ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Απριλίου 2023

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Κατατίθεται στον Άρειο Πάγο η υποψηφιότητα του Εθνικού Κόμματος Έλληνες – Αν τολμούν ας μας κόψουν. Απευθείας κάλεσμα προς τους έντιμους δικαστές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

 


ΔΕΚΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ



                                

Θα  κατατεθεί στον Άρειο Πάγο τελικά η υποψηφιότητα «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με υποψήφιο βουλευτή τον Ηλία Κασιδιάρη σε μια εξέλιξη η οποία μένει να αποδειχθεί κατά πόσο θα αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες η απόφαση είναι ειλημμένη και γίνεται  για δύο κυρίους λόγους:

Πρώτον για να καταδειχθεί το  πολιτικό αποτύπωμα του χώρου και δεύτερον ακόμη και αν αποκλειστεί η συμμετοχή του στις εκλογές της 21ης Μάιου από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου (λόγω των απευθείας και απροκάλυπτων κυβερνητικών παρεμβάσεων όπως καταγράφηκαν άλλωστε στην υπόθεση Τζανερίκου) να υπάρξει προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αυτή  δεν πρόκειται φυσικά να αλλάξει κάτι σε ότι αφορά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τη μη συμμετοχή του κόμματος στις εθνικές εκλογές,  αλλά αυτό δεν αφαιρεί τη δυνατότητα του να κατέβει στις επόμενες εκλογές ή όποτε αυτές γίνουν.

 

Η απόφαση του Η.Κασιδιάρη και του επιτελείου του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο στην κάλπη έχει να κάνει και με τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί για τις δηλώσεις του τ. αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Τ.Κανελλόπουλου,  πολλές από τις οποίες οποίες θεωρούνται «πολιτικά ατυχείς».

Γιατί θεωρείται ότι δημιουργούν ένα «υπόστρωμα» και «οπλίζουν» τα χέρια του Κ.Μητσοτάκη για να αποβάλλει ακόμη και το ΕΑΝ από τις εκλογές, παρά τις πιθανές αγαθές προθέσεις του έντιμου, αλλά άπειρου στην πολιτική, τ. αντιεισαγγελέα.

Πρόκειται,  αν δούμε την συνολική εικόνα, για καταστάσεις οι οποίες,  με ευθύνη της κυβέρνησης οδηγούν στην απόλυτη ανωμαλία στην λειτουργία της Δημοκρατίας καθώς επιχειρούν να απαγορεύσουν σε ένα τμήμα των  πολιτών να εκφραστούν στις εκλογές.

Και όπως προαναφέραμε τουλάχιστον ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους της εθνικιστικής Δεξιάς θα… προτιμήσει  να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρήσουν την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη για τις τροπολογίες αποκλεισμού του κόμματος.

Ποιοι θα αποφασίσουν για το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες»

Μετά την παραίτηση του κ. Τζανερίκου χρέη Προέδρου του Τμήματος αναλαμβάνει η αρχαιότερη Αρεοπαγίτης κα Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη η οποία και θα προεδρεύσει της σύνθεσης των Δικαστών.

Στο Τμήμα συμμετέχει η Αρεοπαγίτης Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα, η οποία ως Εφέτης είχε διενεργήσει με τη συνάδελφό της Μαρία Δημητροπούλου την Ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, που αποτέλεσε και τη βάση για την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος όλης της τότε κοινοβουλευτικής ομάδας στο εδώλιο.

Συμπεριλαμβανομένου και του Ηλία Κασιδιάρη δηλαδή, που το Μαξίμου αλλά και ο φιλοκυβερνητικός Τύπος συνδέουν με τον κ. Κανελλόπουλο προσπαθώντας έτσι να επηρεάσουν την απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου…

Επειδή λοιπόν είχε εκφράσει γνώμη και δικαστική κρίση ήδη για την υπόθεση, παρότι προφανώς πρόκειται για εντελώς διαφορετική διαδικασία και υπόθεση, δεν αποκλείεται να επιλέξει η ίδια να απόσχει, λύνοντας δια της προσωπικής αποχής τον αριθμητικό γόρδιο δεσμό.

Ποιοι άλλοι συμμετέχουν στη σύνθεση του Α1 Τμήματος Α.Π.

Στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου συμμετέχουν ακόμα -εκτός των δύο προαναφερόμενων- οι εξής Αρεοπαγίτες:

-Ο Χρήστος Κατσιάνης, ο οποίος κατέχει τον βαθμό του Αρεοπαγίτη από το 2020, πρόσφατα μετείχε ως αναπληρωματικό μέλος στη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Όταν υπηρετούσε στο Εφετείο είχε κληρωθεί και προέδρευσε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ενώπιον του οποίου εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό η δίκη με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, ενώ παλαιότερα είχε εκλεγεί και προϊστάμενος του Πρωτοδικείου της Αθήνας.

– Η Ασημίνα Υφαντή, με βάση την επετηρίδα των Δικαστικών Λειτουργών ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο της Δικαιοσύνης στις 4 Ιουλίου 1984 και το 2020 προήχθη και υπηρετεί στον Άρειο Πάγο από όπου αποχωρεί στο τέλος Ιουνίου 2025.

– Η Κανέλλα Τζαβέλλα – Δημαρά, πριν από λίγο καιρό ήταν Εισηγήτρια στην υπόθεση που έκρινε η Ολομέλεια του Αρείου για το θέμα των πλειστηριασμών ακινήτων από τα Funds. Έχει προαχθεί στον βαθμό της Αρεοπαγίτη από το καλοκαίρι του 2021 και αποχωρεί από το Δικαστικό Σώμα στο τέλος Ιουνίου.

– Ο Στέφανος – Σπυρίδων Πανταζόπουλος, κατέχει τον βαθμό του Αρεοπαγίτη από το 2021, ενώ είναι και Καθηγητής Νομικής στο ΕΚΠΑ. Αποχωρεί από το Δικαστικό Σώμα στο τέλος Ιουνίου του 2026.

– Ο Γεώργιος Παπαγεωργίου, προήχθη στον βαθμό του Αρεοπαγίτη το 2022, ενώ προηγουμένως υπηρετούσε ως Πρόεδρος Εφετών στον Πειραιά. Ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της Δικαιοσύνης το 1991 και αποχωρεί το 2028.

– Η Κορνηλία Πανούτσου προήχθη στον Άρειο Πάγο έναν χρόνο πριν, ενώ μετρά ήδη περισσότερες από τρεις δεκαετίες στον χώρο της Δικαιοσύνης.

– Ο Φώτιος Μουζάκης εισήλθε στο Δικαστικό Σώμα στις 21-6-1991 και αποχωρεί το 2028 ενώ προήχθη στον Άρειο Πάγο το καλοκαίρι του 2022.

– Η Αικατερίνη Χονδρορίζου, μετρά στο Δικαστικό Σώμα ακριβώς τρεις δεκαετίες. Προήχθη στον Άρειο Πάγο το καλοκαίρι του 2022, ενώ μέχρι την αποχώρησή της έχει ακόμα έξι χρόνια.

Με τη διάταξη που ψηφίστηκε τη Μεγάλη Τρίτη, επί της ουσίας αφαιρείται από τον Πρόεδρο του Τμήματος, η δυνατότητα να επιλέξει αυτός τα 5 μέλη που θα κρίνουν την υπόθεση για το τι μέλλει γενέσθαι με το κόμμα του κ. Κανελλόπουλου ή του κ. Κασιδιάρη αλλά θα συμμετέχουν όλα τα μέλη του Τμήματος.

Σημειώνεται ακόμη επειδή ο αριθμός των μελών του Α1 Τμήματος του ΑΠ πρέπει να είναι μονός είτε θα παραιτηθεί ένας εκ των παραπάνω είτε θα προστεθεί ένας ακόμη.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



 

4 σχόλια:

  1. Σκέρτσος: «Στελέχη του κόμματος Έλληνες μπορούν να πάρουν μεταγραφή στο “ΕΑΝ” του Α.Κανελλόπουλου – Όχι όμως ο Η.Κασιδιάρης».
    Η ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος κατά την πρώτη του ενημέρωση προς τους πολιτικούς συντάκτες δέχθηκε ερωτήσεις για το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου.
    Στο ερώτημα μήπως η ρύθμιση που ψηφίστηκε δεν καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα και αν δεν μπορεί να προστατεύσει από το ενδεχόμενο «εγκληματικές οργανώσεις να κατέβουν με μανδύα κόμματος στις εκλογές», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Και μόνο το γεγονός ότι τελικά αποσύρεται ή φαίνεται να αποσύρεται το ενδεχόμενο να κατέβει στις εκλογές το σχήμα υπό τον σκιώδη αρχηγό Κασιδιάρη, αποδεικνύει ότι η ρύθμιση που φέραμε έχει αποτέλεσμα και αυτό θέλαμε. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει να εμποδίσουμε κανένα πολιτικό κόμμα να κατέβει στις εκλογές, να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών. Από εκεί και πέρα, οποιοδήποτε κόμμα έχει σχέση με εγκληματικές οργανώσεις, θα κριθεί στο πλαίσιο αυτής της ρύθμισης».
    Στο ερώτημα επέμεινε άλλος δημοσιογράφος που ρώτησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αν αυτό σημαίνει ότι το κόμμα «ΕΑΝ» μπορεί να κατέβει, παρά το γεγονός ότι ο κ. Κανελλόπουλος είχε προσφερθεί να είναι πρόεδρος του κόμματος του κ. Κασιδιάρη. Ο κ. Σκέρτσος είπε ότι «η διάταξη, η οποία ψηφίστηκε, καταλαμβάνει και αφορά τη σκιώδη ηγεσία εγκληματικής οργάνωσης που επιχειρεί να κατέβει στις εκλογές ως πολιτικό κόμμα. Αν αυτές οι προϋποθέσεις δεν συντρέχουν για οποιοδήποτε κόμμα, τότε δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα για το συγκεκριμένο στο οποίο αναφέρεστε».
    Ωστόσο, σε άλλο ερώτημα, για το αν δεν τίθεται θέμα και στην περίπτωση που στο «ΕΑΝ» του Αν. Κανελλόπουλου είναι υποψήφιος ο Ηλίας Κασιδιάρης ή συνεργάτες του, ο κ. Σκέρτσος διευκρίνισε: «Όχι, εκεί τίθεται θέμα».
    Οι δημοσιογράφοι επέμειναν, ζητώντας διευκρινίσεις, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να λέει πως «τίθεται ζήτημα» με το αν υπάρξει θέμα υποψηφιότητας Κασιδιάρη, ενώ για συνεργάτες του ή στελέχη του κόμματός του είπε: «Αν μιλάμε για καταδικασμένα στελέχη ή συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση τίθεται ζήτημα».
    Στο ερώτημα δε αν δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου το να βρίσκεται ο Ηλ. Κασιδιάρης πίσω απ’ τον Αν. Κανελλόπουλο και στο κόμμα ΕΑΝ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «θα πρέπει να μπορεί να τεκμηριωθεί αυτό».
    Ο Άκης Σκέρτσος διευκρίνισε άλλωστε, στη συνέχεια, πως «η διάταξη καταλαμβάνει καταδικασμένους για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση», όταν κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν υπάρχει πρόβλημα και για την κυβέρνηση και για το πολίτευμα σε περίπτωση που μέλη του κόμματος «Έλληνες» του κ. Κασιδιάρη, που δεν έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και πάρουν μέρος στα ψηφοδέλτια του «ΕΑΝ».
    Στη συνέχεια άλλος δημοσιογράφος παρατήρησε πως «ο κ. Κανελλόπουλος ενστερνίστηκε τον Κασιδιάρη σε όλη αυτήν τη διαδικασία -«πηγαίνω στο κόμμα ‘‘Έλληνες’’, ξανακάνω το ‘‘ΕΑΝ’’». Αν τώρα, ξαφνικά, έχοντας πάρει στην ουσία και έχοντας ταυτιστεί με αυτούς τους ψηφοφόρους που έλεγαν ότι θα ψηφίσουν το κόμμα Κασιδιάρη, ο κ. Κανελλόπουλος με τον Κασιδιάρη και ο Κασιδιάρης δεν είναι στα ψηφοδέλτια, άρα ο νόμος δεν μπορεί να τον αγγίξει».
