΥΑ
    5) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
    6) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΚΕ)
    7) ΚΙΝΗΜΑ 21
    8) ΚΙΝΗΜΑ ΦΤΩΧΩΝ
    9) ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
    10) ΝΙΚΗ
    11) ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
    12) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ
    13) ΜΕΡΑ 25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ
    14) ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ-ΚΡΑΜΑ
    15) ΟΑΚΚΕ
    16) Μ-Λ ΚΚΕ
    17) ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    18) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
    19) ΤΟΛΜΑ
    20) ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
    21) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    22) ΕΥ – ΚΙΝΗΣΗ
    23) ΝΕΑ ΔΟΜΗ
    24) ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ
    25) ΚΟΤΕΣ
    26) ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
    27) ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
    28) SOCIAL
    29) ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    30) ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
    31) ΕΑΝ
    32) ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΌΜΜΑ (Λ.ΕΥ.ΚΟ)
    33) ΕΛΛΗΝΕΣ
    34) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Λ.Κ.Σ.Ι.)
    35) Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ
    36) ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ- ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΟΣ
    37) ΦΙΛΟΝΟΜΗ ΔΗΜΕΓΕΡΣΙΑ
    38) ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
    Συνασπισμοί κομμάτων
    1) ΕΝΩΝΩ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
    2) ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
    3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ- ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    4) ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
    5) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
    6) ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΩΒ
    7) ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
    8) ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
    9) ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ.Α
    10) ΜΑΖΙ
    Μεμονωμένοι υποψήφιοι
    1) ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
    2) ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΟΪΤΣΗΣ
    Να σημειωθεί ότι υπάρχουν αρκετά κόμματα τα οποία στην πρώτη λέξη του τίτλου τους ή ενδιάμεσα χρησιμοποιούν το «Έλληνες», όπως Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, Ελληνικό Λευκό, κ.λπ.
    Η ανακήρυξη των κομμάτων
    Το Α1 Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου θα προχωρήσει στην ανακήρυξη των κομμάτων και των συνδυασμών κομμάτων το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης, 2 Μαΐου 2023.
    Οι αρεοπαγίτες θα ανακοινώσουν ποια κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, κ.λπ. από τα 50 που έχουν καταθέσει συμμετοχή στις εκλογές έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις να συμμετάσχουν και ποια δεν τηρούν το γράμμα του νόμου.
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Forbes: Θα αγοράσει η Αίγυπτος τουρκικά drones; Τι έκανες Δένδια στην Συναγωγή;
    Είναι πιθανό η Άγκυρα και το Κάιρο να εξομαλύνουν τις διπλωματικές σχέσεις πολύ σύντομα, παρά το γεγονός ότι έχουν θεμελιώδεις διαφορές.
    Αυτή η πολιτική προσέγγιση μπορεί να οδηγήσει στην πώληση αμυντικού εξοπλισμού από την Τουρκία στην Αίγυπτο, ιδίως οπλισμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Μάλιστα, οι εμπειρογνώμονες στο Κάιρο έχουν εκφράσει πρόσφατα τον θαυμασμό τους για το επίπεδο ανάπτυξης της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.
    Το 2013, οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου πέρασαν μια δύσκολη φάση, καθώς η Τουρκία ήλπιζε να ενισχύσει τις σχέσεις της με την Αίγυπτο μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, αλλά αυτή η ελπίδα διαλύθηκε γρήγορα.
    Στο πλαίσιο αυτό, η Αίγυπτος, επί προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, σχεδίαζε να αγοράσει drones από την Τουρκία, αλλά κανένα από αυτά δεν παραδόθηκε.
    Το Forbes δημοσίευσε μια έκθεση που δείχνει ότι η Τουρκία και η Αίγυπτος ενδέχεται σύντομα να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και η Αίγυπτος μπορεί να αγοράσει drones Bayraktar TB2 που κατασκευάζονται στην Τουρκία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τις υποστηριζόμενες από την Τουρκία ένοπλες δυνάμεις στον πόλεμο της Λιβύης.
    Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αυτά τα αεροσκάφη πωλήθηκαν στην Αιθιοπία το 2021 και αυτό το βήμα θεωρήθηκε εμπόδιο για την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου. Ο ιστότοπος υποδεικνύει επίσης τον ρόλο που έπαιξαν αυτά τα drones στον πόλεμο στο Τιγκρέι της Αιθιοπίας.
    Ο ιστότοπος ανέφερε ότι το Μαρόκο είχε αγοράσει τα ίδια drones και ότι η Τουρκία είχε προσφέρει στην Αλγερία την απόκτηση δέκα οπλισμένων drones Anka-S.
    Η έκθεση Forbes δείχνει το ενδιαφέρον της Αιγύπτου για την ανάπτυξη της βιομηχανίας drone και τη διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας με την Τουρκία σε κοινή παραγωγή.
    Ο ιστότοπος ανέφερε ότι το Άμπου Ντάμπι είχε ζητήσει την αγορά 120 μη επανδρωμένων αεροσκαφών TB2 για δύο δισεκατομμύρια δολάρια και συζητούνταν σχέδια για την ίδρυση ενός εργοστασίου «Baykar» στα Εμιράτα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
    https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/462432/protofanis-apeili-dendia-kata-toy-kyriakoy/
    Ο Νίκος Δένδιας με μία παρέμβαση – κόλαφο, έμπηξε το μαχαίρι στο πολιτικό κορμί του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι δηλώσεις του Νίκου Δένδια είναι ουσιαστικά προαναγγελία ότι ο Κυριάκος δεν θα απολογηθεί μόνο στην ελληνική δικαιοσύνη για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά θα λογοδοτήσει στο «μισό πλανήτη», κατηγορούμενος με βαρύτατα κακουργήματα!
    “Εγώ δεν μπορώ να αποδεχθώ τη βεβαιότητα ότι υπήρξε κάποιος που παρακολουθούσε τον υπουργό Εξωτερικών μιας χώρας και παραβίασε την έννομη τάξη στις μισές χώρες του πλανήτη”, δήλωσε μιλώντας στην Όλγα Τρέμη ο υπουργός Εξωτερικών, προειδοποιώντας ότι κάτι τέτοιο δεν θα αντιμετωπιζόταν ως κάτι «ελαφρύ» στις περισσότερες από αυτές τις χώρες..
    Όποιος έπραξε κάτι τέτοιο, είναι υπόλογος εγκληματικής πράξης σε βαθμό κακουργήματος στον μισό πλανήτη, τόνισε με νόημα ο ΥΠΕΞ.
    Ο Νίκος Δένδιας έστριψε μάλιστα το μαχαίρι, αποκαλύπτοντας ότι πολλοί ομόλογοι του, όπως οι υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν και Μάικ Πομπέο, είχαν θορυβηθεί από τις αποκαλύψεις για το Predator, αλλά «ο ίδιος τους καθησύχασε». “Ναι, έγινα δέκτης ερωτήσεων και καθησύχασα τους συνομιλητές μου“, είπε χαρακτηριστικά.
    Η παρέμβαση αυτή του Νίκου Δένδια ήρθε λίγες ημέρες μετά τις βόμβες της Ελληνοαμερικανίδας στελέχους του facebook, Α. Σίφορντ η οποία καταθέτοντας στην Αρμόδια Ευρωπαΐκή Επιτροπή PEGA που διερευνά το σκάνδαλο αλλά και σε παρέμβαση της κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, ανακοίνωσε ότι διαθέτει ατράνταχτα στοιχεία για το ότι η παρακολούθηση της, έγινε από την ΕΥΠ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
    Περνώντας την σκυτάλη από παλαιότερη δήλωση του Μάκη Βορίδη ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως «εάν αποδειχτούν οι υποκλοπές» ο πολιτικός προϊστάμενος αυτών θα αντιμετώπιζε βαρύτατες κακουργηματικές διώξεις, ο Νίκος Δένδιας διεθνοποίησε τις ευθύνες του Κυριάκου. Γεγονός που μεταφράζεται ως ξεκάθαρη απειλή κατά του πρωθυπουργού.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: Στρατηγική είναι ο τρόπος της χρήσης/σύζευξης των υπαρχόντων μέσων για την επίτευξη των εταιρικών ή των εθνικών/πολιτικών στόχων (goals) από τους οποίους πηγάζουν οι (αντικειμενικοί) στόχοι (objectives) της εταιρείας ή της εθνικής ασφάλειας (για την υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων) εν όψει υπάρχουσας ή δυνητικής σύγκρουσης (υπαρκτών ή δυνητικών αντιπάλων). Αποτελεί επιστήμη και τέχνη (βασίζεται στην εμπειρία και στο ταλέντο).
