ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Απριλίου 2023

"ΕΙΜΑΙ ΗΜΙΘΕΟΣ" ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ. ΙΔΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ. "Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου βρίσκεται μεταξύ Θεού και ανθρώπων. Σαν ημίθεος δυστυχώς είναι θνητός". Στο ερώτημα μιάς θνητής τι θα κάνει μετά το τέλος Ιουνίου οπότε συνταξιοδοτείται, είπε ότι είναι έτοιμος ως κοινός θνητός να υποταχθεί στις δυνάμεις του πανδαμάτορα χρόνου".

 



Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΑΖΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ Ν.Δ.





                   Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΝΗΤΗ
          Ο ημίθεος ίσταται μεταξύ Θεού και ανθρώπων 


Ο τοποθετηθείς από τον Μητσοτάκη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, από το βήμα του 8oυ Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που πραγματοποιείται στους Δελφούς 26 - 29 Απριλίου και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης με την δημοσιογράφο της εφημερίδας Καθημερινή, Ιωάννας Μάνδρου, χαρακτήρισε την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ως "πρωτοφανή για τα χρονικά της πατρίδας". 

 

Σχολιάζοντας εν συνεχεία τη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη πως θα κατέλθει στις εκλογές με το κόμμα "Έλληνες" είπε: "Οι εκλογές είναι μία γιορτή της Δημοκρατίας. Πρέπει να έχει κανείς μία πολιτική κουλτούρα για να οδηγείται σε αποφάσεις. Πρέπει ψύχραιμα και ώριμα να σκεφτεί ποια θα είναι η απόφασή του. Θα συνδεθεί με ένα γεγονός ακραίο ή δυσάρεστο. Η Χρυσή Αυγή βαρύνεται με μία δολοφονία. Ένα κόμμα που βαρύνεται με δολοφονία, θα μπορούσε να εκπροσωπείται στη Βουλή;" 

Εωτηθείς για τις επικρίσεις που έχει δεχθεί για την παραίτηση του αντεισαγγελέα Τζανερίκου ειπε: "Αν κ. Τζανερίκος πίστευε ότι κάποιος τον αδίκησε θα ερχόταν να μου πει κάνε κάτι. Εγώ αυτό θα έκανα".


Συνέχισε λέγοντας: "Ο Δικαστής δεν πατάει στο δάπεδο, που πατάει όλος ο κόσμος. Είναι πάνω στην έδρα και βρίσκεται μεταξύ Θεού και ανθρώπων". 

Απαντώντας τέλος στο ερώτημα τι θα κάνει μετά το τέλος Ιουνίου οπότε συνταξιοδοτείται, είπε ότι είναι έτοιμος ως κοινός θνητός να υποταχθεί στις δυνάμεις του πανδαμάτορα χρόνου.



  Ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Δημήτρης Βερβεσός απαντώντας στον Ημίθεο Ντογιάκο δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκάκιας: «εξέφρασε ανησυχητικές απόψεις περί Δικαιοσύνης που ίσταται μεταξύ Θεού και ανθρώπων», που κατά τον κ. Βερβεσό «παραπέμπουν σε θεοκρατικού τύπου πολιτειακές συγκροτήσεις», για τις οποίες μάλιστα, όπως επισημαίνει «δεν έχουμε ακόμα πληροφορηθεί τις απόψεις της ΕνΔΕ»...

«Οι αριθμοί για την απονομή της Δικαιοσύνης προσγειώνουν όσους έχουν στους κόλπους τους κάποιους που βρίσκονται μεταξύ Θεού και ανθρώπων», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Βερβεσός, παραπέμποντας ευθέως σε όσα είπε ο κ. Ντογιάκος, που ισχυρίστηκε ότι «ο Δικαστής δεν πατάει στο δάπεδο, που πατάει όλος ο κόσμος. Είναι πάνω στην έδρα και βρίσκεται μεταξύ Θεού και ανθρώπων»



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

7 σχόλια:

