ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Απριλίου 2023

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη δεν έστειλε τους αρχηγούς των ΕΔ στα νησιά το Πάσχα».

 

«Ιστανμπούλ» για τον Κ.Μητσοτάκη η Κωνσταντινούπολη! – Τι έγραψε στο διαδίκτυο. Ο ΠΡΩΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΓΑΪΔΑΡΟΣ -ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ «Ιστανμπούλ» ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.




ΟΙ ΝΑΡΚΟΒΑΡΩΝΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ - ΞΟΑΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. Κοκαΐνη αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ βρέθηκε σε πλοίο του εφοπλιστικού ομίλου Λασκαρίδη στην Βενετία. Συνολικά βρέθηκαν 570 δέματα βάρους 850 κιλών.

 



«Ό πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην Κωνσταντινούλη σε ξένο κανάλι την ονομάτισε Ιστανμπούλ ! Και αυτό επανελήφθη και σε άλλη εμφάνισή του πάλι σε ξένο κανάλι. Όχι, δεν ήταν έκ παραδρομής. Ήξερε τι έλεγε. Και ήξερε και την σημειολογία όσων έλεγε αναφερόμενος στην τούρκικη ονομασία της Βασιλεύουσας. Όταν ό πρωθυπουργός της Ελλάδας, αναφερόμενος στην πάλαι ποτέ πρωτεύουσα του ελληνισμού την Κωνσταντινούπολη, την αναφέρει ως Ιστανμπούλ, σημαίνει πώς έχει παραδοθεί πλήρως και ψυχικά και πνευματικά σε αυτούς τους κύκλους πού μας διαγράφουν από τον χάρτη».


Η ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ"

Ο Κούλης συναντά τον Ερντογάν. Ο ορισμός του απόλυτου τίποτε. Ο ορισμός του Mr Bean. Αλλόκοτες γκριμάτσες, χιμπατζίδικοι μορφασμοί προσώπου, άσκοπα χάχανα, αμήχανη στάση σώματος, νευρικά ψυχοπαθολογικά τικ.

Ο τύπος είναι ο ορισμός του χαζού γόνου που έπρεπε, ντε και καλά, να κληρονομήσει την κυβέρνηση της χώρας, κατ’ εντολήν από δύο τρεις επιχειρηματικούς ομίλους που συνεργάζονται με την πρεσβεία.




Πανηγυρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε δύο σημαντικές κινήσεις προς την Τουρκία στο πλαίσιο των νέων σχέσεων που οικοδομούνται μετά τους σεισμούς που έπληξαν τη γειτονική χώρα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Hürriyet πρώτα η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στο κλείσιμο “κέντρου εκπαίδευσης τρομοκρατών” στο Λαύριο και δεύτερον απαγόρευσε σε αξιωματούχους και στρατιωτικούς να επισκεφθούν ακριτικά νησιά τα οποία έχουν μη στρατιωτικό καθεστώς και τα οποία οι Τούρκοι αναφέρουν ότι είναι 23 στον αριθμό.

Πρακτικά πρόκειται για όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων τα οποία ενσωματώθηκαν στον εθνικό κορμό με βάσει τις συνθήκες της Λωζάννης και των Παρισίων, δηλαδή Λήμνος, Σαμοθράκη, Μυτιλήνης, Χίου, Σάμου, Ικαρίας και των Δωδεκανήσων όπως αναφέρθηκε.

Το τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ακόμη για ελληνικά ΜΜΕ τα οποία τάχα διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την κατάσταση, πλην όμως αυτά ήταν ελάχιστα αφού τα περισσότερα αγνόησαν επιδειχτικά το θέμα.



Αναφέρεται στο τουρκικό δημοσίευμα:

«Οι ελληνικές αρχές δεν πραγματοποίησαν φέτος την πασχαλινή τους επίσκεψη στα νησιά του Αιγαίου με μη στρατιωτικό καθεστώς.

Τα ελληνικά ΜΜΕ ήταν θυμωμένα που οι επισκέψεις στις οποίες είχε αντιδράσει η Τουρκία στο παρελθόν δεν μπορούσαν να γίνουν φέτος.

Ενώ το ερώτημα «αποχωρούμε από τα νησιά μας;» προέκυψε στις ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν, οι αρθρογράφοι ισχυρίστηκαν ότι η κυβέρνηση αποδέχτηκε τον ισχυρισμό της Τουρκίας με το βήμα που έγινε.

