ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

15 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΜΕΣΗ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΟΣ 20 ΕΤΩΝ. ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΥΦΥΪΑ ΣΤΙΣ 90 (ΑΠΟ 92) ΜΟΝΑΔΕΣ, 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΔΕΙΚΤΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100. ΓΑΛΛΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ: «ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΚΑΤΑ 4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΧΑΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΦΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ».

 

 

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ

 

 

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΜΕΣΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΪΑΣ 92.

 ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

 

 

 https://worldpopulationreview.com/country-rankings/average-iq-by-country

 

Κάτω από την Μογγολία ο μέσος όρος IQ των Ελλήνων. Έλληνες, οι πιο χαζοί Ευρωπαίοι. Στους αρχαίους Έλληνες έδιναν μέσο όρο ευφυΐας 120 μονάδες...

Την σημερινή Μπανανία των 90 μονάδων νοημοσύνης την κυβερνούν κληρονομικά μερικές μαφιόζικες οικογένειες ολιγαρχών σαν τριτοκοσμικό σεϊχάτο,  από γιο σε εγγονό.  Αυτό, οι πανέξυπνοι ρωμιοί το αποκαλούν δημοκρατία.

ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: 

Στην Ελλάδα κανένας δεν ασχολείται με τα πραγματικά ουσιώδη προβλήματα του λαού. Ασχολούνται μόνο με  ψευδοσυνωμοσίες και τεχνητά, παραπλανητικά, επουσιώδη και εγκάθετα "προβλήματα" που θέτουν οι κρυφοί διαμορφωτές γνώμης, όπως με το περιβόητο θέμα των εμβολίων.  Πάλι τίθεται ζήτημα νοημοσύνης.

 


 

Δείκτης Νοημοσύνης (Intelligence Quotient, IQ) είναι αυτός που μετρά προσεγγιστικά την ευφυΐα ενός ατόμου σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Μια νέα έρευνα δόθηκε στη δημοσιότητα και αφορά το μέσο IQ του πλανήτη, με τα αποτελέσματα να προκαλούν έκπληξη τόσο για τις χώρες που καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις, όσο και για αυτές που βρίσκονται χαμηλότερα.

 


Η έρευνα προέρχεται από το World Population Review και αναφέρει πως σχεδόν το 68% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει μέσο όρο ευφυΐας από 85 έως 115 στο Δείκτη Νοημοσύνης (Intelligence Quotient, IQ). Έτσι, όσοι έχουν σκορ 140 και άνω ανήκουν στους ευφυείς ανθρώπους. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 55η θέση και ενδεικτικά βρίσκεται κάτω από την Κύπρο, την Μιανμάρ, τη Μογγολία και την Βουλγαρία με μέσο όρο 90.77. Η Ιαπωνία είναι στη πρώτη θέση με 106.49, ενώ ακολουθούν η Ταϊβάν (106.57), η Σιγκαπούρη (105.89), το Χονγκ Κονγκ (105.37) και η Κίνα (104.10).

Μάλιστα, τα ευρωπαϊκά κράτη που είναι στη πρώτη 10αδα προκαλούν έκπληξη, αφού πρόκειται για την Λευκορωσία (101.60), την Φινλανδία (101.20), το Λιχτενστάιν (101.07), ενώ μετά ακολουθούν την Ολλανδία και Γερμανία με το μέσο IQ στο 100.74. Στην τελευταία θέση βρίσκεται το Νεπάλ και με διαφορά, καθώς συγκεντρώνει σκορ 42.99.

 

Επίσης, με βάση τα αποτελέσματα η Ελλάδα βρίσκεται σε χαμηλή θέση και συγκεκριμένα στη παγκόσμια κατάταξη είναι 55η στο 90.77, πιο κάτω από Κύπρο, Βουλγαρία και Μογγολία.

Παρόλα αυτά, στη τελευταία θέση βρίσκεται το Νεπάλ και με διαφορά, καθώς συγκεντρώνει σκορ 42.99.


 

Σύμφωνα με παλιότερη έρευνα που έχει δημοσιευθεί στο photius.com τον Μαΐο του 2010, οι Έλληνες κατατάσσονται στους ευρωπαίους με το χαμηλότερο I.Q. (μόλις 92), πίσω από άλλους ευρωπαίους όπως οι Ιταλοί (102) ή οι Πολωνοί (99) ή οι Βούγλαροι (93). Ο πίνακας προήλθε από έρευνες που πραγματοποιήσαν στις αρχές της δεκαετίας ο  Βρετανός ψυχολόγος Dr. Richard Lynn, o  Φινλανδος πολιτικός επιστήμονας Dr. Tatu Vanhanen, ο οποίος ανέλυσε τις μελέτες IQ από 113 χώρες και από το μετέπειτα έργο του Dr. Jelte Wicherts, ενός Ολλανδου ψυχολόγου.