    Μία ολοκληρωμένη προσέγγιση της στρατηγικής περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο άξονες: την τρέχουσα στρατηγική (current strategy), η οποία συνδυάζεται με ορατούς, απτούς και άμεσους στόχους και τη μελλοντική στρατηγική σχεδίαση (strategic planning), η οποία συνδυάζεται με ευρύτερους στόχους, μη-προσδιορισμένους με ακρίβεια, βασιζόμενους στο στρατηγικό όραμα (strategic vision), τυπικά βάθους 15-ετίας.
    Η λέξη αυτή, όπως και οι συγγενικές της (π.χ. στρατηγός) προέρχεται ετυμολογικά από την Αρχαία Ελλάδα (στρατός + ηγούμαι) και αρχικά είχε καθαρά στρατιωτική έννοια. Ειδικότερα, η στρατηγική υποδήλωνε την επιστήμη ή την τέχνη της στρατιωτικής διοίκησης και την απαραίτητη σχεδίαση για τη βέλτιστη χρησιμοποίηση των έμψυχων και άψυχων πόρων (δηλαδή στρατιωτών και πολεμικού υλικού) προς την επίτευξη των τεθέντων στόχων.
    Η στρατηγική, ως σχέδιο δράσης που αποτελεί συνειδητή και ηθελημένη ενέργεια δεν εφαρμόζεται μόνο στο πολεμικό πεδίο αλλά και σε διάφορες άλλες περιπτώσεις (πολιτική, οικονομία, εμπόριο, παιχνίδια, τεχνολογία, κτλ) και γι’ αυτό ο όρος χρησιμοποιείται ευρέως και για να δηλώσει:
    • Το σχέδιο δράσης μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού (κυρίως σε μεσο – μακροπρόθεσμο πλαίσιο)
    • Την συλλογιστική και τις ενέργειες που ακολουθούνται σε διάφορα παιχνίδια που προϋποθέτουν προετοιμασία από πλευράς κινήσεων (όπως π.χ. σκάκι και ηλεκτρονικά παιχνίδια στρατηγικής)
    • Το σχέδιο που τίθεται προκειμένου να επιτύχουμε έναν οποιοδήποτε στόχο ο οποίος συνήθως βρίσκεται σε υψηλή στάθμη δυσκολίας (π.χ. πολιτικές εκστρατείες υποψηφίων, κτλ).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: Η τακτική αποτελεί ένα σύνολο μεθόδων που ακολουθούμε για να νικήσουμε κάποιον αντίπαλο. Αφορά στον τρόπο διεξαγωγής μίας μάχης (κατάλληλη διάταξη και χειρισμοί/ελιγμοί ώστε να αποκτηθεί το τακτικό πλεονέκτημα). Αποτελεί επιστήμη και τέχνη (βασίζεται στην εμπειρία και στο ταλέντο). Η τακτική μπορεί να είναι επιθετική ή αμυντική.
      Εκτός από τον πόλεμο, ο όρος εφαρμόζεται και σε άλλους τομείς δραστηριοτήτων, π.χ. στα παιχνίδια, στο εμπόριο, στη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων, κτλ.