  1. Ο Μητσοτάκης έβαλε δύο χρόνια φυλάκισης στον Κασιδιάρη, ως πειθαρχική ποινή για τις δημόσιες παρεμβάσεις του από την φυλακή. ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.
    Σε μία εξέλιξη που καταδεικνύει ότι αν πραγματικά κάποιον φοβούνται αυτός είναι μόνο ο Η.Κασιδιάρης. Το ΚΙΣ διέταξε και ο Μητσοτάκης επέβαλε πειθαρχική ποινή στον Κασιδιάρη για τις δημόσιες παρεμβάσεις του, με αποτέλεσμα να του κόψουν εντελώς τα ημερομίσθια που έκανε και θα μείωναν την ποινή του κατά δύο χρόνια.

    Αν δεν το έκαναν αυτό, θα είχε δικαίωμα να ζητήσει την αποφυλάκισή του τον Φεβρουάριο του 2024, καθώς προσμετράται και ο χρόνος προφυλάκισης. Ενώ η εκλογή του κόμματος και του ιδίου στην Βουλή, θα σήμαινε ότι θα αναγκάζονταν να τον μεταφέρουν από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού, στον Κορυδαλλό για να συμμετέχει στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεκρός 16χρονος Παλαιστίνιος από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών.
    Ο ισραηλινός στρατός γνωστοποίησε πως ελέγχει τις αναφορές για τον θάνατο του 16χρονου.
    ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ.
    Από τα πυρά Ισραηλινών στρατιωτών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη έχασε τη ζωή του ένας 16χρονος Παλαιστίνιος.

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια ομάδα νεαρών Παλαιστινίων εξαπέλυσε επίθεση με πέτρες εναντίον ισραηλινών στρατιωτών, κοντά στην πόλη της Βηθλεέμ.
    Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας απάντησαν με πυρά και δακρυγόνα.

    Ο ισραηλινός στρατός γνωστοποίησε πως ελέγχει τις αναφορές για τον θάνατο του 16χρονου.

    Νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν καταζητούμενο Παλαιστίνιο και κατέσχεσε όπλα σε έφοδο που πραγματοποίησε στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, κατά την οποία δεν έλειψαν οι συγκρούσεις με παλαιστίνιους μαχητές.


    Δύο Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από σφαίρες, ο ένας είναι μόλις 14 ετών, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

    Από τις αρχές του έτους η ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση έχει κλιμακωθεί, στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον 99 Παλαιστίνιους, 19 Ισραηλινούς, μία Ουκρανή και έναν Ιταλό, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) που επικαλείται επίσημες ισραηλινές και παλαιστινιακές πηγές.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουμουτσάκος: Δίνουμε επιδόματα σε παράνομους μετανάστες για να «μην τους μετατρέψουμε σε εγκληματίες απελπισμένους».
    Σε μια απίστευτη ομολογία προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος έχει διατελέσει και αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης, καθώς υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δίνει επιδόματα στους παράνομους μετανάστες για να μην τους μετατρέψει σε… «εγκληματίες απελπισμένους»!


    Με μια δήλωση που προκαλεί ο Γ.Κουμουτσάκος υποστήριξε επί της ουσίας οι Έλληνες μπορούν να πεινούν στην ίδια τους τη χώρα και να μην έχουν χρήματα, γιατί πολύ απλά δεν θα είναι παραβατικοί, ενώ οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να παίρνουν επιδόματα και να μπορούν να ζουν σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων γιατί αλλιώς θα κάνουν ληστείες!

    Συγκεκριμένα, μιλώντας την Παρασκευή στην Ζήνα Κουτσελίνη, ο βουλευτής της ΝΔ ερωτήθηκε το εξής: «Υπάρχει στη σκέψη των ανθρώπων που ζουν σε αυτή τη χώρα και ζουν σε αυτή τη χώρα να ασχολείστε συνέχεια με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τα πόσα χρήματα θα πάρουν και όχι με τον Έλληνα φορολογούμενο, που δεν έχει να προχωρήσει λίγο καλύτερη τη μέρα του».