Η αμοιβαία αλληλεγγύη που επιδείχθηκε μετά τον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και τη σιδηροδρομική καταστροφή στην Ελλάδα αποκατέστησε τη γέφυρα διαλόγου μεταξύ Άγκυρας και Αθήνας.

Με το σταδιακό «λιώσιμο των πάγων» μεταξύ των δύο χωρών, τα αξιόλογα βήματα ήρθαν το ένα μετά το άλλο.

Στις αρχές Απριλίου, η διοίκηση της Αθήνας αποφάσισε να κλείσει το Στρατόπεδο του Λαυρίου, το οποίο ιδρύθηκε το 1985 για πρόσφυγες, αλλά μέχρι στιγμής έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες τρομοκράτες του PKK.

Μετά από αυτή την απόφαση που πάρθηκε σχεδόν 40 χρόνια αργότερα, η διοίκηση της Αθήνας προχώρησε σε μια ακόμη αξιοσημείωτη κίνηση, αλλά τα ελληνικά ΜΜΕ δείχνουν να νιώθουν άβολα με αυτή την κίνηση…

Έλληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί δεν πραγματοποίησαν φέτος την ετήσια πασχαλινή τους επίσκεψη στα νησιά του Αιγαίου με μη στρατιωτικό καθεστώς.»

Yazık. Ne duruma düştük. Yunanistan 23 adada gayri askeri ve silahsızlandırılma statüsünü bozan ağır silahlanma ve askeri faaliyetlerden vaz geçmiyorken, Paskalya kutlaması için adalara Yunan papazlar ve siyasiler gitmiyor diye seviniyoruz. https://t.co/wkIn1lvwxf

— Cem GÜRDENİZ (@cemgurdeniznet) April 20, 2023

Οι επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων δεν πήγαν φέτος το Πάσχα στα ακριτικά νησιά. Πρωτοφανές. Προφανώς με απόφαση του Μητσοτάκη για να μην ενοχληθούν οι…Τούρκοι.

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) April 19, 2023

pronews.gr


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

10 σχόλια:

  1. Ο τουρκικός πόλεμος των drone και στην θάλασσα: Μη επανδρωμένο σκάφος MIR εκτόξευσε δοκιμαστικά τορπίλη. Συνεχείς απειλές για το ΠΝ.
    Το τουρκικό μη επανδρωμένο σκάφος επιφανείας MIR (USV) εκτόξευσε για πρώτη φορά ελαφριές τορπίλες κατά τη διάρκεια θαλάσσιας δοκιμής, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας (SSB).

    Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα εγχώρια κατασκευασμένα USV Marlin και MIR εθεάθησαν να πλέουν με μεγάλη ταχύτητα πριν εκτοξεύσουν ανακτήσιμες τορπίλες άσκησης (REXTORP).

    Το τουρκικό USV κατασκευάζεται από την εταιρεία Aselsan και τα ναυπηγεία Sefine. Η δοκιμή έγινε με τον εκτοξευτή τορπιλών σταθερής βάσης που αναπτύχθηκε από την Aselsan.

    Εκτός από το REXTORP, τα USV μπορούν να εκτοξεύσουν τορπίλες προδιαγραφών του ΝΑΤΟ όπως τα Mk44, Mk46, Mk54 και σύντομα την ελαφριά τορπίλη ORKA της Roketsan, σύμφωνα με την SSB.

    Το MIR είναι εξοπλισμένο με σόναρ μεταβλητού βάθους για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων ανθυποβρυχιακού πολέμου. Μπορεί να φτάσει ταχύτητα 36 κόμβων (66 χιλιόμετρα/41 μίλια την ώρα).

    Από την άλλη, το μη επανδρωμένο σκάφος επιφάνειας Marlin είναι εξοπλισμένο με νέα συστήματα αντι-ραντάρ υψηλής απόδοσης για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού πολέμου.
    https://twitter.com/i/status/1648394533414084608
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεντβέντεφ: «Θα βυθίσουμε την Βρετανία στην άβυσσο της θάλασσας».
    «Η Βρετανία έχει δείξει ιστορικά εχθρότητα προς τη Μόσχα και θα το κάνει και στο μέλλον. Η Βρετανία ήταν πάντα, είναι και θα είναι ο αιώνιος εχθρός μας.

    Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που το αλαζονικό, απεχθές βρεγμένο νησί της βυθιστεί στην άβυσσο της θάλασσας από ένα κύμα που θα προκληθεί από ένα ρωσικό οπλικό σύστημα αιχμής», είπε ο Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram».
    Ο Μεντβέντεφ επέκρινε ακόμη τους πρόσφατους πρωθυπουργούς του Ηνωμένου Βασιλείου

    «Δεν μιλάμε καν για μια συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά για την ένθερμη πεποίθησή τους και της εκφυλισμένης βρετανικής μοναρχίας και του γελοίου περιεχόμενού της.

