ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

12 Απριλίου 2023

ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΣΑΛΤΙΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ

 

 

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ γιατί: συνομίλησε ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (!) με δικαστές και για διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας, αθέμιτη άσκηση επιρροής, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Με τέτοιες κατηγορίες οι έλληνες πολιτικοί της μπανανίας και οι συνομιλητές τους δικαστές και εισαγγελείς – π.χ. Ντογιάκος, Κλάπα, Λεπενιώτη, Τζανερίκος - θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι στην φυλακή. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΣΑΡΚΟΖΙ.

 

 

 

 

 


 

Την χθεσινή απόφαση δύο διεφθαρμένων κλεφτοκομμάτων της "ελληνικής" βουλής - ιουδαϊκού Σανχεντρίν, για τον αποκλεισμό από τις εθνικές εκλογές 2023 του πολιτικού φορέα με την επωνυμία «Έλληνες», κατόπιν απαιτήσεως του Κ.Ι.Σ. - Σαλτιέλ, διατάχτηκαν να την "εφαρμόσουν" όλοι οι δικαστές, που απαρτίζουν την Ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Οι αρεοπαγίτες, που συγκροτούν την Ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, θα κληθούν, δηλαδή, να αποφασίσουν στην ουσία αν ο επίμαχος κομματικός σχηματισμός, πρόεδρος του οποίου είναι πλέον ο επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, είναι στην πραγματικότητα το «κόμμα Κασιδιάρη».
Στις 5 Μαΐου, λοιπόν, θα διεξαχθεί στον Άρειο Πάγο μία δίκη με δεδομένο θέμα (μπλοκάρισμα ή μη της καθόδου του κόμματος «Έλληνες» στις εκλογές) αλλά με αλλαγμένα αριθμητικά δεδομένα.

 


Η διαφοροποίηση των αριθμητικών δεδομένων επήλθε:

α) με την απόφαση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλιου  (Κ.Ι.Σ.) – είναι το ανώτατο κυβερνητικό όργανο που διευθύνει τους ρωμιούς πολιτικούς  εκ του αφανούς και αποφάσισε να φέρει τροπολογία στό ελεγχόμενο  Σανχεντρίν που εκτείνει αριθμητικά τους αρεοπαγίτες οι οποίοι θα αποφασίσουν στο σύνολο του τμήματος (Ολομέλεια Τμήματος και όχι 5μελές συμβούλιο ως είθισται) και

β) με την απόφαση του προέδρου του, αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Χρήστου Τζανερρίκου, να παραιτηθεί από το δικαστικό σώμα, χωρίς να μας εξηγήσει τι είπαν παράνομα στην μυστική συνάντηση με τον Γεραπετρίτη.


Οι σωστοί Αρεοπαγίτες κατά τον Σαλτιέλ είναι: 

Συγκεκριμένα, μετά την παραίτηση του κ. Τζανερρίκου (την οποία κρατά η πρόεδρος του δικαστηρίου κ. Μαρία Γεωργίου αφού εκείνος έχει δικαίωμα να την ανακαλέσει εντός μηνός, ήτοι τις 10 Μαΐου) το 11μελές όργανο γίνεται αναγκαστικά 10μελές.

Έχει δημιουργηθεί, δηλαδή, πρόβλημα, καθώς οι δικαστικοί σχηματισμοί πρέπει να απαρτίζονται από μονό αριθμό ώστε να σχηματίζονται πλειοψηφίες.

Αν, δηλαδή, θεωρηθεί δεδομένο ότι όλες οι ψήφοι έχουν την ίδια αξία (δεν υπάρχει δηλαδή αυτό που λέγεται η ψήφος του προέδρου να μετράει διπλή εκτός κι αν αυτό προβλεφθεί νομοθετικά) ή θα πρέπει να προστεθεί μέλος – αρεοπαγίτης στο τμήμα (πράγμα εξαιρετικά προβληματικό).