      Η τακτική βρίσκεται σε κατώτερο επίπεδο ιεράρχησης από τη στρατηγική. Όταν κάνουμε πολεμικές επιχειρήσεις, όταν ενεργούμε εμπορικά ή όταν παίζουμε ένα παιχνίδι, θέλουμε να επιτύχουμε ένα στρατηγικό στόχο. Για παράδειγμα, στο σκάκι ο στόχος είναι να αιχμαλωτίσουμε τον βασιλιά του αντιπάλου. Στην περίπτωση αυτή, έχουμε καταστρώσει ένα στρατηγικό σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τη στρατηγική μας, όμως και ο αντίπαλος κάνει με την σειρά του ορισμένες κινήσεις. Όταν αναβάλλουμε τις στρατηγικές μας κινήσεις για να εκμεταλλευτούμε άμεσα κάποια αδυναμία του αντιπάλου, που προέκυψε από τις κινήσεις του, λέμε ότι αλλάζουμε τακτική, ή ότι δίνουμε ένα τακτικό κτύπημα στον αντίπαλο. Επομένως, η τακτική εξαρτάται άμεσα από τις κινήσεις του αντιπάλου.
      Επίσης, η τακτική αλλάζει δραστικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας.
      Ζ.Π.


      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ – ΤΑΚΤΙΚΗΣ.

      Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο λέξεων είναι ότι η στρατηγική έχει μεγαλύτερο εύρος. Επικεντρώνεται στον τελικό στόχο. Κύριος στόχος του είναι να προσπαθήσει να επιτύχει το τελικό σημείο. Οι τακτικές, από την άλλη πλευρά, έχουν μικρότερο πεδίο εφαρμογής. Επικεντρώνται στην προσπάθεια να φτάσουν από το καθήκον στο έργο. κύριο στόχο τους να ολοκληρώσουν τον άμεσο στόχο, παρά τον τελικό στόχο.

      Η τακτική είναι ένα συστατικό μιας στρατηγικής και είναι εξ ορισμού μέσο για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου. Μια στρατηγική, από την άλλη πλευρά, είναι το συνολικό σχέδιο που απαιτεί μια ή περισσότερες τακτικές να εφαρμοστούν για να εκπληρωθούν.
      Η στρατηγική είναι τι θέλετε να επιτύχετε και η τακτική είναι οι δραστηριότητες πως σκοπεύετε να το πετύχετε.
      Στον πυρήνα τους, και οι δύο λέξεις σημαίνουν έναν τρόπο να επιτευχθεί κάτι. Είναι μια διαδικασία, μια τεχνική. Ωστόσο, η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο λέξεων είναι ότι η στρατηγική έχει μεγαλύτερο πεδίο εφαρμογής. Επικεντρώνεται στον τελικό στόχο. Κύριος στόχος του είναι να προσπαθήσει να επιτύχει το τελικό σημείο.
      Τα λεξικά της Οξφόρδης ορίζουν τις τακτικές ως "μια ενέργεια ή στρατηγική προσεκτικά σχεδιασμένη για να επιτύχει ένα συγκεκριμένο τέλος". ενώ μια στρατηγική ορίζεται ως «σχέδιο δράσης που αποσκοπεί στην επίτευξη ενός μακροπρόθεσμου ή συνολικού στόχου».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  6. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΟΥ. Από εδώ πηγάζουν όλα – ΟΛΑ – τα χάλια της ελληνικής κοινωνίας.
    Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ των Ελλήνων μειώνεται συνεχώς. Πριν 15 χρόνια ήταν 92 μονάδες, σήμερα (2023) κατέβηκε στις 90 μονάδες, 9 ολόκληρες μονάδες κάτω από τους σημαντικούς ευρωπαϊκούς λαούς.
    Έχουμε ένα εκατομμύριο χαζούς πτυχιούχους πανεπιστημίου. Η μέση ευφυΐα, ο μέσος δείκτης νοημοσύνης, μειώθηκε δραματικά. Έτσι η ικανότητα του σωστού συλλογισμού κατάντησε ανέφικτο όνειρο για τους Έλληνες. Το βλέπουμε γύρω μας. Οι βλάκες επικράτησαν παντού. Το αποτέλεσμα: οι ρωμιοί πράττουν συνεχώς εναντίον των συμφερόντων τους. Ποιος σωστός λαός θα ψήφιζε πολιτικούς σαν τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα; Ποιος λαός θα ψήφιζε τέτοιους χαζούς γόνους μαφιόζικων οικογενειών;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μία ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες».