 

 ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010 - 2021 ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 4% (ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 4%). ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΘΟΛΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 8% (ΕΕ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 2%). ΕΛΛΑΔΑ 2021: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ, ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ, ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

 

 

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ…ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ. 

 

 


Η ΕΛΛΑΔΑ EINAI H ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

 

 

Η ΕΛΛΑΔΑ EINAI H ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

 

 

Η ΕΥΦΥΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 

 

 

Η UNICEF στον Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα είναι η χειρότερη χώρα παγκοσμίως να είσαι παιδί». ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΤΑ ΘΗΡΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΛΙΕΣ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ). ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ».

 

 

ΤΟ 51,2 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

 

 

Η ΑΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑ 45% ΕΩΣ ΤΟ 2050.

 


1 σχόλιο:

  1. Ηλίας Κασιδιάρης: Εκατό χρόνια μακριά από τη Μικρά Ασία!
    Η απώλεια της Μικράς Ασίας, ο ξεριζωμός του Ελληνισμού της Ιωνίας, του Πόντου και των υπόλοιπων σκλαβωμένων Πατρίδων της καθ’ ημάς Ανατολής, αποτελεί μεγαλύτερη Εθνική καταστροφή ακόμα και από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.
    Προαιώνιες Ελληνικές Εστίες, στις οποίες άνθισε η Ελληνική Φιλοσοφία πριν από δυόμιση χιλιάδες χρόνια, παραδόθηκαν στη βαρβαρότητα. Η μάστιγα της Ασίας, οι ορδές του παντουρκισμού, οι νομάδες της κεντροασιατικής στέπας, θεμελίωσαν το σύγχρονο τουρκικό κράτος, πάνω στο αίμα, στις σφαγές, στις λεηλασίες και στη μαζική εξόντωση όλων των Εθνοτήτων της Μικράς Ασίας. Αυτά τα μείζονα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας παραμένουν μέχρι τις ημέρες μας ατιμώρητα.
    Η Μικρασιατική Εκστρατεία, μπορούσε να είναι νικηφόρος και σήμερα να επικρατεί ένα εντελώς διαφορετικό status quo στην Ανατολική Μεσόγειο. Αρκεί να είχαν εισακουσθεί οι απεγνωσμένες εκκλήσεις του Ιωάννου Μεταξά, που ως μέγας στρατηγικός νους, είχε προειδοποιήσει για το ανώφελο της προέλασης προς Ανατολάς και είχε προτείνει την αστραπιαία κατάληψη της Κωνσταντινούπολης. Ο Ελληνικός Στρατός όφειλε να θωρακίσει και να καταστήσει απόρθητο οχυρό ολόκληρη τη ζώνη της Σμύρνης. Από εκεί να επεκταθεί κατά μήκος των παραλίων της Δυτικής Μικράς Ασίας. Επόμενο βήμα θα ήταν η συνένωση αυτών των προαιώνιων Ελληνικών Εδαφών με τον Εύξεινο Πόντο, όπου υπήρχαν ακμαίοι Ελληνικοί πληθυσμοί και δρούσε το ηρωικό Ποντιακό Αντάρτικο.
    Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν συνέβη γιατί η χώρα παραδόθηκε στον Εθνικό Διχασμό, που ήταν και η μοναδική αιτία της καταστροφής. Μοιραίες πολιτικές φατρίες και των δύο αντιμαχόμενων παρατάξεων οδήγησαν τον ανίκητο Ελληνικό Στρατό, που επί δέκα ολόκληρα χρόνια συνέτριβε τους τούρκους σε όλα τα μέτωπα, σε μία επιχείρηση αυτοκτονίας και καταστροφής.
    Εκατό χρόνια λείπει ο Ελληνισμός από τη Μικρά Ασία, ποτέ όμως δεν ξεχνάμε τις αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες. Παραφράζοντας ελαφρώς τον Καβάφη, θα αναφωνούσαμε: «Γη της Ιωνίας εσένα αγαπάμε ακόμη, Εσένα οι ψυχές μας ενθυμούνται ακόμη»!
    Ηλίας Κασιδιάρης

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...