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει – απόσχει κάποιος . Οπότε ίσως χρειαστεί και να προστεθούν δύο αεροπαγίτες στο Τμήμα; Είναι δυνατόν να συμβούν όλα αυτά;


Προεδρεύουσα η Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη
Μετά την οριστική (;) αποχώρηση Τζανερίκου, χρέη προέδρου του τμήματος αναλαμβάνει η αρχαιότερη αρεοπαγίτης Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη η οποία και θα προεδρεύσει της σύνθεσης των δικαστών που θα κρίνουν για τη νομιμότητα της συμμετοχής των κομμάτων στις προσεχείς εκλογές.

Η κ. Κιουπτσίδου ήταν η αρεοπαγίτης που διενήργησε την κύρια ανάκριση για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών με κατηγορούμενους τον πρώην υπουργό Επικρατείας επί ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά και τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα.

Προήχθη στο Ανώτατο Δικαστήριο το 2020, ενώ αποχωρεί από το δικαστικό σώμα στο τέλος Ιουνίου 2023, λόγω συμπληρώσεως ορίου ηλικίας.

Λέγεται ότι η Ευδοξία Κιουπτσίδου είναι λάτρης του νομικού έργου και της πανεπιστημιακής σκέψης του Ευάγγελου Βενιζέλου...»

Είχε υπογράψει την καταγγελία των δικαστών εναντίον των κομμουνιστών δικαστών αδελφών Σεβαστίδη, που υμνούσαν τον Κουφοντίνα.

 

Η ΚΛΑΠΑ

Στο τμήμα  συμμετέχει  η αρεοπαγίτης Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα, η οποία ως εφέτης είχε διενεργήσει με τη συνάδελφό της Μαρία Δημητροπούλου την «ανάκριση» για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, που αποτέλεσε και τη βάση για την έκδοση του "παραπεμπτικού βουλεύματος" από την απολυθείσα από τον Άρειο Πάγο (για ανικανότητα) πρόεδρο εφετών Πόγκα,  όλης της τότε κοινοβουλευτικής ομάδα, μεταξύ της οποίας και ο Ηλίας Κασιδιάρης, στο εδώλιο. Τι να πρωτοαναφέρουμε εδώ: Την ανίκανη πρόεδρο εφετών Πόγκα, την αντίδραση του έντιμου εισηγητή εφέτη Σαλάτα, την δεκάωρη απαλλακτική πρόταση της εξαιρετικής εισαγγελέως Οικονόμου κλπ.

Η Κλάπα προέρχεται από κομμουνιστική οικογένεια, ήταν φανατική κομμουνίστρια, αλλά τελευταία ο Μητσοτάκης μάλλον της υποσχέθηκε ότι αν τα καταφέρει στο ζήτημα Κασιδιάρη, θα την προωθήσει για  Πρόεδρο του Αρείου Πάγου την 30ή Ιουνίου 2023, όπως έκανε και με τον εισαγγελέα Ντογιάκο, που τον διόρισε  εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Το έχει το σύστημα. Όποιος δικαστής διακρίνεται στο "αντιφασιστικό" κυνήγι ο Σαλτιέλ τους προωθεί στις κορυφαίες θέσεις. Έτσι η Κλάπα έγινε μητσοτακική και στράφηκε εναντίον των κομμουνιστών Σεβαστίδη, που υμνούσαν τον δολοφόνο Κουφοντίνα. Υπέγραψε μάλιστα διακήρυξη εναντίον του Σεβαστίδη που δημοσιεύτηκε στον τύπο. Ο Κομμουνισμός της Κλάπα μπροστά στο κυνήγι της προεδρίας του Αρείου Πάγου υποχώρησε. Για εξισορρόπηση έπρεπε να εντείνει την "αντιφασιστική" της δράση…

Η Κλάπα μαζί με την Δημητροπούλου και τον Ντογιάκο είχαν συμπήξει ένα παραδικαστικό κύκλωμα. Το κύκλωμα αυτό, αποδεδειγμένα, σε στενή επικοινωνία με πολιτικούς, παραποιούσε έγγραφα, άλλαζε ημερομηνίες, δασκάλευε ψευδομάρτυρες, κυριολεκτικά οργίασε στην Δικαιοσύνη για να καταδικάσει αθώους Έλληνες Πατριώτες.   