      "Το ερώτημα, που συχνά εγείρουν οι λογικοί άνθρωποι, είναι πώς και γιατί τα ηλίθια άτομα καταφέρνουν να καταλαμβάνουν υπεύθυνες θέσεις εξουσίας".
      "Ένα ποσοστό του εκλογικού σώματος είναι ηλίθιοι άνθρωποι και οι εκλογές παρέχουν σε όλους αυτούς μία θαυμάσια ευκαιρία για να βλάψουν όλους τους υπόλοιπους, χωρίς να κερδίσουν το παραμικρό από τις ενέργειές τους."
      "Οι χώρες που προοδεύουν διαθέτουν επίσης και ένα ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό ευφυών ατόμων, τα οποία κατορθώνουν να κρατούν το ποσοστό των βλακών υπό έλεγχο και παράλληλα παράγουν αρκετά κέρδη για τον εαυτό τους και για τα άλλα μέλη του κοινωνικού συνόλου ώστε να διασφαλίζεται η πρόοδος."
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/03/blog-post_17.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  7. Η Τουρκία γίνεται πυρηνική δύναμη: Παραδόθηκε το πυρηνικό καύσιμο για το Ακούγιου από τον Πούτιν. τον χριστιανό ορθόδοξο…
    Ο πυρηνικός σταθμός του Ακούγιου θα αρχίσει να λειτουργεί το 2024.
    Ο πρώτος πυρηνικός σταθμός της Τουρκίας, που βρίσκεται στο Ακούγιου, στην επαρχία της Μερσίνας στη νότια Τουρκία και κατασκευάστηκε από τη Ρωσία, θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά το 2024, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
    Ο πυρηνικός σταθμός του Ακούγιου κατασκευάστηκε από τη ρωσική Rosatom και αυτό τονίστηκε δεόντως από τις δύο χώρες.
    Η τελετή εγκαινίων σήμερα στο Ακούγιου έχει να κάνει με την παράδοση πυρηνικού καυσίμου (ράβδοι στον σταθμό.
    Το Ακούγιου θα περιλαμβάνει τέσσερις, ρωσικών προδιαγραφών, αντιδραστήρες VVER γενιάς 3+, με δυναμικό 1.200 μεγαβάτ ο καθένας.
    Τα θεμέλια του πρώτου αντιδραστήρα τέθηκαν τον Απρίλιο του 2018, ενώ η κατασκευή της δεύτερης, τρίτης και τέταρτης μονάδας ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020, τον Μάρτιο του 2021 και τον Ιούνιο του 2022, αντίστοιχα.
    Όλες οι μονάδες του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής θα τεθούν σε λειτουργία σταδιακά έως το 2028. Το 10% της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας μας θα παρέχεται από αυτό το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
    Όταν ενεργοποιηθεί η πλήρης δυναμικότητα, θα παράγονται εδώ περίπου 35 δισεκατομμύρια κιλοβατώρες ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως.
    Αυτό το έργο, που θα συνεισφέρει 1,5 δισ. δολάρια ετησίως στη μείωση των εισαγωγών μας φυσικού αερίου, θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην αύξηση του εθνικού μας εισοδήματος.
    Το εργοστάσιο σχεδιαστικά περιλαμβάνει ένα εξωτερικό τσιμεντένιο τοίχο και ένα εσωτερικό προστατευτικό κέλυφος με μεταλλικά σύρματα μέσα στην κατασκευή για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.
    Ως επιπρόσθετο μέτρο ασφαλείας υπάρχει ένας 144 τόνων ατσαλένιος κώνος που παγιδεύει και κρυώνει ραδιενεργά υλικά σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.
    Το μέτρο αυτό θεωρήθηκε επιβεβλημένο καθώς το πυρηνικό εργοστάσιο έχει κατασκευαστεί πάνω σε περιοχή με μεγάλη σεισμικότητα.
