ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

21 Απριλίου 2023

ΣΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο Ζ.Π. ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΥ. Όπως ο Παυλόπουλος, που υπέγραψε στις 3 τα ξημερώματα την Προδοσία της Μακεδονίας του Προδότη.

 



ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ NEFTLIX ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΗΤΑΝ ΝΕΓΡΑ – ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ: «ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Οργή στην Αίγυπτο για τη σειρά του Netflix: «Η Κλεοπάτρα ήταν Ελληνίδα – Δεν ήταν μαύρη». «Το ντοκιμαντέρ είναι εντελώς ψεύτικο». «Το Hollywood ΕΝΑΝΤΙΟΝ της αληθινής ιστορίας». ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΓΗ…

 

 

 

 

ΕΚΚΛΗΣΗ Ζ.Π ΣΤΟΝ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟ: ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΤΣΕΤΗ.

 

 




ΣΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 Ο Ζ.Π. ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ. 

ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ, ΑΣΘΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΔΙΟΥΡΗΣΗ, Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΘΙΔΡΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΥ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. Ο ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΘΕΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 10η ΜΑΪΟΥ 2023. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ.

ΟΤΑΝ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ ΑΥΞΗΘΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΣΑΝ ΣΠΙΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ.


Χρήστος Τζανερρίκος: Δεκτή η παραίτηση του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου
Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το Προεδρικό Διάταγμα για την παραίτηση Τζανερρίκου.
Σημειώνεται ότι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου παραιτήθηκε στις 10.04.2023 μετά τις επικρίσεις που προκλήθηκαν από τη δημόσια δήλωσή του με την οποία ασκούσε σκληρή κριτική σε διάταξη της κυβέρνησης για το κόμμα Κασιδιάρη.

Το Προεδρικό Διάταγμα αποδοχής της παραίτησης του κ. Τζανερίκου αναφέρει:
 

«Με προεδρικό διάταγμα της 20ης Απριλίου 2023, που εκδόθηκε στην Αθήνα με πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 70 και 71 παρ. 4 του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών (ν. 4938/2022, Α’ 109), γίνεται δεκτή η από 10.04.2023 αίτηση παραίτησης από την υπηρεσία του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Χρήστου Τζανερρίκου του Κοσμά.

Ο ανωτέρω διατηρεί τιμητικά τον τίτλο της θέσης που κατέχει. (Αρ. βεβ. διαγραφής από το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: 3417514911/20.04.2023).

Ο Υπουργός

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ»






ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...