Επειδή λοιπόν είχε εκφράσει γνώμη και δικαστική κρίση ήδη για την υπόθεση (εδώ γελάνε), έτσι δεν αποκλείεται να αναγκαστεί από τον Κανελλόπουλο να απόσχει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ως αρχαιότερη αρεοπαγίτης είχε προεδρεύσει του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών με κατηγορούμενους τους Ν. Παππά και Χρ. Καλογρίτσα και έδωσε πολλά δείγματα αφοσίωσης στον Σαλτιέλ..

 

Μήπως η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου – και ο Ντογιάκος βέβαια - παραιτηθεί τώρα ξαφνικά,  σε συνεννόηση με τον Μητσοτάκη, αντί  να αποχωρήσει κανονικά την 30ή Ιουνίου 2023,  δήθεν αγανακτισμένη από τις μεθοδεύσεις του Μητσοτάκη, έτσι ώστε να προλάβει ο Μητσοτάκης να κάνει την Κλάπα Πρόεδρο του Αρείου Πάγου για δύο χρόνια; Μετά την 21ή Μαΐου δεν θα είναι πρωθυπουργός. Ποιος πρόεδρος και εισαγγελέας θα τον προστατεύσει;

 

 

Επίσης, στο  Α’ 1 Τμήμα του Αρείου Πάγου συμμετέχουν ακόμα οι αρεοπαγίτες:

-Χρήστος Κατσιάνης. Κατέχει τον βαθμό του αρεοπαγίτη από το 2020 και πρόσφατα μετείχε ως αναπληρωματικό μέλος στη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Όταν υπηρετούσε στο Εφετείο είχε κληρωθεί και προέδρευσε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ενώπιον του οποίου εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό η δίκη με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, ενώ παλαιότερα είχε εκλεγεί και προϊστάμενος του Πρωτοδικείου της Αθήνας.

– Ασημίνα Υφαντή. Η πορεία της στο χώρο της Δικαιοσύνης ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου 1984 και το 2020 προήχθη και υπηρετεί στον Άρειο Πάγο από όπου αποχωρεί στο τέλος Ιουνίου 2025.

– Κανέλλα Τζαβέλλα – Δημαρά. Πριν από λίγο καιρό ήταν εισηγήτρια στην υπόθεση που έκρινε η Ολομέλεια του Αρείου για το θέμα των πλειστηριασμών ακινήτων από τα funds. Έχει προαχθεί στον βαθμό της αρεοπαγίτη από το καλοκαίρι του 2021 και αποχωρεί από το δικαστικό σώμα στο τέλος Ιουνίου.

-Στέφανος – Σπυρίδων Πανταζόπουλος. Κατέχει τον βαθμό του αρεοπαγίτη από το 2021, ενώ είναι και καθηγητής Νομικής στο ΕΚΠΑ. Αποχωρεί από το δικαστικό σώμα στο τέλος Ιουνίου του 2026.

-Γεώργιος Παπαγεωργίου. Προήχθη στον βαθμό του αρεοπαγίτη το 2022, ενώ προηγουμένως υπηρετούσε ως πρόεδρος Εφετών στον Πειραιά. Ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της Δικαιοσύνης το 1991 και αποχωρεί το 2028.

-Η Κορνηλία Πανούτσου. Προήχθη στον Άρειο Πάγο έναν χρόνο πριν, ενώ μετρά ήδη περισσότερες από τρεις δεκαετίες στον χώρο της Δικαιοσύνης.

– Φώτιος Μουζάκης. Εισήλθε στο δικαστικό σώμα στις 21-6-1991 και αποχωρεί το 2028 ενώ προήχθη στον Άρειο Πάγο το καλοκαίρι του 2022.

-Αικατερίνη Χονδρορίζου. Υπηρετεί στο δικαστικό σώμα ακριβώς τρεις δεκαετίες. Προήχθη στον Άρειο Πάγο το καλοκαίρι του 2022, ενώ μέχρι την αποχώρησή της έχει ακόμα έξι χρόνια.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...