    Σε αυτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε «ότι τα μέλη εγκληματικών οργανώσεων δεν έχουν καμία θέση στην ελληνική Βουλή. Αυτό καταλαμβάνει η ρύθμιση που έχουμε ψηφίσει. Από κει και πέρα όποιος εγκολπώνεται τέτοιες συμπεριφορές ή τέτοιους ανθρώπους, έχει και την αντίστοιχη πολιτική τύχη και πολιτική αξιολόγηση».
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας – Μαζί ένας Αλβανός και ένας Κενυάτης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ερντογάν οδήγησε μέχρι την Προύσσα το νέο τουρκικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Togg.
    Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα της τουρκικής βιομηχανίας.
    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν, μπήκε στην πόλη Προύσσα οδηγώντας το εγχώριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας Togg.
    Είτε μας αρέσει στην Ελλάδα είτε όχι, πρόκειται για ακόμα ένα τουρκικό επίτευγμα και επιτέλους θα πρέπει να δούμε και εδώ πότε θα δημιουργήσουμε και θα παράξουμε κάτι σημαντικό και εμείς.
    Ο Τούρκος πρόεδρος κατέφτασε στην πόλη Τζεμλίκ της επαρχίας Προύσας, οδηγώντας ένα κόκκινο TOGG, για την τελετή θεμελίωσης του τοπικού εργοστασίου μπαταριών. Η οροφή του αυτοκινήτου ήταν γεμάτη από γαρύφαλλά και ροδοπέταλα, που έραιναν οι οπαδοί του Ερντογάν που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.
    Δεν έχει προηγούμενο η ζήτηση που γνωρίζει το TOGG T10X, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Τουρκίας. Οι τιμές του μήκους 4,6 μέτρων ηλεκτρικού SUV ανακοινώθηκαν στις 14 Μαρτίου και έκτοτε, το μοντέλο έχει αποκτήσει εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς οπαδούς.
    Μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες, η πλατφόρμα της TOGG έλαβε περίπου 200.000 προπαραγγελίες, ξεπερνώντας ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.
    Η αυτοκινητοβιομηχανία, βέβαια, δεν μπορεί να ικανοποιήσει όλους τους φίλους του SUV, λόγω της παραγωγικής δυναμικότητας του εργοστασίου της. Η παραγωγή του TOGG T10X εγκαινιάστηκε στις 29 Οκτωβρίου του 2022, ανήμερα της 99ης επετείου από την ανακήρυξη της Τουρκικής Δημοκρατίας.
    Εκ των πρωταγωνιστών της εκδήλωσης ήταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει στηρίξει ποικιλοτρόπως το εγχείρημα της TOGG. Το μοντέλο κατασκευάζεται στην περιφέρεια Gemlik της επαρχίας Προύσας, σε εγκαταστάσεις που, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, είναι υπερσύγχρονες, μιας και εφαρμόζονται οι πιο εξελιγμένες κατασκευαστικές μέθοδοι. H συνολική έκταση του εργοστασίου φτάνει τα 1,2 εκατ. τετραγωνικά μέτρα και απασχολούνται περίπου 4.300 εργαζόμενοι.
    Το TOGG T10X έχει κατασκευαστεί ως οπισθοκίνητο με μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας είτε 52,4 kWh, είτε 88,5 kWh και αυτονομία 314 ή 523 χλμ. αντίστοιχα.
    Προσώρας είναι διαθέσιμο μόνο στην Τουρκία, αλλά εντός του 2024, η γειτονική χώρα θα επιδιώξει να το εξάγει σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης όπως η Γαλλία, η Γερμανία και η Ισπανία. Η τιμή του ξεκινά από 46.000 ευρώ και φθάνει τις 60.000 ευρώ. Θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με τους αγοραστές να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτονομία 314 ή 523 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την Togg.
    https://twitter.com/i/status/1650737500825047040
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προεκλογικό σποτ Ερντογαν εμφανίζει υπό τουρκική κατοχή όλα τα νησιά του Αν.Αιγαίου.