    Ο Γ.Κουμουτσάκος απάντησε ότι «το καταλαβαίνω ως μια πρώτη συναισθηματική αντίδραση, που προέρχεται από ανθρώπους που μοχθούν που είναι στην πατρίδα τους και βλέπουν πολιτικές στήριξης ξένων».

    Τότε η δημοσιογράφος του έφερε ένα παράδειγμα από το κοντινό της περιβάλλον, λέγοντας ότι υπάρχουν Έλληνες που λένε ότι πεινάει και το δικό τους το παιδί και τόνισε ότι ένας γνωστός της της είπε ότι δεν έχει να δώσει χρήματα στο παιδί του για να πάρει σοκολάτες.


    «Δεν το αμφισβητώ, το ξέρω, ξέρουμε πόσο έχουν πιεστεί οι πολίτες. Θέλω να πω το εξής. Αυτή που είπατε αυτό έχει να κάνει με τη μάχη κατά της ακρίβειας και μπορεί να μην έχει κερδηθεί ο πόλεμος κατά της ακρίβειας, ωστόσο κερδίζονται συνεχείς μάχες υπέρ των πολιτών. Αλλά εδώ πώς έρχεται να δεθεί με το πρόβλημα το μεταναστευτικό», είπε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ για να συνεχίσει ομολογώντας ότι:

    «Από τη στιγμή που η χώρα μας είναι εδώ που είναι θα είναι πάντα ψύχραιμοι ως προς τον τρόπο με το οποίο το αντιμετωπίζουμε. Η Ελλάδα επέλεξε μια πολιτική που λέει προσέχω την ασφάλεια της χώρας μας, αλλά προσέχω και την ανθρώπινη ζωή. Αλλά πάω και στην πιο κοινωνική διάσταση. Καταλαβαίνω απολύτως του ανθρώπους που βλέπουν ότι η πολιτεία δίνει μια οικονομική ενίσχυση -στο μυαλό τους- σε ξένους. Αν αυτοί οι άνθρωποι που ερχόντουσαν εδώ, αν υπήρχε μηδενική στήριξη από την πολιτεία. Η πορεία τους θα ήταν, εγκληματικότητα, κλοπή και πυρήνες παραγωγής βίας.

    Για να αποφύγουμε αυτό, πρέπει να τους δίνει η Πολιτεία μια δυνατότητα να μπορούν να συνυπάρχουν σε ένα κοινωνικό σύνολο. Δεν θέλουμε να τους μετατρέψουμε από απελπισμένους σε εγκληματίες απελπισμένους».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ κατέθεσε προσφυγή κατά του ΚΚΕ: «Δεν τηρεί τις προϋποθέσεις του άρθρου 29 του Συντάγματος».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    «Για το μοναδικό κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο, το οποίο δεν έχει τραπεζικό δανεισμό, δεν έχει κρυφές χρηματοδοτήσεις από ολιγάρχες, δεν έχει οποιαδήποτε άλλη πηγή εσόδων πέραν της νόμιμης κρατικής επιχορήγησης και των συνδρομών των στελεχών του, στο κρατίδιο με πρωτεύουσα τη Μπογκοτά – Μαξίμου, δόθηκε εντολή ελέγχου για “δήθεν” μαύρο χρήμα.


    Το μαύρο καθεστώς της ΝΔ, αφού πήρε την απόφαση να “ξεκληρίσει” όλη την εθνική, κοινωνική, πατριωτική παράταξη, εν όψει της εθνικής μειοδοσίας που ετοιμάζει για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, επιτίθεται με λύσσα στο μοναδικό πατριωτικό κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου.

    Για άλλη μία φορά η ΝΔ χρησιμοποιεί το παρακράτος των διορισμένων από αυτήν δήθεν ανεξάρτητων αρχών, ως εργαλείο των άθλιων κομματικών της σκοπιμοτήτων.

    Μετά το ΕΣΡ τώρα αναλαμβάνει η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα(!)