    Η Τουρκία μπορεί να αποκτά το πρώτο της πυρηνικό εργοστάσιο σήμερα ωστόσο η ιδέα γεννήθηκε τη δεκαετία του 1950 και του 1960.
    Το 1955 έγινε μία από τις πρώτες χώρες που υπέγραψε την «Συμφωνία για τη Συνεργασία στις εμπορικές χρήσεις της Ατομικής Ενέργειας».
    Τότε ιδρύθηκε και η τουρκική Αρχή Ατομικής Ενέργειας με στόχο την δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων, αλλά και την ανεύρεση εκπαίδευση του κατάλληλου προσωπικού.
    Η πρώτη έρευνα για τη δημιουργία πυρηνικού εργοστασίου ξεκίνησε το 1965. Το 1974 επιλέχθηκε η περιοχή Ακούγιου και η άδεια κατασκευής δόθηκε το 1976.
    Το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ το 1986, σε συνδυασμό με το οικονομικό και πολιτικό κλίμα της περιόδου, πάγωσε τα σχέδια μέχρι και το 2010 που η κυβέρνηση αποφάσισε να προσεγγίσει τη Ρωσία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΟΥΔΑΙΟΣ Ν.Ρουμπινί: Η Τουρκία θα προκαλέσει τεχνητή κρίση με την Ελλάδα αμέσως μετά τις εκλογές.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φινλανδία: Με την Εθνικιστική Δεξιά ετοιμάζει την συγκυβέρνηση η νικήτρια των εκλογών Εθνική Συμμαχία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ 4,9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΟΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΞΥΠΝΑ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ; ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΑΔΡΑΝΟΥΝ;
    Θα επιτρέψουν αυτές οι κυράτσες να λάβουν μέρος στις εκλογές Η ΚΛΕΦΤΟ Ν.Δ. και το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ που βαρύνονται με την χρεωκοπία του κράτους, τα μνημόνια, την εκχώρηση της εθνικής περιουσίας, την μαφιόζικη οικογενειοκρατία, τις ατελείωτες κλεψιές δημοσίου χρήματος και τις απάτες, τον εγκληματικό δανεισμό των κομμάτων τους και έχουν το θράσος να απαγορεύσουν τους τίμιους; Ποιες είναι;
    «Άρειος Πάγος: Γραπτά υπομνήματα από κυβέρνηση και ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ για απαγόρευση στις εκλογές του κόμματος «Έλληνες»!
    Κοινή πρωτοβουλία ΚΛΕΦΤΟ ΝΔ και ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ».
    ΟΙ ΝΑΡΚΟΒΑΡΩΝΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ - ΞΟΑΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. Κοκαΐνη αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ βρέθηκε σε πλοίο του εφοπλιστικού ομίλου Λασκαρίδη (φίλου του Μητσοτάκη)στην Βενετία. Συνολικά βρέθηκαν 570 δέματα βάρους 850 κιλών.


    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «Στις ΗΠΑ μια επιχείρηση που χρωστάει τεράστια ποσά και βλάπτει κραυγαλέα το δημόσιο συμφέρον, δεν αλλάζει απλώς κτίριο. Θα πρέπει να κηρυχθεί χρεοκοπημένη και οι ηγέτες της να οδηγηθούν σε δίκη και πιθανότατα στη φυλακή. Ένα κόμμα σαν την Ν.Δ. που χρωστάει πάνω από 100 εκατομμύρια Ευρώ θα έπρεπε να κηρύξει χρεωκοπία και οι ηγέτες του να οδηγηθούν στην φυλακή. Κ. Μητσοτάκη, εσείς είστε ο ηγέτης αυτού ακριβώς του κόμματος».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/03/40.html

    ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    Πρώην Α' αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Παπανικολάου: «ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ».
    Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. «ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΚΟΚΑΪΝΗ για να τον ΠΗΔΑΜΕ». Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/12/unisex.html
    Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ Παναγιώτης Ευστρατίου έχει τοποθετηθεί γενικός διευθυντής στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, με τριετή θητεία. ΕΝΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ «ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ»
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/05/blog-post_39.html
    Άσκηση ποινικής δίωξης στον πρώην αντιπρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη – Κίμωνα Ευστρατίου για την υπόθεση των ανήλικων αλλοδαπών και των ναρκωτικών. Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚεσ «ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΤΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ.