    Λέσβος, Χίος, Σάμος, Κως αλλά και η δυτική Θράκη, εμφανίζονται κάτω από την τουρκική ημισέληνο.
    https://twitter.com/i/status/1649835462843060225
    Το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας» ως κεντρικό προεκλογικό αφήγημα εισάγει ο Ταγίπ Ερντογάν με τηλεοπτικό σποτ που εμφανίζει το σύνολο σχεδόν των Ελληνικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου υπό τουρκική κατοχή.
    Τα νησιά Λέσβος, Χίος, Σάμος, Κως αλλά και η δυτική Θράκη, εμφανίζονται κάτω από την τουρκική ημισέληνο σε προεκλογικό σποτ του AKP του κόμματος Ερντογάν.
    Το διαφημιστικό των 108 δευτερολέπτων, στο οποίο πρωταγωνιστεί η σημαία της Τουρκίας, ανέβηκε στα social media του AKP για να τιμήσει την «Ημέρα Εθνικής Κυριαρχίας και Ημέρα Παιδιού» που αποτελεί εθνική γιορτή για την γείτονα χώρα. Η επέτειος καθιερώθηκε από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ καθώς στις 23η Απριλίου 1920 ιδρύθηκε η Τουρκική Εθνοσυνέλευση που αποτελεί σύμβολο της εθνικής κυριαρχίας της Τουρκίας της Τουρκίας και η οποία αφιερώθηκε από τον Τούρκο ηγέτη στα παιδιά.
    Την ίδια στιγμή η Αθήνα στέλνει μήνυμα προς την Άγκυρα πως δεν θα επιτρέψει η εσωτερική τουρκική πολιτική αντιπαράθεση να μετατραπεί σε δημόσιο διάλογο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.
    Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Αρναούτης δήλωσε πως «Οι θέσεις μας είναι γνωστές. Η διαφορά μας είναι μία. Δεν θα επιτρέψουμε η εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση στην Τουρκία να μετατραπεί σε δημόσιο διάλογο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας».
    Η τοποθέτηση του κ. Αρναούτη ήρθε ως απάντηση των δηλώσεων Τσαβούσογλου στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «TV100» με τις οποίες επανέφερε την ατζέντα αμφισβήτησης ελληνικών νησιών υποστηρίζοντας πως «υπάρχουν νησίδες και βραχονησίδες που δικαίως λέμε ότι είναι δικές μας. Δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία τους» ενώ παράλληλα δικαιολογεί τις παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου.
    Ο Τσαβούσογλου ανοίγει την ατζέντα της αμφισβήτησης των Ελληνικών νησιών (Από το 21:05 έως το 21:37)
    «Όταν διεκδικούν εναέριο χώρο 10 μιλίων πάνω στα χωρικά ύδατα των 6 μιλίων και τα δικά μας αεροσκάφη εισέρχονται μεταξύ των 4 μιλίων ,τα οποία σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο δεν τους ανήκουν , τότε αρχίζουν και μιλάνε για παραβιάσεις. Επίσης, υπάρχουν νησίδες και βραχονησίδες των οποίων δεν έχει καθοριστεί η κυριότητα τους. Αναφέρομαι για τις συνθήκες της Λωζάνης του 1923 και των Παρισίων του 1947, οι οποίες δεν καθορίζουν με σαφήνεια την κυριαρχία τους. Εμείς δικαίως λέμε ότι μας ανήκουν . Η Ελλάδα λέει επίσης ότι είναι “δικές της” και τότε ξεσπάει ένταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαβούσογλου.
    Παράλληλα, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών δεν απέκλεισε να επανέλθει η ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. (Από το 22:15 έως το 22:42)
    «Και εκείνοι εκείνοι έχουν εκλογές μια εβδομάδα μετά από εμάς, και φτάσαμε σε μια συμφωνία να κάτσουμε και πάλι σε ένα πιο ειλικρινές περιβάλλον να συζητήσουμε πως θα επιλύσουμε αυτά τα προβλήματα. Αλλά αύριο μπορεί να γίνει κάποια ένταση» είπε χαρακτηριστικά για να εκφράσει παράλληλα την ενόχλησή του που Έλληνες αξιωματούχοι τίμησαν την επέτειο Γενοκτονίας των Αρμενίων.
    https://youtu.be/Qu_fJjz-vvA
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...