    Εγκληματίες, ανήθικοι και διεφθαρμένοι είστε εσείς κύριοι του Μαξίμου, που πτωχεύσατε τη χώρα, κάνατε 10 δισ παράνομες απ’ ευθείας αναθέσεις χωρίς να έχετε λογοδοτήσει.

    Η Ελληνική Λύση δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται, αντίθεται επιβεβαιώνεται για όσα υποστηρίζει περί σχεδίου ανήθικης στοχοποίησής της με ηθικό αυτουργό το Μέγαρο Μαξίμου.


    Να είστε βέβαιοι ότι με τη δύναμη του ελληνικού λαού θα σας ελέγξουμε εμείς, μετά την 21η Μαΐου.

    Υ.Γ.: Κερνάμε και ελληνικό μαύρο καφέ, με απόδειξη…!»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΤΑΕΙ - ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ.
    Και όμως πετάνε...
    Τι μάθαμε χθες από τον Εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Ισίδωρο Ντογιάκο κατά την ομιλία του στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών; Ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που υπερέχουν από τους κοινούς θνητούς.

    «Ο Δικαστής δεν πατάει στο δάπεδο, που πατάει όλος ο κόσμος. Είναι πάνω στην έδρα και βρίσκεται μεταξύ Θεού και ανθρώπων».
    Αρα οι δικαστές είναι ημίθεοι ή διακατέχονται από αυτοκρατορικά σύνδρομα και βλέπουν τους εαυτούς ως οιονεί βασιλείς «ελέω Θεού»; Μήπως επηρεάστηκε από την τοποθεσία και την ενέργεια που πολλοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει διάχυτη στην περιοχή από αρχαιοτάτων χρόνων;

    Ρωτώ γιατί ανησυχώ με το σκεπτικό γνωρίζοντας ότι οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται στο όνομα του ελληνικού λαού. Άλλαξε κάτι;

    Αν και θέλω να πιστέψω ότι δεν πρόκειται για μεγαλομανία, προβληματίζομαι και φοβάμαι μην τύχει και βρεθώ αντιμέτωπος με την κρίση κάποιου που νιώθει ότι ίπταται.

    Ας κερδίσουν οι δικαστές την εμπιστοσύνη του λαού και ας τον υπηρετήσουν, ας λειτουργήσει η δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο επιτέλους και τότε να επικαλεστούμε το θείο με τη μορφή της ευχαριστίας, έως τότε η ταπεινότητα ας είναι το χαρακτηριστικό όλων αυτών που κατέχουν εξουσία. Αρκετά έχει ακούσει αυτός ο ταλαίπωρος λαός, μην τον ζορίζετε άλλο.

    Η γραία Χαδούλα, η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη, κυνηγημένη από τους αστυνομικούς και στην προσπάθειά της να ξεφύγει παγιδεύεται και πνίγεται. «...εύρε τον θάνατον εις το πέραμα του Αγίου Σώστη, εις τον λαιμόν τον ενώνοντα τον βράχον του ερημητηρίου με την ξηράν, εις το ήμισυ του δρόμου, μεταξύ της θείας και της ανθρωπίνης δικαιοσύνης».

    Αυτό το μεταξύ της θείας και ανθρώπινης δικαιοσύνης κάνει όλη τη διαφορά, ο Παπαδιαμάντης ξέρει να τα διαχωρίζει.
    https://www.msn.com/el-gr/news/other/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B5/ar-AA1asIuQ?ocid=Peregrine
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΜΙΘΕΟΣ Ντογιάκος: «Ένα κόμμα που έχει δολοφονήσει άνθρωπο μπορεί να εκπροσωπείται στη Βουλή;»
    Εννοεί προφανώς τη Νέα Δημοκρατία που τα στελέχη της δολοφόνησαν εν ψυχρώ το Νίκο Τεμπονέρα.
    Η εγκληματική οργάνωση Μητσοτάκη θα μείνει εκτός βουλής;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...