    Απλώς κοιτάξτε τα πρόσωπα των πρόσφατων πρωθυπουργών τους. Έχουν μάλλον μερικά παράξενα πλάσματα», είπε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας, προσθέτοντας ότι περιφρονεί πλήρως τις επιλογές τους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πάρις ονομάτισε το Παρίσι: Βρέθηκαν θαμμένοι με αρχαίο ελληνικό τρόπο, σε αρχαίο νεκροταφείο των Παρισίων! Του Γιώργου Λεκάκη
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. «Για τον Θεό και την Πατρίδα»: το σύνθημα παραπέμπει σε Ισπανικό κόμμα της εποχής του Ελ Σιντ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Για τον Ιεχωβά του Δυτικού Ισραήλ και την Πατρίδα". Πάλι καλά που οι "εθνικιστές " ρωμιοί πολιτικοί δεν έβαλαν το αυθεντικό σύνθημα. "Πολιτικοί"...
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Μπακάτογλου κατά ΛΟΑΤΚΙ+: «Είναι κατά της ιερής δομής της οικογένειας». Αυτός ο εξωμότης είναι πράγματι πολιτικός.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  5. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ. Θα δούμε τι θα κάνει και στο κόμμα Κανελλόπουλου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αδυναμία ενός λαού να σχηματίσει και να διαμορφώσει ένα ακροδεξιό πολιτικό κόμμα με αξιόπιστο σταθερό πολιτικό λόγο και σαφή και συνεκτική πολιτική ιδεολογία σημαίνει ότι του απομένουν μόνο λίγες δεκάδες χρόνια ζωής.

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ". ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ" ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ". https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_897.html ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ; https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_391.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ»: Μυλωνάκης: «O Βελόπουλος με αποκάλεσε τρανς – Είναι ψεύτης – Υποκρίνεται ότι αγαπάει την πατρίδα».«Με πρόδωσε άρα λέει ψέματα σε όλα».
      Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.
      Μόνον ως τρομακτικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο πόλεμος που ξέσπασε μέσα στην Ελληνική Λύση με αφορμή την αποχώρηση του Α.Μυλωνάκη από το κόμμα μετά την απόφαση του Κ.Βελόπουλου να τον μεταθέσει σε άλλη εκλογική περιφέρεια.
      Ο Αντώνης Μυλωνάκης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» εξήγησε το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του από την Ελληνική Λύση, και είπε πως επρόκειτο για οργανωμένο σχέδιο με στόχο την πολιτική εξόντωσή του και για στημένο δημοσίευμα, που υποκινήθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Βελόπουλο.
      «Όχι μόνο προδότης, από χθες έγινα και πολιτικό σκουπίδι, ψεύτης και διεφθαρμένος. Ποιοι; Αυτοί οι άνθρωποι που κοροϊδεύουν και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό;», είπε αρχικά, και υποστήριξε πως το δημοσίευμα που τον έφερε να συνομιλεί με στελέχη της ΝΔ ενόψει εκλογών είχε μεθοδευτεί από τον Κυριάκο Βελόπουλο.
      «Έρχεται το δημοσίευμα αυτό και η αντίδρασή του, αντί να το διαψεύσει – γιατί όταν με παρακαλάει από το 2019 να μπει στη Βουλή, όταν τρέχω για όλα, να είμαι δίπλα του και να τον υπερασπίζομαι – θυματοποιεί τον εαυτό του συνεχώς.
      Έμπαινε μπροστά για όλα, τον θεωρούσα φίλο μου κι αυτός έλεγε ότι ήταν φίλος μου», είπε.
      Μάλιστα, ο κ. Μυλωνάκης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τον κατηγόρησε πως «γλείφει τον Μάκη Βορίδη», ενώ τον αποκάλεσε και τρανς.
      «Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανένα. Και μία καλημέρα με βουλευτές δεν θα την έχεις; Χθες ο Βελόπουλος με κατηγόρησε, καθώς φεύγαμε και χαιρετούσα κι επειδή χαμογέλασα ότι έχω κάνει κονέ με την ΝΔ και γλείφω τον Βορίδη. Με αποκάλεσε τρανς ο Βελόπουλος», είπε.
      Η αρχική εκτίμηση του κ. Μυλωνάκη ήταν πως ο Βελόπουλος είχε πέσει σε πλάνη, ωστόσο στη συνέχεια κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο πρόεδρος του κόμματος βρισκόταν πίσω από το σχέδιο για την αποχώρησή του από την Ελληνική Λύση.
      Στη συνέχεια ο Αντώνης Μυλωνάκης υποστήριξε πως ο Κυριάκος Βελόπουλος ήθελε να βάλει στο ψηφοδέλτιο άτομα που είχαν κατέβει ως υποψήφιοι με την Χρυσή Αυγή.
      «Τον Σεπτέμβριο ακούστηκε ότι θα έρθουν σαν υποψήφιοι άνθρωποι, οι οποίοι είχαν κατέβει με τον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή.
      Λέω, δεν πιστεύω να κουβαληθούν εδώ πέρα Χρυσαυγίτες. Πολεμάω τον ναζισμό χρόνια. Μου είπε (σ.σ.: ο Κυριάκος Βελόπουλος) ότι δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα κατέβουν. Τώρα βλέπω τους κατεβάζει…».
      Ο ίδιος είπε ότι σκοπεύει να ζητήσει διεξοδικό έλεγχο για την Ελληνική Λύση.
      «Εγώ καραγκιόζης δεν είμαι, ούτε άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η καρέκλα. Θα κάνω αυτό που ήξερα και αγαπούσα, τι εκπομπές μου. Αυτό που με απασχολεί είναι για ποιον λόγο αυτή η επίθεση στο πρόσωπό μου, ενώ θα μπορούσε να μου πει ότι δεν με θέλει κοντά».
      Ο ίδιος έκανε λόγο για προδοσία της εμπιστοσύνης και της φιλίας του με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ φανερά συναισθηματικά φορτισμένος υπογράμμισε πως έχει αηδιάσει από αυτή τη συμπεριφορά.
      «Να προσέξουν όλοι αυτούς τους δήθεν αγαπησιάρηδες με την πατρίδα. Αυτούς τους ανθρώπους που λένε θα κάνουν, δεν λυπούνται τίποτα.
      Είναι όλοι ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες, που θέλουν να μπουν στη Βουλή, να έχουν έναν κλειστό περίγυρο και να κάνουν τις δουλίτσες τους. Να μη πιστέψουν τίποτα από τον Κυριάκο Βελόπουλο», είπε ο κ.Μυλωνάκης, προσθέτονρας πως παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τον υποστήριξε και στάθηκε δίπλα του, δεν δίστασε να τον προδώσει.
      «Αυτό με πείραξε, η προδοσία. Άρα λέει ψέματα σε όλα. Λυπάμαι ειλικρινά, αηδίασα», κατέληξε.
      Ζ.Π.