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/01/blog-post_48.html
    ΣΕ ΔΙΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Γ΄ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (και πρώην γενικός διευθυντής στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/05/blog-post_27.html
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αθωώθηκε από Ελληνικό Δικαστήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης. Και ο Μιχαλολιάκος και ο Ηλιόπουλος για την κατηγορία υποκίνησης ρατσιστικού μίσους.
    Ο Παναγιώτης Δημητράς είχε υποβάλλει μήνυση για δηλώσεις τους κατά μειονοτικών βουλευτών, το 2018.
    Αθώοι κηρύχθηκαν οι Νικος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος από το Γ´ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για την κατηγορία υποκίνησης ρατσιστικού μίσους
    «Στην επιτροπή αυτή συμμετείχε εκπρόσωπος της κυπριακής Δημοκρατίας. Όλα αυτά που λέγονται για Τούρκους πράκτορες… η Επιτροπή δεοντολογίας μου είχε βάλει ποινή γιατί ήρθα σε αντιπαράθεση με άλλους βουλευτές και όχι με τον συγκεκριμένο μειονοτικό βουλευτή.
    Ουδέποτε αναφέρθηκα σε εθνοτική καταγωγή ούτε σε εθνική συνείδηση. Αναφέρθηκα μόνο σε δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην απολογία του.
    Με τη σειρά του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανάφερε ότι δεν ήταν καν παρών στη συγκεκριμένη επιτροπή, ισχυρισμό που προέβαλλε και ο Νικος Μιχαλολιάκος.
    «Οι Μιχαλολιάκος και Ηλιόπουλος δε συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επιτροπή και προτείνω την απαλλαγή τους» ανέφερε η εισαγγελέας της έδρας και συμπλήρωσε: Δεν ειπώθηκε η συγκεκριμένη φράση αλλά ακόμη κι αν είχε ειπωθεί δεν εμπίπτει στο ρατσιστικό λόγο. Δεν περιέχει φράσεις που παρακινούν σε βία. Την απαλλαγή και του Ηλία Κασιδιάρη».
    Νωρίτερα, στο βήμα του μάρτυρα είχε ανέβει ο Παναγιώτης Δημητράς, ο οποίος έχει υποβάλλει και τη σχετική μήνυση. «Οι φράσεις που ειπώθηκαν για τους μειονοτικούς βουλευτές ήταν ρατσιστικές» ανέφερε ο μάρτυρας.
    Πρόεδρος: Η φράση είχε αποδέκτες συγκεκριμένους; Προέτρεπε σε πράξη;
    Μάρτυρας: Όταν λες κάποιον πράκτορα προκαλείς μίσος και ίσως προτρέπεις ανθρώπους σε πράξεις σε βάρος μειονοτήτων.
    Η συνήγορος του Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή σε δηλώσεις της έξω από τα δικαστήρια απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία με το κόμμα του Αναστάσιου Κανελλοπουλου.
    Θερμή υποδοχή
    Με συνθήματα και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν νωρίτερα οι φίλοι του Ηλία Κασιδιάρη τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου μετήχθη για να δικαστεί ως κατηγορούμενος στο Γαπ Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
    «Ηλία θυμήσου είμαστε μαζί σου», «ο λαός απαιτεί ο Ηλίας στη Βουλή» φώναζαν. «Παρών» στη δικαστική αίθουσα ήταν και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ, ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
    «Ηλία θυμήσου είμαστε μαζί σου».
    https://youtu.be/A6OEd1dmFVw
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η «Εθνική Δημιουργία» κατέθεσε προσφυγή κατά του ΚΚΕ: «Δεν τηρεί τις προϋποθέσεις του άρθρου 29 του Συντάγματος».
    Προσφυγή κατά του κόμματος των Θ.Τζήμερου-Φ.Κρανιδιώτη κατέθεσε και ο Κ.Μπογδάνος!
    Προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο κατέθεσε η «Εθνική Δημιουργία» των Τζήμερου – Κρανιδιώτη κατά του ΚΚΕ υποστηρίζοντας πως δεν πληροί τους όρους του άρθρου 29 του Συντάγματος και πως «Η οργάνωση και η δράση του δεν εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Περιμένουμε την απόφαση».
    Την ίδια στιγμή ο Θάνος Τζήμερος αποκάλυψε πως κατά της «Εθνικής Δημιουργίας» κατέθεσε προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υποστηρίζοντας πως ο τίτλος «Εθνική Δημιουργία» του ανήκει καθώς τον έχει κατοχυρώσει στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως εμπορικό σήμα.
    «Ως Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχω εμπνευστεί, έχω καταθέσει και έχω νομίμως κατοχυρώσει το όνομα Εθνική Δημιουργία, το οποίο οι ανωτέρω αντιποιούνται, προκειμένου να κατέλθουν στις επερχόμενες εκλογές και το χρησιμοποιούν ενώ γνωρίζουν ότι είναι αποκλειστικά δικό μου δημιούργημα.
    Εγώ κατέρχομαι στις παρούσες εθνικές εκλογές σε συνεργασία με το κόμμα Πατριωτική Ένωση – Πρόεδρομος Εμφιετζόγλου αλλά ο κόσμος που θα προσέλθει, μπορεί να παραπλανηθεί και να ψηφίσει Εθνική Δημιουργία, θεωρώντας ότι συμμετέχω και εγώ στον συνασπισμό αυτό λόγω της διαφήμισης αλλά και της συμμετοχής μου στην εξαγγελία του
    Η κατοχύρωση στο όνομά μου του εμπορικού πλέον σήματος Εθνική Δημιουργία, είναι κάτι που δυστυχώς δεν εμπόδισε τους ανωτέρω από το να το ιδιοποιηθούν και να στηρίξουν τον εκλογικό τους αγώνα σε ένα αποκλειστικά δικό μου όνομα» υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μπογδάνος ζητώντας «τη μη ανακήρυξη του συνασπισμού» των Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη.
    Να σημειωθεί πως ήδη το κόμμα των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου «Πατριωτική Ενωση» έχει αποκλειστεί από το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου μετά από προσφυγή που κατέθεσε συνεπώνυμο κόμμα για «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου (σ.σ. Ήλιος της Βεργίνας).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ηλίας Κασιδιάρης και Δημήτρης Μιχάκης προσφεύγουν ό ένας εναντίον του άλλου εν όψει των βουλευτικών εκλογών μέσα στις δικαστικές αίθουσες του Αρείου Πάγου.
    Ο Δημήτρης Μιχάκης ιδρυτής του κόμματος Έλληνες έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη.
    Και ο τελευταίος έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Δημήτρη Μιχάκη. Και οι δύο προσφυγές εξετάζονται από την Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.
    Ο Δημήτρης Μιχάκης ζητάει να απαγορευθεί η χρήση της επωνυμίας Έλληνες από το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.
    Παράλληλα, ο Δημήτρης Μιχάκης ζητάει να αφαιρεθεί η επωνυμία Έλληνες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπου άλλου έχει αναρτηθεί ή δημοσιευθεί από το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη και ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος Έλληνες με ανακοίνωσή του στα μέσα ενημέρωσης να αναγνωρίσει ότι το κόμμα Έλληνες υφίσταται από το έτος 2012 με ιδρυτή τον Δημήτρη Μιχάκη.
    Από την άλλη πλευρά ο Ηλίας Κασιδιάρης επικαλείται ότι το κόμμα Έλληνες έχει σήμα που προσιδιάζει με αυτό της Βεργίνας, ότι δεν έχει συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα και κατά συνέπεια είναι προσχηματική η δήλωση συμμετοχής του στις εκλογές και τέλος ότι δεν έχει τις απαιτούμενες από τη νομοθεσία 200 υπογραφές.
    Ακόμη, από το Α1 Πολιτικό Τμήμα εξετάζονται και άλλες δύο προσφυγές.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...