      Διαγραφή
  6. Θράκη: Έσκισαν την ελληνική σημαία και επιτέθηκαν στη γυναίκα που την ανέβασε.
    Η γυναίκα αναγκάστηκε να φύγει από το χωριό της μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε και πλέον μένει στη Ξάνθη.
    Μία απίστευτη καταγγελία είδε το «φως» της δημοσιότητας, όταν μία Ελληνίδα μουσουλμάνα δέχτηκε επίθεση επειδή ανέβασε την ελληνική σημαία.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το 2020 και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου, όταν η γυναίκα αποφάσισε να ανεβάσει την ελληνική σημαία στο σπίτι της, στο χωριό Άνω Θέρμες στη Θράκη.
    Οι αντιδράσεις των συγχωριανών της ήταν ακραίες. Κάποιοι προχώρησαν σε σκίσιμο της ελληνικής σημαίας και στη συνέχεια της επιτέθηκαν. «Δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα συγχωριανών της, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της, έσκισαν την ελληνική σημαία και την προπηλάκισαν.
    Ακολούθως, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Ανέβασε άλλη ελληνική σημαία, επαναλήφθηκαν τα γεγονότα και η αστυνομία για να τη συνετίσει την παρότρυνε να σταματήσει να το κάνει», είπε στο Mega o Γιώργος Κυριακού, καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στη Θράκη.
    Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κυρίου Κυριακού, η κατάσταση έγινε χειρότερη και η αστυνομία δεν κατάφερε να την προστατεύσει. «Όταν μου διηγήθηκε όσα υπέστη ένιωσα ντροπή που κάποιος Έλληνας πολίτης δέχτηκε τέτοια συμπεριφορά», συμπλήρωσε ο κος Κυριακού.
    Η γυναίκα αναγκάστηκε να φύγει από το χωριό της μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε και πλέον μένει στη Ξάνθη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...